אני קורא אותכם לסדר חברים. אתם שני גולשים בוגרים ותיקים, אין מקום להעלבות ההדדיות
ולגידופים, אפשר להתווכח גם בצורה אחרת.כוס של מים קרים ותחזרו למקלדת רגועים יותר.
חג שמח ושנה טובה!
הפועל ת"א ממשיכה במסורת
Re: הפועל ת"א ממשיכה במסורת
לא יכלתי לראות את הדיון הזה ולראות שיש פה אנשים שמאוד מעריכים את גוטמן מבלי להגיב
אלי גוטמן בכל מקום שדרך הביא שחקני רכש הביא זרים בסכומים גבוהים לא בנה על שחקנים צעירים ושחקני בית בא לשנה שנתיים ועוזב זה לא מאמן אין לו ראייה לדווח ארוך
כל הקבוצות שגוטמן אימן התפרקו כמעט לגורמים מבחינה כספית
ואני כמעט בטוח שגם הפועל עם לא תצליח באירופה ולא תביא תואר השנה תיפול עמוק לבור להביא זרים ב400 אלף דולר ושחקנים ישראלים ב600 אלף דולר צריך גב כלכלי מאוד גדול ושוב גוטמן יוכיח לכולם כמה מאמן אפס הוא
למרות שעכשיו הקבוצה שלו משחקת כדורגל יותר שמח והתקפי עדין מדובר במאמן שאין לו ראייה לדווח ארוך ..!
חוץ מזה שעם הסגל שיש לו פחות ממקום 1 2 השנה ואולי איזה תואר יחשב כישלון חרוץ
שוער הכי טוב בארץ
הגנה הכי טובה בארץ
קישור הכי טוב בארץ
והתקפה הכי טובה בארץ
זה שי !
אלי גוטמן בכל מקום שדרך הביא שחקני רכש הביא זרים בסכומים גבוהים לא בנה על שחקנים צעירים ושחקני בית בא לשנה שנתיים ועוזב זה לא מאמן אין לו ראייה לדווח ארוך
כל הקבוצות שגוטמן אימן התפרקו כמעט לגורמים מבחינה כספית
ואני כמעט בטוח שגם הפועל עם לא תצליח באירופה ולא תביא תואר השנה תיפול עמוק לבור להביא זרים ב400 אלף דולר ושחקנים ישראלים ב600 אלף דולר צריך גב כלכלי מאוד גדול ושוב גוטמן יוכיח לכולם כמה מאמן אפס הוא
למרות שעכשיו הקבוצה שלו משחקת כדורגל יותר שמח והתקפי עדין מדובר במאמן שאין לו ראייה לדווח ארוך ..!
חוץ מזה שעם הסגל שיש לו פחות ממקום 1 2 השנה ואולי איזה תואר יחשב כישלון חרוץ
שוער הכי טוב בארץ
הגנה הכי טובה בארץ
קישור הכי טוב בארץ
והתקפה הכי טובה בארץ
זה שי !

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אריק כתב:מבחינתי הפועל היתה אמש הפייבוריטית ואם הגעתי למצב כזה
כנראה שהמסורת שלה באירופה והעובדה שגוטמן מאמן אותה מראים עד כמה הם באמת טובים בעיני.
יפה שקלעת בינגו, אבל פייבוריטית?.. בכל הכבוד להפועל ת"א ולמסורת שלה, זה מסוג הנצחונות שהיא תשיג 1 מקסימום 2 מעשרה משחקים. להזכירך, לסלטיק יש ניסיון ומסורת אירופית מפוארת פי כמה עשרות מהפועל ת"א. מסכים איתך אמנם שלגוטמן על הקווים יש ערך מוסף במפגשים מעין אלו, אבל עדיין...
אריק כתב:לגבי גוטמן, הדיון כבר שבר שיאים בעבר אבל מבחינתי האישית מדובר במאמן ענק ואיו ספק שבכל
רגע במשחק רואים שמדובר בקבוצה מאומנת לתפארת, ממושמעת טקטית ובעלת אופי לא ישראלי
בעליל. אין הרבה קבוצות שבהן ניתן לראות טביעת יד בולטת של מאמן, הפועל היא אחת מהן.
קראתי בשבוע שעבר ראיון עם גוטמן שבו נשאל על ה-"שנאה" שרוחשים לו בכמה מקומות והוא אמר
שהרבה קהלים קיבלו לגיטימציה מאוהדי בית"ר וכדור השלג התגלגל. בינתיים גוטמן תופס את מקומו
כמאמן המצליח ביותר בארץ (יסלח לי אלישע הוא לא מתקרב אפילו) ובסרמיל/טדי/אורווה יכולים
להמשיך לקלל ולגדף, הוא בסוף זה שצוחק אחרון.
לדבי הקהל של הפועל, כל מילה מיותרת.
לא הידע המרשים בענף (ובאמת אין לאנשים מושג עד כמה הבנאדם אינצקלופדיה של כדורגל), לא היכולת הטקטית המופלאה להעמיד מערכים שיחפו על נחיתות מקצועית, לא המשמעת ברזל אותה הוא מנהיג, ולא העובדה שמדובר באישיות אינטלגנטית ברמה אחת לפחות מרוב המאמנים בארץ, לא עושות עלי רושם כי הוא זה!!
משום מה אתה מסתנוור מכל אלה, ולא נותן את הדעת על מגרעותיו (ולא חסר, בלי עין הרע) של האיש.
מאמן שחי רק את הרגע, וכפועל יוצא מותיר אדמה חרוכה בכל מקום בו דרכה כף רגלו (עובדות בשטח). כמה שחקנים צעירים הוא גידל וטיפח בקריירת האימון הלא קצרה שלו עד כה? אפס!! ואני לא מדבר על שיטת משחק מגעילה פחדנית שמורידה את החשק לראות כדורגל (אותו 0-0 בוסרמיל מכבי ת"א, היה שיא השיאים שביזה אותנו בשידור חי לעיני כל האומה), ועל האמינות ויחסי האנוש הידועים שלו (גיא לוי, על הרבה פחות, קיבל ממך את התואר "שפל")
אני מציע לך להמתין, ולדבר עם אוהדי הפועל ת"א בעוד 3-4 שנים לגבי מה בדיוק הם חושבים עליו...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
1. בהתחשב במסורת של הפועל ובכך שסלטיק ניצחה במשחק חוץ אחד באירופה מתוך 25 אחרונים היא פייבוריטית.אורי אדום בנשמה כתב:
יפה שקלעת בינגו, אבל פייבוריטית?.. בכל הכבוד להפועל ת"א ולמסורת שלה, זה מסוג הנצחונות שהיא תשיג 1 מקסימום 2 מעשרה משחקים. להזכירך, לסלטיק יש ניסיון ומסורת אירופית מפוארת פי כמה עשרות מהפועל ת"א. מסכים איתך אמנם שלגוטמן על הקווים יש ערך מוסף במפגשים מעין אלו, אבל עדיין...
לא הידע המרשים בענף (ובאמת אין לאנשים מושג עד כמה הבנאדם אינצקלופדיה של כדורגל), לא היכולת הטקטית המופלאה להעמיד מערכים שיחפו על נחיתות מקצועית, לא המשמעת ברזל אותה הוא מנהיג, ולא העובדה שמדובר באישיות אינטלגנטית ברמה אחת לפחות מרוב המאמנים בארץ, לא עושות עלי רושם כי הוא זה!!
משום מה אתה מסתנוור מכל אלה, ולא נותן את הדעת על מגרעותיו (ולא חסר, בלי עין הרע) של האיש.
מאמן שחי רק את הרגע, וכפועל יוצא מותיר אדמה חרוכה בכל מקום בו דרכה כף רגלו (עובדות בשטח). כמה שחקנים צעירים הוא גידל וטיפח בקריירת האימון הלא קצרה שלו עד כה? אפס!! ואני לא מדבר על שיטת משחק מגעילה פחדנית שמורידה את החשק לראות כדורגל (אותו 0-0 בוסרמיל מכבי ת"א, היה שיא השיאים שביזה אותנו בשידור חי לעיני כל האומה), ועל האמינות ויחסי האנוש הידועים שלו (גיא לוי, על הרבה פחות, קיבל ממך את התואר "שפל")
אני מציע לך להמתין, ולדבר עם אוהדי הפועל ת"א בעוד 3-4 שנים לגבי מה בדיוק הם חושבים עליו...
2. הדיון על גוטמן כבר נטחן יותר מדי ואין טעם, בסה"כ הבעתי את דעתי, לא ניכנס לוויכוח כי זה יהיה עד שנה הבאה.