דיא סבע
- ForeverRed
Re: דיא סבע
אלונה יודעת.
ברק יודע.
כולם יודעים.
שורה תחתונה, בעוד 10 ימים יוצאים למחנה אימון ללא חיזוק אחד להרכב הראשון, מינוס אוגו וטוני.
אם לא יצטרפו למחנה 2-3 שחקנים חדשים אירופה תהיה בסכנה.
החלון יכול להתהפך ברגע, זה יפה בתאוריה.
אנחנו לא חיים בתנאי מעבדה.
שחקנים חדשים, ובעיקר זרים, זקוקים לזמן התאקלמות.
בינתיים הכל הולך הפוך.
ברק יודע.
כולם יודעים.
שורה תחתונה, בעוד 10 ימים יוצאים למחנה אימון ללא חיזוק אחד להרכב הראשון, מינוס אוגו וטוני.
בינתיים הכל הולך הפוך.
מה נהיה אחי? נהיית פסימי בקטע מפחידForeverRed כתב:אלונה יודעת.
ברק יודע.
כולם יודעים.
בינתיים הכל הולך הפוך.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הלוואי אחי , הלוואי , אבל אני סקפטי ממש.Totti כתב: ..."ואת ויטור שחוזר בנובמבר"
אחשלי היקר, בנובמבר נארח את חדרה בבית ומיד אחר כך נשחק מול רעננה בחוץ. אם מזלנו יתמזל, נפגוש קבוצת ליגה בלקנית בשלב הבתים של האירופית.
אבל בליגת האלופות בודאות לא נהיה.
ברק יודע את זה, אלונה יודעת את זה, גם שיר צדק, אלחמיד, אוחיון וטאהא יודעים את זה.
לא יודע איך, לא יודע על חשבון מי ואין לי באמת מושג באיזו קונסטלציה, חייב להגיע בלם. בהשאלה, בחוזה קצר, בחוזה קצרצר עם אופציה, לפרק משימה בת חודשיים או עד סוף העונה, גם על חשבון זר אחר והמתנה ליטור כזר שישי.
בלי בלם בעל שיעור קומה, אפשר לקפל.
מבחינתי: ישראלי בימין(מוגרבי/ורד), חלוץ זר, קשר זר, בלם זר.
- ForeverRed
עדיין לא פסימי, בינתיים בהמתנה.Totti כתב: מה נהיה אחי? נהיית פסימי בקטע מפחיד
נראה מה יתפתח בשבוע-שבועיים הקרובים ונהיה חכמים יותר.
הסגל הנוכחי לא יספיק לאירופה. את זה אני אומר בצורה חד משמעית.
המלחמות שלנו מול הזרים עלולות לעלות לנו הרבה יותר מהשלמות השכר שלהם.
צריך למצוא את הדרך להוריד אותם מהעץ ויפה שעה אחת קודם.
אלונה לא עובדת כמו שאתם מצפים, היא לא מחפשת רכש רק בשביל ליגת האלופות. מאז ומתמיד היא עבדה עם דרך ותוכנית מאוד מוגדרת לטווח הארוך. לא תמיד זה מצליח אבל זה אף פעם לא היה ״בוא נביא זר אכזר שיעלה אותנו לשלב הבתים״.
ממה שאני הבנתי מראיונות שלה, היא, אסי וברק יושבים וחושבים איך לשפר ומה חסר. יש להם נתונים ומספרים יבשים והם מחפשים לשפר את מה שאנחנו לא טובים בו (למשל ההתעניינות באסנטה, חן עזרא, האסיילבנק או דיה סבע נועדה להוסיף לנו מהירות בהתקפה, מה שחסר לנו היום כי טוני ופקהארט (וגם מליקסון) לא בדיוק השחקנים הכי מהירים).
סומך על אלונה בעיניים עצומות שתמשיך את ההתקדמות של המועדון. אולי זה יקח יותר זמן ממה שרוצים אבל הדרך נכונה.
ממה שאני הבנתי מראיונות שלה, היא, אסי וברק יושבים וחושבים איך לשפר ומה חסר. יש להם נתונים ומספרים יבשים והם מחפשים לשפר את מה שאנחנו לא טובים בו (למשל ההתעניינות באסנטה, חן עזרא, האסיילבנק או דיה סבע נועדה להוסיף לנו מהירות בהתקפה, מה שחסר לנו היום כי טוני ופקהארט (וגם מליקסון) לא בדיוק השחקנים הכי מהירים).
סומך על אלונה בעיניים עצומות שתמשיך את ההתקדמות של המועדון. אולי זה יקח יותר זמן ממה שרוצים אבל הדרך נכונה.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אני אתך. לא מביאים רכש רק לאירופה. מקבלים את סלטיק סיבוב שני או זלצבורג סיבוב שלישי ואז מה עושים עם הזרים האכזריים? אין מה לבנות על שחקנים חדשים שישפיעו לפני סיבוב שלישי באירופה. זה עוד כמעט חודשיים.אסי, דגים כתב:אלונה לא עובדת כמו שאתם מצפים, היא לא מחפשת רכש רק בשביל ליגת האלופות. מאז ומתמיד היא עבדה עם דרך ותוכנית מאוד מוגדרת לטווח הארוך. לא תמיד זה מצליח אבל זה אף פעם לא היה ״בוא נביא זר אכזר שיעלה אותנו לשלב הבתים״.
הישגים באירופה וזאת כבר ראינו, מתבססים על השלד הקיים. פחות על רכש חדש.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מי שבא בטענות לאלונה אסי ושות על רכש הוא במקרה הטוב דביל ובמקרה הפחות טוב חמור גרם.
כרגע יש בעיה עם 3 עלוקות שלא רוצים ללכת,אני בטוח שאם לא היה העניין הזה היינו רואים כבר עכשיו זר או שניים.
אותי העניין הזה לא מטריד,אותי מטריד שהשחקנים לא נחו מספיק מהעונה הקודמת והיעדר הרכש גורם לאי רעינונו.
אותי מטריד שאוגו מתראיין תחת כל עץ רענן ומעביר מסרים להנהלה דרך התקשורת.
אותי מטריד שטוני מחליט על דעת עצמו להאריך לעצמו את החופשה בעוד שבוע.
אילו לא סממנים טובים.
והלוואי הלוואי הלוואי שאני סתם היסטרי.
כרגע יש בעיה עם 3 עלוקות שלא רוצים ללכת,אני בטוח שאם לא היה העניין הזה היינו רואים כבר עכשיו זר או שניים.
אותי העניין הזה לא מטריד,אותי מטריד שהשחקנים לא נחו מספיק מהעונה הקודמת והיעדר הרכש גורם לאי רעינונו.
אותי מטריד שאוגו מתראיין תחת כל עץ רענן ומעביר מסרים להנהלה דרך התקשורת.
אותי מטריד שטוני מחליט על דעת עצמו להאריך לעצמו את החופשה בעוד שבוע.
אילו לא סממנים טובים.
והלוואי הלוואי הלוואי שאני סתם היסטרי.
הלוואי זלצבורגגדי כתב:
אני אתך. לא מביאים רכש רק לאירופה. מקבלים את סלטיק סיבוב שני או זלצבורג סיבוב שלישי ואז מה עושים עם הזרים האכזריים? אין מה לבנות על שחקנים חדשים שישפיעו לפני סיבוב שלישי באירופה. זה עוד כמעט חודשיים.
הישגים באירופה וזאת כבר ראינו, מתבססים על השלד הקיים. פחות על רכש חדש.
אתה אומר במוקדמות לוזר תמיד ישאר לוזרyedidel כתב:
הלוואי זלצבורג
ורד לא ברמה של השארTotti כתב:היופי בחלון העברות הוא שאפשר בדקה וחצי להפוך אותו מגרוע למדהים.
ביברס/מוחמד/סבע/ורד/האסלבנייק הופכים את החלון הזה להצלחה ברגע.
לא בטוח. פתח את העונה הזו הכי טוב בליגה עם מספרים מעולים. עד שנפצע.REDZED כתב: ורד לא ברמה של השאר
מטריד שהגיע לסיכום עם קבוצה איטלקית.
בכל מקרה לנצל את האכזבה מאובדן ההזדמנות, להציע חוזה עם תנאים סוציאליים מפנקים ולסגור את הסאגה מהרררר.
בכל מקרה לנצל את האכזבה מאובדן ההזדמנות, להציע חוזה עם תנאים סוציאליים מפנקים ולסגור את הסאגה מהרררר.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
מרגיש שהסיכויים קלושים.
אם סגל אכן הריח 2 מיליון אירו מקבוצה אירופית, בארץ הוא ידרוש 4
אם סגל אכן הריח 2 מיליון אירו מקבוצה אירופית, בארץ הוא ידרוש 4
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]