אלישע שים לב ! אנחנו משלמים מחיר יקר על השארתו של מרקוביץ' !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: אלישע שים לב ! אנחנו משלמים מחיר יקר על השארתו של מרקוביץ' !

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. אם אני לא טועה, מהות הטופיק של גיל הייתה שאלישע צריך היום שני זרים לקישור, אחד התקפי ואחד הגנתי, אבל יש לו מקום לזר אחד בלבד. גיל אומר שאם במילא אלישע לא מחזיק ממרקוביץ', עדיף לשחרר אותו כדי לפנות מקום של זר ובכך נוכל להביא שני זרים לקישור.

אני מבין את הנקודה של גיל אבל אני עדין חושב שמרקוביץ' היה מצוין בשנה שעברה ושהוא טוב יותר בעמדת הבלם מסוארס שבכל פעם ששיחק כבלם (מי שהיה בעכו בשנה שעברה זוכר) היה חלש מאוד.
אני גם מעדיף שחקנים שרוצים להיות כאן, שאפילו כשמורידים אותם לספסל הם ממשיכים להתאמן חזק ולעשות הכל למען המועדון (מרקוביץ' בשנה שעברה) על פני שחקנים שמשחקים בחוסר חשק ושבכל מועד העברות רק מנסים לברוח מכאן (סוארס).
קבוצת כדורגל היא גם מרקם של האנשים שיש בה ולדעתי בנקודה הזאת מרקוביץ' עולה עשרות מונים על סוארס.

2. פעם אחת ולתמיד, אחרי העונה שעברה, חובת ההוכחה היא על אלישע לוי.
לא מעניין אותי כמה אליפויות הוא לקח בחיפה, באיזה מקום הוא סיים עם סכנין וכמה אהבו אותו בבית שאן. הרזומה של אלישע לוי הביא לו את משרת המאמן אצלנו וכניראה גם צאנס נוסף בקבוצה, אבל כאן זה נגמר. הדבר היחידי שצריך לעניין אותנו היא איזה קבוצה נראה השנה. אם גם השנה נקבל קבוצה חלשה שנאבקת בתחתית, אז אלישע לוי צריך לראות את הדלת החוצה, גם אם בעבר הוא לקח אליפויות במכבי חיפה.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

Sir Alex Ferguson כתב:1. אם אני לא טועה, מהות הטופיק של גיל הייתה שאלישע צריך היום שני זרים לקישור, אחד התקפי ואחד הגנתי, אבל יש לו מקום לזר אחד בלבד. גיל אומר שאם במילא אלישע לא מחזיק ממרקוביץ', עדיף לשחרר אותו כדי לפנות מקום של זר ובכך נוכל להביא שני זרים לקישור.

אני מבין את הנקודה של גיל אבל אני עדין חושב שמרקוביץ' היה מצוין בשנה שעברה ושהוא טוב יותר בעמדת הבלם מסוארס שבכל פעם ששיחק כבלם (מי שהיה בעכו בשנה שעברה זוכר) היה חלש מאוד.
אני גם מעדיף שחקנים שרוצים להיות כאן, שאפילו כשמורידים אותם לספסל הם ממשיכים להתאמן חזק ולעשות הכל למען המועדון (מרקוביץ' בשנה שעברה) על פני שחקנים שמשחקים בחוסר חשק ושבכל מועד העברות רק מנסים לברוח מכאן (סוארס).
קבוצת כדורגל היא גם מרקם של האנשים שיש בה ולדעתי בנקודה הזאת מרקוביץ' עולה עשרות מונים על סוארס.

לא מעניין אותי כמה אליפויות הוא לקח בחיפה, באיזה מקום הוא סיים עם סכנין וכמה אהבו אותו בבית שאן. הרזומה של אלישע לוי הביא לו את משרת המאמן אצלנו וכניראה גם צאנס נוסף בקבוצה, אבל כאן זה נגמר. הדבר היחידי שצריך לעניין אותנו היא איזה קבוצה נראה השנה. אם גם השנה נקבל קבוצה חלשה שנאבקת בתחתית, אז אלישע לוי צריך לראות את הדלת החוצה, גם אם בעבר הוא לקח אליפויות במכבי חיפה.
יש מספיק שחקנים גם אם מרקוביץ נשאר(קשר אחורי אגרסיבי-אראל/סוארס, בלמים סוארס/פאיוביץ/מרקוביץ, קישור התקפי בכנפיים מפוצץ, ויש מקום לזר שיהיה ביחד עם לוטם זינו-אם משחקים 4-3-3/4-5-1 מול קבוצות גדולות)

פסקה שניה אתה צודק לחלוטין,
השנה זו שנת מבחן,
כדאי לנאסר לעשות פולחן
כי אין חרטות ותירוצים
לצמרת נגיע בכל המאמצים :בוער מעצבים:
כי את באר שבע אוהב למרות הייסורים
גיל שגיב, פרגן לי על החרוזים :ליצן:
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

Sir Alex Ferguson כתב:1. אם אני לא טועה, מהות הטופיק של גיל הייתה שאלישע צריך היום שני זרים לקישור, אחד התקפי ואחד הגנתי, אבל יש לו מקום לזר אחד בלבד. גיל אומר שאם במילא אלישע לא מחזיק ממרקוביץ', עדיף לשחרר אותו כדי לפנות מקום של זר ובכך נוכל להביא שני זרים לקישור.

אכן, משה הבין את תוכן דברי.

יחד עם זה משה, גם אם אתה או אני חושבים שמרקוביץ' בלם טוב....מה שחשוב הוא שהמאמן חושב ההפך וזה מה שקובע.
ומכיוון שכך, אני לא רואה כל מקום להחזיק את מרקוביץ' על הספסל.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

shovalb9 כתב:
יש מספיק שחקנים גם אם מרקוביץ נשאר(קשר אחורי אגרסיבי-אראל/סוארס, בלמים סוארס/פאיוביץ/מרקוביץ, קישור התקפי בכנפיים מפוצץ, ויש מקום לזר שיהיה ביחד עם לוטם זינו-אם משחקים 4-3-3/4-5-1 מול קבוצות גדולות)

פסקה שניה אתה צודק לחלוטין,
השנה זו שנת מבחן,
כדאי לנאסר לעשות פולחן
כי אין חרטות ותירוצים
לצמרת נגיע בכל המאמצים :בוער מעצבים:
כי את באר שבע אוהב למרות הייסורים
גיל שגיב, פרגן לי על החרוזים :ליצן:
:גביע: יפה, יפה מאוד !

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

גיל שגיב כתב:
אכן, משה הבין את תוכן דברי.

יחד עם זה משה, גם אם אתה או אני חושבים שמרקוביץ' בלם טוב....מה שחשוב הוא שהמאמן חושב ההפך וזה מה שקובע.
ומכיוון שכך, אני לא רואה כל מקום להחזיק את מרקוביץ' על הספסל.
עדיף שיהיה לך עומק(אמיתי,לא קהת) בספסל מאשר עוד כמה דולרים בכיס

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

shovalb9 כתב: עדיף שיהיה לך עומק(אמיתי,לא קהת) בספסל מאשר עוד כמה דולרים בכיס
כן, אבל לא במקרה שלנו.

אותו 'עומק' בא על חשבון ההרכב הפותח..... וזה ממש לא מה שאנחנו צריכים.

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

גיל שגיב כתב:
כן, אבל לא במקרה שלנו.

אותו 'עומק' בא על חשבון ההרכב הפותח..... וזה ממש לא מה שאנחנו צריכים.
ואם השילוב של סוארס ופאיוביץ(שאף לא חשבתי ש..) לא יעבוד, ומי שיעלה זה עשהאל בן שבת(המועמד הישראלי הרציני ביותר שהיה)-לו תתן את החולצה? אני מעדיף את מרקוביץ שהיכולת שלו ידועה לנו וגם מקצוען אמיתי וחבר טוב של פאיוביץ שעוזר לו להתאקלם, אני מעדיף שישאר
יותר מכך, מרקוביץ הוא הזר מהאחרונים שהייתי מעיף(סוארס ראשון על תנאי,אחריו פאיוביץ הלא ידוע וההפכפך ואז רק מרקוביץ...)

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

shovalb9 כתב: ואם השילוב של סוארס ופאיוביץ(שאף לא חשבתי ש..) לא יעבוד, ומי שיעלה זה עשהאל בן שבת(המועמד הישראלי הרציני ביותר שהיה)-לו תתן את החולצה? אני מעדיף את מרקוביץ שהיכולת שלו ידועה לנו וגם מקצוען אמיתי וחבר טוב של פאיוביץ שעוזר לו להתאקלם, אני מעדיף שישאר
יותר מכך, מרקוביץ הוא הזר מהאחרונים שהייתי מעיף(סוארס ראשון על תנאי,אחריו פאיוביץ הלא ידוע וההפכפך ואז רק מרקוביץ...)
שובל, זה ממש לא נושא הטופיק.

הנושא הוא האם בקבוצה כמו שלנו ראוי לבזבז תקן של זר כשחקן ספסל מובנה מראש.
כלומר מראש לבחור שזר ישב על הספסל כאשר בפועל זר אמור לשדרג את ההרכב הראשון ולהיות כזה שיצעיד את הקבוצה להישגים...
מה עוד, שחסרים לך שני שחקנים ואם לא תושיב זר על הספסל אלא תשחרר אותו....תוכל להחתים את השניים החסרים.

ושוב, יכול להיות שאתה צודק ומרקוביץ' שחקן טוב שעוד יתרום בעתיד וכו'.....אבל זה לא הנושא.

נכון להיום המאמן לא מאמין במרקוביץ' וזו עובדה.
ובהמשך לעובדה הנ"ל אני מסיק את דברי.

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

גיל שגיב כתב:
שובל, זה ממש לא נושא הטופיק.

הנושא הוא האם בקבוצה כמו שלנו ראוי לבזבז תקן של זר כשחקן ספסל מובנה מראש.
כלומר מראש לבחור שזר ישב על הספסל כאשר בפועל זר אמור לשדרג את ההרכב הראשון ולהיות כזה שיצעיד את הקבוצה להישגים...
מה עוד, שחסרים לך שני שחקנים ואם לא תושיב זר על הספסל אלא תשחרר אותו....תוכל להחתים את השניים החסרים.

ושוב, יכול להיות שאתה צודק ומרקוביץ' שחקן טוב שעוד יתרום בעתיד וכו'.....אבל זה לא הנושא.

נכון להיום המאמן לא מאמין במרקוביץ' וזו עובדה.
ובהמשך לעובדה הנ"ל אני מסיק את דברי.
איפה חסרים 2 שחקנים?הסגל 21 ויש מקום לזר שיגמור 22 סגל רחב ויפה לכל הדעות
או שאנחנו רצים לאירופה ולא אמרו לי?

עניתי לך על הטופיק אבל אתה לוקח אותו למקומות אחרים שבהם אני חייב לענות לך עליהם
לפי ההגיון שלך, שבו 5 זרים יפתחו,ועוד 2-3 שחקנים רכש(מינימום),זה משאיר אותך עם 3-4 שחקני בית-שזה הדבר הקיים ולפי זיכרונותי זה לא השאיפות
בכל הקבוצות הגדולות בישראל כיום, זר אחד הולך או לספסל,או לנוער וימכר בעתיד,כי הם חייבים לשתף שחקני בית ומה לעשות, זה לפעמים לוקח מקום של זר(שאפשר לקחת אותו למקומות רווחים וחכמים)

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

שובל, לא מסכים עם כל החישובים שלך...

זרים מבחינתי מוחתמים על פי הקריטריון הבא :

1. מוחתמים מתוך כוונה שיובילו כשחקני הרכב ראשון.

2. מוחתמים לאחר בחינה ומסקנה כי הם ישדרגו את הקבוצה וכי אין להם תחליף מקומי השווה לאיכותם.

מכיוון שעל פי דעתו של אלישע, מרקוביץ' לא עונה לתנאים שציינתי - אין מקום להחזיק אותו.

נקודה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

מרקוביץ' חייב להישאר רק כדי שכשאלישע יבין את הטעות שעשה עם סוארס יהיה לו את מי לשלוף.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

גיל שגיב כתב:שובל, לא מסכים עם כל החישובים שלך...

זרים מבחינתי מוחתמים על פי הקריטריון הבא :

1. מוחתמים מתוך כוונה שיובילו כשחקני הרכב ראשון.

2. מוחתמים לאחר בחינה ומסקנה כי הם ישדרגו את הקבוצה וכי אין להם תחליף מקומי השווה לאיכותם.

מכיוון שעל פי דעתו של אלישע, מרקוביץ' לא עונה לתנאים שציינתי - אין מקום להחזיק אותו.

נקודה.
גיל, אם מרקוביץ' היה מוחתם מראש לספסל הייתי מסכים איתך, אבל נוצרה סיטואציה שהוא כבר חתום בקבוצה ושחרורו
יעלה לא מעט כסף. גם אני חושב שאם המאמן לא מאמין בו אז הוא מיותר, אבל לפחות יש חלופה ראויה לסוארס במקרה הצורך.
לגבי הזרים, לדעתי חסר רק 1 כזה ולא שניים, ככה שמרקוביץ' לא באמת משפיע על העניין. בינואר יהיה אפשר לשחרר אותו בחינם
ולהביא זר נוסף במקרה הצורך.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

מעניין יהיה לראות את השילוב בין אראל לדגאני היום ( אם יהיה)

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ForeverRed כתב:
גיל, אם מרקוביץ' היה מוחתם מראש לספסל הייתי מסכים איתך, אבל נוצרה סיטואציה שהוא כבר חתום בקבוצה ושחרורו
יעלה לא מעט כסף. גם אני חושב שאם המאמן לא מאמין בו אז הוא מיותר, אבל לפחות יש חלופה ראויה לסוארס במקרה הצורך.
לגבי הזרים, לדעתי חסר רק 1 כזה ולא שניים, ככה שמרקוביץ' לא באמת משפיע על העניין. בינואר יהיה אפשר לשחרר אותו בחינם
ולהביא זר נוסף במקרה הצורך.
מבלי להיכנס למחוזות שהטופיק הגיע אליהם, מסכים מאוד עם הקונספט של גיל. לא בטוח שגלבאן היה מתפספס אם מרקוביץ כבר לא היה בקבוצה. אם הוא לא בנוי להרכב אז אפשר למצוא חליף ישראלי מתאים.
קחו בחשבון שעם כל המקצוענות הלא אופיינית בכלל ביחס למה שהורגלנו, כשהוא יצטרך לעלות בהרכב אחרי כמה מחזורים, זה לא יהיה אותו מרקוביץ' לא מבחינת בטחון, לא מבחינת כושר משחק ולא מבחינה אישית. תוסיפו לכך את העובדה שהוא כבר לא צעיר ותקבלו מתכון לכשלון.
נ.ב - הדעה שלי על מרקוביץ' ידועה. אחלה בלם לליגה שלנו.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אז היום כבר מפורסם שמרקוביץ' ישוחרר בינואר והסיבה היא כלכלית בלבד.
חבל שכך.

מעבר לזה גם מצויין שאלישע מחפש שני שחקנים.....(בדיוק כמו שכתבתי)......

אבל יאלץ להסתפק בשחקן אחד כנראה קשר עושה משחק ואז גם ישוחרר פלצ'וק.

שלח תגובה