מאור בוזגלו
Re: מאור בוזגלו
תגידו אתם אמיתיים שאתם מדברים עליו מקצועית?
הוא גמור פיזית. אין לו שום מקום בקבוצה שרוצה צמרת גבוהה.
מאז שחזר (3 חודש?) 3 שערים ו6 בישולים. רוב השחקנים הישראלים יתנו מספרים כאלה בעונה שלמה ובעונה שנחשבת טובה, הוא עושה זה בכמה חודשיים אחרי שנתיים עם בקושי כדורגל.CrazyRed7 כתב:תגידו אתם אמיתיים שאתם מדברים עליו מקצועית?
כמו שאנחנו נראים והכייון שהקבוצה הולכת אליו עם צמצום, הוא יכול להיות מתנה משמיים בשבילנו, אין מה להפסיד.
.
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 01 מאי 2019, 22:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
גם לערן לוי יש מספרים.niv1 כתב: מאז שחזר (3 חודש?) 3 שערים ו6 בישולים. רוב השחקנים הישראלים יתנו מספרים כאלה בעונה שלמה ובעונה שנחשבת טובה, הוא עושה זה בכמה חודשיים אחרי שנתיים עם בקושי כדורגל.
כמו שאנחנו נראים והכייון שהקבוצה הולכת אליו עם צמצום, הוא יכול להיות מתנה משמיים בשבילנו, אין מה להפסיד.
יש דברים שרואים רק בעיניים. המספרים לא רלוונטיים בכלל.
אם הוא גמור פיזית, אז מה נגיד על ויטור?CrazyRed7 כתב:תגידו אתם אמיתיים שאתם מדברים עליו מקצועית?
מצד אחד בא לי שיחזור. מאוד חסרים המספרים שלו. וגם קסם של שחקן כוכב.
מצד שני אני מרגיש כמו איזה שבורה שחוזרת לאקס שבגד בה.
- The red one
לא ראיתי שיש כאן קונזצוס לגבי ויטור..
- dardasmiley
אובדן הדרך של ההנהלה.
פ-א-נ-י-ק-ה.
פ-א-נ-י-ק-ה.
- ForeverRed
מיום ליום אנחנו מזכירים יותר ויותר את מכבי תל אביב כדורסל.
מהלך פדרמני טיפוסי.
מהלך פדרמני טיפוסי.
מריח כמו מהלך שיווקי ומראה שאין חשיבה קדימה אלא כאן ועכשיו וזאת הדרך הבטוחה להתרסקות.
לא מתייחס מקצועית כי חש הרבה מעבר וטגב אנחנו צריכים שחקנים רעבים בלי מניירות שיאכלו דשא ויחזירו אותנו למעלה בעבודה קשה ובוזגלו ממש לא האיש לזה
לא מתייחס מקצועית כי חש הרבה מעבר וטגב אנחנו צריכים שחקנים רעבים בלי מניירות שיאכלו דשא ויחזירו אותנו למעלה בעבודה קשה ובוזגלו ממש לא האיש לזה
אם רוצים מישהו שיתן כדורים חופשיים וקרנות? דן ביטון!!!!!הרבה יותר באר שבע שהייתי רוצה לראות
שילשל על האוהדים והקבוצה ואתם עדיין מוכנים לקבל בחזרה?
בחייאת ראבאק עם המספרים האלה, המספרים האלה רק מנייחים כי זה מה שנשאר לו.
נכון זה עוזר, זה מועיל וצריך אבל זה לשחק עם 10 וחצי שחקנים, מספיק העונה אנחנו משחקים עם 8-9 שחקנים כי השאר שבהרכב בושה לכדורגל
בחייאת ראבאק עם המספרים האלה, המספרים האלה רק מנייחים כי זה מה שנשאר לו.
נכון זה עוזר, זה מועיל וצריך אבל זה לשחק עם 10 וחצי שחקנים, מספיק העונה אנחנו משחקים עם 8-9 שחקנים כי השאר שבהרכב בושה לכדורגל
מזכיר קצת את ההחזרה של נמני למכבי ב- 2006.
אין לי ספק בכלל שזה יהיה כישלון.
אין לי ספק בכלל שזה יהיה כישלון.
- red ultras
תראו מה ידיעה אחת של מוגילבסקי עשתה לכם.
האגו שלכם השתלט לכם על האצבעות. אבל בסדר, כולכם כאן גם שלחתם את אוחנה לפני שנה וקצת. הלוואי שיגיע. צריכים אחד כמוהו! מהלך שיווקי? עובדה שרוב הקהל נגד אז איך מהלך שיווקי?
האגו שלכם השתלט לכם על האצבעות. אבל בסדר, כולכם כאן גם שלחתם את אוחנה לפני שנה וקצת. הלוואי שיגיע. צריכים אחד כמוהו! מהלך שיווקי? עובדה שרוב הקהל נגד אז איך מהלך שיווקי?
זה שאתה משווה בין המקרים רק מראה כמה אתה חסר עמוד שדרה. משתינים עליך ואתה צועק ״איזה יופי יורד גשם״.red ultras כתב:תראו מה ידיעה אחת של מוגילבסקי עשתה לכם.
הקהל הבאר שבע למד מילה חדשה, ״אגו״, ומאז שנגמרו ההצלחות המקצועיות הכל קשור לאגו אצלם.
אם אתה לא סמרטוט מתרפס של משפחת בוזגלו שפגע בכבוד המועדון, שלח את משפחתו לאיים על אוהדים, עשה טרור בתקשורת כנגד המועדון וחגג בהזדמנות הראשונה כמו איזה אפס ביציע של חיפה - אז אתה ״אגו״.
וואלה מעדיף להיות אגו שכזה מלהחזיר את האפס הזה. לא מוכן למכור את הכבוד בשביל הצלחה מקצועית(ומי ישמע איזה בוזגלו נקבל, בלי ברך).
וסתם בשביל הקטע - אני די בטוח ששוב משתמשים בך כדי לקבל שקל וחצי יותר במקום אחר. העיקר שאין לך אגו.
בגדול,זה מהלך שייצר המון תגובות אמוציונאליות.CrazyRed7 כתב: זה שאתה משווה בין המקרים רק מראה כמה אתה חסר עמוד שדרה. משתינים עליך ואתה צועק ״איזה יופי יורד גשם״.
הקהל הבאר שבע למד מילה חדשה, ״אגו״, ומאז שנגמרו ההצלחות המקצועיות הכל קשור לאגו אצלם.
אם אתה לא סמרטוט מתרפס של משפחת בוזגלו שפגע בכבוד המועדון, שלח את משפחתו לאיים על אוהדים, עשה טרור בתקשורת כנגד המועדון וחגג בהזדמנות הראשונה כמו איזה אפס ביציע של חיפה - אז אתה ״אגו״.
וואלה מעדיף להיות אגו שכזה מלהחזיר את האפס הזה. לא מוכן למכור את הכבוד בשביל הצלחה מקצועית(ומי ישמע איזה בוזגלו נקבל, בלי ברך).
וסתם בשביל הקטע - אני די בטוח ששוב משתמשים בך כדי לקבל שקל וחצי יותר במקום אחר. העיקר שאין לך אגו.
ברורה גם ההתנגדות,אני מסתכל על דברים קצת אחרת.
וגם מאוד ברור שיעקב התחיל את השטיקים הרגילים לפני שהוא יושב עם בניון.
צריך לקחת הכל בפרופורציות ובערבון מוגבל.
היתרונות והחסרונות ברורים לכולם,השאלה מה עולה על מה.
ואגב,עניין עמוד השדרה יותר נוגע למאור.
אם הוא מוכן לחזור למקום שצעק לו למות שהוא מאבד רצועה,אז החוט שם רופף לא אצלנו.