חותם על כל מילהאדום זקן כתב:היי לכולם.
קשה לרשום בפורום אחרי חול המועד וחגים ובשר ועולם,בקושי אפשר להזיז את היד.
אבל חייב להתחיל להוריד קלוריות,אז:
תוצאה מטעה,אם היה נגמר 3:3 אף אחד לא היה מרים גבה,היינו חלשים להחריד מחצית שנייה וששתי הגולים בסיום לא יטעו אתכם.
אמרתי לפני המשחק שהמפתח הוא חהרוג את המשחק בהתחלה ואז לגרום ליריב לרדוף אחריך,לפתוח את המשחק,לשמחתי זה מה שקרה והוכיח עצמו גם בסיום.
ברדה וואקמה לקחו את הצאנס בשתי ידיים ויהיה קשה מאוד להוציא אותם מההרכב,לא מקנא בברק.
ועכשיו אני אהיה קצת פסימי,כל החלק מהקישור האחורי ואחורה למעט אופיר לא עובד.
שאתה משחק שלושה קשרים,המטרה היא שלא יגיעו נגדך בקלות לשער.
הובאן בירידה,אוגו אולי חשב על ההצעה בסיום המשחק והיה רכרוכי מאוד.
ראדי היחיד שנתן עבודה,אבל בחלק ההגנתי עברו את הקישור שלנו יותר מדי בקלות.
טאהא במשחק לא טוב,טעויות טיפשיות שלו.
שיר צדק עסוק כל המשחק בלחפות על החורים שעושים לו כולם,רץ ממקום למקום ואז בגלל מהירות לקויה מבצע עבירות טיפשיות במקומות מסוכנים.
מתן אוחיון היה חלש להחריד וגורש היחיד שתיפקד בכל הכאוס הזה שנקרא הגנה.
אם אני ברק בכר,המשחק הזה מדליק לי הרבה נקודות אדומות.
אמנם לשלוט במשחק זה אחלה ולשחק גבוה זה אחלה בחלה,אבל יש במשחק הזה המון דברים שקשורים לתיאום במיוחד בחלק ההגנתי וכרגע אנחנו לא שם.
לא יפתיע אותי אם במשחק הבא זה לא יעבוד.
מה שכן אם ביכולת כזאת אנחנו שמים חמישייה,אז כנראה שכשזה ישתפר זה יהיה מפחיד.
נ.ב
עצה לפורום.
במקום לפתוח 200 נושאים על המשחק,אפשר בקלות לפתוח נושא אחד ולרשום "סיכום משחק",מבלי כל הנושאים על נושאים שפותחים כאן כל משחק " אופטימי,פסימי וכו".
הפועל ב״ש- מכבי פ״ת, שבת 20:15, טרנר
Re: הפועל ב״ש- מכבי פ״ת, שבת 20:15, טרנר
- red and white
- Title: Almog
מחצית שניה חלשה ,אבל על כל החטאה שלהם אפשר למצוא החמצה שלנו כמו למשל הקורה של הובאן.
היינו ראויים לניצחון ולא לתיקו.
ואני גם לא זוכר החמצות גדולות שלהם סטייל קריאף מולנו
היינו ראויים לניצחון ולא לתיקו.
ואני גם לא זוכר החמצות גדולות שלהם סטייל קריאף מולנו
צלילה מהסרטים, בסך הכל פיצה אותם על הפנדל שלדעתם היגיע להם במחצית הראשונה.izguy83 כתב: הוא ניסה להימנע מהמגע אבל לא הצליח.
זה שאופיר הרים את הידיים למעלה לא אומר שהוא נמנע ממגע. הכשיל אותו בוודאות.
לא מבין למה ברדה 90% מהזמן מחפש את הנפילות האלה, ראבק יש לך כדורגל שחק אותו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
דווקא ה"הכשלה" של טאהא לא הייתה ואופיר כן הכשיל את דור אלו למרות שהוא ניסה ברגע האחרון להמנע מהמגע הוא הפיל אותו עם כף הרגל....
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
+1, בכלל לא משנה אם יש לו או אין לו כדורגל, זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב וכפי שכתבתי קודם להערכתי הוא ובוזגלו כבר מסומנים אצל השופטים ומי שיפגע מכך זה אנחנו באופן שגם כשיגיע או יהיה גבולי לא יתנו לנו.RedHell כתב:לא מבין למה ברדה 90% מהזמן מחפש את הנפילות האלה, ראבק יש לך כדורגל שחק אותו.
מקבל לגמריי, זו גם הכוונה שלי למען האמת.delta7 כתב: +1, בכלל לא משנה אם יש לו או אין לו כדורגל, זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב וכפי שכתבתי קודם להערכתי הוא ובוזגלו כבר מסומנים אצל השופטים ומי שיפגע מכך זה אנחנו באופן שגם כשיגיע או יהיה גבולי לא יתנו לנו.
מציק ומגעיל הנפילות האלה כבר, חלאס אנחנו לא עכו, רעננה או נתניה שחקו כדורגל.
כשברדה עשה את ההצגה הזו רתחתי מעצבים כל שופט אחר עם ביצים מוציא לו אדום וגם ריינשרייבר בא ולחש לו באוזן שפעם הבאה הוא לא יהסס.
אי אפשר כל משחק לחפש קודם את הפאול ורק לאחר מכן את הכדורגל.
לא יוציאו לו אדום. ברדה יודע את התפקיד, ווואלה הלוואי שהיו לנו עוד שחקנים שעושים כמוהו. שחקן רע! להציק לשופט עם ידיים מאחורי הגב, לכל החלטה שיטה יותר לטובתנו בהחלטות הבאות-זה משפיע. הצלילות, הדיבורים- אז קיבל צהוב, הוא חלוץ. יש לכם מושג כמה מעצבן זה וכמה זה מוציא מריכוז, אלמנט מעוד חשוב במנטליות שאתם חופרים עליה? זה נקרא להיות שחקן רע, לא לעשות חשבון ולא להיות נחמד-מנטליות של ווינר, וההצבה שלו בהרכב הדביקה את זה באחרים.RedHell כתב:
מקבל לגמריי, זו גם הכוונה שלי למען האמת.
מציק ומגעיל הנפילות האלה כבר, חלאס אנחנו לא עכו, רעננה או נתניה שחקו כדורגל.
כשברדה עשה את ההצגה הזו רתחתי מעצבים כל שופט אחר עם ביצים מוציא לו אדום וגם ריינשרייבר בא ולחש לו באוזן שפעם הבאה הוא לא יהסס.
אי אפשר כל משחק לחפש קודם את הפאול ורק לאחר מכן את הכדורגל.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
די די...זה נקרא לעשות הצגותshovalb9 כתב:
לא יוציאו לו אדום. ברדה יודע את התפקיד, ווואלה הלוואי שהיו לנו עוד שחקנים שעושים כמוהו. שחקן רע! להציק לשופט עם ידיים מאחורי הגב, לכל החלטה שיטה יותר לטובתנו בהחלטות הבאות-זה משפיע. הצלילות, הדיבורים- אז קיבל צהוב, הוא חלוץ. יש לכם מושג כמה מעצבן זה וכמה זה מוציא מריכוז, אלמנט מעוד חשוב במנטליות שאתם חופרים עליה? זה נקרא להיות שחקן רע, לא לעשות חשבון ולא להיות נחמד-מנטליות של ווינר, וההצבה שלו בהרכב הדביקה את זה באחרים.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מה אתה מתיפייף? כל אוהד של ב"ש בשביל היתרון היה רוצה שברדה יפול בשביל העבירה שתיקח אותנו קדימה, ושבמצב יתרון שטוני יחזיק את הכדור בקרן, ושיתנו גליצים חזקים. זה נקרא מלחמה ולתת את התחת והכל למען הניצחון, לא להתרפס ולכבד קבוצות אחרות במשחק עצמו ולהיות רעים. זה מה שהיה חסר לנו מאוד בשנה שעברה.Totti כתב: די די...זה נקרא לעשות הצגות
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
מתייפיף.shovalb9 כתב:
מה אתה מתיפייף? כל אוהד של ב"ש בשביל היתרון היה רוצה שברדה יפול בשביל העבירה שתיקח אותנו קדימה, ושבמצב יתרון שטוני יחזיק את הכדור בקרן, ושיתנו גליצים חזקים. זה נקרא מלחמה ולתת את התחת והכל למען הניצחון, לא להתרפס ולכבד קבוצות אחרות במשחק עצמו ולהיות רעים. זה מה שהיה חסר לנו מאוד בשנה שעברה.
מספיק לבלבל במוח שובל, שוב רוע ושום נעלי מדוזה. זה מטומטם, חסר תכלית, שקוף, צפוי ויעלה לנו בכח שכשיהיה ספק לטובתנו, ברדה לא יקבל שריקה מעולם בחסות ההצגות ההאלו
אני מסכים איתך במידה מסויימת שובל אבל טוטי גם צודק. כשזה מוגזם זה מוגזם זה מוגזם. יש להציק ויש לחפש רק את הנפילה במקום את השער, כנ״ל בוזגלוshovalb9 כתב:
מה אתה מתיפייף? כל אוהד של ב"ש בשביל היתרון היה רוצה שברדה יפול בשביל העבירה שתיקח אותנו קדימה, ושבמצב יתרון שטוני יחזיק את הכדור בקרן, ושיתנו גליצים חזקים. זה נקרא מלחמה ולתת את התחת והכל למען הניצחון, לא להתרפס ולכבד קבוצות אחרות במשחק עצמו ולהיות רעים. זה מה שהיה חסר לנו מאוד בשנה שעברה.
+1.shovalb9 כתב:
לא יוציאו לו אדום. ברדה יודע את התפקיד, ווואלה הלוואי שהיו לנו עוד שחקנים שעושים כמוהו. שחקן רע! להציק לשופט עם ידיים מאחורי הגב, לכל החלטה שיטה יותר לטובתנו בהחלטות הבאות-זה משפיע. הצלילות, הדיבורים- אז קיבל צהוב, הוא חלוץ. יש לכם מושג כמה מעצבן זה וכמה זה מוציא מריכוז, אלמנט מעוד חשוב במנטליות שאתם חופרים עליה? זה נקרא להיות שחקן רע, לא לעשות חשבון ולא להיות נחמד-מנטליות של ווינר, וההצבה שלו בהרכב הדביקה את זה באחרים.
שיעשה כמה הצגות שרוצה
כשיהיה פאול אמיץי ישרקו לו אל תדאגו עושים לו פה כבוד.
טובת המועדון קודם כל וטוב שיש שחקן כזה בקבוצה שלנו, לא סתם שונאים אותו במכבי ולא סתם אנחנו שונאים מתחזים של קבוצוץ אחרות כי זה פשוט מעצבן
חלאס אורן, אל תמתג את עצמך כלא אובייקטיבי בעליל בכל מה שקשור לברדה, אתה איש שיחה רציני.oranu כתב:
+1.
שיעשה כמה הצגות שרוצה
כשיהיה פאול אמיץי ישרקו לו אל תדאגו עושים לו פה כבוד.
טובת המועדון קודם כל וטוב שיש שחקן כזה בקבוצה שלנו, לא סתם שונאים אותו במכבי ולא סתם אנחנו שונאים מתחזים של קבוצוץ אחרות כי זה פשוט מעצבן
הצלילות האלו מיותרות ואף אחד כבר לא מכבד את ברדה עליהן ובגללן. הוא מקבל פחות שריקות משמגיעות לו
א. מודה אני באמת לא אובייקטיבי עליו.
ב. מבין את כל מי שסולד מזה זה הגיוני לגמרי.
בגלל שאני לא אובייקטיבי עליו אז אני רואה את זה ככה.
אם תטענו לשזה שזה לא יפה/לא מכבד/לא ספורטיבי אני אגיד שאתם צודקים.
פוגע במועדון? לא ישרקו לו כשיגיע?
אף אחד לא הוכיח את זה, רק הזמן.
אני אוהב שיש אצלי שחקנים שהאוהדים של היריבה שונאים, במיוחד כשגם להם יש כמה כאלה (בן חיימים ובן בסטים ושכטרין ועטרים למינהם).
כשיקרה דבר כזה שלא ישרקו כשהגיע תספור לו מינוס וכשישרקו בהצגה תספור לו פלוס.
תראה מה המאזן סוף עונה לדעתי הוא יהיה בפלוס מקסימום מאוזן
ב. מבין את כל מי שסולד מזה זה הגיוני לגמרי.
בגלל שאני לא אובייקטיבי עליו אז אני רואה את זה ככה.
אם תטענו לשזה שזה לא יפה/לא מכבד/לא ספורטיבי אני אגיד שאתם צודקים.
פוגע במועדון? לא ישרקו לו כשיגיע?
אף אחד לא הוכיח את זה, רק הזמן.
אני אוהב שיש אצלי שחקנים שהאוהדים של היריבה שונאים, במיוחד כשגם להם יש כמה כאלה (בן חיימים ובן בסטים ושכטרין ועטרים למינהם).
כשיקרה דבר כזה שלא ישרקו כשהגיע תספור לו מינוס וכשישרקו בהצגה תספור לו פלוס.
תראה מה המאזן סוף עונה לדעתי הוא יהיה בפלוס מקסימום מאוזן