יוסף אבו לאבן סיכם עקרונית בבני סכנין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

Re: יוסף אבו לאבן סיכם עקרונית בבני סכנין

שליחה על ידי RedRock »

4 זה גבולי.
3 זה טמטום.
מקווה שיביאו 1-2 השבוע.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

shovalb9 כתב:
זה כן משנה כי זה מה שהיא אמרה בדבריה. הספסל ממש לא קצר, יש מלא שחקנים טובים שמחכים להזדמנויות כמו גורדנה,נאסר,אראל,מלול,גבאי,טהא וכן גם אילוז שהיה הרכב הרבה מאוד שנים, תוסיף לזה את טוויטו וחביבאן הצעירים והרכב נוער שמרשים מאוד לאחרונה ותקבל עומק. חסר לנו בדיוק חלוץ אחד, הגזמת.

חכה אתה עם המחדלים שלך לסוף חלון העברות ואז נדע מה באמת יקרה.
תגיד לי על מה אתה מדבר? כמה שחקנים מהרשימה שהזכרת הם חלוצים?
רק דובב הוא חלוץ, וגם הוא לא תמיד מתופקד ככזה אלא באגף.
כשהקבוצה צריכה שינוי התקפי הכלים שלה מאוד מוגבלים מהספסל.

וכן ידידי, מחדל, לא פחות. אסור לשחרר שחקנים לפני שמחתימים מחליפים. פשוט לא לומדים לקח.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

shovalb9 כתב:תשמע דור אתה פולט שטויות, מקודם ביקשת 8 חלוצים שטובים מדובב, עכשיו אתה טוען שהם לא תואמים את הסגנון שלו והדיבור על בן בסט מוכיח סופית שאתה בחוץ לקשת ההגיון בדברייך.

גברת, המשפטים שלך בחתימה לא תואמים את המציאות, את טוענת את עצמך כאופטימיסטית אך הציניות הפסימית שלך פשוט מכוערת. דובב גבאי על שלל חסרונותיו תרם לנו להיות מה שאנחנו היום, מי הבקיע אם לא הוא את הגול נגד נתניה במשחק ההישארות? גול ניצחון על מכבי בבית? בישול לברדה ב3 2 האחרון? הוא הרבה דברים, וכבר פה בעונה חמישית, תני כבוד.
אלו שלא תואמים את הסגנון שלו לטענתי עדיין יותר טובים ואני אמרתי את זה שהם טובים ומוכחים. ובן בסט? העונה הכי טובה שלו בארץ הייתה עם הפועל חיפה בתחתית ואז הוא יצא לאירופה (היום ג׳ורג׳ ואסילי יכול לצאת לאירופה), קיבל מקום בנבחרת והבקיע כמה גולים מול לוקסמבורג ושער מול פורטוגל. על זה כולם מחזיקים ממנו? כשיוכיח את עצמו כמו עטר בקבוצת צמרת נדבר

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

dor69 כתב: אלו שלא תואמים את הסגנון שלו לטענתי עדיין יותר טובים ואני אמרתי את זה שהם טובים ומוכחים. ובן בסט? העונה הכי טובה שלו בארץ הייתה עם הפועל חיפה בתחתית ואז הוא יצא לאירופה (היום ג׳ורג׳ ואסילי יכול לצאת לאירופה), קיבל מקום בנבחרת והבקיע כמה גולים מול לוקסמבורג ושער מול פורטוגל. על זה כולם מחזיקים ממנו? כשיוכיח את עצמו כמו עטר בקבוצת צמרת נדבר
גבאי הוא חלוץ רחבה, שבא תמיד עם הפנים לשער, ומאיים לפעמים עם נגיחות. היתרונות שלו זה מהירות,תנועה, וקרוס ומסירה סבבה, ב1 על 1 הוא לא עושה והסיומת שלו לא משהו. הוא לא גבוה או מהיר בצורה יוצאת דופן, פעם הוא היה סילון, היום פחות. יש הרבה מאוד חלוצים בליגה שהם באותו דימיון אליו, וגם ליגיונרים כמו דמארי יכולים להיות מושווים אליו, זה שאלישע שם אותו באגף מטעה, הוא יותר חלוץ צד שם.

בן בסט? 14 משחקים 5 שערים, לפני זה שיחק עונה שלמה בטולוז וכבש 7, בשנתיים לפני כן כבש 13 פרוסים על 2 עונות בהן שיחק 53 משחקים בברסט, לפני זאת היה העונה בה היה מלך שערי הליגה. עדיין לא הוכיח את עצמו בקבוצת צמרת בישראל, אך הוא רחוק מלהיות כישלון, סתם מדברים עליו יותר מדי.

פוראבר רד, בקבוצה שלנו, אנחנו משחקים עם חלוץ אחד, משמע 3 חלוצים בסגל זה יותר מלגיטימי-עמוק.
זה כי יש לך את ברדה וגורדנה(או אפילו מליקסון, ולעיתים מאוד רחוקות גם בוזגלו על קשר התקפי)על העמדה הזאת.

היה לך את ארבייטמן גבאי ואבולאבן בתחילת עונה, גבאי נפצע ואז היה רק את אבולאבן. גבאי חזר ואבולאבן הושאל, עכשיו רוצים להביא חלוץ טוב יותר-מה הבעיה? אם לא יביאו עד
שיגמר החלון זה כן בעיה כי הפסדת חלוץ תמורת זה שילך להיות בסכנין, אך אתה יכול להרוויח חלוץ גדול יותר ואני בטוח שהם לא היו משחררים סתם.

כשקבוצה צריכה שינוי התקפי הכלים שלה מאוד מוגבלים מהספסל? לא נכון לגמרי. זה שיש לנו קשרים ולא חלוצים מובהקים לא אומר שאין להם אופי התקפי, ושהם בהחלט יכולים לתרום מהספסל. לראיה? משחק אחרון נגד רעננה, מלא מצבים היה לנו אבל איך היה הגול? אופיר מסר לגבאי(מחליף) שמסר אחורה לגורדנה(מחליף) שהשאיר לנאסר שכיוון ובעט לפינה(הזכרתי כבר שהוא מחליף??).

3 שחקנים שיכולים בקלות להוביל קבוצה(סטאר) עד מקום 4 לא כולל חיפה והפועל(ונאסר לביתר לא אפשרי חח תבינו למה). יש לך בנוסף לזה מגן תוקף/קשר כנף מלול ושאר השחקנים הם הגנתיים אך זה מובן לך למה?

חלוץ אחד צריכים, זהו, מפה זה רק אשמת אלישע שהוא לא משתף מספיק אותם.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

ואו, מלא דברים נאמרו פה.

דובב גבאי לא חלוץ ברמה מספקת לקבוצה שרצה לאליפות. בעיני פאילו בדש יותר טוב ממנו.

בלי קשר לדובב השחרור הזה מרתיח, מספיק שדובב/ ארבייטמן יפצע ונשחק עם אליניב חלוץ בודד בחוד (וזה לא מתאים ולא עובד).
אני לא חושב שאבולבן הצליח להעפיל לרמות המבוקשות מחלוץ בקבוצה שרצה לאליפות. אבל עדיף ציפור אחת..
כל הזמן שומעים פרשנים (לא יודעת כמה אמין) שאומרים "מחכים לראות איך דובב יחזור מהפציעה". העניין הוא שאין לדעת. משחק אחד שניים לא מספיקים בשביל לקבוע את זה ואנחנו מהמרים על יכולת של שחקן להאושש מפציעה ארוכה.

בכנות גמורה אני מאוד אופטימיסטית אבל זה מהלך רשלני (מישהו העיר לי על כך). מאוד. להיות אופטימי לא אומר להגיד שלהפסיק להשקיע ולעבוד בשביל שיהיה טוב. זה לא אומר לשבת בחיבוק ידיים ולהגיד "הכל יסתדר".

קבוצה שהבקיעה שער אחד (!) בארבע משחקים (ואני לא מחשיבה את הגביע פשוט כי השער הובקע שלא במסגרת תשעים הדקות). ככה לא זוכים באליפות. ככה לא מתמודדים עליה עד הרגע האחרון.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

שובל, עזוב אותך מקשקושים. קבוצה בליגת העל צריכה לפחות 3 חלוצים בסגל. ברדה נחשב
מבחינתי לחלוץ בדיוק כמו שהובאן נחשב לבלם - אלתור.

שחררת את אבו לאבן? לפחות תדאג לתחליף.

אם מחר דובב או שלומי נפצעים, אין לך אפילו חלוץ אחד להעלות מהספסל.

מחדל כבר אמרנו?

ועוד משהו. מישהו יכול להסביר לי מה יש לאבו לאבן לחפש בסכנין? לפי הפרסומים הם
עומדים לצרף את כליבת וכבר עשיו אבו לאבן לא שווה שם הרכב. הרבה דקות משחק
כנראה שהוא לא יראה שם.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

יש לנו 2 חלוצים, ברדה לא חלוץ (לפחות לפי איך שהוא התבטא העונה).
לגבי אבולבן, לא ישחק אצלנו ולא ישחק בסכנין. לשים אותו בסגל כדי להגיד שיש עוד חלוץ זה מיותר.
אגב, כולם פה בפורום קוטלים אותו ואומרים שהוא לא שחקן לקבוצה שרצה לאליפות(אנחנו לא במרוץ, תפנימו), אבל כשמשחררים אותו כולם קופצים. לא ברור הקטע הזה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

מעדיף לשחק בלי חלוץ טבעי ולא להרכיב אותו.
אני מגיב נגדו בשיטתיות מאז אותה החמצה מול עכו בסיבוב הראשון ולא מסוגל לחדול.
שחקנים צעירים חיים מחצאי הזדמנויות ובונים סביבן קרירה. קיבלת כדור גובה עם הפנים לשער ברחבת החמש, רבאק, תשאל את השוער לאיזו פינה הוא רוצה את הכדור ורוץ לחגוג. אבל שחקן בינוני נוגח כדור עלוב לידיים.
אפשר להכפיש את דובב כמה שרק רוצים, במאני טיים הוא השחקן הכי מרגש שלנו בעשור האחרון.
חפשו את השערים הכי חשובים או מרגשים שכבשנו והם רשומים על דובב.
בנתניה לפני שלוש עונות, בבית מול מכבי, בבית מול חיפה, המהפך הענק מול בני יהודה, בחוץ מול קרית שמונה, בבלומפילד מול הפועל...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

Totti כתב:מעדיף לשחק בלי חלוץ טבעי ולא להרכיב אותו.
אני מגיב נגדו בשיטתיות מאז אותה החמצה מול עכו בסיבוב הראשון ולא מסוגל לחדול.
שחקנים צעירים חיים מחצאי הזדמנויות ובונים סביבן קרירה. קיבלת כדור גובה עם הפנים לשער ברחבת החמש, רבאק, תשאל את השוער לאיזו פינה הוא רוצה את הכדור ורוץ לחגוג. אבל שחקן בינוני נוגח כדור עלוב לידיים.
אפשר להכפיש את דובב כמה שרק רוצים, במאני טיים הוא השחקן הכי מרגש שלנו בעשור האחרון.
חפשו את השערים הכי חשובים או מרגשים שכבשנו והם רשומים על דובב.
בנתניה לפני שלוש עונות, בבית מול מכבי, בבית מול חיפה, המהפך הענק מול בני יהודה, בחוץ מול קרית שמונה, בבלומפילד מול הפועל...
סבבה נחכה לריגוש הבא עם דובב....אולי גמר גביע..(אמן!!)

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

הביקורת היא אותה ביקורת עם או בלי הביקורת על דובב.

צריך חלוץ שלישי והתוצאות האחרונות (מלבד עכו ונו, באמת) פשוט זועקות את זה!

ארביטמן מרגיש נוח מידי הוא בהרכב במאתיים אחוז וזו בעיה.
אגב, אני מעדיפה את אליה בכנף לפני שישחק חלוץ מרכזי...
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

crazyred כתב:הביקורת היא אותה ביקורת עם או בלי הביקורת על דובב.

מסכים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

crazyred כתב:הביקורת היא אותה ביקורת עם או בלי הביקורת על דובב.

את צודקת שאנחנו צריכים חלוץ שלישי ובדגש על אחד שיכול לשחק ליד ארבייטמן. למה ליד? כי ככל שעובר הזמן אני פשוט מבין שארבייטמן זה לא חלוץ עצלן אלא חלוץ של גולים קלים שהקבוצה צריכה לעבוד בשבילו. חלוץ שיפנה לו שטחים יכול להשלים אותו בצורה מטורפת

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

dor69 כתב: את צודקת שאנחנו צריכים חלוץ שלישי ובדגש על אחד שיכול לשחק ליד ארבייטמן. למה ליד? כי ככל שעובר הזמן אני פשוט מבין שארבייטמן זה לא חלוץ עצלן אלא חלוץ של גולים קלים שהקבוצה צריכה לעבוד בשבילו. חלוץ שיפנה לו שטחים יכול להשלים אותו בצורה מטורפת
לא יעבוד עם חלוץ אז, אלא עם קשר שיפנה לו שטחים כמו שכפרה עליו גורדנה עשה מצוין מדקה 52, ואני בדעה מוחלטת שגם מליקסון יכול לעשות זאת, החלוץ צריך להתחרות איתו ולהיות במקומו.

מסכים עם בחורת הקרייזירד ממקודם, אלייה בהחלט לכנף
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

shovalb9 כתב:
לא יעבוד עם חלוץ אז, אלא עם קשר שיפנה לו שטחים כמו שכפרה עליו גורדנה עשה מצוין מדקה 52, ואני בדעה מוחלטת שגם מליקסון יכול לעשות זאת, החלוץ צריך להתחרות איתו ולהיות במקומו.

מסכים עם בחורת הקרייזירד ממקודם, אלייה בהחלט לכנף
גם יכול לעבוד וזה האידיאל עם סוג השחקנים שלנו אבל אל תשכח שאת עונתו הטובה עשה עם חלוץ לידו. לגבי אליה, כרגע ספסל

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. שלושה חלוצים (כשאחד מהם משחק יותר כקשר מאשר כחלוץ והשני נפצע כל שני וחמישי) זה לא מספיק. בטח כשארבייטמן לא חד מספיק השנה, בטח ובטח כשלפנינו עוד עונה שלמה ולא מעט עומס.

2. אבו לאבן עשה את הבכורה בסכנין בשבת (היה מצחיק לשמוע את קריאות העידוד של אוהדי סכנין).
לא יודע אם סכנין החתימו אותו בגלל שהם מעדיפים שחקנים ממוצא ערבי, כן יודע שנכון להיום מוחמד גדיר הוא החלוץ הטבעי היחידי שיש לסכנין ולכן אבו לאבן צפוי לקבל לא מעט דקות, ככה שלפחות מבחינה מקצועית יכול להיות ומדובר בצעד חכם של אבו לאבן (שגם מתאים מאוד לסגנון המשחק של סכנין שמתבסס על התקפות מעבר מהירות ועל הרבה חופש פעולה לשחקני ההתקפה).

שלח תגובה