אלישע 2.1

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שמעון א
Title: CrazyRed

Re: אלישע 2.1

שליחה על ידי שמעון א »

shovalb9 כתב:
:השתחוות: :השתחוות: :השתחוות: :השתחוות: :השתחוות:
מבערך המשחק מול רעננה שנה שעברה לא הפסקת להיות אנטי כלפיו ולהתנגד לכל מה שעשה. הוא הוכיח שהוא השתנה, ואתה שינית את הדעה כלפיו, חן חן.
הייתי אנטי כלפיו מהרגע שהביא לכאן בהשאלה את דיא סבע ורועי קהת. נכון ששניהם כישרונות גדולים, אבל הבאנו את אלישע כדי להפוך למועדון גדול, ומועדון גדול לא שואל שחקנים מקבוצות אחרות. רוצה את סבע קהת? תקנה את הכרטיס.

בכל מקרה, הלוואי שנמשיך לשחק כדורגל יפה ואני יעשה גם קעקוע של אלישע.

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

blueman כתב: אז תסתכל שוב על השידור החוזר של המשחק, מכבי הגיעה ל 3 הזדמנויות ב 5 דקות הראשונות, ממש לא שלל 100 אחוז גול, אם אתה קורא לבעיטה של טל בן חיים לאמצע השער גול של 100 אחוז אז ההגדרות שלנו שונות, ועוד הזזדמנות אחת של 100 אחוז גול בהחמצה של איגבור, אתה הגעת לבעיטה של בוזגלו וחוץ מזה לעוד 2-3 הזדמנויות שכמו שאמרתי הבעיה הייתה במהלך האחרון לפני הבעיטה לשער, הכדור רוחב הנמהר של ארבייטמן שפיספס את ברדה ובוזגלו, ההכשלה של גארסיה כאשר ארבייטמן עומד לבד מול שוער וכו. אני לא אומר שאין מקום לשיפור אני אומר שאני לא מסכים עם הקביעה שהתבטלנו במשחק, נראנו הרבה יותר טוב מהניצחון בסיבוב הקודם בווסרמיל ונראנו יותר טוב מהמון משחקים נגד קבוצות חלשות יותר אפילו אם ניצחנו שם. מכבי ת"א היא קבוצה טובה ובלומפילד עושה אותה טובה עוד יותר, לא חשבתי לרגע שנבוא לבלומפילד, נשלוט במשחק ושמכבי יראו כמו הפועל חיפה במשחק נגדנו, אם חשבתם שזה מה שיקרה או שציפיתם את זה מהמאמן אז מלחתחילה הציפיות שלך לא ראליות כי אין לנו את הכלים לעשות את זה מול הכלים של מכבי.
לא שזה רלוונטי יותר מדי אבל הרצתי לעצמי בראש את המשחק והמצבים:

1. איגיבור אחרי טעות של אגידה
2. בן חיים באחד על אחד ממסירה של איגיבור
3. בן בסט לקורה אחרי הטעות של פאיוביץ
4. פנדל

כבר 4

סמל אישי של משתמש
Marin

שליחה על ידי Marin »

בן בסט לא פגע בקורה אלא פאיוביץ,לאחר מכן בן בסט בעט לידיו של אג׳ידה.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אריק כתב:
לא שזה רלוונטי יותר מדי אבל הרצתי לעצמי בראש את המשחק והמצבים:

1. איגיבור אחרי טעות של אגידה
2. בן חיים באחד על אחד ממסירה של איגיבור
3. בן בסט לקורה אחרי הטעות של פאיוביץ
4. פנדל

כבר 4
בן בסט בעט לאמצע לידיים של אגידה, ממש לא מצב של 100 אחוז גול כנל טל בן חיים, הפנדל הגיע ממצב לא מסוכן אירי הצגה של זהבי, לא אומר שזה לא אמור להיות גול שלהם, אבל לא סופר את זה בהזדמנויות שלהם

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

blueman כתב: בן בסט בעט לאמצע לידיים של אגידה, ממש לא מצב של 100 אחוז גול כנל טל בן חיים, הפנדל הגיע ממצב לא מסוכן אירי הצגה של זהבי, לא אומר שזה לא אמור להיות גול שלהם, אבל לא סופר את זה בהזדמנויות שלהם
עזוב איך יצא לו, הוא בעט ממצב טוב? זה מצב מסוכן

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

dor69 כתב: עזוב איך יצא לו, הוא בעט ממצב טוב? זה מצב מסוכן
מצב מסוכן כן, לא 100 אחוז גול, לא אמרתי שמכבי לא הייתה מסוכנת ולא הגיעה להזדמנויות, הערתי מלחתחילה על העובדה שלדעתי שיחקנו טוב ולא התבטלנו כמו בפעמים קודמות נגד מכבי

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

blueman כתב: מצב מסוכן כן, לא 100 אחוז גול, לא אמרתי שמכבי לא הייתה מסוכנת ולא הגיעה להזדמנויות, הערתי מלחתחילה על העובדה שלדעתי שיחקנו טוב ולא התבטלנו כמו בפעמים קודמות נגד מכבי
ההבדל בין מצב מסוכן ל100 אחוז גול זה הבעיטה של השחקן התוקף. מבחינת הטעויות בהגנה שני המקרים הם היינו הך

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אני רק אגיד לכם ככה - למועדון כמו הפועל באר שבע, ששנים לא היה בצמרת, להתמודד עם הצלחה כמו עונה שעברה זה ממש לא מובן מאליו.
לא חסרות קבוצות שלא ידעו לעכל את זה ועונה אחר כך היו זוועתיות.
תנו קצת קרדיט.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

dor69 כתב: ההבדל בין מצב מסוכן ל100 אחוז גול זה הבעיטה של השחקן התוקף. מבחינת הטעויות בהגנה שני המקרים הם היינו הך
אתה יכול להגיד את זה על הבעיטה של בוזגלו במחצית הראשונה, על השתי בעיטות של אראל ועל הבעיטה של פאיוביץ במחצית השנייה

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אתם מתכחשים לעובדה מאוד משמעותית

מבחינה מנטאלית אין לנו את הלוקסוס לבוא לבלומפילד כאריות ולשלוט במשחק... נכון יש לנו את הכלים, אבל במקום שבאים אליו הקהל, השחקנים וההנהלה שנה אחר שנה וחוטפים בראש קודם כל עושים הכל לצאת בשלום.. וזה מה שעשינו!

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אלדר כתב:אתם מתכחשים לעובדה מאוד משמעותית

מבחינה מנטאלית אין לנו את הלוקסוס לבוא לבלומפילד כאריות ולשלוט במשחק... נכון יש לנו את הכלים, אבל במקום שבאים אליו הקהל, השחקנים וההנהלה שנה אחר שנה וחוטפים בראש קודם כל עושים הכל לצאת בשלום.. וזה מה שעשינו!
בהחלט מסכים ולכן אני מרוצה מהתוצאה.
אבל מכאן ועד לאלישע 2.1 היצירתי, הלא מקובע וזה שנותן פייט לכרישים, הדרך עוד ארוכה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

blueman כתב: אתה יכול להגיד את זה על הבעיטה של בוזגלו במחצית הראשונה, על השתי בעיטות של אראל ועל הבעיטה של פאיוביץ במחצית השנייה
אמרתי שלא?

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

dor69 כתב: אמרתי שלא?
לא אתה, הבחור מעלייך אמר שהם הגיעו ל 4-5 מצבים של 100 אחוז ואנחנו לכלום. שוב פעם אני לא אומר שהיינו מדהימים ומכבי הייתה גרועה, בסך הכל אני חושב שהמשחק היה די שקול, למכבי היו את הדקות שלה, לנו היו את הדקות שלנו, לא היו יותר מידי מצבים מסוכנים לשתי הקבוצות, ועדיין יצאתי בהרגשה כאילו גנבו לנו 2 נקודות יותר מאשר אנחנו גנבנו נקודה, זה נובע בגלל כל הטעויות שיפוט שהיו ממש משנות את המשחק לטובתנו ובפועל לא רק שלא שינו אלא עצרו לנו מומנטום, וגם בגלל שהשחקנים פשוט טעו כמעט כל פעם שהגיעו לפעולה האחרונה מול השער.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אלדר כתב:אתם מתכחשים לעובדה מאוד משמעותית

!!!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אריק כתב:
בהחלט מסכים ולכן אני מרוצה מהתוצאה.
אבל מכאן ועד לאלישע 2.1 היצירתי, הלא מקובע וזה שנותן פייט לכרישים, הדרך עוד ארוכה.
למה?
מבחן התוצאה שלו מוכיח אחרת.
העונה הוא מגיע מוכן יותר למשחקים, מפתיע במשחקים גדולים והקבוצה עומדת הרבה יותר טוב טקטית.
כשהיה צריך לבקר ביקרנו, כרגע הוא בהחלט ראוי לקרדיט
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה