בחירות 2019

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: בחירות 2019

שליחה על ידי yossi »

מצחיקה מירי רגב עם בתגובה שלה לפיגוע היום:
"אני רוצה לאחל החלמה לפצועים, ליבי עם משפחת ההרוג. אני בטוחה שכוחות הביטחון ישימו את ידיהם על המחבל. ראיתם את הוויכוח שלי עם אחמד טיבי שלא מוכן לגנות רצח של ילדה במיטתה זה בדיוק לעודד שהידים ורצח של חפים מפשע ועם האדם הזה גנץ ולפיד רוצים לשבת ולהקים גוש חוסם, זה השמאל החלש שיוביל אותנו לפיגועים מהסוג הזה."
אין ספק שהשמאל הוא זה שמוביל אותנו לפיגועים שקורים בשלטון הליכוד שכבר עשור יושב על הכס.

FR בהחלט צודק, הסתה מימין והסתה משמאל זה same shit.
גם השמאל לא מסוגל לנהל שיח ענייני מבלי לרדת לפסים אישיים ולרוץ לסיסמאות נבובות.
אתמול לדוגמא פייגלין היה מול תמר זנדברג שרינה מצליח "מנהלת" את הדיון, פייגלין מנסה לענות עניינית ולפתח דיון לגיטימי כשזנדברג לא מפסיקה לדחוף "כהניסט משיחי" בכל משפט שני.
הוא מנסה לדבר על המצע הכלכלי ורינה מצליח לא מפסיקה לדחוף את הר הבית, עזה ויו"ש כדי לצייר אותו כאיזה הזוי קיצוני.
אלו היו דקות מביכות גם לזנדברג וגם למצליח שלא מצליחה להפריד את האג'נדה שלה מהעבודה שלה כמו הרוב המוחלט של חבריה בתקשורת.
הבן אדם כותב למעלה מ300 עמודים בהם מפרט את משנתו (מי עוד עשה משהו דומה ומנסה אשכרה לדון על תוכן?), ולא מפסיקים לקחת חצאי משפטים ופשוט לעוות אותם ביודעין.
כל הקמפיינים פה מבוססים על הכפשת האחר, זה די דוחה. אם לא זהות כלל לא הייתי מצביע.

סמל אישי של משתמש
a-t

שליחה על ידי a-t »

אורי אדום בנשמה כתב:
אם היית אוייב מדינת ישראל, מי היית רוצה שינהיג אותה - שועל ערבות ותיק, או שמא טירון פוליטי חסר ניסיון מדיני?
אני מעדיף מישהו שאישתו לא צריכה טיפול פסיכולוגי ושותפה במינויים הכי רגישים שיש בתפקידי הביטחון

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אריאל2 כתב: כור ההיתוך פעל לכל הכיוונים. גם יהודים אשכנזים דתיים ואשכנזים פחות נחשבים (רומנים נניח) סבלו ממנו.
עובדתית האליטה בקום המדינה ורוב ראשי הציונים היו אשכנזים חילונים.
רוב ראשי הממשלה המפלגים מתו. בן גוריון, בגין, רבין. פילגו ומתו.
השנה 2019 וראש הממשלה הנוכחי מפלג את העם. ימין ושמאל. יהודים וערבים. ליכוד וכל היתר.
אז הגענו למסקנה שביבי הוא לא הראשון ולא היחיד שמפלג, ושלא מדובר בציר הרשע שממנו יצא כל החושך לעולם.
גם התקדמות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

בהמשל לדיון שהתפתח פה על בתי המשפט, היום קיבלנו עוד טעימה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ForeverRed כתב:בהמשל לדיון שהתפתח פה על בתי המשפט, היום קיבלנו עוד טעימה.
החלטה כל כך שערורייתית ומוטה פוליטית. אחרי זה יגידו שרק בגלל נתניהו אין אמון במערכת המשפט

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

ForeverRed כתב: אז הגענו למסקנה שביבי הוא לא הראשון ולא היחיד שמפלג, ושלא מדובר בציר הרשע שממנו יצא כל החושך לעולם.
גם התקדמות.
ההבדל שהוא מכהן והאחרים לא.
כשגנץ, סער או לפיד יכהנו כראשי מממשלה ויפלגו אבקר גם אותם.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

bs war כתב:
החלטה כל כך שערורייתית ומוטה פוליטית. אחרי זה יגידו שרק בגלל נתניהו אין אמון במערכת המשפט
באמת שערוריה. כסיף ובלד לא ראויים לרוץ לכנסת.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

ns75 כתב:
מסכים לכל מה שאתה כותב

אבל אתה מתעלם מדבר אחד קטן, יעל אבקסיס, גרבוז, העיתונות וגם המשטרה, הפרקליטות והיועץ המשפטי לממשלה מדיונים קודמים, כולל כולל כולם הם לא ראש הממשלה

אתה ממשיך להתעלם מהעובדה שמדובר פה בפאקינג ראש ממשלה

מראש ממשלה אני מצפה להתנהגות אחרת

בעיניי ראש ממשלה אמור להיות מורם מעם, דמות מלכדת, ממלכתית שמנהיגה את העם הזה קדימה

מי התחיל את כל העניין הזה של ״הם״ ואנחנו ? ( הם מפחדים, הם ימכרו את המדינה, הם, הם , הם, הם)

אתה מכיר ראש ממשלה שדיבר במונחים כאלו של הם ואנחנו לגבי העם שלו?

אני מבין שאתה מעריץ את הבנאדם, אבל וואלה אח שלי, קצת אובייקטיביות, קצת ביקורת עצמית

לא מדובר פה בשה תמים, טלית שכולה תכלת שנשכב על הגדר עבור העם שלו
אני מאוד נהנה לדון איתך אחי, באמת.
חשוב לי שתדע:
אני לא חושב שביבי הוא טלית שכולה תכלת, אני גם לא מעריץ אותו כאדם (תכונות אופי).
אני חושב שהוא נרקסיסט, נהנתן, מורם מעם.
אני חושב שהוא מכור למעמד ולמורשת שישאיר אחריו ואני חושב שאשתו חצי משוגעת.
הוא תמיד קיצץ את הכנפיים לפוליטיקאים שגדלו בליכוד ותפסו תאוצה ואיימו על מעמדו, גם לאלו שהיו נאמנים לו.

יחד עם כל זאת -
אני באמת חושב שהוא פטריוט ענק של מדינת ישראל.
אני באמת חושב שהוא עושה את כל מה שהוא עושה כי הוא באמת מאמין (ולדעתי גם צודק) שהוא חייב להישאר בתפקיד כי אין אף אחד שיעשה את זה יותר טוב ממנו.
אני בטוח במדיניות הכלכלית שלו, במדיניות חוץ שלו ובמדיניות הבטחונית שלו.
אני חושב שהוא עושה טוב למדינת ישראל והוא רואה לנגד עיניו את טובתה לפני הכל.

אז הבחירה שלי היא ראש ממשלה כריזמתי וסוחף, כלכלן ברמות על, מדינאי חוץ הכי טוב בהיסטוריה של המדינה בעל מעמד בלתי נתפס, ראש ממשלה שמפתח קשרים כלכליים עם מעצמות שמעולם לא היינו בקשר איתם, שמשפיע ונמצא בחברות עם נשיא ארה"ב בצורה עמוקה ואמיתית ויחד עם זאת נהנתן ונרקסיסט וקמצן ובטוח שאם הוא לא ימשיך בתפקיד המדינה היא זו שתפסיד ואני עדיין רוצה אותו כי הוא פשוט הכי טוב, הכי מנוסה ובשורה התחתונה רמת החיים שלי ושל הסובבים אותו השתפרה פלאים בעשור האחרון.

אני מכיר את כל יתרונותיו וחסרונותיו וחושב שבחבילה הכוללת הוא הכי ראוי והכי מתאים להיות ראש הממשלה של מדינת ישראל כי הוא פועל במדיניות שהכי תואמת את קו המחשבה שלי.

הוא גם טועה, אני לא תמיד מסכים ויש לי ביקורת עליו אבל הוא לגמרי הבחירה שלי.
בבחירות האלו פייגלין יכול לשנות את המצב ואולי בסוף אצביע לו כי מבחינה חברתית הוא מדבר על כל מה שאני מאמין בו (אי כפייה חילונית ודתית, הפרטת משרדי ממשלה שמנים ולא יעילים, לגליזציה, צבא מקצועי וכו').

זה אני אחי וזה למה אני בוחר בו, ולגבי השאלה שלך, תבדוק מה אמרו ראשי ממשלוץ ישראל בין 48 ל 77 על המועמדים ועל גוש הימין מהליכוד, גם להם יש ציטוטים של אנחנו והם, פשוט בזמנו ה"אנחנו" היה קונצנזוס ו"ההם" היו קבוצת מיעוט חלשה וחסרה בעמדות כח בכל התחומים (פוליטיקה, תקשורת, בעלי הון וכו').

שום דבר לא השתנה, מבטיח לך אתה מוזמן לשאול מבוגרים יותר, אני שאלתי.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

yedidel כתב:"אנחנו לא מפחדים מכם. לא מהפשיזם, ולא מהחומייניזם, ולא מהתנועות המזרחיות שלכם. בוז... בוז לך. זה עם תרבותי, עם תנועות מזרחיות מתווכחים?! תתביישו לכם! אל תקלקלו את שם בית שמש! ככה נראה העם של בגין. שיכורים... אל תצעק אתה. כזה עם אתם רוצים, או עם מתורבת?! תפסיק עם השנאה שלך. אין לך שום זכות לשנוא. אתה לא יודע שום דבר. שנאה וריב אחים, שנאה וחוסר תרבות. עם תנועות מזרחיות תנצחו בבחירות?! עם תנועות מזרחיות, ככה?! מי שלא רוצה שישראל תיהפך למדינה ערבית, אל יצביע בעד החבר'ה הנלהבים האלה!" ~ שמעון פרס לתומכי ליכוד בבית שמש, 1981
תודה, ns זו דוגמא אחת מני רבות שאף אחד לא מדבר עליהן כבר כי אבד עליהן הקלח.
ב 20 שנה האחרונות הימין היה בשלטון אז זוכרים רק את מה שהם אמרו.
כשהשמאל היה בשלטון זה לא היה שונה, היה שיסוע והייתה הפרדה ברורה בין מחנות, היו קמפניינים של הפחדה וראשי ממשלות ושרי,ביטחון ויו"ר מפלגות לא חסכו במילים (משני הצדדים אם נהיה הוגנים).
בזמנו אגב הייתה גם גזענות חברתית מובנית כלפי מזרחים, מה שהיום אין.

ודר, באמא שלך, תפתח ויקיפדיה על ערך "גזענות" ותגיד לי שוב שמה שגרבוז' אמר לא גזעני ואז אדע סופית שאתה לא יודע לקרוא או שאתה פשוט בן אדם טיפש.
אני חושב שאתה לא זה ולא זה, סתם צבוע שלא יודע לגנות ולהוקיע את העשבים השוטים מהמחנה שלו ובעיקר בגלל אנשים כמוך (מימין ומשמאל) אנחנו נמצאים איפה שאנחנו נמצאים.

אם אני כליכודניק מובהק יודע לתת בראש לאורן חזן כשהוא מתנהג כמו אדיוט, או לאמסלם שהתבטא בצורה מבזה כלפי אוטיסטים אז גם אתה יכול.
גרבוז' צריך להיות מגונה, להוקיע אותו ואת דעותיו החשוכות והגזעניות, אין מקום לתת במה לאנשים האלו יותר וזה לא משנה אם הם חושבים כמוני או שונה ממני.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אריאל2 כתב: כור ההיתוך פעל לכל הכיוונים. גם יהודים אשכנזים דתיים ואשכנזים פחות נחשבים (רומנים נניח) סבלו ממנו.
עובדתית האליטה בקום המדינה ורוב ראשי הציונים היו אשכנזים חילונים.
רוב ראשי הממשלה המפלגים מתו. בן גוריון, בגין, רבין. פילגו ומתו.
השנה 2019 וראש הממשלה הנוכחי מפלג את העם. ימין ושמאל. יהודים וערבים. ליכוד וכל היתר.
יופי, אז אנחנו מסכימים שגם בשמאל היו ראשי ממשלה שהתנהלו באותה צורה ובחרו באותה אסטרטגיה כדי לשמור על הכיסא.

אני שופט את המנהיגים האדירים הללו לטובה וחושב שהם עשו מה שעשו כדי להישאר בשלטון וכדי להתוות מדיניות שלדעתם תטיב עם עם ישראל.
לא משנה אם מדובר ברבין, פרס, בגין או נתניהו.
כולם מנהיגים אדירים, כולם פטריוטים של מדינת ישראל וכולם השתמשו באסטרטגיות קרות ומנוכרות ובמשחק פוליטי מלוכלך כדי לשמור על עמדות הכח, ההבדל היחידי הוא שנתניהו בשלטון היום כפי שאמרת.
אם הוא באמת יצליח להביא להסכם עם הפלסטינים נתניהו יהיה קונצנזוס יותר גדול מכל האחרים והמנהיג המשפיע ביותר בתולדות המדינה.

לשם הוא חותר לטעמי, ושוב מאותן סיבות:
כי זה מה שהוא באמת חושב שהכי טוב למדינה וכי המורשת שהוא כל כך נלחם להשאיר תהיה חזקה ועוצמתית יותר מכל קודמותיה שהשאירו קודמיו בתפקיד.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אריאל2 כתב: ההבדל שהוא מכהן והאחרים לא.
צביעות.
כל יו"ר מפלגה ראוי לביקורת על שיסוע ופילוג.
הביקורת לא שמורה רק לראש הממשלה, אלא לכולם.
על אחת כמה וכמה לאלו ששואפים להחליף אותו ולייצג "משהו אחר".

אם האחדות בעם היא ערך עליון בעיניך אתה חייב לעמוד על הרגליים האחוריות בכל פעם שיו"ר מפלגה בישראל תורם לאותו פילוג ושיסוע ולא משנה מאיזה צד הוא.

כשאתה בוחר לבקר רק את נתניהו ולהאשים רק אותו זה נראה שאתה פועל מתוך אג'ינדה פוליטית מובהקת ולא מתוך דאגה לאחדות העם, בבחירה הזו שלך לעשות הפרדה בין מי שמקבל ביקורת לבין מי שלא (על אותם מעשים בדיוק) אתה לא תורם במאומה לאחדות העם וחבל.
זה חבל כי אנחנו יכולים יותר, כולנו יכולים יותר. ותאכלס? זה מתחיל בנו, האזרחים.
בדגש על הכותבים בפורום הזה שבעיני אמורים לייצג דעות שפויות עם שיח תרבותי ודיון נוקב ורציונאלי על הסוגיות המהותיות של המדינה שלנו.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אריאל2 כתב: ההבדל שהוא מכהן והאחרים לא.
אז בוא גם אנחנו נסיט כמה שאפשר אנחנו הרי לא ראשי ממשלה אז מותר

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

מהמקפצה

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אפשר תקציר לפחות מעורים?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

איזה טמבל יצאתי עם בגץ.
החלטה אומללה ביותר.
ולא בן ארי ממש לא הכוס תה שלי,אבל אן החלטתם לפסול אותו,אז גם את כסיף העוכר ישראל הזה היה צריך לפסול.
לא מבין מה עובר עליהם שם.

שלח תגובה