תומאש פקהארט
Re: תומאס פקהארט: על פי דיוויחים ביוון; ישחק בב"ש
לא מובן מאליו קפיצת המדרגה שאנחנו עושים בכל מה שקשור לשמות שמקושרים אלינו.
אנחנו בכל פעם שוברים עוד קצת תקרה, רק שנמשיך.
לפעמים אני אומר לעצמי "מה, איזו סיבה יש לשחקן בדרג ביניים לא להגיע אלינו, אנחנו משתתפים במוק' האלופות, לקחנו אליפות שנתיים ברצף, קהל חם, יש לנו הכל" ואז אני נזכר בלודוגורץ. קבוצה שהשתתפה בליגת האלופות פעמיים ב3 השנים האחרונות, לקחה אליפות 6 (!) שנים ברציפות, האם שחקנים עם רזומה מרשים יהיו כ"כ ששים להגיע לשם? לליגה הבולגרית? ואני מגיע למסקנה שאני אשכרה לא בטוח. ואנחנו מדברים כאן על קבוצה שעשתה פי כמה יותר מאיתנו בשנים האחרונות.
אנחנו בכל פעם שוברים עוד קצת תקרה, רק שנמשיך.
לפעמים אני אומר לעצמי "מה, איזו סיבה יש לשחקן בדרג ביניים לא להגיע אלינו, אנחנו משתתפים במוק' האלופות, לקחנו אליפות שנתיים ברצף, קהל חם, יש לנו הכל" ואז אני נזכר בלודוגורץ. קבוצה שהשתתפה בליגת האלופות פעמיים ב3 השנים האחרונות, לקחה אליפות 6 (!) שנים ברציפות, האם שחקנים עם רזומה מרשים יהיו כ"כ ששים להגיע לשם? לליגה הבולגרית? ואני מגיע למסקנה שאני אשכרה לא בטוח. ואנחנו מדברים כאן על קבוצה שעשתה פי כמה יותר מאיתנו בשנים האחרונות.
40 דק והיא באשקלון.
אחרי שיחה קצרה עם כמה אנשים מהמערכת של "one" נאמר שבגלל שב"ש הפכה להיות בונקר בכל מה שנוגע למו"מ עם שחקנים והם כבר חייבים לפרסם כתבה בעניין החלוץ , אז הם משתמשים בפורומים של אוהדים ומשמועות של יודעי דבר
בקיצור לקחו שמועה וניפחו אותה לכתבה.
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong

- The red one
אומר לך מידיעה שספציפית במקרה הכתבה שעלתה היום - זה לא נכון.manutd כתב:אחרי שיחה קצרה עם כמה אנשים מהמערכת של "one" נאמר שבגלל שב"ש הפכה להיות בונקר בכל מה שנוגע למו"מ עם שחקנים והם כבר חייבים לפרסם כתבה בעניין החלוץ , אז הם משתמשים בפורומים של אוהדים ומשמועות של יודעי דבר
אז אתה מחזק את מה שאני אומר.The red one כתב: אומר לך מידיעה שספציפית במקרה הכתבה שעלתה היום - זה לא נכון.
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To the place, I belong

- The red one
לא הבנתי ?manutd כתב:
אז אתה מחזק את מה שאני אומר.
נווה מתכוון שדווקא הידיעה של היום היא כזאת שמגןבה במידע מהימן.manutd כתב:
אז אתה מחזק את מה שאני אומר.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אתה מתאר עיתונאות לתפארת. פרס סוקולוב בדרך.manutd כתב:אחרי שיחה קצרה עם כמה אנשים מהמערכת של "one" נאמר שבגלל שב"ש הפכה להיות בונקר בכל מה שנוגע למו"מ עם שחקנים והם כבר חייבים לפרסם כתבה בעניין החלוץ , אז הם משתמשים בפורומים של אוהדים ומשמועות של יודעי דבר
שלא תטעה, לפעמים בפורומים כאלה ואחרים יודעים יותר מכתב ספציפי.
בכל זאת בפורום יש מאות אם לא אלפי יוזרים ומספיק שאחד מהם קשור בקשר כזה או אחר לשחקן שמועמד או לקבוצה שממנה יש שחקן שמועמד (והיא לא נעולה תקשורתית כמונו וכמו מכבי) הוא יכול לדעת יותר מעיתונאי.
מכיוון המועדון? אף אחד לא באמת יודע פרט למי שצריך לדעת וזה מספר אנשי צוות מצומצם וטוב שזה ככה.
בכל זאת בפורום יש מאות אם לא אלפי יוזרים ומספיק שאחד מהם קשור בקשר כזה או אחר לשחקן שמועמד או לקבוצה שממנה יש שחקן שמועמד (והיא לא נעולה תקשורתית כמונו וכמו מכבי) הוא יכול לדעת יותר מעיתונאי.
מכיוון המועדון? אף אחד לא באמת יודע פרט למי שצריך לדעת וזה מספר אנשי צוות מצומצם וטוב שזה ככה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
טוב, זה לא חדש.delta7 כתב: אתה מתאר עיתונאות לתפארת. פרס סוקולוב בדרך.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מוגילבסקי מוסיף ומדווח בידיעות אחרונות הבוקר שחודש המשא ומתן עם תומאס פקהארט.
- ForeverRed
עוד כתב בשקל תשעים שניזון מהפורום.ניב כתב:מוגילבסקי מוסיף ומדווח בידיעות אחרונות הבוקר שחודש המשא ומתן עם תומאס פקהארט.
דווקא מוגילבסקי עם כמה שהוא מנחוס הוא לרוב לא משקר בהקשרים האלה.
אולי, אבל בהקשרים אחרים אין לו בעיה לכתוב שקרים ולעוות את המציאות.ניב כתב:דווקא מוגילבסקי עם כמה שהוא מנחוס הוא לרוב לא משקר בהקשרים האלה.
- ForeverRed
מתי בפעם האחרונה הוא הביא פרסום ראשון או חידש משהו לגבי מו"מ שמתנהל עם שחקנים?ניב כתב:דווקא מוגילבסקי עם כמה שהוא מנחוס הוא לרוב לא משקר בהקשרים האלה.
הוא מוקצה במועדון. אין לו מושג.