ממש ככהאורי אדום בנשמה כתב:אגב - מי שלא הבין מה פשר הבוז והתיעוב התהומי של אוהדי מכבי ת"א כלפיי בוזגלו, קיבל כעת תשובה מספקת.
מאור בוזגלו
Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: מאור יעזוב אחרי אולימפיאקוס
כל מי שמדבר על בוז צורם לבוזגלו כנראה לא היה בראשון בשבת.
לא יודע מה שמעו בטלוויזיה אבל גם בפנדל זה היה מה זה בקטנה. לגבי הארגון, כמו שאורן אמר כשבוזגלו לדוגמה ניגש להרים קרן והתחיל קצת בוז, אז או שהם הרימו את העידוד או שהם תופפו חזק בקצב מהיר בשביל לטשטש את הבוז.
לא יודע מה שמעו בטלוויזיה אבל גם בפנדל זה היה מה זה בקטנה. לגבי הארגון, כמו שאורן אמר כשבוזגלו לדוגמה ניגש להרים קרן והתחיל קצת בוז, אז או שהם הרימו את העידוד או שהם תופפו חזק בקצב מהיר בשביל לטשטש את הבוז.
- ForeverRed
הבנו את פשר הבוז כבר מזמן.
אני כותב פה כבר שנים שבוזגלו הוא שכיר חרב מהרמות הגבוהות ביותר.
מאכזב אבל זה מה יש.
מאכזב אבל זה מה יש.
רובם כאלה, מליקסון\ברדה יש אחד למיליון.ForeverRed כתב:הבנו את פשר הבוז כבר מזמן.
מאכזב אבל זה מה יש.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ForeverRed כתב:הבנו את פשר הבוז כבר מזמן.
מאכזב אבל זה מה יש.
לגיטימי להיות שכיר חרב, בעצם כולם כאלו היום, אבל קלאסה וכבוד עצמי מינימליים זה מאסט. אם אין לך אותם, הכל בסוף יתהפך עליך כחרב פיפיות. בוזגלו מבין את זה כעת בדרך הקשה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- dardasmiley
מסכים, גם שלומי ארבייטמן הוא לא ברדה/מליקסון, אבל ידע לסיים יפה, וגם כשהיה מתוסכל וישב בספסל לא יצא על הגוף שמשלם לו משכורת.אורי אדום בנשמה כתב:
לגיטימי להיות שכיר חרב, בעצם כולם כאלו היום, אבל קלאסה וכבוד עצמי מינימליים זה מאסט. אם אין לך אותם, הכל בסוף יתהפך עליך כחרב פיפיות. בוזגלו מבין את זה כעת בדרך הקשה.
גם לאחר מכן, בראיונות לא פתח כמו שאדון בוזגלו ואבא שלו עושים מתוך המועדון.
מבינים ששחקן רוצה להתקדם, לשנות אווירה, להחליף מאמן, לגור קרוב לקוסקוס של אמא, זה לא גורע מזה שהוא חתם על החוזה ביודעין, וסביר להניח שאפילו הוא היה זה שביקש שיהיה באורך הזה, אז למה להתנהג כמו *בל?
- ForeverRed
זה בדיוק מה שאני אומר.אורי אדום בנשמה כתב:
גם בין שכירי החרב תמצאו כאלה שיודעים לכבד, להוקיר, להעריך.
לבוזגלו אכפת רק מעצמו. זה תמיד היה ככה ולא ישתנה לעולם.
אין קשר לשכיר חרב או סמל, יש שחקן כדורגל שהוא לא שכיר חרב היום? על כל סמל יש מיליון שכירים.
מתי אנשים יבינו שזה לא חוסר הנאמנות שלו אלא הזלזול שלו בכל המערכת שמאכילה אותו מכף היד שלה כבר שלוש שנים? מתי אנשים יבינו שלשרוק בוז לחתיכת טינופת כזאת זאת פעולה לגיטימית? מגיעה לו כל שריקה או קללה שהופנתה אליו מהיציע, ורק ככה הוא יבין שהוא זה שלא בסדר בסיפור ולא כמה אוהדים שכבר איבדו כל גרם של סבלנות למשחקים של הבוזגלוס ובצדק גמור.
מי שעושה את הנזק האמיתי זה ילד חוצפן שעושה בלאגן כמה ימים לפני המשחק הכי חשוב בתולדות המועדון שהוא משחק בו בגלל שלא בא לו לשבת בספסל ולא כמה אנשים שמצפים מהם לקבל את העובדה שיש להם בקבוצה שהם אוהדים כבר שנים על גבי שנים איזה ילדה בכיינית שתמיד מאיימת להרוס את השקט במועדון שלהם, שימו לב למי אתם מפנים את הביקורת שלכם.
מתי אנשים יבינו שזה לא חוסר הנאמנות שלו אלא הזלזול שלו בכל המערכת שמאכילה אותו מכף היד שלה כבר שלוש שנים? מתי אנשים יבינו שלשרוק בוז לחתיכת טינופת כזאת זאת פעולה לגיטימית? מגיעה לו כל שריקה או קללה שהופנתה אליו מהיציע, ורק ככה הוא יבין שהוא זה שלא בסדר בסיפור ולא כמה אוהדים שכבר איבדו כל גרם של סבלנות למשחקים של הבוזגלוס ובצדק גמור.
מי שעושה את הנזק האמיתי זה ילד חוצפן שעושה בלאגן כמה ימים לפני המשחק הכי חשוב בתולדות המועדון שהוא משחק בו בגלל שלא בא לו לשבת בספסל ולא כמה אנשים שמצפים מהם לקבל את העובדה שיש להם בקבוצה שהם אוהדים כבר שנים על גבי שנים איזה ילדה בכיינית שתמיד מאיימת להרוס את השקט במועדון שלהם, שימו לב למי אתם מפנים את הביקורת שלכם.
- אני איתך באש ובמיים
עדין יעזוב? נראה לי אחרי ההישג שלנו הוא דווקא יתחנן להישאר בקבוצה כדאי לקבל חשיפה.
אבל עדין.. למרות הכל לאחר כיבוש השער ובסוף המשחק בא והתחבק עם כולם,שאפו.
אבל עדין.. למרות הכל לאחר כיבוש השער ובסוף המשחק בא והתחבק עם כולם,שאפו.
אני מודה בפה מלא שהיה קשה לי עם הבוז.
הבנתי את מי ששרק אבל זה כאילו היה ככ לא מעניין הגיע הזמן שנפסיק להתעסק בו במלוא מובן המילה.
הבנתי את מי ששרק אבל זה כאילו היה ככ לא מעניין הגיע הזמן שנפסיק להתעסק בו במלוא מובן המילה.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
למי אכפת ממנו עכשיו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יאללה להעיף אותו לכל הרוחות ולהביא את אצילי יפה שעה אחת קודם!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
היו יותר מחיאות כפיים וזאת הבושה הגדולה יותר.avivgolan כתב:אני מודה בפה מלא שהיה קשה לי עם הבוז.
יורק לאוהדים בפרצוף והם מוחאים לו כפיים.
דווקא השאר פשוט המשיכו לעודד, לא בדיוק מחאו כפיים. אתה יודע שאני מתעב אותו אבל קשה לשמוע בוז, עדיף להתעלם לגמרי.CrazyRed7 כתב: היו יותר מחיאות כפיים וזאת הבושה הגדולה יותר.
יורק לאוהדים בפרצוף והם מוחאים לו כפיים.
לא יודע, מהמקום שלי שמעתי המון מחיאות כפיים כשהוא קם להתחמם.avivgolan כתב:
דווקא השאר פשוט המשיכו לעודד, לא בדיוק מחאו כפיים. אתה יודע שאני מתעב אותו אבל קשה לשמוע בוז, עדיף להתעלם לגמרי.
לי אישית הוא עניין את הביצה. ידעתי שהוא לא ישחק שניה ולכן הייתי רגוע והתרכזתי במשחק.