מוקדמות הליגה האירופית: משחק מספר 2, ההכרעה עוברת לשוויץ
Re: מוקדמות הליגה האירופית: משחק מספר 2, ההכרעה עוברת לשוויץ
איזה עצבים.
הגול של אוגו הגיע בתזמון כל כך טוב שכבר התחלתי לתכנן את הנסיעה לטדי בחמישי.
באמת שהייתי בטוח שכבר הפעם זה זה.
ואז האדום המיותר הזה.
נכון, הליגה זה הלחם והחמאה שלנו אבל היה נחמד מאוד לעבור איזה שלב-שתיים.
סעמק.
הגול של אוגו הגיע בתזמון כל כך טוב שכבר התחלתי לתכנן את הנסיעה לטדי בחמישי.
באמת שהייתי בטוח שכבר הפעם זה זה.
ואז האדום המיותר הזה.
נכון, הליגה זה הלחם והחמאה שלנו אבל היה נחמד מאוד לעבור איזה שלב-שתיים.
סעמק.
שלומי לא יכול לשחק חלוץ בודד וברדה די חלש (לפחות ברול הקיים), לגבי שהר אנחנו עדיין לא יודעים איך נראה בתור חלוץ בודדהפועלעולה כתב:מה זה חלוץ מטרה? חנזיר בגובה 1.90 שיכול לעצור כדורי שוער? די לחשוב שיש סוג אחד של חלוץ והשאר לא קיימים או לא מספיק מתאימים. בשיטה כמו שלנו שהר יבוא לידי ביטוי יפה מאוד ויש לו את כל האיכויות שדרושות לחלוץ אם לא יותר מהרגיל.
- OMERREMO33
למה לא תספור לו את האיבוד שהוביל לשער השני שלהם? את האין עזרה בהגנה (שפתאם בן ביטון הפך לאילוז אצל כולם אחרי ששנה שעברה שלחתם אותו לנבחרת)אדום זקן כתב: ובינתיים בוזגלו עם בישול מהסרטים,החמצת ענק במשחק הקודם והיחיד שהז** את ההתקפה שלך בכדורים בהתקפות המעטות שהיו.
מספיק עם ה"פרה הקדושה" הזאת.
לבוזגלו יש יתרונות אבל יש גם (לא מעט) חסרונות, אז מי העיוור כאן ומי הפרה הקדושה?
דווקא במשחק כזה שאתה ב10 שחקנים ככ מוקדם חסרה המנהיגות של ברדה על המגרש.
אבל כולם חכמים בדיעבד.
אבל כולם חכמים בדיעבד.
אתה יכול ללכלך עליו כמה שאתה רוצה בשורה התחתונה אחראי ליותר מ50 שערים בשתי עונותOMERREMO33 כתב: למה לא תספור לו את האיבוד שהוביל לשער השני שלהם? את האין עזרה בהגנה (שפתאם בן ביטון הפך לאילוז אצל כולם אחרי ששנה שעברה שלחתם אותו לנבחרת)
לבוזגלו יש יתרונות אבל יש גם (לא מעט) חסרונות, אז מי העיוור כאן ומי הפרה הקדושה?
תוריד לו בעיטות חופשיות וקרנות אז אתה חותך בחצי את הנתון הזה של היותר מ50 שערים בשתי עונות(וכנון שזה חלק ממשחק , אבל גם מליקסון היה מגיע לנתונים כאלה אם היה בועט קרנות ובעיטות חופשיות).
בוזגלו טוב בוזגלו אחלה אבל הוא הפך להיות פה הפרה הקדושה שאפילו אנשים מעיזים ללכלך על ברדה ובוזגלו שלא עושה כלום שותקים .
לאף משחק גדול ואף משחק שצריך אותו בוזגלו לא הופיע , מול עכו ומכבי פ"ת גם אני יכול לככב .
אני אוהב אותו שלא תחשבו אבל זה מעצבן שאם כל הפוטנציאל שלו מתי שצריך אותו הוא נעלם ומתחבא.
בוזגלו טוב בוזגלו אחלה אבל הוא הפך להיות פה הפרה הקדושה שאפילו אנשים מעיזים ללכלך על ברדה ובוזגלו שלא עושה כלום שותקים .
לאף משחק גדול ואף משחק שצריך אותו בוזגלו לא הופיע , מול עכו ומכבי פ"ת גם אני יכול לככב .
אני אוהב אותו שלא תחשבו אבל זה מעצבן שאם כל הפוטנציאל שלו מתי שצריך אותו הוא נעלם ומתחבא.
כמה שזכור לי בעיטות וקרנות הם חלק מהמשחק.הראל כתב:תוריד לו בעיטות חופשיות וקרנות אז אתה חותך בחצי את הנתון הזה של היותר מ50 שערים בשתי עונות(וכנון שזה חלק ממשחק , אבל גם מליקסון היה מגיע לנתונים כאלה אם היה בועט קרנות ובעיטות חופשיות).
רק בפעם הבאה שהוא בא לבעוט בעיטה חופשית אל תצעקו בשם שלו,למה זה לא כזה חשוב בעיטות וקרנות.
שאתם בא לכם לגמד משהו אתם יודעים מצויין לעשות את זה.
בוזגלו לא פרה קדושה,אבל לפחות הוא נותן מספרים וזה שמחזיק את הקבוצה הזאת בשנתיים האחרונות.
ההשוואות למליקסון הם כרגע פאתטיות.
בוזגלו הוא נכס בזה אין ספק, אבל לדעתי במשחק שהתפתח אתמול הוא לא התאים, הוא לא הצליח להחזיק כדור כשיצאנו קדימה( גרם לגול השני).אדום זקן כתב: כמה שזכור לי בעיטות וקרנות הם חלק מהמשחק.
רק בפעם הבאה שהוא בא לבעוט בעיטה חופשית אל תצעקו בשם שלו,למה זה לא כזה חשוב בעיטות וקרנות.
בוזגלו לא פרה קדושה,אבל לפחות הוא נותן מספרים וזה שמחזיק את הקבוצה הזאת בשנתיים האחרונות.
בגדול כל משחק לגופו ואין טאבו בהרכב לאף אחד
- OMERREMO33
בסדר אדום זקן לא חייבים להסכים.
ברור שקרנות נייחים ואפילו פנדלים הם חלק מהמשחק אבל כשעל כולם אחראי אחד ברור שהמספרים יהיו לצידו.
ברור שקרנות נייחים ואפילו פנדלים הם חלק מהמשחק אבל כשעל כולם אחראי אחד ברור שהמספרים יהיו לצידו.
- ForeverRed
גם פנדל נחשב לגול.אדום זקן כתב: כמה שזכור לי בעיטות וקרנות הם חלק מהמשחק.
אז אני מבין שדובב שחקן על מבחינתך..
- OMERREMO33
מי ליכלך??אדום זקן כתב: אתה יכול ללכלך עליו כמה שאתה רוצה בשורה התחתונה אחראי ליותר מ50 שערים בשתי עונות
- OMERREMO33
בינתיים היו 3 משחקי אימון ו 2 רשמיים שבהם לבוזגלו אמנם יש "מספרים" אבל תאכלס (לדעתי!!!) מליקסון הרבה יותר מועיל לשטף המשחק, יותר אגרסיבי,יותר מעורב.
ההערצה למאור עיוורה אתכם ברמה שאתם פשוט לא מסוגלים לשפוט אותו אובייקטיבית.ForeverRed כתב: גם פנדל נחשב לגול.
אז אני מבין שדובב שחקן על מבחינתך..
הדוגמא של דובב,סלח לי גבר הזויה ברמות.
ואני אגיד לכם עוד משהו:
יכולים להביא את שהר,ווקאמה,מליקסון,ארבייטמן והשד יודע,בסוף תמיד יהיה אחד שכל זה לא מזיז לו ואת המספרים שלו הוא נותן וזה בוזגלו.
האגדה הזאת על "לא מגיע למשחקים גדולים",היא הכי הזויה שיש.
הוא לא אמור לסחוב לבד את העגלה,בשביל זה בדיוק הביאו את מליקסון שיעזור לו ושנה שעברה עד כמה שאני זוכר בזמן שמליקסון היה פצוע כל שעתיים,בוזגלו היחיד שהחזיק אותנו בתמונה ונתן את המספרים שלו ואם זה אתם לא יכולים להתווכח.
יכולים להביא את שהר,ווקאמה,מליקסון,ארבייטמן והשד יודע,בסוף תמיד יהיה אחד שכל זה לא מזיז לו ואת המספרים שלו הוא נותן וזה בוזגלו.
הוא לא אמור לסחוב לבד את העגלה,בשביל זה בדיוק הביאו את מליקסון שיעזור לו ושנה שעברה עד כמה שאני זוכר בזמן שמליקסון היה פצוע כל שעתיים,בוזגלו היחיד שהחזיק אותנו בתמונה ונתן את המספרים שלו ואם זה אתם לא יכולים להתווכח.
- ForeverRed
מה שאתה לא מבין זה שאף אחד לא מתווכח.אדום זקן כתב:ואני אגיד לכם עוד משהו:
אני באופן אישי חושב שבוזגלו הוא השחקן הכי חשוב בקבוצה. אין לו כרגע תחליף.
עלתה פה טענה שחלק מהמספרים שלו מגיעים מנייחים וזאת טענה מוצדקת.
כל שחקן שהיה מקבל בלעדיות על קרנות וחופשיות היה כנראה מגדיל את המספרים שלו בצורה לא מבוטלת.
בשורה התחתונה אף שחקן לא צריך לקבל וטו על הדשא.
אחת הסיבות שרצינו מאמן חדש הייתה בשביל תחרות פתוחה ואמיתית בין השחקנים.
אם ברדה מוחלף עוד לפני המחצית אז גם בוזגלו יכול.
בטח במשחקים כמו אתמול ששום דבר שהוא עושה לא פוגע.
אז מי כאן הפרה הקדושה?