כל מילה.Totti כתב:הטעויות בהגנה לא מפתיעות אותי וכל מי שכותב עליהן כאן עם סימני קריאה מהדהדים כאילו גילה את אמריקה, מקשקש.
לא חושב שהיו שני משחקים ברציפות מאז תחילת העונה שרצה שישיית "הגנה", כולל שוער וקשר דפניסיבי, באופן אורגני.
אלחמיד מצטרף בשני וכמה ימים אחר כך עולה להרכב, צדק מושעה, ויטור נפצע, וובה משחק ונפצע וגורש וחיימוב עושים שבוע-שבועיים וביטון ואז אלו...
הלווו, הגנה זה מלא תיאום. אי אפשר להמציא אותו כל שבוע מחדש.
ליגה אירופית מח׳ 4 :: 1-1 מרשים ברומניה
Re: ליגה אירופית מח׳ 4 :: 1-1 מרשים ברומניה
ההגנה בתצוגה נוראית.
לולא כמה הרחקות מהקו (ושופט שטעה) היינו יכולים לקבל 3 חתיכות.
למרות זאת התוצאה הסופית מצוינת לנו. כרגע צריך לנצח בשוויץ (לא קל אבל בהחלט משימה אפשרית) ואם בוקרשט תעשה את שלה מול הצ'כים יתכן מצב שאפילו תיקו יספיק לנו בסיבוב האחרון.
ואף מילה על האיצטדיון המרשים?
לולא כמה הרחקות מהקו (ושופט שטעה) היינו יכולים לקבל 3 חתיכות.
למרות זאת התוצאה הסופית מצוינת לנו. כרגע צריך לנצח בשוויץ (לא קל אבל בהחלט משימה אפשרית) ואם בוקרשט תעשה את שלה מול הצ'כים יתכן מצב שאפילו תיקו יספיק לנו בסיבוב האחרון.
ואף מילה על האיצטדיון המרשים?
איצטדיון מדהים, כמו סמי עופר רק מוגדל יוצר וזוית צפייה הרבה יותר טובה
- The red one
אם כבר אף מילה על -
איך אף אחד לא כתב פה על הארגון של הרומנים. מצד אחד, שוטרים(שנראים כמו פאוור ריינג'רס) מכל עבר ותחושת ביטחון גבוהה.
מצד שני, לא יודע אם זה בדרך כלל ככה, אם רק בגללנו, אבל טבעות האבטחה היו לא מסודרות בהחלט וגרמו לדחיקות ולדחיפות אצטדיון ה-י'א סטייל.
איך ככה הם מנהלים כל משחק באצטדיון כזה ענק? כל פעם יש כזה דוחק וצפיפות? לא נראה לי. נראה לי שזו הייתה "תכנית" מיוחדת בשבילנו.
כמובן שזה לא משהו שהרס חוויה, אבל סתם, הרגיש מאוד מעצבן הקטע הזה.
איך אף אחד לא כתב פה על הארגון של הרומנים. מצד אחד, שוטרים(שנראים כמו פאוור ריינג'רס) מכל עבר ותחושת ביטחון גבוהה.
מצד שני, לא יודע אם זה בדרך כלל ככה, אם רק בגללנו, אבל טבעות האבטחה היו לא מסודרות בהחלט וגרמו לדחיקות ולדחיפות אצטדיון ה-י'א סטייל.
איך ככה הם מנהלים כל משחק באצטדיון כזה ענק? כל פעם יש כזה דוחק וצפיפות? לא נראה לי. נראה לי שזו הייתה "תכנית" מיוחדת בשבילנו.
כמובן שזה לא משהו שהרס חוויה, אבל סתם, הרגיש מאוד מעצבן הקטע הזה.
אחרי קונקשן של 12 שעות באמסטרדם (העיר הזאת חוויה, מתי כבר נגריל את אייאקס מתי)
ולטובת אלו שנחתו הבוקר
לינק למשחק המלא יש למישהו?
ולטובת אלו שנחתו הבוקר
לינק למשחק המלא יש למישהו?