סיכום :: 1-1 במשחק העונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
LIAV00S
Title: קרייזי-רד

Re: סיכום :: 1-1 במשחק העונה

שליחה על ידי LIAV00S »

eitam כתב:ניראנו טוב מבשבועיים האחרונים. החילופים עשו לנו טוב וכדאי היה לעשות אותם קודם לכן. העיקרית שלי מהמשחק היא שההרכב חייב רענון גם בגלל מחסור במנוחה וגם בגלל חוסר ברעב. גדיר, בן שהר, בראון נראו טוב מאוד כשנכנסו ועל מליקסון מיותר לומר כמה הוא חסר.
ההרכב שלי לבית"ר: גורש
אופיר טאהה צדק ביטון
אוגו בראון
הובאן\מליקסון
בן סהר מליקסון\בוזגלו
גדיר
שכח מזה בוזגלו באנקר של בכר!
לא רואה אותו יוצא מתמונת ההרכב,במיוחד אחרי הבישול להובאן.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

הפועלעולה כתב:אורי קופר עם טור נהדר: https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 17,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

אחרי שראיתי את המחצית השנייה - מסכים עם כל מילה.

בן ביטון והובאן עם משחק אדיר. מהצד השני אלברמן היה מדהים אבל היה חייב, פשוט חייב לקבל אדום אחרי העבירה הגסה על טאהא. בנוגע לפנדל על הובאן - היה, תסתכלו על הברך של ריקן תו"כ המהלך ותראו שהיא פוגעת בהובאן ומורידה אותו לדשא.
הוצאת לי את המילים מהפה, אני באמת לא מבין איך אלברמן התחמק מאדום, ואיך לא נשרק פנדל על השק קמח של גארסיה על אוגו, בקרן האחרונה.
אם מישהו עדיין חושב שזה לא היה פנדל, מוזמן לראות שזה מצב ודאי לגול אם אוגו מצליח להתרומם.
כבת כתבתי את זה כמה וכמה פעמים, אם לא נפעיל לחץ על השופטים אנחנו יכולים להפגע קשות, הפייט מאוד מאוד צמוד והשופטים יכולים להכריע על ידי טעויות.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

הסקיצה מול התפאורה בפועל.
מדהים.
בתפאורות אנחנו שני קילומטר מעל כל היתר, אני בספק אם מישהו בספק לגבי זה.
קבצים מצורפים
התפאורה בפועל
התפאורה בפועל
FB_IMG_1458654386821.jpg (71.93 KiB) נצפה 3291 פעמים
הסקיצה
הסקיצה
FB_IMG_1458654444911.jpg (53.86 KiB) נצפה 3278 פעמים

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

zivmay כתב:
הוצאת לי את המילים מהפה, אני באמת לא מבין איך אלברמן התחמק מאדום, ואיך לא נשרק פנדל על השק קמח של גארסיה על אוגו, בקרן האחרונה.
אם מישהו עדיין חושב שזה לא היה פנדל, מוזמן לראות שזה מצב ודאי לגול אם אוגו מצליח להתרומם.
כבת כתבתי את זה כמה וכמה פעמים, אם לא נפעיל לחץ על השופטים אנחנו יכולים להפגע קשות, הפייט מאוד מאוד צמוד והשופטים יכולים להכריע על ידי טעויות.
אז אפשר לבקש שישפט על זה

שלח תגובה