הפינה האופטימית למחזור ה28

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ns75

Re: הפינה האופטימית למחזור ה28

שליחה על ידי ns75 »

Sir Alex Ferguson כתב:תמיד אמרתי שיש לנו אוהדים לוזרים. מעניין אם זה היה הפוך, אם מכבי עכשיו הייתה מובילה את הטבלה בנקודה אחרי תיקו מולנו בבלומפילד, האם גם האוהדים שלה היו מרימים כבר דגל לבן או מתנהגים בכזאת תבוסתנות.
בדיוק ההפך

לוזריות זה להתחבק עם עצמך אחרי תיקו בבית, כשאתה משחק מחצית שלמה כמו איזה הפועל עכו ומעיף כדורים בפאניקה למעלה

ואז לנחם את עצמך שגם ככה 40 שנה לא לקחת אליפות, וזה מאוד קשה לנו וזה, וכל הכבוד על המאמץ

ולהסתנוור מנקודה הפרש בטבלה כשמחכה לנו עוד מפגש מולם בבלומפילד ושאנחנו עושים 3 תוצאות תיקו רצוף, בבית.

אם אנחנו באמת רוצים לקחת אליפות, צריך לשנות גישה ומהר, מספיק לחפש תירוצים, מספיק לייפות את המציאות

ואגב, לא ראיתי שמיהו פה הרים דגל לבן, אנשים מעבירים ביקורת, מותר להם.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

ns75 כתב:
בדיוק ההפך

לוזריות זה להתחבק עם עצמך אחרי תיקו בבית, כשאתה משחק מחצית שלמה כמו איזה הפועל עכו ומעיף כדורים בפאניקה למעלה

ואז לנחם את עצמך שגם ככה 40 שנה לא לקחת אליפות, וזה מאוד קשה לנו וזה, וכל הכבוד על המאמץ

ולהסתנוור מנקודה הפרש בטבלה כשמחכה לנו עוד מפגש מולם בבלומפילד ושאנחנו עושים 3 תוצאות תיקו רצוף, בבית.

אם אנחנו באמת רוצים לקחת אליפות, צריך לשנות גישה ומהר, מספיק לחפש תירוצים, מספיק לייפות את המציאות

ואגב, לא ראיתי שמיהו פה הרים דגל לבן, אנשים מעבירים ביקורת, מותר להם.
+1
תודה רבה.

תפסיקו לשחק אותה המאמנים המנטאלים של הפורום. כל אחד יכול לשפוך מה שיש לו על הלב.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

Re: הפינה האופטימית למחזור ה

שליחה על ידי שיש »

שמעון א כתב: ברור שכן. אין שאלה בכלל.
ואני מאוד מעריך אותם על העונה עד עכשיו.
אבל מותר לי להיות מתוסכל מזה שהתבדתי, והבנתי שמכבי עדיין קבוצה יותר טובה מאיתנו. ומי שלא רואה את זה משקר לעצמו.
הם עשו חיזוק בינואר ואנחנו עם חיסורים ועדיין לא ניצחו אותנו, אז איפה הם טובים יותר?
הם יותר מנוסים במעמדים האלה והם לא יוותרו בקלות אבל כשמליקסון ו וואקמה יחזרו וגאדיר יכנס יותר לזון נוכל לעשות את זה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

כל עוד אחרי התיקו אני במקום הראשון עם פער של נקודה לטובתי אז התיקו לא רע לי.
אנשים כאן שוכחים שהיה יכול להיות גרוע יותר, היינו יכולים להיות היום עם מינוס 2 ממכבי, תשאלו את מכבי שהפסידו לנו בבלומפילד וראו אותנו פותחים עליהם פער של חמש אחרי משחק אצלם בבית.
אני מאמין בבכר ובשחקנים, אנחנו במקום הראשון, הכל תלוי בנו. ואני ממש לא חושב שמכבי היו טובים יותר, במחצית הראשונה היינו טובים יותר, גם אם במעט, וגם במחצית השנייה מהכניסה של מליקסון היינו שווים שער. ממש לא גנבנו תיקו, היינו יכולים אומנם להפסיד אתמול אבל גם לנצח, היה משחק שקול מאוד.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

שמעון א כתב: בלתסכל אותנו ולא לתת לנו לעבור את החצי בבית שלנו במשך 45 דק.
עזוב שמעון.
לא תמיד הכל הולך כמו שאתה מתכנן. לא היה לך חוץ מהובאן מוביל כדור אחד במשחק מול 100 של מכבי. באמת ציפית שלא ישלטו?
זה מחיר ההיעדרות של וואקמה ומליקסון.
קצת פרופורציות. קצת יותר ריכוז ופרגון ברבע שעה האחרונה ואנחנו מנצחים. לכמה מצבים הם הגיעו שאתה כ"כ פסימי?
עם דבר אחד אני יכול להסכים וזה שבמאקרו הם נראים יותר טוב מאיתנו כרגע וקשה לראות מי יוציא מהם נקודות. אם נחזור ליכולת ולריכוז של לפני חודשיים זה שלנו. זה המאני טיים.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

izguy83 כתב: עזוב שמעון.
לא תמיד הכל הולך כמו שאתה מתכנן. לא היה לך חוץ מהובאן מוביל כדור אחד במשחק מול 100 של מכבי. באמת ציפית שלא ישלטו?
זה מחיר ההיעדרות של וואקמה ומליקסון.
קצת פרופורציות. קצת יותר ריכוז ופרגון ברבע שעה האחרונה ואנחנו מנצחים. לכמה מצבים הם הגיעו שאתה כ"כ פסימי?
עם דבר אחד אני יכול להסכים וזה שבמאקרו הם נראים יותר טוב מאיתנו כרגע וקשה לראות מי יוציא מהם נקודות. אם נחזור ליכולת ולריכוז של לפני חודשיים זה שלנו. זה המאני טיים.
אגב, גם החוסר פרגון בהתקפה(אפילו של ברדה) מדאיג מאוד.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

שמעון א כתב: אגב, גם החוסר פרגון בהתקפה(אפילו של ברדה) מדאיג מאוד.
זה הזמן של גאדיר , ברדה חייב לנוח קצת

סמל אישי של משתמש
אוהד בגולה

שליחה על ידי אוהד בגולה »

אף אחד לא מרים דגל לבן. אני לא איבדתי אמונה ולא חושב שהעסק אבוד.
אבל כמו שאמרו פה - גם אני משוכנע שבנקודת הזמן הזו מכבי יותר טובים. ואנחנו צריכים להשתפר ולקוות שהם ייקלעו למשבר או ירידה ביכולת, כי כרגע זה לא נראה אופטימי עבורנו. וקודם כל צריך לקוות שאף אחד לא ייפצע במשחק הנבחרת המיותר הזה.

סמל אישי של משתמש
אוהד בגולה

שליחה על ידי אוהד בגולה »

אפרופו מחמד גאדיר.
אכן היה לו משחק יותר טוב. הוא היה מסוכן, בישל גול פוטציאלי לברדה. וגם החמיץ.
אבל אי אפשר להתעלם מנקודה חשובה - למרות שהרבה אוהבים שהוא "נלחם" כל שניה שהוא על המגרש אנחנו בסכנה של הרחקה. הוא ממש פרחח שכל הזמן נותן קטנות הולך מכות ועושה מהומות. שופטים רואים את זה ובסוף הוא יקבל אדום שיחרב לנו משחק. חייבים להרגיע אותו מהבחינה הזאת שיתחיל להבין שהוא לא משחק בשכונה. והאמת שאני גם תמיד מתגאה בבאר שבע שמשחקים בה שחקנים עם אופי חיובי ולא פרחחים כמו טל בן חיים וזה קצת מבאס. תהרגו אותי.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

חולה על הזיכרון הקצר של האוהדים. אנשים פה לא מבינים שאי אפשר לשחק מעולה לאורך כל העונה בלי שום ירידת מתח!!! אין חיה כזאת!!! תמיד תהיה ירידה באיזשהו שלב. מכבי עברה את השלב הזה לפני כחודשיים ומאז במגמת שיפור. אנחנו עוברים אותה כעת. אם נתקשה לצאת ממנה ככל הנראה העונה תברח לנו, אם נצא ממנה במשחק שניים הקרובים ונחזור לשחק כמו בשליש הראשון של העונה- הכל פתוח. גם אני רציתי לנצח אבל מה לעשות? לא נצחנו ואם יד על הלב גם לא הגיע לנו (לדעתי תיקו שיקף). בתור אוהד שכל הזמן מחפש את החיובי אני חושב שנראנו טוב יותר מבשבועיים האחרונים, הפגרה הגיעה בזמן, גדיר מתחיל להראות ניצוצות, בן סהר נראה רעב, מליקסון חוזר לשחק (555), נווקמה יחזור בקרוב, בראון הזכיר לי למה אהבתי אותו בקריית שמונה ואם הכל יתחבר הכל אפשרי!!! גם בבלומפילד!!

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

הפועל באר שבע ביום רגיל מפסידה את המשחק הזה אחרי ספיגה בדקה מוקדמת.
הגול שלהם היה גניבה רצינית כי בדקות האלה פתחנו בטירוף.

מחצית שניה שנרצה לשכוח. לא הופענו וחבל

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

ידוע ששמעון פסימי קיצוני אבל הפעם האמת איתו.
עלו חבורה של נקבות עם קוקיות למשחק, שמשחקים בפאניקה ובפחד בבית שלהם, במבצר שלהם מול האוהדים שלהם.

מתוך 10 משחקים הם מנצחים 6-7 קל.

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

ניצחנו את מכבי בבלומפילד (מה שמכבי לא עשתה בטרנר)
לגבי היכולת... יהיה שינוי חכו שטוני ומליקסון יחזרו.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

RedHell כתב:ידוע ששמעון פסימי קיצוני אבל הפעם האמת איתו.
עלו חבורה של נקבות עם קוקיות למשחק, שמשחקים בפאניקה ובפחד בבית שלהם, במבצר שלהם מול האוהדים שלהם.

קורא לשחקנים נקבות עם קוקיות כשהוא בעצמו תבוסתן..מעניין

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

RedHell כתב:ידוע ששמעון פסימי קיצוני אבל הפעם האמת איתו.

?

שלח תגובה