עם כל האי סימפטיה שלי לאיש עצמו אני איתך בכל מילה.Totti כתב: אני מזהה מוטיבים חוזרים של הגזמה מצדך, אז ארשה לעצמי להגזים קצת גם כן;
מבחינת טכניקת בעיטה, בוזגלו הכי קרוב שיש לשחקני World class.
אין באזור חיוג של הכדורגל שלנו שחקן עם בעיטה נקייה כל כך, עם "המלא", בעוצות ובדיוק.
על איזה בוזגלו אתם מדברים? אל תשא שם בוזגלו לשווא בהקשר הזה. תכף תעשה השוואה בין ינעי דרעי לויטור.
ג'ימי מרין
Re: ג'ימי מרין
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מסכים איתך.Totti כתב: אני מזהה מוטיבים חוזרים של הגזמה מצדך, אז ארשה לעצמי להגזים קצת גם כן;
מבחינת טכניקת בעיטה, בוזגלו הכי קרוב שיש לשחקני World class.
אין באזור חיוג של הכדורגל שלנו שחקן עם בעיטה נקייה כל כך, עם "המלא", בעוצות ובדיוק.
על איזה בוזגלו אתם מדברים? אל תשא שם בוזגלו לשווא בהקשר הזה. תכף תעשה השוואה בין ינעי דרעי לויטור.
ואני בעד מרין, לדעתי להשוות אותו לבוזגלו זה מוגזם.
נ.ב רושמים ינאי* אם כבר זה כמו השוואה בין איתן טיבי לויטור.
ינאי דרעי היה בלם סביר לליגה השנייה, אתה עושה ממרין קשר אגף שמתאים לליגה השנייה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אחכ כולם ירחמו עליך ויגידו שיש כאן פושעי מלחמהדר אדום בנשמה כתב: מסכים איתך.
ואני בעד מרין, לדעתי להשוות אותו לבוזגלו זה מוגזם.
נ.ב רושמים ינאי* אם כבר זה כמו השוואה בין איתן טיבי לויטור.
ינאי דרעי היה בלם סביר לליגה השנייה, אתה עושה ממרין קשר אגף שמתאים לליגה השנייה...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אפשר לחשוב מה כבר רשמתי שמגיע לי יחס מגעיל מצידך...Totti כתב: אחכ כולם ירחמו עליך ויגידו שיש כאן פושעי מלחמה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הקטנוניות הדבילית, הצורך לצאת יותר חכם מהאפיפור...כל אלו יוצרות סביבך תגובתיות יתר.דר אדום בנשמה כתב:אפשר לחשוב מה כבר רשמתי שמגיע לי יחס מגעיל מצידך...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
והטרחנות.... אוי הטרחנותTotti כתב: הקטנוניות הדבילית, הצורך לצאת יותר חכם מהאפיפור...כל אלו יוצרות סביבך תגובתיות יתר.
משום שאין לו דריבל משהו, לאור ההחתמה של הברזילאי והחזרה של מליקסון... אולי כדאי לנסות אותו בקישור האחורי?
הוא חכם, כושר גופני מצויין, עושה לחץ, מחלץ לא מעט כדורים... לדעתי בתור 50:50 או אחורי הוא יכול להיות טוב יותר מקבהא.
אולי העמדה הזאת תתאים לו יותר..?
Yossi?
הוא חכם, כושר גופני מצויין, עושה לחץ, מחלץ לא מעט כדורים... לדעתי בתור 50:50 או אחורי הוא יכול להיות טוב יותר מקבהא.
Yossi?
איך בקישור האחורי אח? הבנאדם מפסיד כל מאבק פיזישמעון א כתב:משום שאין לו דריבל משהו, לאור ההחתמה של הברזילאי והחזרה של מליקסון... אולי כדאי לנסות אותו בקישור האחורי?
Yossi?
הוא יותר פיזי מקבהא, זה כבר מספיק ליbs war כתב:
איך בקישור האחורי אח? הבנאדם מפסיד כל מאבק פיזי

זה קצת הולך לאיבוד פה לדעתי..
בדיוק.bs war כתב:
איך בקישור האחורי אח? הבנאדם מפסיד כל מאבק פיזי
שיתרכז בשלישייה הקדמית.
לפי דעתי קבהא הקשר הכי פיזי ואגרסיבי שלנו. לא יודע איך נדבק בו תווית של לא פיזי.שמעון א כתב: הוא יותר פיזי מקבהא, זה כבר מספיק לי
- ForeverRed
ההקשר היחידי של מארין לקשר אחורי יהיה אם אחד כזה יחליף אותו.
אגרסיבי כן.. פיזי ממש לאCrazyRed7 כתב: לפי דעתי קבהא הקשר הכי פיזי ואגרסיבי שלנו. לא יודע איך נדבק בו תווית של לא פיזי.
הבעיה של קבהא היא ריכוז ומיקום, כשהוא מגיע חד (קאיראט ונורושפינג בית) הוא יכול להיות מצוין. אבל כן, מעדיף שם את שמיר בכל יום ובכל שעה.