מבין.ForeverRed כתב: גדי, אתה מכיר את הדעות שלי.
מאוד אוהב ומעריך את אליה, אבל במקרה הזה קשה מאוד להתבלבל.
אם ככה הוא הגיב אחרי ראיון, אז אני יכול להבין מדוע הקבוצה נראית כמו המזרן של הליגה בשבוע האחרון.
ממנו ציפיתי ליותר.
אני מפחד
Re: אני מפחד
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
Re: אני מפחד
כל מה שאתה אומר זה נכון, אבל צריך להבין גם את הסיטואציה. הבחור היה דקה אחרי שהקבוצה ספגה השפלה של 6 חתיכות לרשת עם משחק פשוט ביזיוני, הראיון מבוצע תוך כדי שברקע שומעים את הקריאות של הכרוז שטקס הנפת הגביע עומד להתחיל ועידוד מסיבי של האוהדים של מכבי, שרוב האוהדים שלנו כבר יצאו החוצה המומים עם דמעות, זה סיטואציה קשה ביותר, קשה מאוד לשפוט את אליה על אי לקיחת אחריות, ביום שאחרי גם אני שלחתי לו הודעה וקיבלתי ממנו הודעה דומה לזו שגדי קיבל, הבן אדם היה מרוסק, ומבוייש, כמה שהייתי שמח אם היה לוקח אחריות, אני מבין אותו, כי בניגוד לרוב השחקנים בסגל, אליה הוא אוהד של הקבוצה מילדות, כמוני כמוך וכמו כל אוהד אחר בפורום או ביציע, מעבר לתחושת השפלה בתור שחקן, הוא חש תחושת השפלה בתור אוהד, בתור מישהו שהקבוצה יקרה ליבו, בדיוק כמו על אוהד פה. מה שכן, אני מצפה ממנו, שכשתיגמר העונה ובכר יתחיל רשמית, לאסוף את השברים ולתת באופן פומבי הצהרת תמיכה בבכר ואלונה כמובן, וידע להעביר את המסר הזה לשאר השחקניםForeverRed כתב: גדי, אתה מכיר את הדעות שלי.
מאוד אוהב ומעריך את אליה, אבל במקרה הזה קשה מאוד להתבלבל.
אם ככה הוא הגיב אחרי ראיון, אז אני יכול להבין מדוע הקבוצה נראית כמו המזרן של הליגה בשבוע האחרון.
ממנו ציפיתי ליותר.