karma is a bitch
Re: karma is a bitch
מה שיותר מפתיע אותי שפשכצקי יצא דובר אמת חח
חח אשכרהאלדר כתב:מה שיותר מפתיע אותי שפשכצקי יצא דובר אמת חח
אם הייתי יעקב הייתי טוען בערעור שפשכצקי מדבר מלא שטויות ומביא מלא כתבות שלו שאין בהן טיפת אמת...
אתם חייבים ללמוד לשים קישורים להארץ שאפשר לקרוא גם מי שלא מנוי...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מוזר, אתמול כשקראתי את הכתבה היה פתוח לכולם (לא מנוי).RedHell כתב:אתם חייבים ללמוד לשים קישורים להארץ שאפשר לקרוא גם מי שלא מנוי...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מהטלפון או מהמחשב?Sir Alex Ferguson כתב: מוזר, אתמול כשקראתי את הכתבה היה פתוח לכולם (לא מנוי).
חושב שיש עניין שבטלפון זה אף פעם לא נותן לקרוא ללא מנויים...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מהטלפון.RedHell כתב: מהטלפון או מהמחשב?
חושב שיש עניין שבטלפון זה אף פעם לא נותן לקרוא ללא מנויים...
כניראה שאחרי פרק זמן מסוים זה הופך להיות רק למנויים כי אתמול זה היה פתוח לכולם...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כשאתה מעתיק שיתוף שלהם מהפייסבוק זה פתוח. לאחר מכן זה מפנה לאתר עצמו וננעל.Sir Alex Ferguson כתב: מהטלפון.
כניראה שאחרי פרק זמן מסוים זה הופך להיות רק למנויים כי אתמול זה היה פתוח לכולם...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אז זהו שלא.אלדר כתב:מה שיותר מפתיע אותי שפשכצקי יצא דובר אמת חח
פשוט כשאדם מוציא דיבתו של אדם אחר שלא בתום לב (קורא לו שקרן כרוני מעל כל במה אפשרית ופוגע באמינותו המקצועית כעיתונאי) נשארת לו טענה אחת לטעון להגנתו בבית המשפט: אמת דיברתי.
יעקב היה חייב להוכיח מעבר לכל ספק שפשכצקי שיקר בכתבות המדוברות שבגללן הוא קרא לו שקרן ובעצם להוכיח שהוא לא הוציא דיבה אלא רק "הציג עובדות שהעיתונאי באמת שקרן".
ברגע שהוא הפיל את עצמו במקרה אחד שהודה שהייתה הצעה למרות שטען הפוך אז כל הקו הגנה יורד לטמיון ופשכצקי זכה בתביעה בלי שום צורך להוכיח שכל מה שהוא רשם נכון.
מספיק שיעקב לא הצליח להוכיח שהוא באמת שקרן כפי שטען והופה 120 אלף שח.