תגיד מה שבא לך בסוף המכביזם הזה הוא דרך חיים.
בזמן שאצלנו מתאבדים אחרי תיקו או הפסד שאתה במקום הראשון בקושי קונים כרטיסים,אצלם מגיעים 5000 איש למשחק חוץ ומפנטזים על אף העובדה שהם בהפרש של 9 מהמובילה.
זה כל ההבדל גבר.
ברור לי ..
זה היה פוסט חיזוק להרבה אוהדי ב"ש שנופלת רוחם.
איך אומר השיר -
"תחזיקו עוד כמה דקות, זה לא הזמן להישבר..."
מכביזם ביצים שלי... משחק חוץ ,טוב שלא רשמת משחק בחול ... אתה זורק אבן בשרון אתה כנראה פוגע באוהד הצהבת לפני אוהד נתניה.
הם הקהל הכי *** שיש, הייתי מצפה ממך לזכור את השנים הקצת פחות טובות שלהם מה היה
מכביזם ביצים שלי... משחק חוץ ,טוב שלא רשמת משחק בחול ... אתה זורק אבן בשרון אתה כנראה פוגע באוהד הצהבת לפני אוהד נתניה.
הם הקהל הכי *** שיש, הייתי מצפה ממך לזכור את השנים הקצת פחות טובות שלהם מה היה
לא צריך לחזור שנים אחורה, מספיק לחזור לתחילת ינואר עם 30% תפוסה בבלומפילד. אין קהל של רולקסים יותר מהם, אפילו יותר מאיתנו.
עשור שהם גומרים על עצמם עם ״הניהול המדהים של מנספורד״, עונת נפל אחת (שעוד לא קרובה להסתיים) וזרקו אותו מתחת לגלגלים.
הם יכולים לספר על ה״משולשים״ של דיילה, שעה וחצי במועדון והם בטוחים שזה נובע מעבודת אימון. גם רוני לוי הגיע ונתן 4 לחיפה, לא אומר שום דבר. נראה אותו לאורך זמן.
המשחקים שלהם עם ביתר וריתנו יקבעו אם זה מאוחר מידי או לא
בשביל לזכות באליפות אסור להם כמעט ולאבד נקודות עד סוף העונה ובנוסף שילשול שלנו ושל ביתר
כדי לקחת אליפות נניח יספיק משהו בין 79-82 נק
נשארו בקופה 45 נק
מכבי היום על 39
הם צריכים לקחת משהו בין 40-43 נקודות מתוך ה45 שנשארו כדי לקחת אליפות,
זה על סף הבלתי אפשרי
אנחנו או ביתר לדוגמה צריכים להוציא 31-34 נק מ45 שנשאר
בשביל לזכות באליפות אסור להם כמעט ולאבד נקודות עד סוף העונה ובנוסף שילשול שלנו ושל ביתר
כדי לקחת אליפות נניח יספיק משהו בין 79-82 נק
נשארו בקופה 45 נק
מכבי היום על 39
הם צריכים לקחת משהו בין 40-43 נקודות מתוך ה45 שנשארו כדי לקחת אליפות,
זה על סף הבלתי אפשרי
אנחנו או ביתר לדוגמה צריכים להוציא 31-34 נק מ45 שנשאר
כל המתמטיקה הזו לא רלוונטית.
משחקים משבוע לשבוע.
הפער כרגע 9. אם הם מנצחים את ארבעת המשחקים הקרובים ואותנו בבלומפילד, הפער יהיה כנראה 4 ומטה בתחילת הפלייאוף ומשם הכל יכול לקרות.
זה כמובן תלוי בנו אבל זה לא כזה תלוש מהמציאות.
המשחקים שלהם עם ביתר וריתנו יקבעו אם זה מאוחר מידי או לא
המשחקים שלנו באופן כללי הם אלה שיקבעו, פשוט תנצח כמה שיותר עד סוף הליגה הסדירה. סביר להניח על פי ניסיון העבר שהם הולכים לצאת לריצה של ניצחונות עד המפגש מולנו וליישר את סטיית התקן שהם יצרו העונה ואסור לנו למעוד.
היום אנחנו בפער של 3 משחקים והפרש שערים, כל עוד זה לא יקטן עד תחילת הפלייאוף הם לא רלוונטיים. אם נאבד נקודות וניתן להם לצמצם זה עולם אחר ברמת האנרגיות במאני טיים ואז הסיכוי שלהם יהיה ממשי.
בפלייאוף הנוכחי לדעתי הם אמורים להפיל יותר מעונה שעברה אלא אם יקרה איזה משהו מיוחד, יש להם אותנו,את חיפה הרבה יותר חזקה ,דרבי,את בית״ר שתיכנס לפלייאוף כשהיא עדיין חזק בתמונה ובתקווה אולי גם את סכנין.
לעומת עונה שעברה שקבוצות פתחו להם רגליים כמו נערות ליווי העונה הפלייאוף כאמור כנראה יכיל יותר קבוצות מציר האור מאשר מציר הרשע.
בפלייאוף הנוכחי לדעתי הם אמורים להפיל יותר מעונה שעברה אלא אם יקרה איזה משהו מיוחד, יש להם אותנו,את חיפה הרבה יותר חזקה ,דרבי,את בית״ר שתיכנס לפלייאוף כשהיא עדיין חזק בתמונה ובתקווה אולי גם את סכנין.
לעומת עונה שעברה שקבוצות פתחו להם רגליים כמו נערות ליווי העונה הפלייאוף כאמור כנראה יכיל יותר קבוצות מציר האור מאשר מציר הרשע.
נתניה עדיין רלוונטיים לפלייאוף ואם יהיו שם הם יפתחו רגליים יפה יפה איפה שצריך.