אביאל כתב:מה הצורך הנואש להשוות? יותר טובים מסלטיק פחות ממכבי נתניה אייף.
לודוגורץ קבוצה קשה, בנוייה על שחקנים רבים מברזיל. סילונים של ממש. קבוצה שצריכים להיות מרוכזים מאוד מולם ואנחנו אנדרדוג ללא ספק במשחק הזה.
אביאל כתב:מה הצורך הנואש להשוות? יותר טובים מסלטיק פחות ממכבי נתניה אייף.
לודוגורץ קבוצה קשה, בנוייה על שחקנים רבים מברזיל. סילונים של ממש. קבוצה שצריכים להיות מרוכזים מאוד מולם ואנחנו אנדרדוג ללא ספק במשחק הזה.
לתת לאנשים שלא מכירים את השם לודוגורץ ועלולים לחשוב בטעות שמדובר באיזה קבוצה של נגרים קנה מידה שבו הקבוצה הזאת עומדת.
אגב, כשאתה אומר "אנחנו אנדרדוג ללא ספק במשחק הזה", אתה משווה בינינו לבינם.
bs war כתב:
אלה המחירים ששילמת גם על ילד?
מודה שהופתעתי.
בכל אופן, ממש לא 50 ש"ח. איזור ה- 80 ש"ח זה מחיר הגיוני לחלוטין. אתם שוכחים שהמחיר אחיד
מחיר אחיד. לא מתעסקים שם עם "ילדים" בכניסות.
המחירים היו 25 יורו ליציעים הכי גרועים של קהל חוץ. אולי בתון זה היה רק 20 יורו אבל כמובן מאחרי השער עם רשת הפרדה למגרש.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
South Boy כתב:
לתת לאנשים שלא מכירים את השם לודוגורץ ועלולים לחשוב בטעות שמדובר באיזה קבוצה של נגרים קנה מידה שבו הקבוצה הזאת עומדת.
אגב, כשאתה אומר "אנחנו אנדרדוג ללא ספק במשחק הזה", אתה משווה בינינו לבינם.
באופן אישי אני עדיין לא סגור על זה שצריכים לעלות עם 3 בלמים בבית, אין דבר יותר מסוכן
מלהזמין את הקבוצה הזו לשכב עליך. מעדיף להעסיק אותם גם בהגנה, החלק שכנראה פחות חזק אצלהם.
הראל כתב:כל פעם מעלים בקצת ונותנים לנו להתמרמר כי תופסים אותנו בביצים כי יש ביקוש .
שנה שעברה לסלטיק,שריף ואולימפיאקוס עלה 100 , עכשיו ללודוגורץ 120 (שער 5-6 2-1 )וסביר להניח שגם בפליאוף (לא משנה איזה יהיה ) גם 120 במקום 100 .
אח שלי תהנה מזה כל עוד אתה יכול. על הזין 20 שקל לפה או לשם, מי יודע כמה זמן העידן הזה ימשך.
אני סטודנט עני שלוקח איתי את אחי הקטן. שילמתי 2800 ש״ח על המנויים ועכשיו משלם 240 שח על 2 כרטיסים ולמרות שכבד עליי, אני עושה את זה בכיף כי אני יודע שיש תמורה לכסף ואני יודע שהכסף הולך לקבוצה שאני אוהב.
אין מה לעשות, התקציב מלפני 3 שנים הוכפל..אי אפשר לצפות למחירים שהיו
CrazyRed7 כתב:
אח שלי תהנה מזה כל עוד אתה יכול. על הז** 20 שקל לפה או לשם, מי יודע כמה זמן העידן הזה ימשך.
אני סטודנט עני שלוקח איתי את אחי הקטן. שילמתי 2800 ש״ח על המנויים ועכשיו משלם 240 שח על 2 כרטיסים ולמרות שכבד עליי, אני עושה את זה בכיף כי אני יודע שיש תמורה לכסף ואני יודע שהכסף הולך לקבוצה שאני אוהב.
CrazyRed7 כתב:
אח שלי תהנה מזה כל עוד אתה יכול. על הז** 20 שקל לפה או לשם, מי יודע כמה זמן העידן הזה ימשך.
++++
צאו גם מנקודת הנחה שאירופה זה הקצפת.
ומי שקשה לו או לא יכול יש מי שיכנס במקומו