1+yedidel כתב:לעשות "קבלת פנים" לשחקנים לא משמעותיים כמו אלמוג בוזגלו או ערן לוי (של פעם) זה הכי דבילי בעיניי.
הופכים אותם לאיזה כוכבים
היו תקופות בוסרמיל שאם לא קראו לך משה סיני/אלי אוחנה/אבי נמני מי בכלל היה משתין לכיוון שלך...
1+yedidel כתב:לעשות "קבלת פנים" לשחקנים לא משמעותיים כמו אלמוג בוזגלו או ערן לוי (של פעם) זה הכי דבילי בעיניי.
הופכים אותם לאיזה כוכבים
הרבה תוצאות תיקואורי אדום בנשמה כתב:טריוויה: זהו מפגש הליגה ה-85 ביננו לבני יהודה. המאזן הכולל עד כה עומד על 32 נצחונות לנו, 23 נצחונות לבני יהודה, 299 תיקו ויחס שערים 88-98 לנו.
תוקןניב כתב: הרבה תוצאות תיקו![]()
תודה אורי.
משה, בן תורג'מן היה שותף מלא לאחת התקופות היפות בתולדות המועדון (אם לא היפה שבהן).Sir Alex Ferguson כתב: שיתף את הפוסט העלוב של אלמוג בוזגלו, שיקנה לעצמו פרחים.
אני טוען שהוא הביא לנו את האליפות עם ההצלה מהקו דקה ראשונה בבלומפילד סיבוב ראשון.delta7 כתב: משה, בן תורג'מן היה שותף מלא לאחת התקופות היפות בתולדות המועדון (אם לא היפה שבהן).
בכל פעם שנקרא לשחק נתן את הדם ואכל את הדשא.
גם אם עשה איזה שטות (ובטח לא מתוך כוונה רעה) מגיע לו כל הכבוד מאיתנו ומהמועדון.
זו הזדמנות להראות איך מכבדים כאן שחקנים ששיחקו במועדון ובשביל המועדון.
לגמרי!ניב כתב: אני טוען שהוא הביא לנו את האליפות עם ההצלה מהקו דקה ראשונה בבלומפילד סיבוב ראשון.
ושההיסטוריה תתווכח איתי.
הכדור הזה הלך החוצה.ניב כתב: אני טוען שהוא הביא לנו את האליפות עם ההצלה מהקו דקה ראשונה בבלומפילד סיבוב ראשון.
ושההיסטוריה תתווכח איתי.
קונספטואלית. וגם טכנית, הצלה שהוציאה אותנו להתקפה של הגול.ForeverRed כתב: הכדור הזה הלך החוצה.
בוודאות.
++שמעון א כתב:מה זה משנה הלך החוצה או לא
נתן משחק הירואי. כמו נמר רץ שם באגף