לא יודע אני לא מתמצא במציאת מאמנים אבל בטח שאני לא נשאר עם אלישע כי כל עוד אלישע פה הצוות המקצועי לא ישתנה....blueman כתב: עוב אותך פנטזיות, תן לי שמות, כמו שאמרתי מקודם להגיד מאמן זר מחול זה לא רלוונטי, כי ברור שכולנו היינו רוצים עכשיו את גורדיואלה פה אבל זה לא המצב, אם אתה אלונה, את מי אתה ממנה מחר למאמן?
זה למה מכבי תיקח אליפות
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: זה למה מכבי תיקח אליפות
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
יודעים מה אפילו חיים סילבס ועידן בראון עדיפים עליו וכולכם יכולים לצחוק עליי לפחות אצלם עם קבוצות חלשות י להם כדורגל...
וברעננה לוקחים את הכושר הגופני ברצינות עם שני מאמני כושר לא פחות ולא יותר...
אבל עזבו כל מה דאני רושם פה אתם תרדו עליי כי אתם חושבים שאתם מבינים גדולים ושאני לא מבין כלום...
אבל עזבו כל מה דאני רושם פה אתם תרדו עליי כי אתם חושבים שאתם מבינים גדולים ושאני לא מבין כלום...
זה ממש לא העיניין, העיניין איתך זה שאצלך יש שחור או לבן אין באמצע, ובכל דבר בחיים זה לא עובד ככה, אתה חושב שאו שאלישע מלך ואלוף העולם והוא המאמן הכי טוב ביקום, או שהוא הכי גרוע וכל דבר בעולם קורה בגללו, אתה מנתח משחקים שלא ראית ומאשים מיד את אלישע (גם את המשחק מול סכנין וגם את המשחק מול הרצליה), אתה מאשים את אלישע בזה שעטר לא מגיע ומוריד אותנו מיד למקום חמישי ואת חיפה והפועל ת״א אתה חוזה שיעברו אותנו וכן כמובן מאשים בזה את אלישע, ואפילו שהקבוצה משחקת טוב אז אתה אומר היום אלישע הפתיע וניהל משחק טוב אבל עדיין הוא חרא מאמן ושיחק לו המזל. אז אני לא אומר שאלישע מושלם, ויש לו מלא מה לתקן, אבל אצלך זה שחור או לבן, אין אמצע, זה שעטר לא חותם זה לא אשמתו של אלישע, וזה לא יוריד אותנו להתחרות על מקום בפליאוף העליון כי חיפה יעברו אותנו או הפועל ת״א פתאום יהיו ברצלונה, וזה שהפסדנו בסכנין זה לא אשמתו היחידה של אלישע, כנל המשחק נגד הרצליה, לאלישע יש המון חסרונות, ויש לו אחריות גדולה על איך שהקבוצה ניראית, אבל עם כל הכבוד לתפקיד המאמן בקבוצה, יש לך שחקנים שהם כוכבים שפשוט לא יכולים להיראות כמו שהם ניראו לא נגד סכנין, ולא נגד הרצליה ולא נגד רעננה, יש דברים שאי אפשר להאשים רק מאמן, יש בעלים, ויש צוות מקצועי, ויש שחקנים.דר אדום בנשמה כתב:יודעים מה אפילו חיים סילבס ועידן בראון עדיפים עליו וכולכם יכולים לצחוק עליי לפחות אצלם עם קבוצות חלשות י להם כדורגל...
בקורס פרו פה אתה לומד כל מה שצריך עפ״י התקנים של אופ״א, הוא הגיע לארץ לפני כמה שנים. תבדוק לפני שאתה פולט שטויותדר אדום בנשמה כתב:מה הקשר?
באירופה לומדים כדורגל בפאקינג אוניברסיטה כמו כל תוטר 4 שנים ולומדים שם על פיזיות ואיך לשפר את היכולת הזאת ועל טקטיקה ועוד, לעומת זאת פה לומדים בקורס למאמנים כמה חודשים לא אוניהרסיטה, קורס...
- דר אדום בנשמה
ועדיין מה בדיוק הם לומדיפ שם וכמה זמן?dor69 כתב: בקורס פרו פה אתה לומד כל מה שצריך עפ״י התקנים של אופ״א, הוא הגיע לארץ לפני כמה שנים. תבדוק לפני שאתה פולט שטויות
לזה אין לך בטח תשובה...
ובטח ש4 שנות לימוד מאסיביות הרבה יותר מתאימות מכמה חודשים...
- ForeverRed
צריך לקנוס אותך בשבוע השעיה מהפורום על השטויות שרשמת פה.דר אדום בנשמה כתב:יודעים מה אפילו חיים סילבס ועידן בראון עדיפים עליו וכולכם יכולים לצחוק עליי לפחות אצלם עם קבוצות חלשות י להם כדורגל...
אתה כל כך לא מבין דברים לעומק ולרוחב שאפילו לא שווה לנסות להסביר לך איפה הבעיה.
תפסיקו להתייחס אליו
אני לא מאמין שיש מישהו שכל דעה שלו הפוכה בכוונה...
אני לא מאמין שיש מישהו שכל דעה שלו הפוכה בכוונה...
- דר אדום בנשמה
תסלח לי אבל אצלי אין שחור או לבן מעולם לא החתרתי אותו למלך וגם לא טענתי שהוא העי גרוע, לפניי שנה הייתי מהרוב שהגן עליו והתפכחתי מיכולות האימון שלו בפלייאוף ומה ששבר אותי לגביו היה ההמשך בגביע הטוטו ובאירופה...blueman כתב: זה ממש לא העיניין, העיניין איתך זה שאצלך יש שחור או לבן אין באמצע, ובכל דבר בחיים זה לא עובד ככה, אתה חושב שאו שאלישע מלך ואלוף העולם והוא המאמן הכי טוב ביקום, או שהוא הכי גרוע וכל דבר בעולם קורה בגללו, אתה מנתח משחקים שלא ראית ומאשים מיד את אלישע (גם את המשחק מול סכנין וגם את המשחק מול הרצליה), אתה מאשים את אלישע בזה שעטר לא מגיע ומוריד אותנו מיד למקום חמישי ואת חיפה והפועל ת״א אתה חוזה שיעברו אותנו וכן כמובן מאשים בזה את אלישע, ואפילו שהקבוצה משחקת טוב אז אתה אומר היום אלישע הפתיע וניהל משחק טוב אבל עדיין הוא חרא מאמן ושיחק לו המזל. אז אני לא אומר שאלישע מושלם, ויש לו מלא מה לתקן, אבל אצלך זה שחור או לבן, אין אמצע, זה שעטר לא חותם זה לא אשמתו של אלישע, וזה לא יוריד אותנו להתחרות על מקום בפליאוף העליון כי חיפה יעברו אותנו או הפועל ת״א פתאום יהיו ברצלונה, וזה שהפסדנו בסכנין זה לא אשמתו היחידה של אלישע, כנל המשחק נגד הרצליה, לאלישע יש המון חסרונות, ויש לו אחריות גדולה על איך שהקבוצה ניראית, אבל עם כל הכבוד לתפקיד המאמן בקבוצה, יש לך שחקנים שהם כוכבים שפשוט לא יכולים להיראות כמו שהם ניראו לא נגד סכנין, ולא נגד הרצליה ולא נגד רעננה, יש דברים שאי אפשר להאשים רק מאמן, יש בעלים, ויש צוות מקצועי, ויש שחקנים.
אני טוען שלמרות שהוא מקובע יש לו יכולות אבל הקבעון הזה גורם לו לא להעמיק את הצוות המקצועי כי הכושר מעולה לדעתו והקיבעון הזה גורם לו לעשות רוטציות ובכך גורם למרמור של שחקני ספסל שבאמת צריף אותם הם מתחילים לזייף כי הם לא חדים וחלודים..
ועם הגיל הקיבעון רק עולה ולא משתנים...
דר אתה בן אדם הזייה.
בבקשה דר:דר אדום בנשמה כתב: ועדיין מה בדיוק הם לומדיפ שם וכמה זמן?
לזה אין לך בטח תשובה...
ובטח ש4 שנות לימוד מאסיביות הרבה יותר מתאימות מכמה חודשים...
קורס מאמני כדורגל
ראש תחום מאמני כדורגל: רון שניידר – יו"ר איגוד המאמנים בישראל וחבר הנהלת הוועד המנהל של איגוד המאמנים באירופה AEFCA. מאמן בכיר בעל תעודת Uefa Pro, מאמן נבחרת כדורגל הנשים לשעבר, בעל תואר שני במנהל עסקים בינלאומי, מרצה ברחבי העולם. שחקן הפועל כפר-סבא ונבחרת ישראל, לשעבר. שחקן מקצועני בארה"ב, לשעבר. מנהל מקצועי בהפועל כפר-סבא בשנות ה-90. בעל ידע וניסיון רב בהקמת אקדמיות לכדורגל לצעירים.
תכנית הלימודים - קורס מאמני כדורגל
תכנית הלימודים בקורס מאמני כדורגל כוללת לימודים עיוניים ולימודים בענף הספורט הייחודי. בכל נושאי הלימוד יתקיימו מבחנים עיוניים. בלימודים הענפיים יתקיימו גם מבחנים מעשיים (ציון עובר 65 על-פי הנחיות מינהל הספורט). כמו כן, יידרשו התלמידים להגיש עבודות על-פי דרישות הקורס.
לימודים עיוניים: אנטומיה, פיזיולוגיה, תורת האימון, אימון ילדים, פציעות ספורט, תורת התנועה, פסיכולוגיה של הספורט, תזונה לספורטאים, אימון התנגדות - סה"כ שעות מדעי האימון 155 שעות.
לימודים ענפיים: תורת הענף, מיומנות אישית, הדרכה באימון - סה"כ 240-220 שעות לימוד.
התנסות באימון כדורגל: במהלך השנה יידרשו תלמידי קורס מאמני כדורגל להתנסות באימון כדורגל במסגרת פעילות ספורטיבית תחרותית, בהיקף של 100 שעות. צוות מטעם בית-הספר ינחה, יפקח ויעריך התנסות זו.
קורס עזרה ראשונה: בהיקף 28 ש"ל.
תנאי קבלה:
12 שנות לימוד
גיל 18 ומעלה,
בוגר/ת קורס מדריכי כדורגל בהצלחה עם ניסיון הדרכה של שנתיים כמוסמך/כת
מבחנים ביכולת אישית בכדורגל
ידע והבנה בתורת הענף
ראיון אישי
חובות התלמיד:
השתתפות מלאה ופעילה במהלך קורס מאמני כדורגל ובימים מרוכזים
ביקור במועדוני כדורגל ובמשחקי כדורגל עפ"י תכנית הקורס
עמידה במטלות השונות שיינתנו במהלך קורס מאמני כדורגל.
ביצוע שנת התמחות, בטווח של עד 6 שנים מסיום הקורס.
במהלך שנת ההתמחות המבוקרת, ימלא החניך יומן אימונים (LOG BOOK) של 50 מערכי אימון כדורגל.
הסמכה: למסיימי קורס מאמני כדורגל תוענק תעודת "מאמן כדורגל" לכל הרמות בארץ, בהתאם להוראות חוק הספורט.
שכר הלימוד בקורס: 6,800 ₪ + דמי הרשמה 430 ₪.
אין הנחות מכל סוג לקורס זה!
אבל אתה לא מבין שזה בדיוק השחור והלבן, אתה אומר שעד לפני שנה הגנת עליו, כלומר למרות החסרונות שלו לא חשבת שהוא מאמן גרוע ורצית שהוא ימשיך, לאחר מכן התפכחת כפי שאתה טוען ומעכשיו הוא המאמן הגרוע ביותר בעולם, הוא לא עשה רוטציות גם לפני שנה, הצוות המיקצועי היה אותו צוות גם לפני שנה והוא היה מקובע גם לפני שנה, ועדיין מבחינתך הוא היה מאמן ראוי להפועל באר שבע, כמו שאמרתי אתה או שחור או לבן, כולם מסכימים עם זה שלאלישע יש חסרונות, יש חברה שמבקרים אותו יותר בחריפות ויש כאלו שפחות, אבל עדיין אף אחד לא מאשים אותו בכל דבר שקורה בעולם, במיוחד לא אם הוא לא ראה משחקים מסוימים או בהחלטות הזויות של שחקנים לחתום בהפועל ת״א או מכבי חיפהדר אדום בנשמה כתב: תסלח לי אבל אצלי אין שחור או לבן מעולם לא החתרתי אותו למלך וגם לא טענתי שהוא העי גרוע, לפניי שנה הייתי מהרוב שהגן עליו והתפכחתי מיכולות האימון שלו בפלייאוף ומה ששבר אותי לגביו היה ההמשך בגביע הטוטו ובאירופה...
אני טוען שלמרות שהוא מקובע יש לו יכולות אבל הקבעון הזה גורם לו לא להעמיק את הצוות המקצועי כי הכושר מעולה לדעתו והקיבעון הזה גורם לו לעשות רוטציות ובכך גורם למרמור של שחקני ספסל שבאמת צריף אותם הם מתחילים לזייף כי הם לא חדים וחלודים..
ועם הגיל הקיבעון רק עולה ולא משתנים...
- דר אדום בנשמה
עדיין זה רק קורס של כמה חוגשים בפורטוגל ובספרד עושים על זה תואר!dor69 כתב: בבקשה דר:
קורס מאמני כדורגל
ראש תחום מאמני כדורגל: רון שניידר – יו"ר איגוד המאמנים בישראל וחבר הנהלת הוועד המנהל של איגוד המאמנים באירופה AEFCA. מאמן בכיר בעל תעודת Uefa Pro, מאמן נבחרת כדורגל הנשים לשעבר, בעל תואר שני במנהל עסקים בינלאומי, מרצה ברחבי העולם. שחקן הפועל כפר-סבא ונבחרת ישראל, לשעבר. שחקן מקצועני בארה"ב, לשעבר. מנהל מקצועי בהפועל כפר-סבא בשנות ה-90. בעל ידע וניסיון רב בהקמת אקדמיות לכדורגל לצעירים.
תכנית הלימודים - קורס מאמני כדורגל
תכנית הלימודים בקורס מאמני כדורגל כוללת לימודים עיוניים ולימודים בענף הספורט הייחודי. בכל נושאי הלימוד יתקיימו מבחנים עיוניים. בלימודים הענפיים יתקיימו גם מבחנים מעשיים (ציון עובר 65 על-פי הנחיות מינהל הספורט). כמו כן, יידרשו התלמידים להגיש עבודות על-פי דרישות הקורס.
לימודים עיוניים: אנטומיה, פיזיולוגיה, תורת האימון, אימון ילדים, פציעות ספורט, תורת התנועה, פסיכולוגיה של הספורט, ת**** לספורטאים, אימון התנגדות - סה"כ שעות מדעי האימון 155 שעות.
לימודים ענפיים: תורת הענף, מיומנות אישית, הדרכה באימון - סה"כ 240-220 שעות לימוד.
התנסות באימון כדורגל: במהלך השנה יידרשו תלמידי קורס מאמני כדורגל להתנסות באימון כדורגל במסגרת פעילות ספורטיבית תחרותית, בהיקף של 100 שעות. צוות מטעם בית-הספר ינחה, יפקח ויעריך התנסות זו.
קורס עזרה ראשונה: בהיקף 28 ש"ל.
תנאי קבלה:
12 שנות לימוד
גיל 18 ומעלה,
בוגר/ת קורס מדריכי כדורגל בהצלחה עם ניסיון הדרכה של שנתיים כמוסמך/כת
מבחנים ביכולת אישית בכדורגל
ידע והבנה בתורת הענף
ראיון אישי
חובות התלמיד:
השתתפות מלאה ופעילה במהלך קורס מאמני כדורגל ובימים מרוכזים
ביקור במועדוני כדורגל ובמשחקי כדורגל עפ"י תכנית הקורס
עמידה במטלות השונות שיינתנו במהלך קורס מאמני כדורגל.
ביצוע שנת התמחות, בטווח של עד 6 שנים מסיום הקורס.
במהלך שנת ההתמחות המבוקרת, ימלא החניך יומן אימונים (LOG BOOK) של 50 מערכי אימון כדורגל.
הסמכה: למסיימי קורס מאמני כדורגל תוענק תעודת "מאמן כדורגל" לכל הרמות בארץ, בהתאם להוראות חוק הספורט.
שכר הלימוד בקורס: 6,800 ₪ + דמי הרשמה 430 ₪.
אין הנחות מכל סוג לקורס זה!
אבל כנראה שללמוד 4 שנים זה הרבה פחות מה

- דר אדום בנשמה
אל תוציא לי מילים מהמקלדת מעולם לא טענתי שהוא הכי גרוע וגם לא טענתי שהוא הכי טוב!blueman כתב: אבל אתה לא מבין שזה בדיוק השחור והלבן, אתה אומר שעד לפני שנה הגנת עליו, כלומר למרות החסרונות שלו לא חשבת שהוא מאמן גרוע ורצית שהוא ימשיך, לאחר מכן התפכחת כפי שאתה טוען ומעכשיו הוא המאמן הגרוע ביותר בעולם, הוא לא עשה רוטציות גם לפני שנה, הצוות המיקצועי היה אותו צוות גם לפני שנה והוא היה מקובע גם לפני שנה, ועדיין מבחינתך הוא היה מאמן ראוי להפועל באר שבע, כמו שאמרתי אתה או שחור או לבן, כולם מסכימים עם זה שלאלישע יש חסרונות, יש חברה שמבקרים אותו יותר בחריפות ויש כאלו שפחות, אבל עדיין אף אחד לא מאשים אותו בכל דבר שקורה בעולם, במיוחד לא אם הוא לא ראה משחקים מסוימים או בהחלטות הזויות של שחקנים לחתום בהפועל ת״א או מכבי חיפה
לא מוציא לך שום מילים, אם היה לי כוח הייתי עכשיו מחפש את כל ההודעות שלך שחודשים האחרונים והיית רואה שאני צודק, באמת שבלי לפגוע, תחזור אחרונה לכל הנושאים בחודש האחרון ותסתכל על ההודעות שלך על אלישע, גם בפורום המלפפונים ששם כבר דידרדרת אותנו למקום חמישי בגלל שאלישע לא מחתים את עטר וגם בניתוחי המשחק השונים נניח במשחקים נגד רעננה, סכנין, והרצליהדר אדום בנשמה כתב:אל תוציא לי מילים מהמקלדת מעולם לא טענתי שהוא הכי גרוע וגם לא טענתי שהוא הכי טוב!
מה בלפי התקן של אופ״א לא הבנת? ומאיפה בדיוק הבאת את עניין ה-4 שנים?דר אדום בנשמה כתב:עדיין זה רק קורס של כמה חוגשים בפורטוגל ובספרד עושים על זה תואר!
אבל כנראה שללמוד 4 שנים זה הרבה פחות מה