הפאתטיות שוברת שיאים
Re: הפאתטיות שוברת שיאים
כי מיד אחרי הגול השלישי הרוב קמו ויצאו "כתגובה" חוץ מזה שאני לא יודע בצורה אמפירית לא חקרתי.
אלה התחושות.
אלה התחושות.
רק אהבה תנצח...
- The red one
התחושות הן שכל אחד מנסה להיות גאון גדול (לא רק כאן, אבל גם פה חטאו בזה) עם הפוסטים של "אוי בזיון יצאו בדקה 80 מי אתם מה אתם למה אתם לא נותנים כבוד בלה בלה בלה"
יאללה תשחררו כל אחד יעשה מה שהוא רוצה, תכף תגידו לי שאתם מופתעים שיש אנשים שיוצאים בדקה 80 גם בניצחונות. איפה הייתם עד עכשיו? זה ככה וזו המציאות ולא תוכלו לשנות כי לא כולם באים לטרנר מאותה סיבה. יש את אלה שבאים לתת את הגרון 90 דקות, יש את אלה שבאים לצפות במשחק, לשיר קצת, ולנסות לברוח מהפקקים, יש כאלה שיושבים אבל נשארים עד הסוף וגם אחריי כדי להודות ויש את אלה שבאים בשביל הסטורי.
כור היתוך.
יאללה תשחררו כל אחד יעשה מה שהוא רוצה, תכף תגידו לי שאתם מופתעים שיש אנשים שיוצאים בדקה 80 גם בניצחונות. איפה הייתם עד עכשיו? זה ככה וזו המציאות ולא תוכלו לשנות כי לא כולם באים לטרנר מאותה סיבה. יש את אלה שבאים לתת את הגרון 90 דקות, יש את אלה שבאים לצפות במשחק, לשיר קצת, ולנסות לברוח מהפקקים, יש כאלה שיושבים אבל נשארים עד הסוף וגם אחריי כדי להודות ויש את אלה שבאים בשביל הסטורי.
כור היתוך.
ומה יקרה אם ננסה להשריש בקהל תרבות של להישאר עד סוף המשחק?The red one כתב:התחושות הן שכל אחד מנסה להיות גאון גדול (לא רק כאן, אבל גם פה חטאו בזה) עם הפוסטים של "אוי בזיון יצאו בדקה 80 מי אתם מה אתם למה אתם לא נותנים כבוד בלה בלה בלה"
כור היתוך.
אני בטוח שיש אנשים שיושפעו מהפוסטים האלה. מה שנקרא "אפקט העדר". אם יותר ויותר אנשים יביעו ביקורת על הנושא הזה, זה יחלחל.
- The red one
זה לא יעזור, כי יש אנשים שלא באים לטרנר מאותה מטרה וגישה שאתה בא אלייה (בדיוק כמו שאי אפשר להשריש תרבות של עידוד 90 דקות של כל טרנר)bs war כתב:
ומה יקרה אם ננסה להשריש בקהל תרבות של להישאר עד סוף המשחק?
אני בטוח שיש אנשים שיושפעו מהפוסטים האלה. מה שנקרא "אפקט העדר". אם יותר ויותר אנשים יביעו ביקורת על הנושא הזה, זה יחלחל.
גם אנשים שלא באים לעודד ולקפוץ, קרעו את מיתרי הקול שלהם אתמול אחרי שההולכים הלכו.
אני רואה שהניצחון על ב"ש מילואים עשה את שלו, ועכשיו ביתר רוצה את המקום הראשון,
שאפו.
שאפו.

- simply-red
לא מילואים, יותר לכיוון גדנ"ע ב"שmaor20094 כתב:אני רואה שהניצחון על ב"ש מילואים עשה את שלו, ועכשיו ביתר רוצה את המקום הראשון,
שאפו.
בגלל הדברים האלה הם מועדון וקהל קטן.
גם בוסרמיל הם נתנו לנו שלישייה בטוטו לפני כמה שנים והיו בשמיים, בליגה קיבלו שלישייה בטדי וסיימו מקום רביעי כמו גדולים.
די בחיאת אי אפשר לקחת אותם ברצינות, הציטוטים של השחקנים שלהם והחגיגות של האוהדים זה אחד הדברים הכי מביכים שראיתי בחיים.
גם בוסרמיל הם נתנו לנו שלישייה בטוטו לפני כמה שנים והיו בשמיים, בליגה קיבלו שלישייה בטדי וסיימו מקום רביעי כמו גדולים.
די בחיאת אי אפשר לקחת אותם ברצינות, הציטוטים של השחקנים שלהם והחגיגות של האוהדים זה אחד הדברים הכי מביכים שראיתי בחיים.
- ForeverRed
תפסיקו להיגרר אחרי התקשורת.
השחקנים והמאמן שהתראיינו לא דיברו ככה.
השחקנים והמאמן שהתראיינו לא דיברו ככה.
ע"ע אבא שליסניור כתב:גם אנשים שלא באים לעודד ולקפוץ, קרעו את מיתרי הקול שלהם אתמול אחרי שההולכים הלכו.
רק אהבה תנצח...
סבבה אז יש אנשים עם טיפה יותר אופטימיות ממך. תרבות אפשר לשנות.The red one כתב: זה לא יעזור, כי יש אנשים שלא באים לטרנר מאותה מטרה וגישה שאתה בא אלייה (בדיוק כמו שאי אפשר להשריש תרבות של עידוד 90 דקות של כל טרנר)
אני בטוח שאי אפשר להעלים את התופעה לגמרי, אבל אפשר בהחלט לצמצם אותה.
בכל מקרה, עדיין לא הבנתי איך ביקורת על היציאות המוקדמות יכולה להזיק. רק טוב יכול לצאת מזה.
- The red one
בגדול, אני נגד העברת ביקורת על אנשים.bs war כתב:
סבבה אז יש אנשים עם טיפה יותר אופטימיות ממך. תרבות אפשר לשנות.
אני בטוח שאי אפשר להעלים את התופעה לגמרי, אבל אפשר בהחלט לצמצם אותה.
בכל מקרה, עדיין לא הבנתי איך ביקורת על היציאות המוקדמות יכולה להזיק. רק טוב יכול לצאת מזה.
ספציפית במקרים בטרנר - אני מאוד יכול להבין אנשים שמעדיפים לברוח לפני דקה 90 כדי לנסות ולהמנע מהפקקים המעיקים.
יחד עם זאת, אין כל פסול בהעברת ביקורת -אבל- אותי עיצבן שספציפית הפעם אנשים עוד יותר התלבשו על זה וניסו להציג את זה כאילו בגלל ההפסד הקהל יצא לפני הזמן, בעוד שהאמת היא שגם במשחקים בהם אנחנו מנצחים והתוצאה גמורה, אנשים מעדיפים לצאת לפניי. זאת אומרת - הנהירה החוצה לא הייתה בהכרח בגלל ההפסד ו"בגלל שאתם אוהדי פח שרגילים רק לנצחונות"(לא נכתב פה, נכתב לא מעט בפייסבוק)
גלים של אנשים יצאו מיד אחרי הגול השלישי. חלאס לטמון את הראש בחול.The red one כתב: בגדול, אני נגד העברת ביקורת על אנשים.
ספציפית במקרים בטרנר - אני מאוד יכול להבין אנשים שמעדיפים לברוח לפני דקה 90 כדי לנסות ולהמנע מהפקקים המעיקים.
יחד עם זאת, אין כל פסול בהעברת ביקורת -אבל- אותי עיצבן שספציפית הפעם אנשים עוד יותר התלבשו על זה וניסו להציג את זה כאילו בגלל ההפסד הקהל יצא לפני הזמן, בעוד שהאמת היא שגם במשחקים בהם אנחנו מנצחים והתוצאה גמורה, אנשים מעדיפים לצאת לפניי. זאת אומרת - הנהירה החוצה לא הייתה בהכרח בגלל ההפסד ו"בגלל שאתם אוהדי פח שרגילים רק לנצחונות"(לא נכתב פה, נכתב לא מעט בפייסבוק)
התופעה המכוערת קיימת גם בנצחונות, אבל אתמול זה לא היה אותו דבר.
אני יש לי רק נקודת אור אחת.
שיש לנו מאמן על הקוים ולא פלספן.
אני בטוח שברק בכר לא ישן טוב אתמול אחרי התבוסה הזאת,גם הוא מבין ויודע מצויין שזה לא צריך לקרות ואני בטןח שהוא הולך לגמור עליהם בדרכו.
תצוגה כמו אתמול לא תחזור גם ברמת ההפקת לקחים אצלו.
שיש לנו מאמן על הקוים ולא פלספן.
אני בטוח שברק בכר לא ישן טוב אתמול אחרי התבוסה הזאת,גם הוא מבין ויודע מצויין שזה לא צריך לקרות ואני בטןח שהוא הולך לגמור עליהם בדרכו.
תצוגה כמו אתמול לא תחזור גם ברמת ההפקת לקחים אצלו.
וואו אוהדי בית"ר, וואו.
כל אחד בא לי בבוקר כאילו הפסדנו להם אליפות במשחק מכריע.
הנפילה תהיה כואבת.
כל אחד בא לי בבוקר כאילו הפסדנו להם אליפות במשחק מכריע.
הנפילה תהיה כואבת.