אתם יודעים שבסמי עופר יש אופציה של כרטיסים Print@HOME , אני לא מבין למה בכלל אנחנו צריכים להגיע לשפע כדי לקחת את הכרטיס שרכשנו.delta7 כתב:
פשוט גועל נפש, בזיון.
כדאי שיתנו את הדעת במועדון ובשפע איך משפרים את השירות ללקוח.
לא ברור מדוע בשביל לרכוש כרטיס למשחק הגמר צריך לעמוד שעות בתור. הזמן שלנו חשוב ויקר לא פחות משלהם!!
מנויים לאיצטרנר
Re: כרטיסים לגמר ומנויים
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
רוני, שפע אשמים, אבל גם לאוהדים שלנו יש יד בעניין.delta7 כתב:
פשוט גועל נפש, בזיון.
כדאי שיתנו את הדעת במועדון ובשפע איך משפרים את השירות ללקוח.
לא ברור מדוע בשביל לרכוש כרטיס למשחק הגמר צריך לעמוד שעות בתור. הזמן שלנו חשוב ויקר לא פחות משלהם!!
מגיעים כל החברה של שנות ה-70, נכנסים לשפע, חופרים שם שעתיים על איפה להתיישב ומאיזה זווית רואים הכי טוב, מתקשרים לכל החברים לשאול מה הם קנו, קונים כרטיסים לכל השכונה...
החייאת, 2015, תזמינו באינטרנט, בלי שאלות ובלי חפירות ותגיעו לאסוף. במקום שכל אחד יהיה דקה וחצי בפנים והענינים ירוצו, 20 דקות זה זמן מינימאלי מול הפקידה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
בדיוק. לא קל לצאת מהחושך אל האורTotti כתב: רוני, שפע אשמים, אבל גם לאוהדים שלנו יש יד בעניין.
מגיעים כל החברה של שנות ה-70, נכנסים לשפע, חופרים שם שעתיים על איפה להתיישב ומאיזה זווית רואים הכי טוב, מתקשרים לכל החברים לשאול מה הם קנו, קונים כרטיסים לכל השכונה...
החייאת, 2015, תזמינו באינטרנט, בלי שאלות ובלי חפירות ותגיעו לאסוף. במקום שכל אחד יהיה דקה וחצי בפנים והענינים ירוצו, 20 דקות זה זמן מינימאלי מול הפקידה

חבר יקר, גם על זה אפשר להתגבר עם קצת רצון וקצת יכולת.Totti כתב: רוני, שפע אשמים, אבל גם לאוהדים שלנו יש יד בעניין.
שיפתחו דוכן אחד רק לאלו שקנו באינטרנט ובאים לאסוף כרטיסים לגמר. כל מי שמתעסק עם המנויים, שבא לקנות באופן פרונטלי וכיו"ב שילך לשאר הפקידות. מי שבא לאסוף כרטיסים שנקנו באינטרנט לגמר - תור נפרד. חצי מהאנשים יעלמו תוך שעה.
מישהו יודע אם ניתן לקבל את הכרטיסים לגמר בקופה בסמי עופר ?
אני לא גר בבאר שבע....
אני לא גר בבאר שבע....
להבנתי כן. הכוונה למנוי חדש. שווה להתקשר לשפע לברר. סביר להניח שיירגע שם ביום יומיים הקרובים.גיל שגיב כתב:מישהו יודע אם ניתן לקבל את הכרטיסים לגמר בקופה בסמי עופר ?
אני לא גר בבאר שבע....
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אל תבנה על זה...גדי כתב:
להבנתי כן. הכוונה למנוי חדש. שווה להתקשר לשפע לברר. סביר להניח שיירגע שם ביום יומיים הקרובים.
מטורף, לא ציפיתי לכזו בהלת מנויים .
פשוט כיף אדיר .
ועוד לא קניתי מנוי!!!!! =/
פשוט כיף אדיר .
ועוד לא קניתי מנוי!!!!! =/

אצלנו עשו עוד שני מנויים לשער 1
- ForeverRed
מישהו יודע אם ניתן לממש זכאות לכרטיסים לאחר רכישת מנויים דרך הטלפון (בעת ביצוע ההזמנה לא הצלחתי לרכוש כרטיסים לגמר)?
חזרתי רק עכשיו משפע. מתי הגעתי לשם?ב7 וחצי בבוקר!!!!!!
אנשים פשוט לא נורמלים. באים עם רשימות של למעלה מ10 מנויים ונתקעים בקופה לפחות חצי שעה(במקרה הטוב).
כמעט 9 שעות סבלתי אבל לפחות השגתי את הכרטיסים שלי לגמר.
אנשים פשוט לא נורמלים. באים עם רשימות של למעלה מ10 מנויים ונתקעים בקופה לפחות חצי שעה(במקרה הטוב).
היה רנג מגעיל אחד שנתקע שעה בפנים, אמרתי לו בדיוק מה אני חושב עליו.CrazyRed7 כתב:חזרתי רק עכשיו משפע. מתי הגעתי לשם?ב7 וחצי בבוקר!!!!!!
חתיכת טינופת שחושב שכל מקום מתנהל כמו האפסנאות בבסילח.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הרנ"ג והאישה המבוגרת..פשוט תקעו עשרות אנשים בשמש במשך שעותTotti כתב: היה רנג מגעיל אחד שנתקע שעה בפנים, אמרתי לו בדיוק מה אני חושב עליו.
חתיכת טינופת שחושב שכל מקום מתנהל כמו האפסנאות בבסילח.
חברים לפי אנשים שיצאו משם עכשיו אין צפוני יותר
מה מצב התור עכשיו? נרגע במשהו?CrazyRed7 כתב:חזרתי רק עכשיו משפע. מתי הגעתי לשם?ב7 וחצי בבוקר!!!!!!
כי 9 שעות אני לא מתכוון לעמוד בתור.