הקהל היום

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: הקהל היום

שליחה על ידי The red one »

Tal_Hbs כתב:
קודם כל תפסיקו עם המילה בושה, כל אחד אומר אותה כאילו התביישת ולא יכלת להראות את הפנים, אתה יכול לרשום שהעידוד היה חלש או משהו דומה.
דבר שני לא היית בגוש - משמע לא עודדת, לכן אל תעביר ביקורת.
דבר שלישי - לא חסרים אצטדיונים שכשיושבים בצידה מהגוש לא שומעים טוב
לא חסרים? כמעט רוב האצטדיונים.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

לא יודע איך היה בטלוויזיה, אבל בהחלט הרגיש עידוד חלש אתמול.
מצד אחד אנשים מתפזרים על פני יציע שיכול להכיל 5000 איש בקלות במקום להיות קרובים אחד לשני, מצד שני אנשים באים ללב הגוש עם ילדים ומבקשים לשבת כי מסתירים להם, או שפשוט לא מעודדים.
וכמובן שמעל הכל האצטדיון הזה שמוציא את החשק לחיות, לא רק לעודד.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

האיצטדיון הזה גדול על הליגה שלנו. חוץ ממשחקים 'גדולים' בודדים של מכבי חיפה הוא לא מתמלא ונותן תחושה של בית קברות כמו אתמול.

כל כך שמח שאצלנו לא נפלו בפח הזה של איצטדיון עצום ללא חיבור למציאות.

סמל אישי של משתמש
oran

שליחה על ידי oran »

זה שי ! כתב:היום בחיפה היה בושה של עידוד בתור אחד שלא ישב בגוש בקושי שמעו אותנו, זה שי
אני לא יודע מאיפה האומץ להעביר ביקורת על העידוד בזמן שלא היית בגוש ולא ניסת לתרום לעידוד, בזמן שכרגיל כמה עשרות קורעים את הגרון בשביל כולם.

דבר שני העובדה שקיבלנו שני יציעים גדולים פגעה בעידוד, כולם התפזרו בכל היציע וראינו שהרוב שמגיע מעוניין לראות משחק ולא לעמוד ולעודד, תרבות עידוד חברים יקח לנו עוד זמן להגיע לשם.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

שרו אתמול באזור הדקה ה75 שיר על הלחן של הרבה יותר מה90 דקות של מכבי חיפה, שרו אותו נראה לי גם במשחק נגד קרית גת בחוץ.
מישהו יכול לכתוב תמילים?
ויכול להיות שזה שיר מפעם שהוחזר? כי זה היה לי קצת מוכר.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

Tal_Hbs כתב:
קודם כל תפסיקו עם המילה בושה, כל אחד אומר אותה כאילו התביישת ולא יכלת להראות את הפנים, אתה יכול לרשום שהעידוד היה חלש או משהו דומה.
דבר שני לא היית בגוש - משמע לא עודדת, לכן אל תעביר ביקורת.
דבר שלישי - לא חסרים אצטדיונים שכשיושבים בצידה מהגוש לא שומעים טוב
תתפלא אבל אני אף פעם לא יושב בגוש ותמיד מעודד , מה לעשות שבאתי עם חברים שרוצים לראות משחק כמוני , העידוד היה הכי חלש שהיה השנה וזה בוודאות אם ההינו יושבים למעלה אולי היה יותר רעש אבל תמיד שיושבים למטה בסמי העידוד מגעיל כמו בגמר הגביע , 1 ציפתי להרבה יותר קהל מאשר 2500 באר שבעים בטח שאנחנו עם רצף מדהים, מהמקום הראשון עם 5 פער וגם אנשים עשו טובה ששרו ,הקהל שלנו לא מרים את עצמו לרמה של הקבוצה במשחקים האחרונים ,לא מדבר על תפאורה מדבר על עידוד ,זה שי !
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

oran כתב:
אני לא יודע מאיפה האומץ להעביר ביקורת על העידוד בזמן שלא היית בגוש ולא ניסת לתרום לעידוד, בזמן שכרגיל כמה עשרות קורעים את הגרון בשביל כולם.

דבר שני העובדה שקיבלנו שני יציעים גדולים פגעה בעידוד, כולם התפזרו בכל היציע וראינו שהרוב שמגיע מעוניין לראות משחק ולא לעמוד ולעודד, תרבות עידוד חברים יקח לנו עוד זמן להגיע לשם.
מצטער שאסור להביע את דעתי , היה עידוד חלש בתור אחד שישב בצד למעלה כמעט ולא שמעו אותנו זה שאני לא יושב בגוש לא אומר שאני לא מעודד ,us אסור להגיד דבר שהם לא אוהבים לשמוע יאללה כל הכבוד לכם על כל מה שאתם עושים ותעשו אבל שיש ביקורת צריך לדעת מאיפה היא נובעת ומה אפשר לעשות לשפר את זה ,אין לי ספק שאם הגוש היה יושב למעלה העידוד היה נשמע טוב יותר ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

זה שי ! כתב:מצטער שאסור להביע את דעתי , היה עידוד חלש בתור אחד שישב בצד למעלה כמעט ולא שמעו אותנו זה שאני לא יושב בגוש לא אומר שאני לא מעודד ,us אסור להגיד דבר שהם לא אוהבים לשמוע יאללה כל הכבוד לכם על כל מה שאתם עושים ותעשו אבל שיש ביקורת צריך לדעת מאיפה היא נובעת ומה אפשר לעשות לשפר את זה ,אין לי ספק שאם הגוש היה יושב למעלה העידוד היה נשמע טוב יותר ,זה שי !
תראה, ברוב האצטדיונים אם לא יושבים קרוב לגוש או ממול בקושי שומעים עידוד,
לפני שנתיים בבלומפילד כשניצחנו 3-1 את הפועל תא עם השלושער של דובב ישבתי יחסית רחוק מהגוש והרגשתי שהעידוד היה חלש להחריד, לאחר מכן הבנתי שהיה עידוד אדיר, יכול להיות שזה המצב אצלך, במיוחד באיצטדיון גדול כמו סמי

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

זה שי ! כתב:מצטער שאסור להביע את דעתי , היה עידוד חלש בתור אחד שישב בצד למעלה כמעט ולא שמעו אותנו זה שאני לא יושב בגוש לא אומר שאני לא מעודד ,us אסור להגיד דבר שהם לא אוהבים לשמוע יאללה כל הכבוד לכם על כל מה שאתם עושים ותעשו אבל שיש ביקורת צריך לדעת מאיפה היא נובעת ומה אפשר לעשות לשפר את זה ,אין לי ספק שאם הגוש היה יושב למעלה העידוד היה נשמע טוב יותר ,זה שי !
לא הבנתי על מה הביקורת, מה אתה מצפה שכל אחד יבוא עם ערכת קריוקי בגוש?
האין עידוד זה לא בגלל אנשי הגוש, זה בגלל אלה שמסביב אליו.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

RedHell כתב:
לא הבנתי על מה הביקורת, מה אתה מצפה שכל אחד יבוא עם ערכת קריוקי בגוש?
האין עידוד זה לא בגלל אנשי הגוש, זה בגלל אלה שמסביב אליו.
העידוד היה רגיל כמו בכל משחק, אני ישבתי עם הבן שלי ממש צמוד לגוש.
אותם אנשים שמעודדים בטרנר עודדו גם הפעם באותה עוצמה, רק שהפעם בגלל אקוסטיקה רעה
ופיזור גדול, זה לא הצליח לסחוף אחריו עוד כמה מאות. אפילו בשירי בייסיק כמו "יאללה הפועל "
שבדר"כ סוחפים את כולם, היה חלש. מסכים שהאין עידוד לא קשור לאנשי הגוש.
אגב, גם לגוש של ארגון אוהדים קורה שיש ימים פחות טובים, אני לא חושב שאתמול היה אחד כזה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אצטדיון חרא.
אני לא מהמעודדים, אבל מצטרף בשירים.
ישבתי משמאל לארגון, 50 מטר בערך ולא שמעתי כלום. עד שהבנתי איזה שיר שרים הוא כבר נגמר.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

אריק כתב:
העידוד היה רגיל כמו בכל משחק, אני ישבתי עם הבן שלי ממש צמוד לגוש.
אותם אנשים שמעודדים בטרנר עודדו גם הפעם באותה עוצמה, רק שהפעם בגלל אקוסטיקה רעה
ופיזור גדול, זה לא הצליח לסחוף אחריו עוד כמה מאות. אפילו בשירי בייסיק כמו "יאללה הפועל "
שבדר"כ סוחפים את כולם, היה חלש. מסכים שהאין עידוד לא קשור לאנשי הגוש.
אגב, גם לגוש של ארגון אוהדים קורה שיש ימים פחות טובים, אני לא חושב שאתמול היה אחד כזה.
אתחיל מזה שאני מסכים איתך אריק, הפיזור של 2000 איש לכל רחבי תבל פגע מהותית בעידוד, אך הוא טוען שהוא מעביר ביקורת כלפיי הארגון ושצריך לדעת לקבל אותה, אני עדיין לא מבין מה הטענה כלפיי הארגון- העידוד הגרוע לכאורה זה בגלל שאנשי הארגון לא מועדדים? או שהם צריכים לעבור אחד אחד באצטדיון ולהתחנן מהקהל לפתוח את הפה?

עם כל הרצון הטוב אי אפשר להחליט לאנשים האם לעודד או לא, הארגון עושה את שלו ומעודד וקורע את הגרון בתקווה שיהיו עוד מצטרפים.

אז שוב שואל,על מה בעצם הביקורת?

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

היה חרא של עידוד אתמול.
לצערי סמי עופר אשם.
והפריסה הנוראית של הקהל על פני מיליון מקומות ישיבה

סמל אישי של משתמש
oran

שליחה על ידי oran »

מה הקשר לארגון? הגוש המעודד מורכב באחוז גדול מאוהדים שלא בארגון.
התכנון הראשוני היה לפתוח לנו רק היציע בצד (איפה שנחנו יושבים נגד מכבי), אבל בעקבות פניה שלנו פתחו לנו את הדרומי ששם זוית הצפייה טובה יותר, בסופו של דבר זה דווקא פגע בעידוד כי במקום שכולם ישבו בדרומי הרבה החליטו לשבת בפינה למטה ולמעלה מה שהיקשה ליצור גוש מעודד.
תמונה

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

oran כתב:
מה הקשר לארגון? הגוש המעודד מורכב באחוז גדול מאוהדים שלא בארגון.
התכנון הראשוני היה לפתוח לנו רק היציע בצד (איפה שנחנו יושבים נגד מכבי), אבל בעקבות פניה שלנו פתחו לנו את הדרומי ששם זוית הצפייה טובה יותר, בסופו של דבר זה דווקא פגע בעידוד כי במקום שכולם ישבו בדרומי הרבה החליטו לשבת בפינה למטה ולמעלה מה שהיקשה ליצור גוש מעודד.
אורן אני בדרך כלל לא אוהב להיכנס לדיונים האלו של כי לרוב הם ניגמרים או בוויכוחים מיותרים שאף צד לא מסכים עם השני. אבל אני חייב להגיד משהו. אני מגיע לכל משחק חוץ עם אחים שלי וארבעתנו מאוד אוהבים לעודד וגם לראות את המשחק, כל משחק חוץ אנחנו מתבאסים כי אנחנו ״נאלצים״ לשבת לא ליד הארגון בגלל שהדגלים לא מאפשרים לראות את המשחק. עכשיו מה שקורה זה דבר כזה, מצד אחד הארגון משתדל להודיע שלמי שיש בעיה עם זה אז שישב בצד ואז באיצטדיונים כמו פתח תקווה נניח זה פחות מפריע כי יושבים בטריבונה ליד הארגון ואם יש גוש די חזק אז העידוד הוא טוב וגולש גם לטריבונות שליד אבל במגרשים כמו סמי עופר וטדי ואפילו נתניה, יוצא מצב שאו שאתה יושב קרוב לארגון ואז אתה לא רואה משחק בגלל הדגלים או שאתה מתרחק ואז אין עידוד ונוצר מצב של עידוד ״חלש״ כמו שתיארו פה. עכשיו כמושאמרתי אני לא נכנס לוויכוחים האלו כי מבחינתי אם הארגון החליט שיש דגלים אז יש דגלים ואני אזוז הצידה, אבל אם לארגון אכפת מגדול הגוש המועדד אז הוא צריך לבוא לקראת הקהל (לפחות עד שיהיה גוש גדול שמועדד) ולהוריד את הדגלים ולתת הזדמנות למי שרוצה לעודד ולראות משחק לבוא ולהגדיל את הגוש. חושב שהמטרה מקדשת את האמצעים, ואם באמת חשוב לכם שהגוש המעודד יגדל משחק למשחק אז לפעמים צריך לעשות ויתורים, ואולי אחרי שהגוש באמת יגדל ויהיה גוש ענקי שלא אכפת לו דגלים או לא דגלים יהיה אפשר להרים דגלים.

שלח תגובה