כמה דתיים אוהדי כדורגל יש? אתה יכול להצביע לי על הבדלים ברורים בכמות קהל כאשר משחק מתקיים בשבת או ביום חול?CrazyRed7 כתב: תכנס לאתר הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה.
כ45% הם חילונים.
שבת של כדורגל?
Re: שבת של כדורגל?
זה בכלל לא משנה.
ידוע כדורגל משחקים ביום שבת. לא בגלל שבא לחילונים לעשות בכוונה, פשוט כי זה יום החופש היחיד!
מי שבוחר לשמור שבת לא יכול להגיד שזכותו לראות כדורגל לא בשבת. מכיוון שאז נפגעים כל השאר שגם להם זכות לראות כדורגל.
הבעלים מאבדים כסף, אנשים מפסידים ימי עבודה כדי לנסוע למשחק מחוץ לעיר בשעות מוקדמות/ילדים חוזרים בשעות הקטנות של הלילה ממשחקים מאוחרים, חיילים בכלל לא מסוגלים להגיע לאף משחק וכו'.
בנוגע לשחקנים?מצטער אבל מי שבוחר במקצוע הזה צריך לדעת מה השלכותיו. אי אפשר לדרוש כסף כמקצוען ולהתנהל כמו חובבן.
בשביל זה יש את ליגה א'.
ידוע כדורגל משחקים ביום שבת. לא בגלל שבא לחילונים לעשות בכוונה, פשוט כי זה יום החופש היחיד!
מי שבוחר לשמור שבת לא יכול להגיד שזכותו לראות כדורגל לא בשבת. מכיוון שאז נפגעים כל השאר שגם להם זכות לראות כדורגל.
הבעלים מאבדים כסף, אנשים מפסידים ימי עבודה כדי לנסוע למשחק מחוץ לעיר בשעות מוקדמות/ילדים חוזרים בשעות הקטנות של הלילה ממשחקים מאוחרים, חיילים בכלל לא מסוגלים להגיע לאף משחק וכו'.
בנוגע לשחקנים?מצטער אבל מי שבוחר במקצוע הזה צריך לדעת מה השלכותיו. אי אפשר לדרוש כסף כמקצוען ולהתנהל כמו חובבן.
בשביל זה יש את ליגה א'.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הדבר הכי מדהים שמאז קום המדינה משחקים בשבת כדורגל, זה חלק מהסטטוס קוו ורק בשנים האחרונות זה הפך לשגרה שמשחקים במוצ"ש ובראשון-שני.
מה קרה פתאום שהחליטו להלחם במשהו שהוא חלק מהסטטוס קוו??
מילא מההתחלה החרדים והדתיים היו מתקוממים על העניין אבל רק ב3 השנים האחרונות הנושא הזה נהיה סקסי...
מילא מההתחלה החרדים והדתיים היו מתקוממים על העניין אבל רק ב3 השנים האחרונות הנושא הזה נהיה סקסי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- red and white
- Title: Almog
אם לקבוצות המארחות אותנו אין בעיה לשחק בשבת שישחקוCrazyRed7 כתב:זה בכלל לא משנה.
בשביל זה יש את ליגה א'.
אבל במשחקי הבית שלנו אני רוצה ומקווה שלא יהיו משחקים בשבת ושכל המנויים/מי שרוצה יוכלו להגיע וכאן לא צריך שום ימי חופש , פשוט להגיע
לא משנה מתי ישחקו, תמיד יהיו אלה שלא יוכלו להגיע..red and white כתב: אם לקבוצות המארחות אותנו אין בעיה לשחק בשבת שישחקו
אבל במשחקי הבית שלנו אני רוצה ומקווה שלא יהיו משחקים בשבת ושכל המנויים/מי שרוצה יוכלו להגיע וכאן לא צריך שום ימי חופש , פשוט להגיע
רוצים כדורגל ביום ראשון? שיעשו יום שבתון.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
דר אדום בנשמה כתב:הדבר הכי מדהים שמאז קום המדינה משחקים בשבת כדורגל, זה חלק מהסטטוס קוו ורק בשנים האחרונות זה הפך לשגרה שמשחקים במוצ"ש ובראשון-שני.
מה שהכי מדהים זו האטימות שלך.
מה לא ברור בזה שמי ששינה כעת את הסטטוס-קוו זו המנהלת. היא זו שרוצה לשנות סדרי עולם ולשחק בלאומית בשבת, למרות שמאז הקמתה המשחקים בליגה הזו משוחקים בשישי!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
וואלה לא חשבתי על זה, מתאים לנו שהליגה תיפתח בעוד שבוע-שבועיים.דר אדום בנשמה כתב: למען האמת אני גם אשמח אם מעז ייצא מתוק ונוכל לארח את מכבי בטרנר בגלל העניין הזה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זהו שזה כבר לא יקרה לצערי, החליטו רק לגביי הליגה הלאומית לא להחליט משמע שהליגה תפתח בשבת הקרובה.zahipan כתב: וואלה לא חשבתי על זה, מתאים לנו שהליגה תיפתח בעוד שבוע-שבועיים.
באסה

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא הספקתי לקרוא את כל מה שכתוב כאן..
אבל מה שיש לי להגיד זה :
שאם שחקני הליגה הלאומית היו מרוויחים סכומי כסף נאים מאוד , השבת לא הייתה מענינת אותם והמלחמה הזו לא מענינת אותם .
ודבר שני , מה קרה לאוהדי שומרי המסורת שפתאום הפרדה בין גברים לנשים זה לא חשוב ? לא משמעותי ? לא צריך ?
ועוד דבר , משחק יקבע שעה אחרי צאת שבת .
חובה על הקבוצות ע"פ מנהלת הליגה להיות באיצטדיון כ90 דקות לפני פתיחת המשחק.
איך בדיוק יעשה שחקן מהמרכז או מחיפה שיש לו משחק שעה אחרי צאת שבת בב"ש (או להפך) ? ישן במלון בב"ש וילך ברגל עד לאיצטדיון ?
אבל מה שיש לי להגיד זה :
שאם שחקני הליגה הלאומית היו מרוויחים סכומי כסף נאים מאוד , השבת לא הייתה מענינת אותם והמלחמה הזו לא מענינת אותם .
ודבר שני , מה קרה לאוהדי שומרי המסורת שפתאום הפרדה בין גברים לנשים זה לא חשוב ? לא משמעותי ? לא צריך ?
ועוד דבר , משחק יקבע שעה אחרי צאת שבת .
חובה על הקבוצות ע"פ מנהלת הליגה להיות באיצטדיון כ90 דקות לפני פתיחת המשחק.
איך בדיוק יעשה שחקן מהמרכז או מחיפה שיש לו משחק שעה אחרי צאת שבת בב"ש (או להפך) ? ישן במלון בב"ש וילך ברגל עד לאיצטדיון ?
- The red one
אורי אתה חוזר על הטיעון הזה כמה פעמים בדיון הזה ואתה טועה, וממך לא ציפית לטעות בזה.אורי אדום בנשמה כתב:
מה שהכי מדהים זו האטימות שלך.
מה לא ברור בזה שמי ששינה כעת את הסטטוס-קוו זו המנהלת. היא זו שרוצה לשנות סדרי עולם ולשחק בלאומית בשבת, למרות שמאז הקמתה המשחקים בליגה הזו משוחקים בשישי!
תקרא את הטור של עמיר פלג היום על אבי איבגי ורק שם הוא נותן לך 3 דוגמאות למשחקי לאומית שגלשו לשבת ב6 שנים האחרונות, וכמובן שיש עוד הרבה מאוד כאלה. אז איך אתה אומר שמאז ומעולם הליגה הזו משוחקת בשישי ?
- אורי אדום בנשמה
אדום בלב בנשמהההה כתב: אורי אתה חוזר על הטיעון הזה כמה פעמים בדיון הזה ואתה טועה, וממך לא ציפית לטעות בזה.
תקרא את הטור של עמיר פלג היום על אבי איבגי ורק שם הוא נותן לך 3 דוגמאות למשחקי לאומית שגלשו לשבת ב6 שנים האחרונות, וכמובן שיש עוד הרבה מאוד כאלה. אז איך אתה אומר שמאז ומעולם הליגה הזו משוחקת בשישי ?
גלשו לשבת זה לא כמו לשחק בשבת. וגם זה היה רק מעט מהמקרים. המשחקים תמיד שוחקו בשישי, אז שישאירו ככה ולא ישנו סדרי עולם
- The red one
מה? למה זה לא אותו הדבר?אורי אדום בנשמה כתב:
גלשו לשבת זה לא כמו לשחק בשבת. וגם זה היה רק מעט מהמקרים. המשחקים תמיד שוחקו בשישי, אז שישאירו ככה ולא ישנו סדרי עולם
- אורי אדום בנשמה
אדום בלב בנשמהההה כתב: מה? למה זה לא אותו הדבר?
אל תמסמר את הדיון בפרט שולי ותתעלם מכל מה שלא נוח.
גם אם נזרום איתך שזה אותו דבר, אז אין בעיה, שישאירו את המצב כמו שהוא
- The red one
שאלתי את זה כי זו ממש לא התשובה שציפיתי ממך, וציפיתי שתיתן לי תשובה הגיונית בנושא. אולי איזו הלכה או משהו שכן מאשרים את זה.אורי אדום בנשמה כתב:
אל תמסמר את הדיון בפרט שולי ותתעלם מכל מה שלא נוח.
גם אם נזרום איתך שזה אותו דבר, אז אין בעיה, שישאירו את המצב כמו שהוא
ובכל מקרה זו השורה התחתונה מבחינתי. אם לשחקנים האלה לא הפריע לשחק "קצת" בשבת או "פעם ב.." בשבת, הם לא יכולים לדרוש עכשיו את מה שהם דורשים.