בס"ד
כנראה שהשחקנים כבר יצאו לים והפועל ב"ש כבר לא כל כך מעניינת אותם,העיקר שימשיכו להגיד בתקשורת כמה הם מקצוענים ושהם הולכים להלחם בכל הכח בכל משחק.
כל כך הרבה אפסים בעונה אחת,יש הרבה עבודה על הסגל לשנה הבאה.(אם אלונה נשארת).
סיום | הפועל חיפה - הפועל באר שבע 0:0
- אדומה דרומית
Re: סיום | הפועל חיפה - הפועל באר שבע 0:0
אה ואם היא לא נשארת אין הרבה עבודה על הסגל? 
בכל מקרה יש הרבה מאוד עבודה. עם אלונה ובטח שבלעדיה.
כאילו והשנה לא היתה קיימת. את העונה הבאה נפתח בדיוק כמו השנה, עם סגל חדש, מאמן חדש ואוהדים מודאגים ומתוסכלים....

בכל מקרה יש הרבה מאוד עבודה. עם אלונה ובטח שבלעדיה.
כאילו והשנה לא היתה קיימת. את העונה הבאה נפתח בדיוק כמו השנה, עם סגל חדש, מאמן חדש ואוהדים מודאגים ומתוסכלים....
בס"ד
כן,רק שההבדל שאם אלונה לא תשאר כולנו "נשמח" לשחזור של העונה הנוכחית מקום בטוח באמצע הטבלה הרחק מקרבות התחתית.
דרך אגב הבטחנו את מקומנו בפליאוף האמצעי,לשלוח את כל הזקנים ליציע והגיע הזמן לבחון כמה שחקנים מהנוער וכשלשלושה אין סיכוי לעלות אין אם זה שום בעיה.
דוידי,יוסף אבו לבן,דין אוחנה,צחי מכלוף,גד עובדיה וחגי יצחק הם שחקנים שאפשר לבחון אותם ולראות מה הם יכולים לתת בשנים הבאות.
ואני רוצה לשלוח תודה למאמן לספורט שעם תקציב של 25 מיליון ש"ח הצליח לבנות קבוצה שמבטיחה את מקומה בפליאוף האמצעי,בהחלט הישג מרשים שלא כל מאמן היה יכול לעשות.
כן,רק שההבדל שאם אלונה לא תשאר כולנו "נשמח" לשחזור של העונה הנוכחית מקום בטוח באמצע הטבלה הרחק מקרבות התחתית.
דרך אגב הבטחנו את מקומנו בפליאוף האמצעי,לשלוח את כל הזקנים ליציע והגיע הזמן לבחון כמה שחקנים מהנוער וכשלשלושה אין סיכוי לעלות אין אם זה שום בעיה.
דוידי,יוסף אבו לבן,דין אוחנה,צחי מכלוף,גד עובדיה וחגי יצחק הם שחקנים שאפשר לבחון אותם ולראות מה הם יכולים לתת בשנים הבאות.
ואני רוצה לשלוח תודה למאמן לספורט שעם תקציב של 25 מיליון ש"ח הצליח לבנות קבוצה שמבטיחה את מקומה בפליאוף האמצעי,בהחלט הישג מרשים שלא כל מאמן היה יכול לעשות.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 04 אפריל 2010, 08:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
קודם כל שלאונה תשאר.
אחרי זה חייבים לעשות ניקוי יסוד בסגל של שחקנים חסרי כבוד או מקצועיות.
אחרי זה חייבים לעשות ניקוי יסוד בסגל של שחקנים חסרי כבוד או מקצועיות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אדומה דרומית
ohad kadusi כתב:בס"ד
דרך אגב הבטחנו את מקומנו בפליאוף האמצעי,לשלוח את כל הזקנים ליציע בגיע הזמן לבחון כמה שחקנים מהנוער וכשלשלושה אין סיכוי לעלות אין אם זה שום בעיה.
כל מילה.... בבטון!
"ואני רוצה לשלוח תודה למאמן לספורט שעם תקציב של 25 מיליון ש"ח הצליח לבנות קבוצה שמבטיחה את מקומה בפליאוף האמצעי,בהחלט הישג מרשים שלא כל מאמן היה יכול לעשות"
ענק אתה נשבעת לך. רק שלא הייתי מגזימה וקוראת לו "מאמן".... אולי "מורה לכושר", כושל.... כי ראינו את רמת הכושר של השחקנים שלנו.
"תקציב של 25 מיליון שקל"
נראה לי שהתקשורת עבדה גם אליכם - חברה אני מבטיח לכם שהשנה תקציב הקבוצה היה מעל 30 מיליון שקל
הבעיה היא שאלונה פשוט מסרבת להגיד את האמת ואת ההשקעה הענקית שלה בקבוצה השנה - וככל הנראה שאחת הסיבות המרכזית לכך היא - להסתיר מהציבור את גודל הכישלון הענקי שלה ושל הקבוצה השנה
נראה לי שהתקשורת עבדה גם אליכם - חברה אני מבטיח לכם שהשנה תקציב הקבוצה היה מעל 30 מיליון שקל
הבעיה היא שאלונה פשוט מסרבת להגיד את האמת ואת ההשקעה הענקית שלה בקבוצה השנה - וככל הנראה שאחת הסיבות המרכזית לכך היא - להסתיר מהציבור את גודל הכישלון הענקי שלה ושל הקבוצה השנה
מי שהיה במשחק שאלה:
איזה תלבושת היה לקאלה? משהו מיוחד? כי בעיתון רשמו על זה משהו..
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
מיוחדת?niv1 כתב:מי שהיה במשחק שאלה:
צהובה...
צהוב זה לא מיוחד. אדום, זה מיוחד...!