אופיר דוידזאדה
Re: אופיר דוידזאדה
באמת שהמעבר שלו למכבי מעניין לי את האשך השמאלי.
שחקן למלם, יהיה יחסית טוב במקום שירגיש בנוח, כל עוד הם לא מביאים איזה זר תותח לעמדת המגן, אני רגוע.
שחקן למלם, יהיה יחסית טוב במקום שירגיש בנוח, כל עוד הם לא מביאים איזה זר תותח לעמדת המגן, אני רגוע.
למלם זה לא עם מ' סופיתzivmay כתב:באמת שהמעבר שלו למכבי מעניין לי את האשך השמאלי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
האקדמיה ללשון עברית מחלקת תארי דוקטור של כבוד?Totti כתב: למלם זה לא עם מ' סופית

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מצד אחד לא רוצים אותו פה
מצד שני מצפים שלא יחתום במכבי
באיזה עולם אתם חיים שהוא ילך לחיפה/ביתר וכו בשכר נמוך משמעותית כדי לספק אתכם? למרות שכל מה שיעשה גם ככה לא יספק אתכם?
נותר לי רק לאחל לו המון הצלחה ושיקטוף כמה שיותר את תארי הסגנות שלנו...
באיזה עולם אתם חיים שהוא ילך לחיפה/ביתר וכו בשכר נמוך משמעותית כדי לספק אתכם? למרות שכל מה שיעשה גם ככה לא יספק אתכם?
נותר לי רק לאחל לו המון הצלחה ושיקטוף כמה שיותר את תארי הסגנות שלנו...
בגדול כן.אלדר כתב:מצד אחד לא רוצים אותו פה
אני חושב שזאת קצת חוצפה לצפות ממנו להתאים את השאיפות המקצועיות שלו ואף לפגוע בהן כדי לרצות אותנו, במיוחד במצב שבו הוא נמצא שהדלת שלנו סגורה בפניו.
אני מודה שלעובדה שהוא שחקן בינוני מאוד ולא חשוב בעיניי יש חלק גדול במה שאני חושב על הסיטואציה הזאת וסביר להניח שאם זה היה שחקן שחשוב לי או שהוא ממש טוב והיה מזוהה איתנו היה עובר למכבי הלב שלי היה נשבר, אבל אני באמת לא מתרגש מההעברה הזאת.
אופיר הוכיח בהתנהלות שלו מול אלונה שלא משנה אם הוא נולד בסורוקה או באסף הרופא סמל אמיתי ושחקן בית הוא לא היה ואף פעם לא יהיה ואני לא מצפה משחקן כזה שיתחשב בכלל ברגשות האוהדים, בחיים הוא לא יהיה מליקסון או ברדה ולכן התגובה שלי כששמעתי שהוא עובר למכבי הייתה אדישות מוחלטת, אפילו קצת הקלה שלא עשינו צעד טיפשי כמו לוותר על מגן כמו קורהוט בשבילו.
האגו שלכם נפגע בגלל ששחקן שויתרנו עליו עובר למכבי? דווקא מחמיא לי שהם רודפים אחרי השאריות שלנו.
שישרפו הוא והם ביחד.
אני מודה שלעובדה שהוא שחקן בינוני מאוד ולא חשוב בעיניי יש חלק גדול במה שאני חושב על הסיטואציה הזאת וסביר להניח שאם זה היה שחקן שחשוב לי או שהוא ממש טוב והיה מזוהה איתנו היה עובר למכבי הלב שלי היה נשבר, אבל אני באמת לא מתרגש מההעברה הזאת.
אופיר הוכיח בהתנהלות שלו מול אלונה שלא משנה אם הוא נולד בסורוקה או באסף הרופא סמל אמיתי ושחקן בית הוא לא היה ואף פעם לא יהיה ואני לא מצפה משחקן כזה שיתחשב בכלל ברגשות האוהדים, בחיים הוא לא יהיה מליקסון או ברדה ולכן התגובה שלי כששמעתי שהוא עובר למכבי הייתה אדישות מוחלטת, אפילו קצת הקלה שלא עשינו צעד טיפשי כמו לוותר על מגן כמו קורהוט בשבילו.
האגו שלכם נפגע בגלל ששחקן שויתרנו עליו עובר למכבי? דווקא מחמיא לי שהם רודפים אחרי השאריות שלנו.
שישרפו הוא והם ביחד.
מסכים עם כל מה שאתה אומר ויחד עם זאת יקבל בראש שיגיע לכאן.South Boy כתב:אני חושב שזאת קצת חוצפה לצפות ממנו להתאים את השאיפות המקצועיות שלו ואף לפגוע בהן כדי לרצות אותנו, במיוחד במצב שבו הוא נמצא שהדלת שלנו סגורה בפניו.
שישרפו הוא והם ביחד.
עם כל הכבוד לאופיר, היום מכבי איבדו כוח משמעותי: https://m.one.co.il/Mobile/Article/16-1 ... tml?ref=hp" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
ממליץ לו להתייצב בביקור רופא בלילה שלפני טרנר.
חחחחחחח מת לראות איך הם יאכלו אותו שם התל אביבים. הוא הולך לראות פחות הרכב משפונגין. קבוצות צמרת חייבות תרומה התקפית מהמגנים, הוא יכול להועיל במשחקים באירופה או נגדנו, מול שאר נמושות הליגה הוא פשוט לא יעיל.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

כדי לשים סוף לסוגייה, אומר לכם ממקור ראשון -Sir Alex Ferguson כתב:אל תשכחו שבנוגע לאצילי הסכמנו לשלם לא מעט כסף עבור כרטיס השחקן שלו, אבל כמו בהעברות הקודמות, לא היינו מוכנים לשלם את הסכומים שמכבי תל אביב מציעים לו (השמועות מדברות שיקבל במכבי תל אביב 450 אלף יורו).
אצילי העדיף מכבי חד משמעית, הוא לא דרש שנשווה את השכר שהציעו לו במכבי וסירבנו (לדעתי היינו משווים אבל זאת רק דעתי בכל מקרה אופציה כזאת לא הייתה), הוא פשוט דחה בכבוד את ההצעה והעדיף אליהם.
תאכלס החלטה מובנת מבחינתו, באנקר בהרכב, משפחה מכביסטית, רגיל למגורים במרכז, במילה אחת - שיזדיין.
בשלוש מילים, שיקרע את הצולבתoranu כתב: כדי לשים סוף לסוגייה, אומר לכם ממקור ראשון -
אצילי העדיף מכבי חד משמעית, הוא לא דרש שנשווה את השכר שהציעו לו במכבי וסירבנו (לדעתי היינו משווים אבל זאת רק דעתי בכל מקרה אופציה כזאת לא הייתה), הוא פשוט דחה בכבוד את ההצעה והעדיף אליהם.
תאכלס החלטה מובנת מבחינתו, באנקר בהרכב, משפחה מכביסטית, רגיל למגורים במרכז, במילה אחת - שיזדיין.
אין חדש תחת השמש ותאכלס מכבד אותו שלא ניסה לסחוט עוד מהצד השני מה שלא ניתן להגיד על שותפו החדש,רק מעלה עליו עוד יותר את מפלס העצבים.oranu כתב: כדי לשים סוף לסוגייה, אומר לכם ממקור ראשון -
+1אדום זקן כתב: אין חדש תחת השמש ותאכלס מכבד אותו שלא ניסה לסחוט עוד מהצד השני מה שלא ניתן להגיד על שותפו החדש,רק מעלה עליו עוד יותר את מפלס העצבים.
- yanivnew91
+100000South Boy כתב:אני חושב שזאת קצת חוצפה לצפות ממנו להתאים את השאיפות המקצועיות שלו ואף לפגוע בהן כדי לרצות אותנו, במיוחד במצב שבו הוא נמצא שהדלת שלנו סגורה בפניו.
שישרפו הוא והם ביחד.