ממריאים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

Re: ממריאים

שליחה על ידי הסניגור האדום »

morbar69 כתב:אוי לבושה ולהתנהלות,
זוהר חוגג שבששת ימי האימונים האחרונים הרשים מאוד את הצוות המקצועי (ניר קלינגר)
מי שמעוניין לקבל אימות לדברים יכול לפנות לנדב דייג וזיו אברג'יל, לא צורף נכון לשעות אלו לסגל היוצא למחנה האימונים. כל הסאגה סביב זוהר חוגג תפורסם בימים הקרובים וצפו להפתעות מרעישות אשר יחשפו את הפרצוף האמיתי של מועדון הפועל באר שבע!
ישנה ציפיה גדולה מהקהל הגדול והעצום של הפועל באר שבע לצאת במחאה חסרת תקדים כנגד התנהלות הקבוצה.
במקרה הזה בואו ננפץ את הדעה הרווחת בהנהלת הקבוצה והעומדים בראשה שבבאר שבע הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם!!

אשמח לקבל תגובות ענייניות וכל זאת לטובת הקבוצה.
בקשר לראשון קצת משוחד, והשני הוא סתם אפילו לא עוד אחד,
את השאלות צריך לשאול את זוהר ולא אף אחד אחר.
זוהר ידידי לראות אותך ברחבה של ווסרמיל בשעה שהקבוצה מתאמנת במגרש קצת חורה לנו, קצת לא נוח לנו,אוהב אותך מאוד מעריץ את משחקך ואת אינטליגנציה שלך, אבל חביבי עם זה לא נלך למכולת ולא מעניינת הפוליטיקה למה איך וכמה,והשאלה למה לא התאמנת כאבי בטן ראש או לא משנה לא כאן,
זוהר אתה צריך לאכול את הדשא להרים את הראש ולהפסיק עם "דפקו אותי" אכלו לי ושתו לי, חאלס!
הגיע הזמן שתרים את הראש הגיע הזמן שהתוגה תהיה ממך ואלה, אנחנו ממתינים לך מפרגנים לך נלחמים עם האגודה למענך. הגיע הזמן שתעשה אתה למענך.
אוהב אותך מישל בשני.

סמל אישי של משתמש
shlomi

שליחה על ידי shlomi »

רק לידיעה גם יניב איפרגן יצא למחנה

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

מישהו יכול להסביר לי איך לפני שבועיים חגי יצחק חותם על חוזה מחייב ל5 שנים והוא אפילו לא ראוי לצאת למחנה אימון?
מעניין אותי לדעת מה מערך השיקולים שהביא למצב הזה.

סמל אישי של משתמש
eladle0

שליחה על ידי eladle0 »

משה אוחיון כתב: זה מה שאוהדי נתניה אמרו על ריף מסיקה:

תמונה
ריף מסיקה
תזכרו את השם- ריף מסיקה. כתבו פה בפורום שהוא שחקן בינוני. מדובר בכישרון ענק ואם הוא ינוצל נכון בב"ש הוא יהיה תותח. הלוואי רק שיחתימו אותו !

הנה כמה דוגמאות ליכולות של השחקן הצעיר הזה שאני מקווה שאלונה תשכיל להחתים :

https://www.kan-naim.co.il/artical.asp?id=9605&cid=527" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.fcmn.co.il/article.php?id=198" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.kufsa.co.il/show.aspx?sec=76&ID=4551" onclick="window.open(this.href);return false;

אם השחקן הזה יוחתם הקבוצה תהנה משחקן שיהפוך את עומק הספסל לאיכותי ועמוק ויותר. אם הוא יפגין רק חלק מהכישורים שהוא הציג במשחקי הנוער- זו לא מילה גסה לומר שהוא יוכל בכיף להשתלב בהרכב הפותח.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

messiah כתב:מישהו יכול להסביר לי איך לפני שבועיים חגי יצחק חותם על חוזה מחייב ל5 שנים והוא אפילו לא ראוי לצאת למחנה אימון?
מעניין אותי לדעת מה מערך השיקולים שהביא למצב הזה.
משיח, גם אני לא מבין את ההתנהלות הזאת. כאילו יש נתק מוחלט בין קלינגר למועדון.
גם לא מובנת ההחלטה לשחרר את קידר ואז מספר ימים לאחר מכן בגלל החולשה של הרוש לשנות גישה ולהחתים את קידר ל3 שנים. אני מבין את הצורך בקבוצה להחליף את הרוש בקידר שהוא שחקן טוב יותר מהרוש, אבל איפה ההגיון להתחים ל3 שנים שחקן שרק ימים אחדים קודם חשבו במועדון לשחרר? היה מקום בקבוצה להחתים את קידר לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת שתהיה תלויה ביכולת של קידר ולא "להיתקע" עם החוזה של קידר בקיץ.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

משה אוחיון כתב: גם לא מובנת ההחלטה לשחרר את קידר ואז מספר ימים לאחר מכן בגלל החולשה של הרוש לשנות גישה ולהחתים את קידר ל3 שנים. אני מבין את הצורך בקבוצה להחליף את הרוש בקידר שהוא שחקן טוב יותר מהרוש, אבל איפה ההגיון להתחים ל3 שנים שחקן שרק ימים אחדים קודם חשבו במועדון לשחרר? היה מקום בקבוצה להחתים את קידר לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת שתהיה תלויה ביכולת של קידר ולא "להיתקע" עם החוזה של קידר בקיץ.
משחקי מו"מ...
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

הסגל הסופי שטס למחנה האימונים:
שוערים -
אוהד כהן
דור דוידי
אורי מכלוף

הגנה-
אופיר דוידזאדה
אביתר אילוז
ראיין אדלי
אבי יחיאל
עודד גביש
יניב איפרגן

קישור-
אייל שן
משה אסולין
צחי מחלוף (עלה מהנוער)
ויליאם סוארס
סיראז' נסאר
מאור מליקסון
דוד רביבו
ג'ימס ביסו
ליאל זגורי (עלה מהנוער)
יוסי אלקיים
ריקרדו פרננדס
ריף מסיקה

התקפה-
ליאור אסולין -
ברנרדו ואשקונסלוס
אברהים בסיט

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

תודה משה.

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

משה,אם אתה צודק וביסו לא באמת חלוץ,אז אני לא מבין למה קלינגר החליט בסופו של דבר לא לצאת עם ינון/יצחק.
הרי כרגע חתמת עם יצחק ל5 שנים,למה הוא לא מספיק טוב כדי לטוס למחנה אימונים כחלוץ רביעי?
כולנו מסכימים ש3 חלוצים ברוטציה של הקבוצה לכל העונה זה מצב מאוד לא אידיאלי.
מוזר...שוב פעם,מעניין מה היו השיקולים לוותר על יצחק בנסיעה הזאת.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

messiah כתב:משה,אם אתה צודק וביסו לא באמת חלוץ,אז אני לא מבין למה קלינגר החליט בסופו של דבר לא לצאת עם ינון/יצחק.
הרי כרגע חתמת עם יצחק ל5 שנים,למה הוא לא מספיק טוב כדי לטוס למחנה אימונים כחלוץ רביעי?
ביסו שיחק כקשר אחורי ביום שישי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

messiah כתב:משה,אם אתה צודק וביסו לא באמת חלוץ,אז אני לא מבין למה קלינגר החליט בסופו של דבר לא לצאת עם ינון/יצחק.
הנושא של חגי יצחק הוא מאוד מוזר ומלמד על ניתוק בין הצוות הניהולי לצוות המקצועי. כיצד יכול להיות ששחקן צעיר שחתם ל5 שנים בקבוצה לא נסע אפילו למחנה האימון? אם הוא פרוספקט כל כך גדול לעתיד ובונים עליו היה ראוי שיסע למחנה האימונים ואם קלינגר לא חושב שיצחק טוב מספיק אז אולי היו צריכים בקבוצה לחשוב פעמיים לפני שהחתימו אותו על חוזה ארוך טווח והיה מקום קודם להשאיל אותו לקבוצה לאומית כדי שיוכיח את עצמו. כרגע יצחק הוא שחקן עם חוזה ל5 שנים שלא נמצא אפילו בתוכניות הסגל הרחב, מוזר.

לפי מה שהבנתי קלינגר דווקא רצה את ינון ברדה כחלוץ הרביעי של הקבוצה אך דווקא ההנהלה היא שהחליטה על שחרור ינון.

במצב הנוצר היום כשביסו מתופקד באמצע אכן יש בקבוצה 3 חלוצים כשרק מאחד מהם אנחנו יודעים בוודאות מה נקבל. מצב קצת מטריד, אני אישית מקווה שקלינגר יביא עוד חלוץ לקבוצה. בכל מקרה יש עוד מספיק זמן עד לתחילת העונה.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

משה אוחיון כתב:

במצב הנוצר היום כשביסו מתופקד באמצע אכן יש בקבוצה 3 חלוצים כשרק מאחד מהם אנחנו יודעים בוודאות מה נקבל. מצב קצת מטריד, אני אישית מקווה שקלינגר יביא עוד חלוץ לקבוצה. בכל מקרה יש עוד מספיק זמן עד לתחילת העונה.
למה אם חגי יצחק היה טס למחנה זה היה סוגר לך את הפינה?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ניב כתב:
למה אם חגי יצחק היה טס למחנה זה היה סוגר לך את הפינה?
אני חושב שיצחק עדיין לא מספיק טוב. אבל אין ספק שברגע שהוא חתם ל5 שנים הייתי בטוח שהוא יהיה החלוץ הרביעי ברוטציה וכן אז זה היה סוגר את הפינה. זה שהייתי חושב שזה בחירה פחות טובה זה לא קשור לעובדה שהיית יוצא למחנה אימונים עם 4 חלוצים.

שלח תגובה