נבחרת ישראל נושא מתעדכן

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
delta7

Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן

שליחה על ידי delta7 »

ForeverRed כתב: חג שמח.
גם לך :)

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום בלב בנשמהההה כתב: האמת שאת הדברים שתיארת בשורה 3 היה גם אחרי ה0-3 על בוסניה בתחילת הקמפיין.
כמה זמן זה החזיק?
עזוב, הדעות שלנו לא ישתנו.
אני חושב שבטווח הארוך נרוויח ומוכן להקריב בשביל זה כמה הפסדים.
הרי בכל מקרה לא נעפיל ליורו. אין לנו סיכוי לעבור שלב נוקאאוט עם איך שאנחנו נראים.
אתה חושב אחרת, זכותך.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:
איזה לכלוך חסר שחר.

לא קרץ לאף אחד, קיבל את כל התפקידים שהזכרת פה בזכות ואחרי הצלחות בקבוצות שאימן.
אבל עזוב, עובדות זה לא משהו רלוונטי כשמדברים בפורום הזה על הנבחרת.
טוב אז כנראה שאתה בחור צעיר.
אלי גוטמן דאג מאז ומתמיד לאינטרסים של אלי גוטמן ומי שלא רואה את זה עיוור!!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

למען האמת זה רק מחזק את טענתי. כי כשניצחנו 0-3 אז זאת לא הייתה נבחרת תל אביב ונבחרת גוטמן וכן כולם היו מאחורי הנבחרת..אז..
ForeverRed כתב: כמה זמן זה החזיק?
עזוב, הדעות שלנו לא ישתנו.
אני חושב שבטווח הארוך נרוויח ומוכן להקריב בשביל זה כמה הפסדים.
הרי בכל מקרה לא נעפיל ליורו. אין לנו סיכוי לעבור שלב נוקאאוט עם איך שאנחנו נראים.
אתה חושב אחרת, זכותך.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אני אמשיך לקרוא לך עומר93 ברשותך.

חצי פורום? ספרתי גג 3 אנשים. לא זכור לי שיש בפורום 6 אנשים. בכל מקרה, מאנשים שמייחלים לנבחרת ישראל להפסיד בגלל מאמן ובגלל תחושת קיפוח כזאת או אחרת אני מוכן לספוג הרבה דעות, לאף אחת מהן לא אתייחס ברצינות. כשזורקים פה "X לא זומן כי הוא לא היה במכבי" כאשר הוא בכלל היה פצוע כל הקמפיין, הגיוני שאגיב על זה, אתה לא חושב? הייתי מגיב על חוסר דיוק כזה גם אם היה מדובר באופיר מזרחי מקריית שמונה. אתה והחברים שלך מוזמנים להתעלם, מוזמנים להגיב. זה פורום ויש מגוון דעות. לא נאה לכם? יש כפתור בצד קוראים לו "התעלם", אני אשמח מאוד שתשתמש בו ואני מקווה שתעשה את זה על כל אחד שחושב אחרת ממך.

ואגב, לא הגבתי לבן אדם ספציפי שאמר לגבי ההפסד, פשוט כתבתי בכללי כי אני לא מבין איך אנשים יכולים לא לרצות בהצלחה הנבחרת.

הנה..נאתכו נפצע..אולי תפתחו בקמפיין לזימון גורדנה לנבחרת ? הא לא..בעצם הוא באר שבעי אז למה שגוטמן בכלל ירק לכיוונו..שכחתי..נכון..

עריכה: סליחה, זה לא בצד - אתה לוחץ על פרופיל משתמש בצד ואז מתחת לשם שלי "הוסף נודניק". בהצלחה.

חג שמח גם לך.
גבר אתה בחור אינטלגנט,אין דבר כזה להיות אובייקטיבי שאתה כותב בפורום האוהדים.
אפילו זה קצת מתנשא להגיד את זה.
אלי גוטמן דואג לעצמו,הוא יהיה המאמן של מכבי וזו רק שאלה של זמן,אם אתה לא מבין את זה אז יש לך בעייה חמורה בהבנה.
כל הזימונים שלו מריחים רע,כל ההתנהלות שלו מריחה רע.
דור פרץ שווה זימון? אז למה וובה בראון שמישהו נתן כאן כדוגמא קלאסית לא זומן גם שהיה בשיאו?
ולמה ברק לוי,שוער בינוני שמשחק בקבוצת תחתית מזומן? אתה חושב שהןא טוב יותר מקליימן למשל? הכל קישקוש,הבן אדם מרפד את עצמו יפה ומחבב עצמו על אדון מיץ וזה רק בשביל להכין את הקרקע.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום בלב בנשמהההה כתב:למען האמת זה רק מחזק את טענתי. כי כשניצחנו 0-3 אז זאת לא הייתה נבחרת תל אביב ונבחרת גוטמן וכן כולם היו מאחורי הנבחרת..אז..
זה ממש לא קשור, אין לי בעיה שיזמן שחקנים ממכבי תל אביב, אבל לפעמים זה נראה שהוא מזמן שחקנים מסוימים בכוח ולא בגלל יכולת...
שוב פעם לדעתי לוובה בראון ממזמן יש מקום בנבחרת ובטח שיותר מלדור פרץ שהוא אומנם מוכשר אבל מה כבר הוא עשה שמגיע לו הכבוד הזה?
ושוב פעם הוא מזמן את אייל משומר ולא מזמן את דוידזאדה.
זאת דעתי ואני לא חושב שזה משנה כמה שחקנים או מזמן ממכבי תל אביב, כי העובדה היא שהם הקבוצה עם הישראלים הכי טובים בליגה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום זקן כתב: גבר אתה בחור אינטלגנט,אין דבר כזה להיות אובייקטיבי שאתה כותב בפורום האוהדים.
אפילו זה קצת מתנשא להגיד את זה.
אלי גוטמן דואג לעצמו,הוא יהיה המאמן של מכבי וזו רק שאלה של זמן,אם אתה לא מבין את זה אז יש לך בעייה חמורה בהבנה.
כל הזימונים שלו מריחים רע,כל ההתנהלות שלו מריחה רע.
דור פרץ שווה זימון? אז למה וובה בראון שמישהו נתן כאן כדוגמא קלאסית לא זומן גם שהיה בשיאו?
ולמה ברק לוי,שוער בינוני שמשחק בקבוצת תחתית מזומן? אתה חושב שהןא טוב יותר מקליימן למשל? הכל קישקוש,הבן אדם מרפד את עצמו יפה ומחבב עצמו על אדון מיץ וזה רק בשביל להכין את הקרקע.
וובה בראון עדיין בשיא שלו, הוא נתן משחק נהדר מול מכבי תל אביב לפניי חודש בערך, הוא בין הקשרים האחוריים הכי טובים ולא מזומן, אבל דור פרץ מזומן, ולמה? לא ברור לי.
אני לא חושב שקרויף ירצה את אלי גוטמן בתור מאמן זה לא מתאים לו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
The red one

דודזאדה זומן בערבות הפציעה של משומר.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אדום זקן כתב: טוב אז כנראה שאתה בחור צעיר.
אלי גוטמן דאג מאז ומתמיד לאינטרסים של אלי גוטמן ומי שלא רואה את זה עיוור!!
כמו רוב התגובות בנושא הזה, סתם סיסמה לא עניינית וחסרת ביסוס.

אז אני ברשותך אסתמך על עובדות ולא על תחושות בטן או 'דעות קדומות'- אינטרסנט או לא, אלי גוטמן הוא חד-משמעית אחד המאמנים המצליחים בארץ בשני העשורים האחרונים.

להגיד שהוא הגיע לאן שהגיע בזכות ליקוקים כאלה ואחרים זה שקר, לא פחות.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:
כמו רוב התגובות בנושא הזה, סתם סיסמה לא עניינית וחסרת ביסוס.

אז אני ברשותך אסתמך על עובדות ולא על תחושות בטן או 'דעות קדומות'- אינטרסנט או לא, אלי גוטמן הוא חד-משמעית אחד המאמנים המצליחים בארץ בשני העשורים האחרונים.

להגיד שהוא הגיע לאן שהגיע בזכות ליקוקים כאלה ואחרים זה שקר, לא פחות.
עובדות זה ממך והלאה.
ב95 פוטר ממכבי הרצליה אחרי תבוסה 7:0 לביתר.
ב97 לקח גביע עם בש
אליפות עם הפועל חיפה ב98
פוטר מביתר ב2000
אימן את הפועל חיפה ב2001 בלאומית ופוטר.
פוטר/התפטר מהפועל בש ב2002
פוטר ממכבי נתניה אחרי פתיחת עונה מזעזעת
פוטר בקפריסין אחרי שסיים מקום חמישי
לקח אליפות עם הפועל ושתי גביעים עם דור הזהב שלה מה שסלל את הדרך לנבחרת.
מאז ומתמיד נחשב למאמן שמרן,בונקריסט ומדכא כדורגל.
לרוני לוי יש יותר תארים.
אלישע פחות או יותר שווה לו.
על איזה עובדות דיברת?
אחד האנשים הכי לא נאמנים שקיימים בכדורגל,תשאל בעלי מקצוע,הם יספרו לך.
אדם שנוטש ספינות,תשאל את אלי להב או אפילו את מנכל הפועל חיפה היום.
אלי גוטמן דואג לאלי גוטמן אילו העובדות.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:אין לי בעיה שיש להם רוב וזה לגיטמי אבל מה העניין עם הזימון של דור פרץ וחוסר הזימון של דוידזאדה?
זה בסדר לדעתך?
מילא ברדה עליו אני מחליק כי הוא גם ככה על גדר המעודדת מהספסל אבל לקחת שחקן של מכבי תל אביב שהוא לא מגן כמו ריקן ולזמן אותו ובנוסף לזמן שחקן על המשבצת של ריקן כמו דור פרץ זה קצת הופך ליותר מדיי צהוב.
והזימון של אייל משומר פשוט הזוי!
ומה לגביי העובדה שוובה בראון שהוא בין הקשרים האחוריים הטובים בליגה לא מזומן אבל דור פרץ כן?
אם וובה בראון היה במכבי הוא היה מזומן על בטוח!
מה הקשר בין דור פרץ לדוידזאדה? את ההשוואה לבראון אני מקבל.
אבל יש שיקולים נוספים בהזמנת השחקן ה-18 ופה אני דווקא מבין את גוטמן.
הוא כן בונה על פרץ לקמפיין הבא ועל בראון לא, אז שיהיה חלק מהסגל ויתחיל להבין את המשמעות.
ריקן ודסה היו בנבחרת גם לפני מכבי, לגבי האחרון, אין מה לעשות, הגיע למכבי, נראה טוב ברמות הגבוהות וכרגע אין יותר מידי מגינים.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
The red one

Totti כתב: מה הקשר בין דור פרץ לדוידזאדה? את ההשוואה לבראון אני מקבל.
אבל יש שיקולים נוספים בהזמנת השחקן ה-18 ופה אני דווקא מבין את גוטמן.
הוא כן בונה על פרץ לקמפיין הבא ועל בראון לא, אז שיהיה חלק מהסגל ויתחיל להבין את המשמעות.
ריקן ודסה היו בנבחרת גם לפני מכבי, לגבי האחרון, אין מה לעשות, הגיע למכבי, נראה טוב ברמות הגבוהות וכרגע אין יותר מידי מגינים.
פשש..איזו תגובה טוטי..עוד יתחילו לכנות אותך מכביסט פה..תיזהר..

אדום - למה זה מתנשא לדרוש אובייקטיביות בפורום הזה? עזוב את זה שאנחנו לא מתעסקים בענייני הפועל, ששם אני מבין שאין אובייקטיביות, אבל גם בענייני הפועל יש, אז למה שכן לא תהיה? הנה - רק לגבי המשחק האחרון חלק טוענים שגורש קנה את מקומו, חלק טוענים שלא. חלק טוענים שאופיר היה טוב, חלק אומרים שלא. חלק מסכימים עם הצבתו של ביטון בהרכב בשבוע שעבר, חלק לא. אנשים פה כן אובייקטיבים, זה כל הכיף בפורום הזה.

מפה לשם - 3 שחקנים שלנו בנבחרת, לטעמי 3 השחקנים שצריכים לקבל זימון, כי בוזגלו לא כשיר וגורש..מה זה כבר משנה? גורש? קליימן? לוי? גם ככה שוערים 3 שלא יתלבשו בכלל..
אז הטיעון של כולם יהיה "גוטמן" כי "נבחרת תל אביבית-לא סופר את באר שבע" כבר לא תקף. לתשומת לב המתנגדים.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אדום זקן כתב: עובדות זה ממך והלאה.
ב95 פוטר ממכבי הרצליה אחרי תבוסה 7:0 לביתר.
ב97 לקח גביע עם בש
אליפות עם הפועל חיפה ב98
פוטר מביתר ב2000
אימן את הפועל חיפה ב2001 בלאומית ופוטר.
פוטר/התפטר מהפועל בש ב2002
פוטר ממכבי נתניה אחרי פתיחת עונה מזעזעת
פוטר בקפריסין אחרי שסיים מקום חמישי
לקח אליפות עם הפועל ושתי גביעים עם דור הזהב שלה מה שסלל את הדרך לנבחרת.
מאז ומתמיד נחשב למאמן שמרן,בונקריסט ומדכא כדורגל.
לרוני לוי יש יותר תארים.
אלישע פחות או יותר שווה לו.
על איזה עובדות דיברת?
אחד האנשים הכי לא נאמנים שקיימים בכדורגל,תשאל בעלי מקצוע,הם יספרו לך.
אדם שנוטש ספינות,תשאל את אלי להב או אפילו את מנכל הפועל חיפה היום.
אלי גוטמן דואג לאלי גוטמן אילו העובדות.
כמה אי-דיוקים ופרטים שדאגת להשמיט:
1. פוטר מבית"ר כשהייתה במקום השני והתמודדה בצמרת אך ורק בגלל לחץ הקהל שטען שהקבוצה משחקת הגנתי ומשעמם.

2. את ב"ש הוא בכלל אימן בין 2003-2005, בעונה הראשונה הביא אותה למקום הרביעי עם כמה תצוגות מאוד יפות (1-3 על מכבי בבלומפילד, 1-6 על בני יהודה בשכונת התקווה) ולמיטב זכרוני היה רחוק נקודות ספורות מסגנות שבזמנו הובילה למוקדמות ליגת האלופות.
בעונה השנייה פוטר אחרי 4-5 משחקים גרועים בפתיחת העונה. אפשר להתווכח על איך הייתה נגמרת אותה עונה אם היה נשאר.

3. התפוטר מנתניה אחרי סכסוך עם אייל ברקוביץ' ששימש כמנהל מקצועי, כמו רבים וטובים לפניו שלא היו מסוגלים לעבוד עם הנעל הזה.

4. עזב את פארלימני אחרי שנתיים בסיומן הביא אותה למקום החמישי, הישג מכובד לקבוצה ברמתה.

5. לקח דאבל עם הפועל ת"א והביא אותה לליגת האלופות עם תור זהב שבנה במו ידיו במשך שלוש השנים שקדמו להישג הזה.

6. היה המאמן הישראלי הראוי ביותר לאימון הנבחרת באותה נקודת זמן.

7. הפועל ת"א שלו הייתה אחת הקבוצות המלהיבות של השנים האחרונות, בין תצוגות השיא שלה: 1-5 על ראפיד וינה בחוץ, 0-3 על בנפיקה, 1-4 על מכבי חיפה, ואני באמת מתמצת.

8. לרוני לוי אין יותר תארים ממנו. עוד לא הזכרתי לפחות עוד גביע מדינה אחד שהביא להפועל ת"א.

9. גם אלישע אחד המאמנים המוצלחים בישראל כיום.

אז אל תדבר איתי על עובדות.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:
כמה אי-דיוקים ופרטים שדאגת להשמיט:
1. פוטר מבית"ר כשהייתה במקום השני והתמודדה בצמרת אך ורק בגלל לחץ הקהל שטען שהקבוצה משחקת הגנתי ומשעמם.

2. את ב"ש הוא בכלל אימן בין 2003-2005, בעונה הראשונה הביא אותה למקום הרביעי עם כמה תצוגות מאוד יפות (1-3 על מכבי בבלומפילד, 1-6 על בני יהודה בשכונת התקווה) ולמיטב זכרוני היה רחוק נקודות ספורות מסגנות שבזמנו הובילה למוקדמות ליגת האלופות.
בעונה השנייה פוטר אחרי 4-5 משחקים גרועים בפתיחת העונה. אפשר להתווכח על איך הייתה נגמרת אותה עונה אם היה נשאר.

3. התפוטר מנתניה אחרי סכסוך עם אייל ברקוביץ' ששימש כמנהל מקצועי, כמו רבים וטובים לפניו שלא היו מסוגלים לעבוד עם הנעל הזה.

4. עזב את פארלימני אחרי שנתיים בסיומן הביא אותה למקום החמישי, הישג מכובד לקבוצה ברמתה.

5. לקח דאבל עם הפועל ת"א והביא אותה לליגת האלופות עם תור זהב שבנה במו ידיו במשך שלוש השנים שקדמו להישג הזה.

6. היה המאמן הישראלי הראוי ביותר לאימון הנבחרת באותה נקודת זמן.

7. הפועל ת"א שלו הייתה אחת הקבוצות המלהיבות של השנים האחרונות, בין תצוגות השיא שלה: 1-5 על ראפיד וינה בחוץ, 0-3 על בנפיקה, 1-4 על מכבי חיפה, ואני באמת מתמצת.

8. לרוני לוי אין יותר תארים ממנו. עוד לא הזכרתי לפחות עוד גביע מדינה אחד שהביא להפועל ת"א.

9. גם אלישע אחד המאמנים המוצלחים בישראל כיום.

אז אל תדבר איתי על עובדות.
רשמת בדיוק את מה שרשמתי,רק כמו שמגישים קורות חיים,יפה יותר.
ומנתניה הוא פוטר,תעשה שיעורי בית.
ובקיצור בשביל לגמור את הדיון הזה,לא החזקתי ממנו אז וגם לא היום,כל מה שהוא נוגע בו,נגוע באינטרסים נקודה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

הזימונים בסדר פרט לזימונים של בן הרוש ומשומר. זה באמת הזוי.

שלח תגובה