למה מחכים ? להסתער על עונת המלפפונים !!
Re: למה מחכים ? להסתער על עונת המלפפונים !!
את קולאוטי לא צריך,עוד שחקן שיעשה עלינו קופה לפני פרישה,את ברדה צריך לעשות הכל מהכל מצד ההנהלה שישחק כאן בעונה הבאה
הוא יחזיר את הזהות שלנו לשחקנים,ישחק עם הלב,יתן מעצמו הכל בשביל לספק את עצמו ואת העיר שבה הוא מתגורר
הוא יחזיר את הזהות שלנו לשחקנים,ישחק עם הלב,יתן מעצמו הכל בשביל לספק את עצמו ואת העיר שבה הוא מתגורר
תהיה בטוח שקולאוטי לא נופל מברדה.שלומי12 כתב:את קולאוטי לא צריך,עוד שחקן שיעשה עלינו קופה לפני פרישה,את ברדה צריך לעשות הכל מהכל מצד ההנהלה שישחק כאן בעונה הבאה
קולאוטי חלוץ ענק.. חלום לראות אותו ביחד עם ברדה..התקפה חולנית!
מעצבן אותי שעל סמך משחק אחד אנשים שכחו את כל העונה.
תפסיקו לשבח את אילוז ודובב כאילו לקחנו אליפות. שניהם ראויים להיות בסגל אך בספסל.
מה שצריך זה :
בלם, מגן ימני, קשר אחורי ( במידה וסוארז עוזב ), עושה משחק, קיצוני ימני ושני חלוצים. - אין ברירה.
וכמובן כל שחקן צריך להיות בצבע.. ולא בינוניים שלא יובילו אותנו לשום מקום.
הייתי שמח לראות כאן את חן עזרא,לא בטוח שחיפה בונים עליו בעונה הבאה,עזרא וברדה זו תוספת כוח משמעותית ביותר
לא בונים עליו בחיפה?!?!?!?!שלומי12 כתב:הייתי שמח לראות כאן את חן עזרא,לא בטוח שחיפה בונים עליו בעונה הבאה,עזרא וברדה זו תוספת כוח משמעותית ביותר

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הבעיה שלנו השנה לא הייתה בהתקפה אלא כקבוצה כל מערכות הקבוצה לא הצליחו מבחינה התקפית, ודובב גבאי בעונה שאנחנו כובשים בה 32 שערים בלבד כובש 9 שערים, מבחינתי הוא ראוי להמשיך, ככה שזה או ברדה או קולאוטי ואני לא רואה בכך שום דבר רע, מה גם ששניהם עוד שנה-שנתיים פינטו פינאלה...gate5 כתב:
תהיה בטוח שקולאוטי לא נופל מברדה.
קולאוטי חלוץ ענק.. חלום לראות אותו ביחד עם ברדה..התקפה חולנית!
מעצבן אותי שעל סמך משחק אחד אנשים שכחו את כל העונה.
תפסיקו לשבח את אילוז ודובב כאילו לקחנו אליפות. שניהם ראויים להיות בסגל אך בספסל.
מה שצריך זה :
בלם, מגן ימני, קשר אחורי ( במידה וסוארז עוזב ), עושה משחק, קיצוני ימני ושני חלוצים. - אין ברירה.
וכמובן כל שחקן צריך להיות בצבע.. ולא בינוניים שלא יובילו אותנו לשום מקום.
הקבוצה צריכה לדעתי 5 שחקנים במקרה וסוארס וגביש לא עוזבים ו7 שחקנים אם הם עוזבים, במידה והם יעזבו אז להביא שני בלמים שני קשרים לאמצע אחד 50-50 ואחד אחורי (דג'אני?) חלוץ, קשר ימני ומגן ימני....
במידה והם לא עוזבים אז קשר לאמצע, בלם מגן ימני קשר ימני, חלוץ וקשר באמצע המגרש.
ולגביי אביתר אילוז אני רשמתי מגן ימני רק כי התחרות עושה לו טוב, להחזיר כמובן את שמעון לוגסי בשביל שתהיה תחרות לאופיר, ואת אבוחצירא במקום קהת ויש לך סגל וקבוצה טובה לדעתי...
וכן כל שחקן צריך להיות בצבע.
ואגב 7 שחקנים זה פחות מעונה שעברה, בעונה הבאה נצטרך להחליף או 0 שחקנים או 2 (במידה וגביש וסוארס יעזבורק עונה הבאה).
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני חוששת שלא ראינו את אותה עונה.דר אדום בנשמה כתב:הבעיה שלנו השנה לא הייתה בהתקפה אלא כקבוצה כל מערכות הקבוצה לא הצליחו מבחינה התקפית, ודובב גבאי בעונה שאנחנו כובשים בה 32 שערים בלבד כובש 9 שערים, מבחינתי הוא ראוי להמשיך, ככה שזה או ברדה או קולאוטי ואני לא רואה בכך שום דבר רע, מה גם ששניהם עוד שנה-שנתיים פינטו פינאלה...
הקבוצה צריכה לדעתי 5 שחקנים במקרה וסוארס וגביש לא עוזבים ו7 שחקנים אם הם עוזבים, במידה והם יעזבו אז להביא שני בלמים שני קשרים לאמצע אחד 50-50 ואחד אחורי (דג'אני?) חלוץ, קשר ימני ומגן ימני....
במידה והם לא עוזבים אז קשר לאמצע, בלם מגן ימני קשר ימני, חלוץ וקשר באמצע המגרש.
ולגביי אביתר אילוז אני רשמתי מגן ימני רק כי התחרות עושה לו טוב, להחזיר כמובן את שמעון לוגסי בשביל שתהיה תחרות לאופיר, ואת אבוחצירא במקום קהת ויש לך סגל וקבוצה טובה לדעתי...
וכן כל שחקן צריך להיות בצבע.
ואגב 7 שחקנים זה פחות מעונה שעברה, בעונה הבאה נצטרך להחליף או 0 שחקנים או 2 (במידה וגביש וסוארס יעזבורק עונה הבאה).
היו משחקים שהקבוצה כולה לא תפקדה, אבל זה בא בעיקר בעקבות לחץ וניסיונות הזויים של אלישע לעשות שינוי בהרכב כדי לחזק את ההתקפה. בעיקר בתחילת העונה - ידענו לתקוף והחלוצים שלנו הרבו להחמיץ. אפילו מול חיפה ונתניה, משחקים שניצחנו בהם הרבנו להחמיץ.
חשוב להשאיר את פלצ'וק, בעיני שחקן גדול שלא בא מספיק לידי ביטוי העונה (פציעה).
אסור להביא יותר מ-5 שחקנים ולא איכפת לי מי עוזב. 5 שחקנים זה זעזוע, בעיקר כי לא תביא שחקני ספסל. עדיף ששחקני הספסל שלך יהיו שחקנים מהנוער מאשר עוד ליגיונרים מיותרים.
חלום לראות פה את ברדה, באמת..
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
צריך להביא את ארבייטמן שהיה קרוב לחתימה כאן עוד בינואר האחרון,אלישע מכיר אותו,אם ארבייטמן יגיע לכאן זה יהיה רק בזכות אלישע
ארבייטמן וברדה בהתקפה זה חוד קטלני,תוסיפו לזה את ישראל זגורי/מנגה- והקבוצה פרפקט
ארבייטמן וברדה בהתקפה זה חוד קטלני,תוסיפו לזה את ישראל זגורי/מנגה- והקבוצה פרפקט
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
תראי הקבוצה צריכה להביא שחקנים על אלו שעוזבים כלומר במקום ברוכיאן (קשר ימני) במקום אוסיאקו (קשר 50-50 עושה משחק) במקום מרקוביץ' (בלם), במקום סבן (מגן) ובנוסף לזה חלוץ.crazyred כתב: אני חוששת שלא ראינו את אותה עונה.
היו משחקים שהקבוצה כולה לא תפקדה, אבל זה בא בעיקר בעקבות לחץ וניסיונות הזויים של אלישע לעשות שינוי בהרכב כדי לחזק את ההתקפה. בעיקר בתחילת העונה - ידענו לתקוף והחלוצים שלנו הרבו להחמיץ. אפילו מול חיפה ונתניה, משחקים שניצחנו בהם הרבנו להחמיץ.
חשוב להשאיר את פלצ'וק, בעיני שחקן גדול שלא בא מספיק לידי ביטוי העונה (פציעה).
אסור להביא יותר מ-5 שחקנים ולא איכפת לי מי עוזב. 5 שחקנים זה זעזוע, בעיקר כי לא תביא שחקני ספסל. עדיף ששחקני הספסל שלך יהיו שחקנים מהנוער מאשר עוד ליגיונרים מיותרים.
חלום לראות פה את ברדה, באמת..
ובמידה וסוארס וגביש עוזבים אז בכלל.
אם היינו משאירים את אוסיאקו נניח אז 6 שחקנים או 4 שחקנים...
וכן העונה שלנו חלק מהזמן הייתה טובה והיו לקבוצה ניצוצות אבל השחקנים שמעוניינים לשחרר אותם הם החוליה החלשה השנה... (חוץ מאוסיאקו)
והם באו כחיזוק...
ובמקום קהת להחזיר את אבוחצירא ולהחזיר את שמעון לוגסי בשביל שיהיה תחרות לאופיר...
כלומר את צריכה להבין שאי אפשר לשחרר כמות מסיבית כזאת של שחקנים מבלי להביא אותה כמות ובאיכות גבוהה יותר כמובן...
אחרת שוב פעם נהיה קבוצה חלשה.,..
אם נביא שחקנים על אלו שעוזבים שהם יהיו יותר איכותיים הקבוצה תדבר שנה הבאה חזק.
למרות שחשבתי על זה ולא חייבים להביא קשר ימני במידה ומשחקים עם תומר סוויסה כקשר נניח, אבל עדיין לדעתי חסר קשר כזה.
ומה שצריך בהתקפה זה חלוץ גולר, וכמובן לת למיכל יערון להיות פה מתחילת השנה, כל פעם שהיא הגיעה דובב גבאי פרח (עונה שעברה בפלייאוף כבש 4 שערים שהיא הייתה, העונה משהו כמו 5, תארי לעצמך מה יקרה בעונה שלמה...)
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
להערכתי לא יביאו שני חלוצים בכל מקרה.שי האדום כתב:ארבייטמן לצד ברדה כאשר גבאי וסוייסה על הספסל זה חלום .
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אם אנחנו רוצים שאוזן ו/או אבולבן יקבלו את הצ'אנס שלהם צריך להביא חלוץ אחד מוצלח לא יותר לא פחות.
ואגב, אולי כל הטעות היא זה שאנחנו משחררים בכזו קלות ארבעה שחקנים. הייתי משחררת שניים (ברויכאן וסבן). בכלל, השחרור של אוסיאקו והספסול של מרקוביץ' בסוף העונה הזויים בעיני.
וודוקא אני חייבת לציין את השיפור שחל באילוז מאז הגעת תחרות. אם אפשר להביא שחקן צעיר שיתחרה על המקום של אילוז זה יהיה הכי טוב.
בסוך העונה לא ברוכיאן, לא סבן, ולא מרקוביץ היו שחקני הרכב, צריך להביא להם מחליפים אבל הדבר שהכי חשוב להשקיע בו הוא חלוץ. חשוב להביא עוד בלם (כי גביש הוא לא שחקן יציב) ולהחתים את והבה לחוזה ארוך-טווח. אם נביא עוד שחקן אחד להרכב וחיזוק של צעירים מבטיחים שחתומים לחזוים ארוכים טווח (מהנוער או שלא מהנוער,לי לא ממש איכפת, העיקר שיהיו שחקנים שיבינו שזו הזדמנות שהם מקבלים פה ויעריכו אותה).
הקבוצה חייבת לשמור על שלד יציב אחרת העונה הבאה לא תיראה טוב יותר מהעונה הנוכחית.
ואגב, אולי כל הטעות היא זה שאנחנו משחררים בכזו קלות ארבעה שחקנים. הייתי משחררת שניים (ברויכאן וסבן). בכלל, השחרור של אוסיאקו והספסול של מרקוביץ' בסוף העונה הזויים בעיני.
וודוקא אני חייבת לציין את השיפור שחל באילוז מאז הגעת תחרות. אם אפשר להביא שחקן צעיר שיתחרה על המקום של אילוז זה יהיה הכי טוב.
בסוך העונה לא ברוכיאן, לא סבן, ולא מרקוביץ היו שחקני הרכב, צריך להביא להם מחליפים אבל הדבר שהכי חשוב להשקיע בו הוא חלוץ. חשוב להביא עוד בלם (כי גביש הוא לא שחקן יציב) ולהחתים את והבה לחוזה ארוך-טווח. אם נביא עוד שחקן אחד להרכב וחיזוק של צעירים מבטיחים שחתומים לחזוים ארוכים טווח (מהנוער או שלא מהנוער,לי לא ממש איכפת, העיקר שיהיו שחקנים שיבינו שזו הזדמנות שהם מקבלים פה ויעריכו אותה).
הקבוצה חייבת לשמור על שלד יציב אחרת העונה הבאה לא תיראה טוב יותר מהעונה הנוכחית.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
דבר ראשון מסכים עם מי שמעלי בכל מה שאמרת מלבד הקטע הראשון.
מרקוביץ היה איטי השנה ושמו לב לכך(כל החלוצים של הליגה מלבד סבע,פריצה, ומקרייב מהירים) וחוכמת המשחק שלו כנראה לא חיפתה מספיק טוב. מה גם קרה שמה משהו שלא מוציאים החוצה,אם זה ויכוח בין מרקוביץ לצוות האימון, אם זה חוסר השקעה באימונים.. צריך היה לצאת כי מה גם סתם תופס מקום של זר וצעיר כבלם מחליף.
אוסיאקו זה השחקן הכי פרווה ובינוני (לא רע ולא טוב ) ויבש שהיה לנו. עושה עבודת הגנה סבירה(לא גלש מספיק ולא נלחם מספיק כמו סוארס-כשרצה) והמסירות שלו תמיד היו או אחורה או למגנים או לכנפיים, כל העונה לא שיחרר מספיק מסירות עומק ולא תרם התקפית מספיק.
הפחד הוא שלא נמצא מישהו טוב ממנו כי הוא "סיפק את הסחורה" אבל יש זרים הרבה יותר טובים ממנו שמרגישים שהם נותנים ערך מוסף לקבוצה,שחקנים בינוניים יש מספיק בארץ.
https://www.one.co.il/Article/217219.html" onclick="window.open(this.href);return false;
טסבסקי לא מקבל דקות בק"ש ולא בונים עליו כנראה לעונה הבאה.
לנצל את ההזדמנות ומהר, פליימיקר נפלא עם דריבל וראיית משחק נדירה(חיסרונות- מעדיף למסור מאשר לבעוט, עבודות הגנה רעות-צריך מישהו שיחפה עליו: כשיחק היה גרזיץ שחיפה)
מרקוביץ היה איטי השנה ושמו לב לכך(כל החלוצים של הליגה מלבד סבע,פריצה, ומקרייב מהירים) וחוכמת המשחק שלו כנראה לא חיפתה מספיק טוב. מה גם קרה שמה משהו שלא מוציאים החוצה,אם זה ויכוח בין מרקוביץ לצוות האימון, אם זה חוסר השקעה באימונים.. צריך היה לצאת כי מה גם סתם תופס מקום של זר וצעיר כבלם מחליף.
אוסיאקו זה השחקן הכי פרווה ובינוני (לא רע ולא טוב ) ויבש שהיה לנו. עושה עבודת הגנה סבירה(לא גלש מספיק ולא נלחם מספיק כמו סוארס-כשרצה) והמסירות שלו תמיד היו או אחורה או למגנים או לכנפיים, כל העונה לא שיחרר מספיק מסירות עומק ולא תרם התקפית מספיק.
הפחד הוא שלא נמצא מישהו טוב ממנו כי הוא "סיפק את הסחורה" אבל יש זרים הרבה יותר טובים ממנו שמרגישים שהם נותנים ערך מוסף לקבוצה,שחקנים בינוניים יש מספיק בארץ.
https://www.one.co.il/Article/217219.html" onclick="window.open(this.href);return false;
טסבסקי לא מקבל דקות בק"ש ולא בונים עליו כנראה לעונה הבאה.
לנצל את ההזדמנות ומהר, פליימיקר נפלא עם דריבל וראיית משחק נדירה(חיסרונות- מעדיף למסור מאשר לבעוט, עבודות הגנה רעות-צריך מישהו שיחפה עליו: כשיחק היה גרזיץ שחיפה)
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
שימו לב ,
חיפה נכנסת למשא ומתן עם עמרי בן הרוש.
קרית שמונה משלימה רכש שלישי.
מכבי במשא ומתן עם כמה שחקנים.
בני יהודה, עכו, סכנין כולם במשא ומתן עם שחקנים.
רק בבש אתה שומע שמפנטזים על ברדה, בדיחה.
חיפה נכנסת למשא ומתן עם עמרי בן הרוש.
קרית שמונה משלימה רכש שלישי.
מכבי במשא ומתן עם כמה שחקנים.
בני יהודה, עכו, סכנין כולם במשא ומתן עם שחקנים.
רק בבש אתה שומע שמפנטזים על ברדה, בדיחה.

- dardasmiley
מחכים שכבודו הלוזר יחזור מארה"ב. ואז שאסי יתעורר שאלונה תתאפס, בקיצור סינדרום ינואר חוזר ובגדול. אם חשבנו שינואר היה מקרי ואוסף של טעויות לאט לאט אנחנו מגלים שזה דפוס התנהגות....