מי אתם בכלל?!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
izguy83

Re: מי אתם בכלל?!

שליחה על ידי izguy83 »

אדום זקן כתב: יש לך נטייה אחרי הפסדים לצאת כאן בזעקת דיכאון מטורפת שאומרת שחרב העולם.
מה נראה לך? שרק לך כואב? רק אתה מתעצבן? רק לךךךך זה מפריע שאין לנו תואר????
אז זהו שלא.
אבל עכשיו זה לא הזמן לשבור את הכלים.
צא לחצר,תבעט בפח,דפוק את הראש בגדר ותחזור חדש,למה אין לנו פרבילגיה להיכנס לדיכאון עכשיו ולעבור קורסים מזורזים בווינריות.
הראשון תמיד קשה,אבל שהוא יגיע יבואו עוד הרבה אחריו.
הדו קוטביות הזאת פה מוציאה אותי מדעתי.
אף אחד לא התלונן על ההפסד.
הקלות שבה הפסדנו אתמול לא מתקבלת על הדעת. קבוצה שלא זכתה 19 שנה בתואר לא אמורה לעלות שנה אחרי שנה בצורה הזו למשחק כ"כ חשוב. הקבוצה עלתה אתמול זחוחה ושחצנית כאילו שמדובר בבית"ר ת"א. בניגוד לכל מה שרשום בתקשורת, מכבי חיפה ממש לא היתה ביום גדול אתמול. בטח לא כזה שמאפשר לה לנצח בקלות מרגיזה את מוליכת הטבלה.
בהפסד לעכו חוץ בליגה נראינו הרבה יותר מחוייבים.
מותר להפסיד. לא ככה.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

izguy83 כתב: הדו קוטביות הזאת פה מוציאה אותי מדעתי.
הקלות שבה הפסדנו אתמול לא מתקבלת על הדעת. קבוצה שלא זכתה 19 שנה בתואר לא אמורה לעלות שנה אחרי שנה בצורה הזו למשחק כ"כ חשוב. הקבוצה עלתה אתמול זחוחה ושחצנית כאילו שמדובר בבית"ר ת"א. בניגוד לכל מה שרשום בתקשורת, מכבי חיפה ממש לא היתה ביום גדול אתמול. בטח לא כזה שמאפשר לה לנצח בקלות מרגיזה את מוליכת הטבלה.
מותר להפסיד. לא ככה.
מסכים איתך לחלוטין, יותר מזה אני חושב שכולם בפורום חושבים כמוך, ולי אישית יש בטן מלאה על כמה וכמה שחקנים ועל בכר על ניהול המשחק וההרכב החברתי שעלה אתמול, מה שהחברה פה מנסים להגיד זה שיש 5 משחקים עכשיו לסיום העונה וזה לא הזמן למוטט את המערכת, תזכור שנה שעברה מה זעזוע כזה עשה לקבוצה ב 3 משחקים האחרונים, אני מקווה קודם כל שבכר חטף כאפה לקראת הישורת האחרונה, די עם ההרכבים החברתיים! מצידי תעלה עם אור חביביאן ודן ביטון אם הם ילחמו ויהיו טובים באימונים, מי שמתכוון ללכת במגרש, או ליפול עוד לפני שמגיע אליו הכדור שישב ביציע, דבר שני, מקווה שאלונה תדע לעשות את החשבונות המתאימים בקיץ וכמו שעושה כל עונה תיפטר מהשחקנים שמשאירים אותנו מאחור

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

מבחינה מקצועית הינו אתמול רכים מאוד בחלק האחורי, בעיקר במחצית הראשונה ודווקא במחצית שהיינו צריכים פחות להפקיר. כואב, מתסכל אבל אסור שזה יגרר למשחק הבא! ברק בכר צריך לחשוב טוב על המשחק ולהפיק ממנו לקחים, אנחנו צריכים לשכוח אותו כמה שיותר מהר. הפנים לרעננה

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

האמת שהנפילות של ברדה באמת כבר הפכו להיות מביכות

שחק כבר כמו בנאדם ותפסיק כל שנייה ליפול ולחפש עבירות

אלישע כבר לא פה ואנחנו כבר לא בנויים על החופשיות של בוזגלו

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

blueman כתב: מסכים איתך לחלוטין, יותר מזה אני חושב שכולם בפורום חושבים כמוך, ולי אישית יש בטן מלאה על כמה וכמה שחקנים ועל בכר על ניהול המשחק וההרכב החברתי שעלה אתמול, מה שהחברה פה מנסים להגיד זה שיש 5 משחקים עכשיו לסיום העונה וזה לא הזמן למוטט את המערכת, תזכור שנה שעברה מה זעזוע כזה עשה לקבוצה ב 3 משחקים האחרונים, אני מקווה קודם כל שבכר חטף כאפה לקראת הישורת האחרונה, די עם ההרכבים החברתיים! מצידי תעלה עם אור חביביאן ודן ביטון אם הם ילחמו ויהיו טובים באימונים, מי שמתכוון ללכת במגרש, או ליפול עוד לפני שמגיע אליו הכדור שישב ביציע, דבר שני, מקווה שאלונה תדע לעשות את החשבונות המתאימים בקיץ וכמו שעושה כל עונה תיפטר מהשחקנים שמשאירים אותנו מאחור
רשמתי בנושא המשחק נגד רעננה שהפנים קדימה. מותר לפרוק כאן. לא חושב שבכר עולה עם הרכב חברתי. רצה לחלק את העומס. סוארס לא שיחק 3 חודשים ואנשים פה רוצים שישלים פעמיים 90 דקות ב4 ימים.
בקבוצה בריאה לא משנה מי עולה בהרכב במשחק כזה חשוב.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מותר להפסיד. לא ככה.
מסכים איתך בכל מילה, אין לי בעיה שנפסיד, גם איבדנו נקודות מול רעננה ומול סכנין והיינו קרובים גם להפסיד מולם, אתמול בחצי גמר גביע ציפיתי להרבה יותר.
יודע מה, אפילו ההפסד מול ק"ש לפניי שנתיים בחצי גמר היה פחות כואב מההפסד אתמול, אז ראית מלחמה והקרבה, אתמול הזכיר לי את יום הנכבה מלפניי שנה, כמעט אותו תסריט, סמי עופר, 12-13 אלף אוהדים שלנו נוהרים אחריי הקבוצה, ובסוף שחקן עם שם משפחה שמתחיל בפ' שם לנו שערים.
והקבוצה ממול עולה עם הגנת טלאים.
זה פשוט הזוי, אבל זה אחד לאחד התסריט של הגמר.
וכל הנפילות במאני טיים עונה שלישית ברציפות, זה נהיה על סף הלוזרי.
יש להם 4 משחקים רצופים שבהם הם יכולים לתקן את הכל ולהחזיר לנו על כל הכמעטים הללו...
4 נצחונות רצוף וזה שלנו (ואז המשחק החמישי יהיה לפרוטוקול בלבד)
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

מותר להפסיד. לא ככה.
כן, לקרוא לשחקנים שרמוטות וחבורה של לוזרים.

לגמריי ביקורת *רק* על ההפסד ועל הדרך.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

izguy83 כתב: רשמתי בנושא המשחק נגד רעננה שהפנים קדימה. מותר לפרוק כאן. לא חושב שבכר עולה עם הרכב חברתי. רצה לחלק את העומס. סוארס לא שיחק 3 חודשים ואנשים פה רוצים שישלים פעמיים 90 דקות ב4 ימים.
בקבוצה בריאה לא משנה מי עולה בהרכב במשחק כזה חשוב.
לא דיברתי על סוארס, ברדה ובוזגלו היו צריכים לראות ספסל. ברדה כי כבר חודש וחצי בערך לא איתנו ושהר בתקופנ טובה מאוד, ובוזגלו כי הוא מסריח את הדשא מאז שחזר מהפציעה ואין דבר שיותר משגע אותי משחקן שלא מחויב לקבוצה וחושב רק על עצמו, מצידי שיהיה לו כישרון של מסי בין הרגלים, דובר פה כבר כמה פעמים על שחקנים שלוחקים איתך למלחמה, וכולם הסכימו שבוזגלו לא אחד כזה, ראדי לעומת זאת שחקן שאני לוקח איתי למלחמה, היה חייב להיות אתמול על המגרש. בכל מקרה מבין את התסכול, כולנו מתוסכלים, כמו שדר אמר כדי לכפר צריך לנצח את ארבעת המשחקים הבאים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

האמת המרה היא שהשחקנים שלנו פשוט לא יודעים להתכונן מנטלית למשחקים גדולים.

כשצריך לבוא דרוכים הם לוקחים את זה למקום של לחץ.
כשצריך לבוא רגועים הם לוקחים את זה למקום של אדישות.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: כן, לקרוא לשחקנים שרמוטות וחבורה של לוזרים.

לגמריי ביקורת *רק* על ההפסד ועל הדרך.
לא קראתי שרמוטה לאף אחד. אל תכניס לי מילים לפה.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

אפשר להירגע..
עשינו "דיל" עם חיפה, הגביע אליהם והליגה אלינו.
#הקונספירציה#
החצי גמר האמיתי הוא ביום א' בנתניה, אם נצלח אותו הגמר שלנו ב2/5 בבלומפילד.
#עם הפנים לרעננה#

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

simply-red כתב:אפשר להירגע..
#הקונספירציה#
#עם הפנים לרעננה#
יש לנו 4 גמרים שאם ננצח את כולם נעשה את זה.
הגמר הראשון מול רעננה בנתניה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
The red one

izguy83 כתב: לא קראתי שרמוטה לאף אחד. אל תכניס לי מילים לפה.
מי דיבר אלייך או עלייך?

אתה אמרת שיש פה דו קוטיביות כי אנשים מתכוונים רק להפסד הספציפי הזה, אבל אני הראתי לך מה פותח האשכול אומר וממש לא משתמע מזה שהוא מתכוון רק להפסד הזה.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

simply-red כתב:אפשר להירגע..
#הקונספירציה#
#עם הפנים לרעננה#
לא ביום ב?

סמל אישי של משתמש
The red one

dardasmiley כתב:
לא ביום ב?
אכן ביום ב

שלח תגובה