דן איינבינדר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: דן איינבינדר
המציאות מלמדת שעשו מאמצים גדולים לאזרח את סוארס או למצוא קבוצה שתקח אותו כדי להשאיר את הובאן.
המציאות מלמדת שעשו מאמצים להחתים את אלמוג כהן לפני אייבנדר.
השכר של אייבנדר נובע מהשוק הדל והתחרות עם מכבי חיפה, בדיוק אותו הדבר לגבי השכר של בן שהר.
אני לא ברק בכר אבל שוב המציאות מלמדת שברק לא ראה בדן כמו שהוא רואה את אוגו כלומר באנקר בהרכב.
מחליף להובאן? אם מדברים על הובאן של השנה האחרונה שאיבד מהמעמד שלו ושגם נתן חצי עונה פחות טובה שגרמה לו להיות בספסל לא מעט אז בהחלט יתכן.
אבל זה עדין לא משנה את העובדה שאייבנדר הוחתם בתקווה שבמקרה הטוב ישחק בהרכב ובמקרה הרע יהיה ברוטציה וזה מה שקרה.
אייבנדר לא הוחתם כדי להיות באנקר סטייל אוגו או לנהל את המשחק כמן מליקסון וראינו את זה ביחס של ברק אליו מהרגע הראשון.
המציאות מלמדת שעשו מאמצים להחתים את אלמוג כהן לפני אייבנדר.
השכר של אייבנדר נובע מהשוק הדל והתחרות עם מכבי חיפה, בדיוק אותו הדבר לגבי השכר של בן שהר.
אני לא ברק בכר אבל שוב המציאות מלמדת שברק לא ראה בדן כמו שהוא רואה את אוגו כלומר באנקר בהרכב.
מחליף להובאן? אם מדברים על הובאן של השנה האחרונה שאיבד מהמעמד שלו ושגם נתן חצי עונה פחות טובה שגרמה לו להיות בספסל לא מעט אז בהחלט יתכן.
אבל זה עדין לא משנה את העובדה שאייבנדר הוחתם בתקווה שבמקרה הטוב ישחק בהרכב ובמקרה הרע יהיה ברוטציה וזה מה שקרה.
אייבנדר לא הוחתם כדי להיות באנקר סטייל אוגו או לנהל את המשחק כמן מליקסון וראינו את זה ביחס של ברק אליו מהרגע הראשון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בעיניי אייבנדר הוא מחליף ראוי ליובל שבתאי, לא יותר מזה
מבחינת איכויות הם די דומים, הייתי מצפה שגם כמות הדקות תהייה בערך זהה
הבעיה שאייבנדר מקבל דקות כאילו הוא מליקסון או בוזגלו, והוא בכלל לא בלבל הזה
כל ההייפ סביב ההגעה שלו בלבל את כולם
מסכים מאודns75 כתב:בעיניי אייבנדר הוא מחליף ראוי ליובל שבתאי, לא יותר מזה
אי אפשר לראות אותו כבר
שחקן ככ מוגבל
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- red ultras
ועוד חוזר הניגון...
הוא בתקופה רעה , זה הכי קל למצוןא אותו אשם בהכל כרגע , כלום לא הולך לו .
הוא צריך איזו תקופת צינון קלה בספסל .
גם ראדי היה נראה רע , רק שההבדל ראדי לא איבד כדור שעשה גול ליריב , אבל ראדי איבד הרבה יותר .
הוא צריך איזו תקופת צינון קלה בספסל .
גם ראדי היה נראה רע , רק שההבדל ראדי לא איבד כדור שעשה גול ליריב , אבל ראדי איבד הרבה יותר .
הקוסם של בכר ,לדעתי צריך להחזיר לטביב
זכרו מה אני אומר שנה הבאה לא מוצא את עצמו בסגל אם ישאר
זכרו מה אני אומר שנה הבאה לא מוצא את עצמו בסגל אם ישאר
הוא וראדי זה לא עובד ולא יעבוד. מקווה שזאת הפעם האחרונה שאנחנו רואים אותם ביחד.
שניהם כבדים ולחיצים. כשמוסיפים את אוגו למשוואה מקבלים קישור שחוץ מהאיטיות המחרידה שלו נוטה לאבד המון כדורים. והתרומה ההתקפית רחוקה מלהיות מספקת.
קבהא וממן נראים כמו שחקנים שיוסיפו המון באספקט הזה לקישור.
שניהם כבדים ולחיצים. כשמוסיפים את אוגו למשוואה מקבלים קישור שחוץ מהאיטיות המחרידה שלו נוטה לאבד המון כדורים. והתרומה ההתקפית רחוקה מלהיות מספקת.
אייבנדר לא עובד יפה עם כלום , ראדי זה נטו הגיל .הפועלעולה כתב:הוא וראדי זה לא עובד ולא יעבוד. מקווה שזאת הפעם האחרונה שאנחנו רואים אותם ביחד.
מחצית שנייה בלעדיו הייתה הבזק לבאר שבע היפה שאנחנו מכירים
- red ultras
עם יד על הלב, בהנחה ואוחנה חוזר להיות רלוונטי. תן לי מבין הבאים את הקישור שהכי היית רוצה לראות, ובאיזה קישור דן משתלב הכי טוב:הפועלעולה כתב:הוא וראדי זה לא עובד ולא יעבוד. מקווה שזאת הפעם האחרונה שאנחנו רואים אותם ביחד.
אוגו
ראדי
אייבינדר
אוחנה
ממן
קבהא
לא היה צריך לצאת היום.
בכר היה חייב להוציא את ראדי ולא את דן.
בכר היה חייב להוציא את ראדי ולא את דן.
מוקדם להגיד כי לא ראינו מספיק מקבהא וממן.
אבל על סמך הנתונים היבשים בעיניי אוגו קבהא ממן עושה רושם שיהיה הקישור הכי טוב ומאוזן.
אם ראדי ואוגו יזכירו ב-50% את השחקנים מעונה שעברה, אז קבהא בחוץ.
אבל על סמך הנתונים היבשים בעיניי אוגו קבהא ממן עושה רושם שיהיה הקישור הכי טוב ומאוזן.
- red ultras
ובאיזה ציוות אתה רואה את דן משתלב הכי טוב?הפועלעולה כתב:מוקדם להגיד כי לא ראינו מספיק מקבהא וממן.
אייבנדר , קלטינס ,פריירה.red ultras כתב: ובאיזה ציוות אתה רואה את דן משתלב הכי טוב?
זה הציוות הכי טוב בשבילו ובשבילנו
ענק אחי!!!גיא חניה כתב: אייבנדר , קלטינס ,פריירה.
זה הציוות הכי טוב בשבילו ובשבילנו