משחק הגביע נגד הרצליה - יום ג' 13/01/15 - 20:30
Re: משחק הגביע נגד הרצליה - יום ג' 13/01/15 - 20:30
פשוט נראים רע אין שום דרך אחרת לתאר את זה.
מעבר לזה, עברנו וזה הדבר הכי חשוב.
מעבר לזה, עברנו וזה הדבר הכי חשוב.
- The red one
היו טובים יותר במחצית השנייה אבל זה פשוט לא זה, לא זה!!
מליקסון ב3 מהלכים נהדרים בסוף המחצית השנייה מקווה שהם יעוררו אותו.
טוויטו המצטיין משחק טוב.
אגב מישהו אמר כאן שהרצליה לא הפסיקה להחמיץ וזה לא נכון .. הם לא תקפו.
מליקסון ב3 מהלכים נהדרים בסוף המחצית השנייה מקווה שהם יעוררו אותו.
טוויטו המצטיין משחק טוב.
אגב מישהו אמר כאן שהרצליה לא הפסיקה להחמיץ וזה לא נכון .. הם לא תקפו.
טוויטו מצטיין???
חוץ מקרוסים טובים יחסית אין שם יותר מדי. כל כדור שני שלו הולך לסוארז.
משחק חלש מאוד שלנו.
משחק התקפה תקוע שתיאום או משהו מתוכנן מראש ממש לא נראה בו.
לפחות מליקסון הראה ניצוצות.
חוץ מקרוסים טובים יחסית אין שם יותר מדי. כל כדור שני שלו הולך לסוארז.
משחק חלש מאוד שלנו.
משחק התקפה תקוע שתיאום או משהו מתוכנן מראש ממש לא נראה בו.
לפחות מליקסון הראה ניצוצות.
יהיה בסדר 
US הופך לארגון מדהים, לא יכול לחשוב על מה יהיה שנה הבאה, איזה טירוף...
להתחיל לחשוב על שירים חדשים יש כמה מוכשרים !

US הופך לארגון מדהים, לא יכול לחשוב על מה יהיה שנה הבאה, איזה טירוף...
להתחיל לחשוב על שירים חדשים יש כמה מוכשרים !

דר תפסיק לדבר שטויות בלי שאתה במשחק / רואה את המשחק . זה סתם בורות.
חילוף מצויין , הובאו עבר להיות בלם , ונגד הבונקר של הרצליה זה היה דרוש. הובאו ממש תמך בהתקפה גם בתור בלם. ו הרצליה לא החמיצה הרבה , זה סתם הגזמה.
חילוף מצויין , הובאו עבר להיות בלם , ונגד הבונקר של הרצליה זה היה דרוש. הובאו ממש תמך בהתקפה גם בתור בלם. ו הרצליה לא החמיצה הרבה , זה סתם הגזמה.
דר אדום בנשמה כתב: עזוב נמאס לי ממנו חילופים מטומטמים או מהבית או חסרי היגיון...
שהוא בפאניקה הוא עושה חילופים מטורללים...
פאיוביץ׳ יצא בגלל מתיחה.
נקווה שזה לא משהו רציני.
נקווה שזה לא משהו רציני.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
וקכן וזה שיפר את המשחק איך בדיוק?yakar כתב:דר תפסיק לדבר שטויות בלי שאתה במשחק / רואה את המשחק . זה סתם בורות.
ניצחנו רק 1-0 וגם זה עם המון מזל...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
דר אתה מסתמך על תקציר של 2-3 דק' ועוד שידור של 10 דק'?דר אדום בנשמה כתב: וקכן וזה שיפר את המשחק איך בדיוק?
ניצחנו רק 1-0 וגם זה עם המון מזל...
אנשים שהיו במשחק אומרים לך שהחילוף לא היה כזה רע מה גם שהוא דיי מתברר כמאולץ...
- דר אדום בנשמה
קודם כל אני ראיתי את המשחק ב58 (אומנם פריצות אבל עדיין) וידעתי מראש שהחילוף מאולץ עד שכבו פה שבוואלה רשום שהיה מדובר בחילוף התקפי.RedHell כתב:
דר אתה מסתמך על תקציר של 2-3 דק' ועוד שידור של 10 דק'?
אנשים שהיו במשחק אומרים לך שהחילוף לא היה כזה רע מה גם שהוא דיי מתברר כמאולץ...
ומבחינתי אם אלישע היה עושה את החילוף הזה והוא לא היה מאולץ הוא היה חילוף מטורלל.
וגם זה שהוא לא סומך על אסקלינג הורג אותי...
ד"א עדיין זה לא מספיק יכולת, מילא היינו נראים מעולה ומחמיצים אבל אנחנו גם לא נראים טוב למרות השיפור במחצית השנייה.
ואני הייתי בין היחידים שאמר שהמשחק הזה הולך להיות קשה וש1-0 יספק אותי, וגם שלא נראה הכי טוב, אבל לא ציפיתי שנראה כל כך רע...
שוב פעם , אתה נכנס למקומות שאתה לא אמור להכנס אליהם .
ראית כמה הובאן תמך בהתקפה בתור בלם? ראית איך הוא עזר בהתחלת התקפות שהוא היה בלם? כמו כן , ראית איך הוא הצליח לבלום את מרבית ההתקפות שהרצליה ניסו להגיע אליהם?
לדעתי מדובר החילוף מצויין - ואף צריך לשקול לבצע אותו שוב במשחקים כאלה שאתה הוא זה ששולט במגרש ושוכב על היריב . פחות במשחקים שקולים יותר כי אז אתה מפספס את הובאן בתור קשר .( פה הוא היה יותר מעורב בתור בלם , מאשר קשר )
ראית כמה הובאן תמך בהתקפה בתור בלם? ראית איך הוא עזר בהתחלת התקפות שהוא היה בלם? כמו כן , ראית איך הוא הצליח לבלום את מרבית ההתקפות שהרצליה ניסו להגיע אליהם?
לדעתי מדובר החילוף מצויין - ואף צריך לשקול לבצע אותו שוב במשחקים כאלה שאתה הוא זה ששולט במגרש ושוכב על היריב . פחות במשחקים שקולים יותר כי אז אתה מפספס את הובאן בתור קשר .( פה הוא היה יותר מעורב בתור בלם , מאשר קשר )
- dardasmiley
דר בוא אני אסביר לך מה אני ראיתי.
כשהתבצע החילוף במחצית תפסתי את הראש ואמרתי שזה בזבוז משווע של הובאן. ואני לא מדבר מבחינה הכרחית אלא מקצועית נטו.
בדיעבד, התברר שנגד קבוצה כמו הרצליה ובמשחק שהתפתח אתמול זה היה חילוף נכון מאוד. כי הובאן, מלבד זה שהוא לא סופר כמעט אף שחקן בליגה מבחינה פיזיות בשילוב טכניקה (יש יותר טכניים ממנו ויש יותר פיזיים ממנו, לו יש הכי הרבה בשילוב של שתי התכונות), פשוט התחיל כל התקפה שלנו בחצי היריב והיה מספיק חכם וזריז לחזור אחורה כדי לשמש כבלם. כשהבלם שלך בחצי זה אומר שקשרי האגף שלך ברחבת היריב. מה גם שהובאן בכל פעם שהוא עם הכדור הוא מוציא אליו שני שחקנים.
נגד קבוצה שבאה לשחק ולגעת בכדור מדי פעם לא בטוח שזה יעבוד, אתמול זה עבד בצורה טובה לדעתי.
כשהתבצע החילוף במחצית תפסתי את הראש ואמרתי שזה בזבוז משווע של הובאן. ואני לא מדבר מבחינה הכרחית אלא מקצועית נטו.
בדיעבד, התברר שנגד קבוצה כמו הרצליה ובמשחק שהתפתח אתמול זה היה חילוף נכון מאוד. כי הובאן, מלבד זה שהוא לא סופר כמעט אף שחקן בליגה מבחינה פיזיות בשילוב טכניקה (יש יותר טכניים ממנו ויש יותר פיזיים ממנו, לו יש הכי הרבה בשילוב של שתי התכונות), פשוט התחיל כל התקפה שלנו בחצי היריב והיה מספיק חכם וזריז לחזור אחורה כדי לשמש כבלם. כשהבלם שלך בחצי זה אומר שקשרי האגף שלך ברחבת היריב. מה גם שהובאן בכל פעם שהוא עם הכדור הוא מוציא אליו שני שחקנים.
נגד קבוצה שבאה לשחק ולגעת בכדור מדי פעם לא בטוח שזה יעבוד, אתמול זה עבד בצורה טובה לדעתי.
אני לא מצליח להבין איך אנשים אינטלגנטיים כמוכם עוד עונים לו.
הבן אדם לא היה במשחק,ראה תקציר של 10 דקות ומגלה תובנות של גארדיולה.
תגובה כבר מגיעה...ובטח גם הזויה.
- דר אדום בנשמה
כן נכון לא ראיתי את המשחק אסור לי להעביר ביקורת אני צריך לסתום את הפה וללקק לאלישע כמוך....אדום זקן כתב:אני לא מצליח להבין איך אנשים אינטלגנטיים כמוכם עוד עונים לו.
נכון דר, כשלא ראית את המשחק אתה צריך לסתוםדר אדום בנשמה כתב: כן נכון לא ראיתי את המשחק אסור לי להעביר ביקורת אני צריך לסתום את הפה וללקק לאלישע כמוך....