בקשר לראשון קצת משוחד, והשני הוא סתם אפילו לא עוד אחד,morbar69 כתב:אוי לבושה ולהתנהלות,
זוהר חוגג שבששת ימי האימונים האחרונים הרשים מאוד את הצוות המקצועי (ניר קלינגר)
מי שמעוניין לקבל אימות לדברים יכול לפנות לנדב דייג וזיו אברג'יל, לא צורף נכון לשעות אלו לסגל היוצא למחנה האימונים. כל הסאגה סביב זוהר חוגג תפורסם בימים הקרובים וצפו להפתעות מרעישות אשר יחשפו את הפרצוף האמיתי של מועדון הפועל באר שבע!
ישנה ציפיה גדולה מהקהל הגדול והעצום של הפועל באר שבע לצאת במחאה חסרת תקדים כנגד התנהלות הקבוצה.
במקרה הזה בואו ננפץ את הדעה הרווחת בהנהלת הקבוצה והעומדים בראשה שבבאר שבע הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם!!
אשמח לקבל תגובות ענייניות וכל זאת לטובת הקבוצה.
את השאלות צריך לשאול את זוהר ולא אף אחד אחר.
זוהר ידידי לראות אותך ברחבה של ווסרמיל בשעה שהקבוצה מתאמנת במגרש קצת חורה לנו, קצת לא נוח לנו,אוהב אותך מאוד מעריץ את משחקך ואת אינטליגנציה שלך, אבל חביבי עם זה לא נלך למכולת ולא מעניינת הפוליטיקה למה איך וכמה,והשאלה למה לא התאמנת כאבי בטן ראש או לא משנה לא כאן,
זוהר אתה צריך לאכול את הדשא להרים את הראש ולהפסיק עם "דפקו אותי" אכלו לי ושתו לי, חאלס!
הגיע הזמן שתרים את הראש הגיע הזמן שהתוגה תהיה ממך ואלה, אנחנו ממתינים לך מפרגנים לך נלחמים עם האגודה למענך. הגיע הזמן שתעשה אתה למענך.
אוהב אותך מישל בשני.