מפסיקים להיות פראיירים!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
זה שי !

Re: מפסיקים להיות פראיירים!

שליחה על ידי זה שי ! »

לא ביקשנו 100 מיליון וגם לא 50 ביקשנו 2 3 שחקנים עם איכות שנאכל לבוא למשחק מול מכבי הפועל ת"א מכבי חיפה ולהגיד גם לנו יש 2 3 שחקנים שיכולים לשנות משחק
היום הפועל ב"ש קבוצה חלשה בלי התקפה בלי קשרים שבונים את המשחק ויכולים לשנות אותו הכל תקוע סתמי מסורבל לא מדוייק
עד שיש לנו שחקן כמו מאור מליקסון מוכרים אותו ב650 אלף יורו וזאת היתה שערורייה
בעוד שחקנים כמו עמשאה אלרואי כהן אוראל דגאני מאור בוזגלו נמכרו במחירים פי 2 3 ממליקסון .. זה תוצאה של ניהול לקוי ניהול שגוי
אלונה מאז שהיא פה עושה טעויות יותר ממה שזינו עשה ואני לא צוחק פשוט אתם מתעלמים מהם כי מדובר באלונה
אלונה את רוצה להצליח ? תביאי את לופא ותני לו תקציב של 30 35 מיליון תראי מה הוא עושה לך פה !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

דר אדום בנשמה כתב:
אני גם לא מרוצה מההתנהלות של הקבוצה, אבל מכאן ועד למחאות המרחק הוא ארוך...
אז בוא תספר לכולנו למה אתה חושב שהמצב של הקבוצה לא טוב ואיך אתה חושב שאפשר לשנות את זה.. אולי אני אחכים ואגלה משהו חדש שלא ידעתי עד כה...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

8red כתב:תגיד אליק, לא נמאס לך להיות השופר הרשמי של אלונה? אם לא הייתי מכיר אותך הייתי חושב שאתה עובד אצלה.

לא יעזור לכם - כל עוד לא נצא כנגד מדיניות הרכש והניהול של אלונה - היא לא תתעורר.
וזה אומר גם לצעוק מקיר לקיר באצטדיון ולהניף שלטים כנגד ההתנהלות הזאת שמבריחה את הקהל ומדללת מיום ליום את הפוטנציאל הטמון במועדון הזה.
קל מאוד לצעוק ולהוציא קריזות על המאמן - אבל שחס וחלילה לא יגידו משהו כלפי ההתנהלות של אלונה שלא תיפגע ותלך או תעשה עליינו עוד ספין מבית היוצר של אייל ארד.
כל זמן שנמשיך להתנהל מול אלונה כאילו היא אתרוג ונעטוף אותה בצמר גפן - ככה הקבוצה תמשיך לדשדש ואנחנו נמשיך לבוא ולסבול.
צריך לעורר אותה ולהסביר לה שאם אין כוונה להעמיד פה קבוצה תחרותית אלא רק קבוצה מרכז תחתית טבלה - אז עדיף שלא תהיה קבוצה כלל. אחרת בשביל מה צריך קהל, אוהדים, עידוד, תפאורות וכו'?
יש כבר קבוצה אחת כזאת בעיר שקוראים לה מכבי ב"ש - לפחות שם נותנים לצעירים המקומיים לשחק במקום לעבוד עליינו בעיניים.

סליחה, אבל כמי שכתב פה ובמקומות נוספים ברשת מספיק פעמים שכבר התפכחתי מהאשלייה שנקראת אלונה ברקת, שכביכול מדובר באיזו מינימום תואמת יעקב שחר, אני מסכים (כמעט) עם כל מילה של אליק פה!!!

ומשה - לגביך כל מילה מיותרת!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

יש לנו קהל ראוי לציון שאחרי 15 שנה של אכזבות ממשיך להגיע.

אבל כל אחד יודע שלא חסר בעיות בקהל - וזה ממש לא צריך להיות לנו אכפת מה קורה בקהלים אחרים. ואם מישהו חושב שזה לא משפיע שיחשוב שנית, אם מישהו חושב שזה ששמעון הרוש ודודי פדלון מספרים לחברים שלהם איך קיללו אותם מהיציע היום הראשון לא משפיע על שיקול של שחקן אם להגיע או לא, שיחשוב שנית.

וכן משה יש לנו עדיין קהל נהדר שמתפקד יותר טוב מהקבוצה אין ספק, אבל אני אתמקד בבעיות בקהל כי שם אנחנו כן יכולים להשפיע. את הביקורת על הניהול אפשר להשמיע עד מחר ומכירים אותה טוב טוב בהנהלה, אבל כל עוד אין לך יוזמה לאלטרנטיבה ניהולית אני לא מוצא טעם לשפוך אותה בפורומים שוב ושוב.

דרך אגב - כל המבקרים למיניהם אתם אומרים פה גם המון דברים נכונים, אבל תשימו לב שאין צורך לרדת לרמה נמוכה בדיבור (והמבין יבין) המסר יכול לעבור מצויין גם בלי זה.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אורי אדום בנשמה כתב: סליחה, אבל כמי שכתב פה ובמקומות נוספים ברשת מספיק פעמים שכבר התפכחתי מהאשלייה שנקראת אלונה ברקת, שכביכול מדובר באיזו מינימום תואמת יעקב שחר, אני מסכים (כמעט) עם כל מילה של אליק פה!!!

ומשה - לגביך כל מילה מיותרת!!
אורי, בשעה שיש קבוצות שמצליחות להתנהל בצורה סבירה כלכלית ומקצועית כמו בני יהודה ועכו, בוא תסביר לי למה אנחנו צריכים בעלים שעושה רושם שלא מתכוונת לקחת אותנו גבוה? הרי בשביל ה"הישגים" הנוכחיים אולי לא צריך להיות תלויים בבעלים שהיום הוא פה ומחר הוא מתהפך עליינו והולך...אני שואל אותך ברצינות.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

8red כתב: אורי, בשעה שיש קבוצות שמצליחות להתנהל בצורה סבירה כלכלית ומקצועית כמו בני יהודה ועכו, בוא תסביר לי למה אנחנו צריכים בעלים שעושה רושם שלא מתכוונת לקחת אותנו גבוה? הרי בשביל ה"הישגים" הנוכחיים אולי לא צריך להיות תלויים בבעלים שהיום הוא פה ומחר הוא מתהפך עליינו והולך...אני שואל אותך ברצינות.

הכי ברצינות - קשה לי להאמין שאתה באמת חושב שגם בשביל ה"הישגים" הנוכחיים אנחנו לא תלויים באלונה ברקת..

ואני כבר לא נכנס לאלמנטים נוספים כמו זה של חובת הכרת הטוב (אנשים כפויי טובה עם זיכרון קצר) ולא מעט נסיבות מקילות בכל הקשור לחוסר ההישגיות.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

אז רגע,
אתה רוצה גם להעלות את תקיציבי הקבוצה וגם להוריד את מחירי המנויים?

ברור!

סליחה, אתה רוצה שכל הצעירים ישחקו...

ואתה בטוח ששער 2 לא יתנפל עליהם? ששער 5 לא יתנפל עליהם?
ויותר מזה - מה אתה רוצה? שהקבוצת נוער משנה שעברה פשוט תעלה ותשחק (כל הקבוצה) בבוגרים?

דברים לא עובדים ככה!
ולעולם לא יעבדו ככה, הזדמנויות מקבלים לאט, גם אליניב התחיל ממעט דקות ולאט לאט הוכיח כישרון ועלה בהרכב.

המספרים של הקהל של באר שבע ראויים ליותר.
הקהל שבא בשביל להוציא אגרסיות?
ממש לא.

שכחתי משהו:
הפועל פ"ת.
אתם צריכים רק לשמוע את השם ולקבל צמרמורת! עוד שניה ואתם במקומם.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yedidel כתב:יש לנו קהל ראוי לציון שאחרי 15 שנה של אכזבות ממשיך להגיע.

אבל כל אחד יודע שלא חסר בעיות בקהל - וזה ממש לא צריך להיות לנו אכפת מה קורה בקהלים אחרים. ואם מישהו חושב שזה לא משפיע שיחשוב שנית, אם מישהו חושב שזה ששמעון הרוש ודודי פדלון מספרים לחברים שלהם איך קיללו אותם מהיציע היום הראשון לא משפיע על שיקול של שחקן אם להגיע או לא, שיחשוב שנית.

וכן משה יש לנו עדיין קהל נהדר שמתפקד יותר טוב מהקבוצה אין ספק, אבל אני אתמקד בבעיות בקהל כי שם אנחנו כן יכולים להשפיע. את הביקורת על הניהול אפשר להשמיע עד מחר ומכירים אותה טוב טוב בהנהלה, אבל כל עוד אין לך יוזמה לאלטרנטיבה ניהולית אני לא מוצא טעם לשפוך אותה בפורומים שוב ושוב.

דרך אגב - כל המבקרים למיניהם אתם אומרים פה גם המון דברים נכונים, אבל תשימו לב שאין צורך לרדת לרמה נמוכה בדיבור (והמבין יבין) המסר יכול לעבור מצויין גם בלי זה.
מה אפשר לשנות בקהל ידידאל? אני ואתה יכולים לשנות משהו בקהל כשהקבוצה נותנת הופעה כמו בשבת? מה אני יכול להגיד לאוהדים ששואלים אותי איך יכול להיות ששחקן כמו הרוש מועדף על פני דוידזאדה למרות כל מה שמכרו לנו בקיץ? מה אני יכול להגיד לאוהדים שיגידו עוד שבועיים ש80 שקל עבור משחק מול קבוצה כמו רמת השרון זה יותר מידי כסף?

היינו יותר מידי שנים בליגה השנייה, היינו יותר מידי שנים עם זינו, אנחנו יותר מידי שנים בבינוניות, ולאנשים נמאס. אנשים רוצים יותר מזה, אנשים רוצים משהו להתחבר אליו. שחקני בית צעירים, מאבקים בצמרת, כדורגל אטרקטיבי, אבל אין מזה כלום. בסוף שנה שעברה אנשים התרגשו יותר מההופעות של קבוצת הנוער מאשר מהקבוצה הבוגרת, מה זה אומר לך?

אני בא בכל משחק ודוחף את הקבוצה לאורך כל המשחק (בניגוד להרבה אנשים כאן שיודעים לדבר היטב על תמיכה באלונה ובקבוצה אבל במהלך המשחק כשהקבוצה צריכים אותנו מחליטים להישאר בשקט, גם ברגעים הקריטים שהקבוצה צריכה אותנו) יותר מזה אני לא יכול לעשות.

וכן, לאחר משחקים אני מגיע לכאן ופורק את מה שיש לי על הלב, כי זה קשה כל שבוע ללכת אחרי הקבוצה ולתמוך ולעודד ולקבל יחס מחפיר גם מהשחקנים וגם מההנהלה.
כשהרוש יצא במשחק מול בית"ר י"ם לא שרקתי בוז, ההפך, מחיתי כפיים להרוש. לא כי אני חושב שהוא היה צריך לפתוח בהרכב, אלא כי אני לא רואה מה זה יתרום לקלל את הבחור. אז מה, גם כאן, בפורום שלנו, אחרי המשחק, אי אפשר לבוא ולהעביר עליו או על אלונה ביקורת לגיטימית?

הרבה מאוד אנשים כאן מגוננים יותר מידי על אלונה. אנחנו כבר 4 שנים נמצאים עם אלונה בלי שהיא מקבלת ביקורת אמיתית, התוצאה היא 4 שנים ללא שינוי בדרך ובחזון של הקבוצה.
פחות אכפת לי הפסד כזה או אחר או שחקן ספציפי כזה או אחר, אני מסתכל על הדרך, על החזון, ואני חושב שלא רק שאנחנו לא בדרך לאן שאנחנו צריכים להגיע אלא שאלונה בכלל לא מודעת שאנחנו לא בדרך לשם. וזאת הבעיה. וכל עוד אנשים ישתיקו כאן את הביקורת, אנחנו נמשיך להישאר בבינוניות שלנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב: אני מסתכל על הדרך, על החזון, ואני חושב שלא רק שאנחנו לא בדרך לאן שאנחנו צריכים להגיע אלא שאלונה בכלל לא מודעת שאנחנו לא בדרך לשם. וזאת הבעיה. וכל עוד אנשים ישתיקו כאן את הביקורת, אנחנו נמשיך להישאר בבינוניות שלנו.
אף אחד לעולם לא השתיק ביקורת, הביקורת נאמרת וידועה. אז מה עכשיו? אתה באמת חושב שישתנה משהו בחשיבה הניהולית בגלל שכותבים יותר ביקורת בפורום?

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב: מה אפשר לשנות בקהל ידידאל? אני ואתה יכולים לשנות משהו בקהל כשהקבוצה נותנת הופעה כמו בשבת? מה אני יכול להגיד לאוהדים ששואלים אותי איך יכול להיות ששחקן כמו הרוש מועדף על פני דוידזאדה למרות כל מה שמכרו לנו בקיץ? מה אני יכול להגיד לאוהדים שיגידו עוד שבועיים ש80 שקל עבור משחק מול קבוצה כמו רמת השרון זה יותר מידי כסף?
אתה יכול להגיד לאוהדים שאף אחד לא אמר בקיץ שיהיו שחקנים עם מקום מובטח בהרכב, וכרגע הרוש יותר טוב מדוידזאדה לדעת הצוות המקצועי.

אם אני מנסה לנתח למה עשור שלם אף שחקן בית לא הגיע פה לכלום - אז זאת אחת האפשרויות שעולות לי. זה שדוחפים להם מהרגע שהם עולים לבוגרים שהם סופר-אולטרא כשרוניים והם לא משחקים רק בגלל המאמנים, ורק בגלל פוליטיקות ורק בגלל קיפוח. כנראה שלרובם זה מחלחל לראש ונעלמת להם ההבנה הבסיסית שהם פשוט צריכים להוכיח את עצמם.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

yedidel כתב:
אתה יכול להגיד לאוהדים שאף אחד לא אמר בקיץ שיהיו שחקנים עם מקום מובטח בהרכב, וכרגע הרוש יותר טוב מדוידזאדה לדעת הצוות המקצועי.

אם אני מנסה לנתח למה עשור שלם אף שחקן בית לא הגיע פה לכלום - אז זאת אחת האפשרויות שעולות לי. זה שדוחפים להם מהרגע שהם עולים לבוגרים שהם סופר-אולטרא כשרוניים והם לא משחקים רק בגלל המאמנים, ורק בגלל פוליטיקות ורק בגלל קיפוח. כנראה שלרובם זה מחלחל לראש ונעלמת להם ההבנה הבסיסית שהם פשוט צריכים להוכיח את עצמם.
לא זכור לי שכאשר ברדה ובונפלד עלו לבוגרים מישהו לא נתן להם לשחק.
זוהר חוגג קיבל המון הזדמנויות.
דודו פלס קיבל המון הזדמנויות.
רפי עמוס קיבל הזדמנויות.
והרשימה עוד ארוכה!!!
רק דוידזאדה הצליח לעשות את הפריצה הזאת ולהתקבע בהרכב וגם זה רק לחצי שנה. אל תשכחו שכשדודזאדה נכנס להרכב בפעם הקודמת הוא הדיח את הרוש משם עד לסוף העונה.
מה לעשות שכרגע הרוש יותר טוב?
אין יותר שמחים מהקהל, ומהנהלת הקבוצה (כן, מה שאתם שומעים) אם זה יקרה שוב.
ועוד משהו, אנשים שוכחים שאלונה עדין אוכלת את החרא שהשאיר זינו.
אם כבר שחקני בית, אז אלמוג כהן וחן עזרא היו צריכים להוביל אותנו העונה.
לא חוכמה לקנות אותם במיליון דולר או יותר עכשיו.
תרצו או לא, הם בחיים לא ירגישו בב"ש בית יותר, הבית שלהם זה נתניה (אלמוג כהן גם הצהיר על זה כשעזב לגרמניה).
אז יש 2 שחקנים כאלה שגודלים פה בממוצע, אחת ל-10 שנים שפספסנו אותם.
עכשיו, תגידו לי אתם, אם אתם רואים את זה קורה אצל אלונה.
אני לא חושב שהיא תשחרר כישרון צעיר לקבוצה בכירה בארץ ולא משנה המחיר. בדיוק כמו שלא שיחררה את מליקסון לקבוצה בארץ בקיץ שעבר.
לסיכום, על כל חיסרון שאיזה שטותניק יכתוב פה אני יכול להביא יתרון.
הבעיה היא שיש כאלה מהכותבים בפורום שמכירים רק את חצי הכוס הריקה (אגב, לדעתי זה גם אלה שכשנמצאים בתקופה קצת טובה, מתחילים לפנטז על אליפות).
כאלה שהכל שחור או לבן אצלם.

שלח תגובה