פינה אופטימית מחזור 21

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

Re: פינה אופטימית מחזור 21

שליחה על ידי Noam98 »

מסכים איתך אחי, אבל יש פתרונות. לדוגמה להוריד את הדגלים הגדולים קומה למטה מה שעשו בסופו של דבר, או להניף אותם למעלה.
הגוש מאחורי השער בבלומפילד נורא קטן ואי אפשר להשתמש בדגלים הגדולים בצורה רגילה כמו שאמרת.
מאמין שתמצאו תפתרונות כי עידוד מעל הכל והדבר האחרון שאנחנו צריכים זה סכסוכים בקהל.

מה שקרה אתמול היה מקרה מצער ואני מאמין שתפיקו תלקחים, אבל אסור לכם לוותר על עקרונות מסוימים כי זה מתחיל בתורידו תדגל, ממשיך בכולם לשבת ונגמר בדי עם התופים זה עושה לי חור בראש.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

Noam98 כתב:מסכים איתך אחי, אבל יש פתרונות. לדוגמה להוריד את הדגלים הגדולים קומה למטה מה שעשו בסופו של דבר, או להניף אותם למעלה.
הגוש מאחורי השער בבלומפילד נורא קטן ואי אפשר להשתמש בדגלים הגדולים בצורה רגילה כמו שאמרת.
מאמין שתמצאו תפתרונות כי עידוד מעל הכל והדבר האחרון שאנחנו צריכים זה סכסוכים בקהל.

מה שקרה אתמול היה מקרה מצער ואני מאמין שתפיקו תלקחים, אבל אסור לכם לוותר על עקרונות מסוימים כי זה מתחיל בתורידו תדגל, ממשיך בכולם לשבת ונגמר בדי עם התופים זה עושה לי חור בראש.
אל תגזים בשביל להתסיס
אף אחד לא יגיד לשבת או יעיר על התופים, זה לא קרה ולא יקרה
אורן צודק לגבי הדגל, כמו בדרומי, שיהיה דגל קטן בגוש וככה כל אחד ידע בדיוק איפה לעמוד

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

oranu כתב:
למטבע שני צדדים יקירי.
מצד אחד יש קהל נאחס ו***** שבא דווקא לעשות אנטי ולעצבן אז את אלה צריך להרחיק מהאזור ולא להתייחס.

מצד שני יש גם קהל מצויין מננויי חוץ ואוהדים של עשרות שנים שלא רוצים דגל כזה ענק מול הפרצוף שלהם, הם באו למשחק חוץ מצטרפים לעידוד בחלקים נרחבים במשחק ומתיישבים הכי למעלה או בצד מהגוש בכדי לעזור בעידוד וגם לראות משחק תוך כדי.

באותם אנשים אסור לפגוע והבעיה הכי גדולה במשחק הזה הייתה שהדגל היה בגודל של 3 על 3 שזה ענק ליציע נמוך כמו בלומפילד והיציע היה סולד אאוט וכמות גדולה מתי מושפעת מהניפוף של הדגל הגדול.

עצם זה שכמה אפסים זרקו קולה וקיללו אז זה רק התסיס אווירה והתחילו להיות משחקים של דווקא.

נדאג למנוע את זה בעתיד כי עידוד לא יכול להיפסק לעולם והוא נפסק בגלל הדבר הזה.

האוהדים ה*** שבאים כדי לקלל ולהתעצבן ילמדו שהם לא צריכים לשבת בקרבת הגוש ויושבי הגוש אנשי הארגון ושאר תומכי הדגל בסוף יבינו שצריך להתחשב בגודל של היציע בגודל של הדגל ובעוד כמה מאות אנשים שלא כולם אוהדים *** אלא אוהדים תומכים.

ראיתי היום את המשחק של חיפה בעכו, דגל אחד של 1.5 על 1.5 מונף רוב המשחק לא 90 דקות (אני בעד שאצלנו כן יהיה 90 דקות) ומסתיר בדיוק ל 100 אנשים שיושבים בגוש ובקרהת מקום, אין ריבים ואין וויכוחים.

צריכים לדעת לראות את התמונה הרחבה והכוללת ומה משרת את האינטרסים שלנו כקהל קודם כל.

בכל מקום אחר בארץ הדגלים במשחקי החוץ מונפים 90 דקות אבל הם קטנים ומסתירים לחלק קטן מאוד בקהל רק לגוש, גם אצלנו אפשר לעשות את זה ואז מי שירצה דגל מול הפנים יישב באזור הזה ומי שלא לא.
הקול השפוי.
אורן, מעריך מאוד את התגובות שלך.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לא הבנתי משהו אחר למה צריך להרים דגלים בשביל שיעודדו ? אפשר להרים בגולים במצב שכל היציע מעודד אבל 90 דקות הרגתם תאנשים ,מכניסים רק מרמור יתר לאנשים האלה ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

לודוגורץ בן 36 היום.
עד 120 של אושר, הצלחות ובעה צלחת בסוף העונה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

delta7 כתב: הקול השפוי.
אורן, מעריך מאוד את התגובות שלך.
תודה רבה אחי, הדדי.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

Totti כתב:לודוגורץ בן 36 היום.
עפת על הכינוי הזה אה? ומזל טוב דודו.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

oranu כתב:
למטבע שני צדדים יקירי.
מצד אחד יש קהל נאחס ו***** שבא דווקא לעשות אנטי ולעצבן אז את אלה צריך להרחיק מהאזור ולא להתייחס.

מצד שני יש גם קהל מצויין מננויי חוץ ואוהדים של עשרות שנים שלא רוצים דגל כזה ענק מול הפרצוף שלהם, הם באו למשחק חוץ מצטרפים לעידוד בחלקים נרחבים במשחק ומתיישבים הכי למעלה או בצד מהגוש בכדי לעזור בעידוד וגם לראות משחק תוך כדי.

באותם אנשים אסור לפגוע והבעיה הכי גדולה במשחק הזה הייתה שהדגל היה בגודל של 3 על 3 שזה ענק ליציע נמוך כמו בלומפילד והיציע היה סולד אאוט וכמות גדולה מתי מושפעת מהניפוף של הדגל הגדול.

עצם זה שכמה אפסים זרקו קולה וקיללו אז זה רק התסיס אווירה והתחילו להיות משחקים של דווקא.

נדאג למנוע את זה בעתיד כי עידוד לא יכול להיפסק לעולם והוא נפסק בגלל הדבר הזה.

האוהדים ה*** שבאים כדי לקלל ולהתעצבן ילמדו שהם לא צריכים לשבת בקרבת הגוש ויושבי הגוש אנשי הארגון ושאר תומכי הדגל בסוף יבינו שצריך להתחשב בגודל של היציע בגודל של הדגל ובעוד כמה מאות אנשים שלא כולם אוהדים *** אלא אוהדים תומכים.

ראיתי היום את המשחק של חיפה בעכו, דגל אחד של 1.5 על 1.5 מונף רוב המשחק לא 90 דקות (אני בעד שאצלנו כן יהיה 90 דקות) ומסתיר בדיוק ל 100 אנשים שיושבים בגוש ובקרהת מקום, אין ריבים ואין וויכוחים.

צריכים לדעת לראות את התמונה הרחבה והכוללת ומה משרת את האינטרסים שלנו כקהל קודם כל.

בכל מקום אחר בארץ הדגלים במשחקי החוץ מונפים 90 דקות אבל הם קטנים ומסתירים לחלק קטן מאוד בקהל רק לגוש, גם אצלנו אפשר לעשות את זה ואז מי שירצה דגל מול הפנים יישב באזור הזה ומי שלא לא.
אוהב אותך אחי, אם אפשר הייתי משכפל אותך.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Totti כתב:לודוגורץ בן 36 היום.
היי שנינו באותו היום, מגניב. הוא שנה מעליי.
מאחל לו ולי צלחת!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

שיש כתב: היי שנינו באותו היום, מגניב. הוא שנה מעליי.
מאחל לו ולי צלחת!
היי היי גם אני ב1.2 :בהלם:

רק "קצת" שנים מתחתייכם :מסמיק2:

שלח תגובה