South Boy כתב:
מאוד נאיבי מצידך לחשוב ככה, מהתיאור שלך עוד יכולים לחשוב שהוא פוקימון.
מאור הוא עדיין בנאדם עצמאי עם רגש ומחשבה וכל מה שהאב אומר עובר דרכו. אם הוא לא היה מסכים עם זה היית שומע ממנו כבר אבל חכמים ממני אמרו ששתיקה היא הסכמה.
אז זהו, מה שלמדתי על מאור לאחרונה זה שהוא הכל חוץ מ"בנאדם עצמאי עם רגש ומחשבה". רגש כן, עצמאי? מחשבה? ממש לא. יש מי שמנהל את כל המשפחה מאלף ועד תו (וזה לא מאור). יעקב אומר, יעקב מחליט, כולם עושים. כך זה עובד שם.
YallaHapoel כתב:
"שתיקה היא הסכמה"
אני באמת צריך להסביר?
כן, אם הוא היה חולק על אבא שלו או לפחות מרגיש שהדברים האלה לא משרתים את האינטרס שלו אתה לא חושב שהוא היה עושה משהו בנידון? אבא שלו פותח את הג'ורה שלו בערך על כל גורם בכדורגל הישראלי כבר שנים ולא שמעת ציוץ ממנו, אתה אולי רומז שהוא מפחד? אחרת אני לא מבין מה פשר השתיקה המתמשכת שלו.
South Boy כתב:
כן, אם הוא היה חולק על אבא שלו או לפחות מרגיש שהדברים האלה לא משרתים את האינטרס שלו אתה לא חושב שהוא היה עושה משהו בנידון? אבא שלו פותח את הג'ורה שלו בערך על כל גורם בכדורגל הישראלי כבר שנים ולא שמעת ציוץ ממנו, אתה אולי רומז שהוא מפחד? אחרת אני לא מבין מה פשר השתיקה המתמשכת שלו.
תבין, אחי, הוא פיון על לוח המשחקים של יעקב. כשאבא אומר, כך צריך להיות. אין מקום לערעור (או הרהור).
משחק מצויין של כולם שליטה במשחק בצורה אבסולטית חכם אלגנטי גם בהרכב לא מלא רואים שיש מאמן שיש לו דרך ושיטה
שבתאי מצויין מחלץ מתקל נלחם גם ב5 0
בוזגלו למרות הפנדל מראה שהוא שחקן אחד הטובים בארץ
לוסיו נתן כמה נגיעוץ יפות
דן ביטון גול ובישול לפנדל עללל המליקסוו כמו שאומרים
זה שי !
zivmay כתב:מה זה טוב השריקות בוז לבוזגלו? אני מאמין שמסתובבים בפורום אנשים מהארגון, אין טעם להשרות אווירה לא טובה בקבוצה.
תנו לו לסיים את הקדנציה שלו בקבוצה בשקט.
אין קשר לארגון, הארגון לא יכול לקבוע לאוהדים אם לשרוק בוז או לא.
מי שירצה ישרק ומי שלא לא, אני אישית מאמין שהגישה הכי טובה היא לא לשרוק לו בוז ולא לשיר לו שיר שחקן, הוא לא ראוי לעידוד אבל הוא עדיין חלק מהקבוצה והבוז פוגע בכולם.
לא ראיתי את המשחק, אתייחס לשני דברים על סמך מה שרשמו פה,
מאוד משמח לשמוע שלוסיו מראה יכולות פיזיות, זה חשוב וחסר לנו מאוד.
ההחלטה לאפשר לבוזגבלוף לבעוט את הפנדל היא החלטה אומללה. החלטה פופוליסטית במקרה הטוב, במיוחד כשברדה על המגרש ועוד לא הבקיע.
לא מקבל את זה,ששחקן שיודע להשחיל כדור מ30 מטר לפינה של החיבור לא מסוגל לבעוט פנדל, זו לא הבעיה. הבעיה שהוא רוצה שידברו עליו, שכל מהדורות חדשות הספורט יפתחו ב"בואו תראו את הפנדל המדהים של בוזגבלוף" זה ביחד עם השחצנות הבסיסית בו גורם לו לבעוט פנדלים כמו תחת.