הולכים על בנאדו!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

Re: הולכים על בנאדו!!

שליחה על ידי ג'וני »

יש רק אליפות או כלום ? אתם מבינים כמה העונה הזו חשובה ?

אם ניתן עונה טובה בצמרת ונגיע לאירופה זו הדרך לקחת אליפות או לדבר עליה בכלל כך שחיזוק כל חיזוק יתקבל בברכה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. בואו לרגע נתעלם מהמחיר המפוצץ כי אני באמת לא רוצה ולא מעוניין להיכנס לכיס של אלונה. אבל האם בנאדו באמת מתאים לנו מבחינה מקצועית?
אם אכן הוקצב סכום משמעותי של כסף לרכישת בלם איכותי, האם לא עדיף לנו ללכת על אופציה של בלם מבטיח כמו חיימוביץ' או בלם שהוכיח את עצמו ויש לו עוד שנים לפניו כמו סטרול?
בנאדו הוא כבר בן 36, הוא יגיע לכאן שבע וכשהיכולת שלו בשנה או בשנתיים הקרובות רק תרד.
אני חושב שאם מסתכלים היטב מבעד לשם של הבחור והרזומה, הוא לא האופציה הטובה ביותר מבחינת מקצועית וזה מתבטא בהרבה תחומים.

2. אני שומע כאן הרבה דיבורים על האקסטרה שהבחור יביא. על האישיות, המקצועיות, חינוך של שחקנים כמו קידר. ואני שואל האם אתם מדברים על אותו אריק בנאדו שלאורך כל הקרירה לוקח את עצמו לאיפה שהכסף לוקח אותו? לא שהדבר לא לגיטמי, אבל לצפות מאדם כזה לרצות להביא דברים נוספים מהבית, להיקשר למועדון ברמות שהוא ישקיע מעבר כדי לתרום למועדון מעבר למה שהוא מחוייב לו?
האם אתם מדברים על אותו אריק בנאדו "המקצוען" שבשנה שעברה נצפה משייט בקיאקים לפני משחק של קבוצתו כדי להראות עד כמה הוא מחויב רק לכיסו ולא מטר יותר?
האם את אריק בנאדו הזה אתם מנסים להפוך למודל לחיקוי לבלמים הצעירים כאן?

3. לא יודע עד כמה מדובר בשיקול עבור ההנהלה. אבל ההתבטאות של בנאדו, שכוונה לעבר העיר באר שבע ולא לקבוצת הכדורגל בצורה ספציפית, היא דבר ראשון פוגענית כלפי הקהל בבאר שבע, ולדעתי במקרים מסוימים חייבים גם להתחשב בגורמים חיצונים. ושנית, היא מלמדת המון על אותו אריק בנאדו שיגיע לכאן. אם אנחנו צריכים להציע לו כפול כדי שיגיע לכאן, ולא בגלל נחיתות מקצועית אלא פשוט כי מדובר בבאר שבע, יש כאן תמרור אזהרה לעתיד לבוא. לגבי כל הבחינות. מקצועית, חברתית וכיוצא בזה.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

נו, עזבו אתכם משטויות, בנאדו בין הבלמים הכי טובים בארץ גם היום.

הוא מה שנקרא שחקן בכיר, ולכן הוא יכול להרוויח שכר של 150,000 דולר, שזה באמת צריך להיות השכר המקסימלי לשחקן ישראלי בליגה, לא שקל יותר.

שכיר חרב? דווקא מדובר בשחקן ששיחק רוב הקריירה במקום אחד, ואם אני לא טועה יש לו סה"כ שתי קבוצות - מכבי חיפה ובית"ר. מי ישמע איזה שחקן יש בארץ עם אידיאלים.

גם ההתבטאות הזאת שלו, עזבו שזה היה לפני כמה שנים טובות, אם בכלל היה, אם בכלל היה בהקשר הזה, אם בכלל לא הוציאו מהקשרו, בקיצור הבנתם את הקטע, לא מתייחסים לכל כותרת שהתקשורת מוציאה.

ולסיכום, יש פה כבר דיון של ארבעה עמודים על סמך ידיעה מצוצה מהאצבע של טלספורט, בסוף עוד נהפוך אותם לאתר רלוונטי...

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

רגע וזה שאייל שן חושב שאנחנו בבונים? וזה שאייל שן לא הפסיק ללכלך עלינו מהרגע שעזב,, זה טוב לך משה?
אני מת על ה'משפטים' שאנשים אוהבים לתפוס
שאופיר ציין את מכבי ת"א כבית האמיתי שהוא חלם כל הזמן להיות בו גם שהיה בב"ש
את זה משה לא זוכר
ועוד ועוד, אז בשורה התחתונה,כל אלו ש'מכירים' וששמעו, אומרים הרבה דברים ויש כאלה שאומרים את מה שאחרים חושבים אבל פוחדים לומר, מה חשבתה משה שב"ש זה לאס ווגאס? שזה הרצליה? ב"ש עם קונטציה שלילית בכל הארץ, האמן לי שדעתו תשתנה לכשיגיע אם יגיע, ואתה לא צריך ללבות את היצרים כנגדו, בטח ובטח שאייל שן שאנשים פה מפארים והלכו לאתרים של אוהדי הפועל פתח תקווה בשביל להראות כמה הוא נשמה, השמיע באזני כמה אנחנו פח, עוד לפני שחלם שיחזור הנה
אז בלי צביעות ומוסר כפול, תנו למאמן לעבוד.

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

sumsum כתב:רגע וזה שאייל שן חושב שאנחנו בבונים? וזה שאייל שן לא הפסיק ללכלך עלינו מהרגע שעזב,, זה טוב לך משה?
את זה משה לא זוכר
ועוד ועוד, אז בשורה התחתונה,כל אלו ש'מכירים' וששמעו, אומרים הרבה דברים ויש כאלה שאומרים את מה שאחרים חושבים אבל פוחדים לומר, מה חשבתה משה שב"ש זה לאס ווגאס? שזה הרצליה? ב"ש עם קונטציה שלילית בכל הארץ, האמן לי שדעתו תשתנה לכשיגיע אם יגיע, ואתה לא צריך ללבות את היצרים כנגדו, בטח ובטח שאייל שן שאנשים פה מפארים והלכו לאתרים של אוהדי הפועל פתח תקווה בשביל להראות כמה הוא נשמה, השמיע באזני כמה אנחנו פח, עוד לפני שחלם שיחזור הנה
זה בסדר כל עוד הם "מכירים את השחקן"
אופיר-שאני מאוד רציתי שישאר עשה מעשה הרבה יותר מגעיל והפך ל"מלך".

CRAZY REDI

שליחה על ידי CRAZY REDI »

מענין שעדין אין שום כתבה בוואן אוו בכול אתר ספורט אחר...

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

CRAZY REDI כתב:מענין שעדין אין שום כתבה בוואן אוו בכול אתר ספורט אחר...
חבוב, אתה סובל מפיצול אישיות ברמה קשה ומאחר ובפורום הזה אסור שיהיה למשתמש אחד פיצול אישיות וגם בגלל שהתרעתי על "אפס סבלנות" - ראה עצמך חסום.

שבוע טוב.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

sumsum כתב:רגע וזה שאייל שן חושב שאנחנו בבונים? וזה שאייל שן לא הפסיק ללכלך עלינו מהרגע שעזב,, זה טוב לך משה?
את זה משה לא זוכר
1. האם ראית במקום מסוים שתמכתי בהחתמה של אייל שן? אני חשבתי שכבר יש לנו שחקן בסגנון שן (אוקוגו) שהוא אף טוב יותר ממנו. אבל, מרגע שהבחור חתם, רציתי לדעת מהם בדיוק היכולות המקצועיות שהבחור יביא לכאן ובגלל זה הלכתי וביררתי מה הדעה עליו לאור העונה האחרונה שלו בפתח תקווה.
אבל אין ספק שאתה צודק, עדיף כמוך להמשיך ללבות את היצרים נגד שן שחתום במועדון ויהיה כאן שנה הבאה, גם אם אתה אוהב זאת וגם אם לא.

2. צביעות עבורי זה לא להתייחס לנקודה שעוד כשנאמרה בזמנו (אותו משפט) זכתה מצידי להתייחסות.

3. סומסום היקר, את הנקודה השלישית בתגובה שלי רשמתי אחרי מחשבה רבה ואחרי שקראתי את התגובות הרבות על אותו משפט. האמת שאני בכלל התייחסתי לאותה נקודה, בניגוד לשאר האנשים, כקווים לדמותו של אריק בנאדו היקר. שפתאום הפך למקצוען מהשורה הראשונה ולאיש לחיקוי שיבוא לכאן ויתן מעבר.

4. ועדיין, מאוד נוח לך להסיט את הדיון והביקורת מהנקודות הראשונות שהעליתי. אריק בנאדו לדעתי לא צריך להגיע לכאן בגלל הבחינה המקצועית ואותה התבטאות היא לטעמי רק האקסטרה.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

נו טוב...
את גיא לוי מחקו פה בגלל משפט (אמיתי, כן ונכון) אחד.
אבל אם אריק בנאדו יבוא לפה - הוא יתקבל כמו מלך...
לך תבין אוהדי כדורגל ואת הקהל הב"שי בפרט...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
נאור סייס
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי נאור סייס »

8red כתב:נו טוב...
את גיא לוי מחקו פה בגלל משפט (אמיתי, כן ונכון) אחד.
אבל אם אריק בנאדו יבוא לפה - הוא יתקבל כמו מלך...
לך תבין אוהדי כדורגל ואת הקהל הב"שי בפרט...
זה היה מטומטם למחוק את גיא בגלל המשפט שהוא אמר.
ואותו הדבר אצל בנאדו זה מטומטם למחוק אותו בגלל איזה משפט שהוא הוציא מהפה.
ולך תדע עם התיקשורת לא קצת שינתה את זה איך שבא לה, אנחנו מכירים אותה.
מה גם שהוא היתכוון למרחק הנסיעה בין חיפה - לב"ש בין חיפה - סכנין.

ואדומתוק אתה יודע עם יש איזה התפתחויות בנוגע לבנאדו ?
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva

רק הפועל !

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 19&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;

:!: :!: :בלה:

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

עדיין החוזה בבאר שבע לפי מה שהוצע לבנאדו גבוה יותר.עד שלא יהיו התפתחויות מחר עם ביתר ירושלים(יכול להיות שמחר תינתן החלטה שהולכים לכינוס)אין שינויים.

אוי אילנה ברקוביץ!!!

שלח תגובה