מח' 4 : הפועל פ"ת - הפועל ב"ש, ראשון, 13.9, 20:30, המושבה
- סימיוני
- Title: CrazyRed
Re: מח' 4 : הפועל פ"ת - הפועל ב"ש, ראשון, 13.9, 20:30, המושבה
אני מאוד אוהב את אחמד ונגעל מההקטנה שעושים לו כדי לנגח את המאמן. שחקן שנותן את התחת ומתעלה ברגעים חשובים. אבל חושב שזאת היתה טעות גדולה להכניס אותו לאמצע נגד מכבי וזאת תהיה טעות גם נגד פ"ת, אם כך באמת יקרה. ראינו כבר שהכתבים בדרך כלל חסרי מושג.
- REDZED
- Title: קרייזי-רד
רואה את ההרכב הצפוי בפת ונזכר את הפלייאוף בעונה האחרונה עם ברדה כמאמן
- yarinbenizri94
אוגריסה
לוי כנען ויקטור
פורסון יהושוע
נחמיאס דיופ בלטקסה זדה
יכול להפוך גם ל 3 5 2 שלוי וזדה באגף
לוי כנען ויקטור
פורסון יהושוע
נחמיאס דיופ בלטקסה זדה
יכול להפוך גם ל 3 5 2 שלוי וזדה באגף
- Itay
רן:
״אני חושב שהיינו מאוד מאוד רכים, ידענו לפני מה תהיה תוכנית המשחק של מכבי, זה לא היה סוד, למרות שניסו לצייר את זה כמהלך מבריק פשוט לא הגבנו למה שידענו שהם יבואו לעשות, היינו רכים והשארנו להם שטחים ובגלל זה זה היה נראה ככה״
״רמת השיפוט הייתה נמוכה אבל אני לא יכול לשנות את זה אלא רק מה שבידיים שלי וזו הקבוצה שלי. על הדברים האלה אנחנו מדברים, להשקיע את האנרגיות במה שתלוי בנו״
״העונה זה מרתון, אם מסתכלים במאקרו הפועל ב״ש הייתה אלופה עונה שעברה ואיבדה נקודות בדרך כמו כל אלופה, צריך להבין שזה חלק מהדרך. במיקרו יש לנו שבוע מאתגר שנצטרך לעמוד בו וזה אתגר שנעמוד בו כל השנה, נרצה להעמיד הרכב חזק שיביא נקודות וגם נרצה להיראות טוב באירופה״
״היו לנו שחקנים לעמדה של אליאל שסגרו וברגע האחרון לא הגיעו, אם נמצא מישהו בדגש על שחקן קישור שנרגיש שהוא ישדרג אותנו כקבוצה אז נביא ואם לא נצטרך להסתמך על הסגל הקיים, יש לנו שחקנים שיכולים לאייש את העמדות האלה והם יצטרכו להוכיח שהם ברמה הזאת״
״הפועל פ״ת אמנם שינתה את פניה אבל עדיין יש לה מאמן מצויין וראינו במשחקים האחרונים שלה הרבה דברים שמזכירים את הפועל פ״ת של עונה שעברה אז אני צופה משחק קשה, נצטרך להכין את עצמנו לפרטי פרטים ולהבין מה עומד על הפרק״
״אנחנו עובדים תמיד באותה הדרך, גם אחרי ניצחונות התפקיד שלי ושל הצוות זה להדליק נורות אדומות על דברים שצריך לתקן ובמשחק האחרון שהפסדנו היו הרבה נורות אדומות אבל גם היו דברים טובים.
אני רוצה להגיד שאני מאוד מאוד מאמין במה שנבנה כאן, אני מאמין גדול בסגל הזה והוא כבר הוכיח את עצמו העונה, הייתה תקלה שלא הופענו אבל אני חושב שיש לנו סגל עוצמתי ואנחנו נצטרך לתקן את זה״
״אני מאמין שאיגור יהיה בסגל. פורסון ואוגריסה יוסיפו לנו הרבה״
״אני מאמין שיהיו תנודות בסגל, בסוף יש הרבה שיקולים ויהיו שחקנים שימצאו את עצמם בהשאלה כדי שיוכלו להמשיך להתפתח״
״מי שחושב שאני בוחר סגל בהינף יד טועה, זה לא עובד ככה.
על כל שחקן שאנחנו מחליטים אם הוא בתוך או מחוץ לסגל מתקיים דיון מעמיק, זה מצריך ממני המון מחשבה. אני מאוד מעריך ומכבד גם את מי שלא מתלבש. גם כשיש סגל רחב השחקנים שלא מתלבשים צריכים לגלות מקצוענות ואחריות, זה לגיטימי בעיניי.
להיות מחוץ לסגל זה לא אירוע פשוט אבל זה חלק מהעבודה של השחקן והוא צריך להבין את האחריות שמוטלת עליו״
״אני חושב שהיינו מאוד מאוד רכים, ידענו לפני מה תהיה תוכנית המשחק של מכבי, זה לא היה סוד, למרות שניסו לצייר את זה כמהלך מבריק פשוט לא הגבנו למה שידענו שהם יבואו לעשות, היינו רכים והשארנו להם שטחים ובגלל זה זה היה נראה ככה״
״רמת השיפוט הייתה נמוכה אבל אני לא יכול לשנות את זה אלא רק מה שבידיים שלי וזו הקבוצה שלי. על הדברים האלה אנחנו מדברים, להשקיע את האנרגיות במה שתלוי בנו״
״העונה זה מרתון, אם מסתכלים במאקרו הפועל ב״ש הייתה אלופה עונה שעברה ואיבדה נקודות בדרך כמו כל אלופה, צריך להבין שזה חלק מהדרך. במיקרו יש לנו שבוע מאתגר שנצטרך לעמוד בו וזה אתגר שנעמוד בו כל השנה, נרצה להעמיד הרכב חזק שיביא נקודות וגם נרצה להיראות טוב באירופה״
״היו לנו שחקנים לעמדה של אליאל שסגרו וברגע האחרון לא הגיעו, אם נמצא מישהו בדגש על שחקן קישור שנרגיש שהוא ישדרג אותנו כקבוצה אז נביא ואם לא נצטרך להסתמך על הסגל הקיים, יש לנו שחקנים שיכולים לאייש את העמדות האלה והם יצטרכו להוכיח שהם ברמה הזאת״
״הפועל פ״ת אמנם שינתה את פניה אבל עדיין יש לה מאמן מצויין וראינו במשחקים האחרונים שלה הרבה דברים שמזכירים את הפועל פ״ת של עונה שעברה אז אני צופה משחק קשה, נצטרך להכין את עצמנו לפרטי פרטים ולהבין מה עומד על הפרק״
״אנחנו עובדים תמיד באותה הדרך, גם אחרי ניצחונות התפקיד שלי ושל הצוות זה להדליק נורות אדומות על דברים שצריך לתקן ובמשחק האחרון שהפסדנו היו הרבה נורות אדומות אבל גם היו דברים טובים.
אני רוצה להגיד שאני מאוד מאוד מאמין במה שנבנה כאן, אני מאמין גדול בסגל הזה והוא כבר הוכיח את עצמו העונה, הייתה תקלה שלא הופענו אבל אני חושב שיש לנו סגל עוצמתי ואנחנו נצטרך לתקן את זה״
״אני מאמין שאיגור יהיה בסגל. פורסון ואוגריסה יוסיפו לנו הרבה״
״אני מאמין שיהיו תנודות בסגל, בסוף יש הרבה שיקולים ויהיו שחקנים שימצאו את עצמם בהשאלה כדי שיוכלו להמשיך להתפתח״
״מי שחושב שאני בוחר סגל בהינף יד טועה, זה לא עובד ככה.
על כל שחקן שאנחנו מחליטים אם הוא בתוך או מחוץ לסגל מתקיים דיון מעמיק, זה מצריך ממני המון מחשבה. אני מאוד מעריך ומכבד גם את מי שלא מתלבש. גם כשיש סגל רחב השחקנים שלא מתלבשים צריכים לגלות מקצוענות ואחריות, זה לגיטימי בעיניי.
להיות מחוץ לסגל זה לא אירוע פשוט אבל זה חלק מהעבודה של השחקן והוא צריך להבין את האחריות שמוטלת עליו״
-
שמעון א
- Melikson24
לגמרי.
שער שהביא גביע, שער שהביא אליפות, הגיע ביג טיים לקמפיין האירופי ועשה מעל ומעבר.
אפשר לחשוב שהוא לא מספיק טוב להיות שחקן הרכב, לגיטימי, אבל מכאן ועד השנאה שהוא מקבל כל פעם שהוא נכנס אפילו כמחליף זה משהו שנשגב מבינתי.
הלוואי כמה טאלנטים אחרים שלנו היו עולים בגישה שלו ונותנים ככה את התחת.
- ReDo
+1000Melikson24 כתב: ↑10 ספטמבר 2026, 17:35לגמרי.
אפשר לחשוב שהוא לא מספיק טוב להיות שחקן הרכב, לגיטימי, אבל מכאן ועד השנאה שהוא מקבל כל פעם שהוא נכנס אפילו כמחליף זה משהו שנשגב מבינתי.
הופעה מבישה נכתב פה. לא פחות ולא יותר.
מי ישמע מישהו הופיע למשחק הזה חוץ ממרציאנו.
האיש מחלטר ב14 עמדות, הבקיע המון שערים חשובים, נותן את התחת כל פעם שעולה עת הדשא, ועדיין לא מפסיקים לחפש אותו.
מגיע לו הרבה יותר ריספקט.
- 4 לב אדום
לא חושב שהוא קיבל שנאה.Melikson24 כתב: ↑10 ספטמבר 2026, 17:35לגמרי.
פשוט הייתה תרעומת על ההצבה שלו כקשר אמצע. ובצדק.
האמצע המשיך להיות פרוץ ורן היה חייב לבצע שינוי פנימי או חילוף נוסף. וזה לא קרה.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- REDZED
אחמד יכל להיות תחליף עם קוזוך היה מכניס את מזרחי לבלם
ואז הוא היה על כל קו ימין.. וזה עבד כבר
לא ברור למה זה לא קרה ולמה הוא היה באמצע
ואז הוא היה על כל קו ימין.. וזה עבד כבר
לא ברור למה זה לא קרה ולמה הוא היה באמצע
-
שמעון א
אין קשר להצבה שלו באמצע.
גם כמגן, גם כחלוץ וגם כקיצוני... מאמצע עונת 24/25, כשחזר מפציעה, לא מפסיקים "לבקר" אותו, ובוחנים אותו בזכוכית מגדלת.
מי ישמע יש לו חוזה של 400k ותופס לנו מקום של זר.
אחלה ישראלי שנותן את התחת שלו בכל רגע שהוא על הדשא.
בכל מקרה, גם לדעתי, באמצע הוא חלש מאוד.
- ForeverRed
נוגעת ללב ההתייצבות לצד אחמד.
כמו דוברות של מפלגה אתם. תרימו קמפיין.
הוא כמובן לא אשם בקרדיט המוגזם שהוא מקבל, וגם לא בהצבות בעמדות שהקשר שלו אליהן מקרי בהחלט.
בעיניי זה פוגע בקבוצה. מי שחושב אחרת שיבושם לו.
לתת את התחת גם אני יכול.
ומעבר להכל זו צביעות גדולה, כי הופעה של שחייה צורנית כמו זו שסיפק במשחק האחרון הייתה שולחת שחקנים אחרים שהם לא הפייבוריטים של המאמן לגרדום.
במקרה של אחמד לא רק שאין ביקורת, הוא אפילו מועמד לקבל שדרוג להרכב במשחק הבא.
בהצלחה לכולנו.
כמו דוברות של מפלגה אתם. תרימו קמפיין.
הוא כמובן לא אשם בקרדיט המוגזם שהוא מקבל, וגם לא בהצבות בעמדות שהקשר שלו אליהן מקרי בהחלט.
בעיניי זה פוגע בקבוצה. מי שחושב אחרת שיבושם לו.
לתת את התחת גם אני יכול.
ומעבר להכל זו צביעות גדולה, כי הופעה של שחייה צורנית כמו זו שסיפק במשחק האחרון הייתה שולחת שחקנים אחרים שהם לא הפייבוריטים של המאמן לגרדום.
במקרה של אחמד לא רק שאין ביקורת, הוא אפילו מועמד לקבל שדרוג להרכב במשחק הבא.
בהצלחה לכולנו.
- שיש
לא מאמין שאתה מגן על המהלך הזהItay כתב: ↑10 ספטמבר 2026, 14:27כמו בכל מועדון בארץ וכנראה גם בעולם חזות הוא שחקן צעיר שהתאמן עם הבוגרת כדי להתפתח וכדי להכניס לנו כסף ממענק, ממש תעלומה איך עם הקישור המפלצתי של עונה שעברה ילד צנום בן 18 בקושי ראה דקות.
אפשר ללעוג לאחמד עד מחר, כשחמודי יעשה חצי ממנו נהיה סלחניים כלפיו גם בהופעת בלהות, בינתיים חוץ מלשרוף לנו את הכסף לא עשה כלום בכל הזדמנות שקיבל.
אם זה היה שחקן אחר שהוא לא מהפייבורייטים של קוזוך שנכנס לעמדה לא שלו ב-10 שחקנים מול מכבי היינו שומעים סיבות מקלות מפה ללונדון, אבל זה אחמד אז כמה קל להיכנס בו.
בשם הניסוח של םורבר אתה תגיד הכל.......
ואף אחד לא ציפה שחזות יכנס כשהשחעשיה מתקתקת אבל עכשיו כשאין כלום גם לא?
אשכרה הוא פה בשביל מענק ולעזאזל הקריירה שלו?
- שיש
- פול סקולס
מה הקשר בין מחת לתחת?Melikson24 כתב: ↑10 ספטמבר 2026, 17:35לגמרי.
גם אלה שלא מחזיקים מאחמד העדיפו אותו כקיצוני פותח מול מכבי כדי שיעזור לאמאדור. אבל כקשר אמצע? מתי הוא נתן שם הופעה טובה?
מול מכבי מרגע שנכנס אנסו אותנו באמצע והגיעו כל הזמן 3 - 1 מול יהושע. לא לדבר על הפנדל הטיפשי שעשה ועל האיבוד חסר האחריות בגול השלישי שלמעשה גמר לנו את המשחק.
שחק עם ויקטור כ״10״ ואם הוא לא כשיר/לא סומכים עליו פתח שם עם כנעאן.
פתח עם הזר החדש ב״8״.
פתח עם יהושע ב״6״.
לאחמד אין מקום באמצע וכל כתבי ההגנה האלה והניסיון לקשור בין התרומה שלו בעבר לתפקוד שלו כקשר אמצע היא מיותרת ואין לה מקום.
- dor69
מה הקשר בין כל אלה לבין העובדה שהולכים לתפקד את אחמד בעמדה לא לו במקום כאלה שזו העמדה שלהם?Itay כתב: ↑10 ספטמבר 2026, 14:27כמו בכל מועדון בארץ וכנראה גם בעולם חזות הוא שחקן צעיר שהתאמן עם הבוגרת כדי להתפתח וכדי להכניס לנו כסף ממענק, ממש תעלומה איך עם הקישור המפלצתי של עונה שעברה ילד צנום בן 18 בקושי ראה דקות.
אפשר ללעוג לאחמד עד מחר, כשחמודי יעשה חצי ממנו נהיה סלחניים כלפיו גם בהופעת בלהות, בינתיים חוץ מלשרוף לנו את הכסף לא עשה כלום בכל הזדמנות שקיבל.
אם זה היה שחקן אחר שהוא לא מהפייבורייטים של קוזוך שנכנס לעמדה לא שלו ב-10 שחקנים מול מכבי היינו שומעים סיבות מקלות מפה ללונדון, אבל זה אחמד אז כמה קל להיכנס בו.
להיכנס לאם זה שחקן כזה או אחר שסומכים עליו או לא זה לא רלוונטי כי היה קיץ שלם להביא אחד שכן.
אחמד אחלה גבר ויש לו גם חלק שאף אחד לא ייקח לו במה שהשגנו עד כה. מפה ועד להפוך אותו למה שהוא לא המרחק עצום וחבל שלשם הניגוח האוטומטי מתעלמים מהעובדה הזו