https://www.one.co.il/Article/145131.html" onclick="window.open(this.href);return false;8red כתב:כן אורי, אבל כמה כבר הזדמנויות יש לי לראות את הכוכבים האלו שלא דרך הטלוויזיה?? אז לא יקרה כלום אם הם יגיעו במצב קצת פחות נוח וכאן הם יוציאו את כל העצבים שלהם על הירוקים האומללים....
ככה זה היה כשנסעתי לאנפילד - שבועיים לפני זה ליברפול הפסידו לבשיקטאש באיסטנבול והיו חייבים לנצח את הגומלין באנפילד כדי להשאיר סיכוי להעפיל לשלב הבא - ואני זכיתי לראות את ההתפוצצות שלהם על הטורקים המסכנים כשיוסי בניון מרשית 3 פעמים....
לצערי, בכל אחת משתי הפעמים הקודמות שראיתי את יובה בצורה בילתי אמצעית, היה חסר אחד או יותר מהכוכבים שלהם.
בפעם הראשונה זה היה במנצ'סטר בגמר ליגת האלופות נגד מילאן - פאבל ניידבד (שפרש השנה)- שחקן השנה באירופה באותה שנה - קיבל כרטיס צהוב בחצי הגמר נגד ריאל מדריד ולא שיחק וככה פיספסתי אותו ויש רבים שאומרים שבגלל זה יובה פיספסה את התואר...
בפעם השניה ברמת גן - נגד מכבי תל אביב - יובה כבר הבטיחה את העליה מהמקום הראשון ופאביו קאפלו השאיר את טוראם ואמרסון בטורינו ואת זאמברוטה, איברהימוביץ' ובופון על הספסל כשהשוער השני קימנטי נותן הופעה לא רעה בכלל במשחק שהסתיים בתיקו 1-1 ברמת גן - לפחות יצא לי לראות את הנסיך כובש!
יהיה מאוד מרגש לראות שוב את הגברת הזקנה והפעם בהרכב מלא לחלוטין!
דרך אגב, יש מישהו מפה שאולי רכש מנוי לכל שלושת המשחקים של חיפה ברמת גן?
כוחו של הרגל?