אני מאוד אוהב את שלומי...
אבל כמו שטוטי אמר, שחקנים צריכים לסתום את הפה. הם מקבלים הרבה כסף כדי לשחק, לא לדבר מאחורי הגב ולבקר את ההנהלה שמפרנסת אותם, גם אם היא טעתה.
לא אוהב את מחול השדים והמקורבים. בכל אתרי החדשות ודרך דפי הפייסבוק. חברים/ מאמני כושר/ ואלוהים יודע מה שבאים לספר לנו על כמה נעצו לשלומי סכין בגב ועוד סובבו. מאוד לא לעניין ולא מכבד את הצד המתלונן.
YallaHapoel כתב:
מתי בדיוק שלומי עשה פרצופים? התנהג למופת.
היו אחי, סמוך עליי שהיו.
דבר אחד שייאמר לזכותו שכשהוא עלה על הדשא הוא ניסה ונלחם ופה נכנס הקטע של הביטחון. במצב כזה אני לא מאשים את שלומי על יכולת המשחק, העיקר שנלחם כשנכנס.
גורדנה בוכה על זה שאין לו ביטחון כשהוא בכלל לא יורד לגליץ' ולא חוזר אחורה אחרי טעויות שלו. המשחק בחיפה היה השיא. לא ראיתי חוסר מחויבות כזאת משחקן בחיים (והתמקדתי עליו כל המשחק, מי שראה בטלוויזיה לא יראה את אותם דברים).
ran כתב:
היו אחי, סמוך עליי שהיו.
דבר אחד שייאמר לזכותו שכשהוא עלה על הדשא הוא ניסה ונלחם ופה נכנס הקטע של הביטחון. במצב כזה אני לא מאשים את שלומי על יכולת המשחק, העיקר שנלחם כשנכנס.
גורדנה בוכה על זה שאין לו ביטחון כשהוא בכלל לא יורד לגליץ' ולא חוזר אחורה אחרי טעויות שלו. המשחק בחיפה היה השיא. לא ראיתי חוסר מחויבות כזאת משחקן בחיים (והתמקדתי עליו כל המשחק, מי שראה בטלוויזיה לא יראה את אותם דברים).
אני לא יודע מאיפה אתה מביא את זה, אני רק שמעתי שבחים על איך שהוא מתאמן ברצינות ולא אומר מילה...