3 חסינים בלבד, צדק וואקמה ואוגושיש כתב: לא תפספס שום צ'אנס לקטול שחקן אה?
כל השאר מבחינתי חשופים.
3 חסינים בלבד, צדק וואקמה ואוגושיש כתב: לא תפספס שום צ'אנס לקטול שחקן אה?
לדעתי השטויות האלה משפיעות הרבה יותר ממה שאתה חושב.הפועלעולה כתב:
המשפחה שלו יכולה לעשות לחץ מהיום ועד מחר. בוזגלו עצמו יודע שאם הוא עוזב הוא הולך לקן הצרעות של הפועל או חיפה. תהיה בטוח שהוא לא ממהר לעזוב לשום מקום.
בכר כבר תיכנן להוריד את בוזגלו לספסל ורק פציעות מנעו זאת. לא אופתע אם הוא יהפוך לשחקן ספסל עד סוף העונה החל מהמחזור הבא. לא מאמין שמישהו באמת שם על השטויות של יעקב..
ובכל מקרה עם כל המגרעות זה שחקן שנתן מספרים אדירים בשנתיים האחרונות וגם העונה למרות שהיכולת לא משהו מספק מספרים לא רעים. לא מוותרים על שחקן כזה בכ"כ מהירות בטח כשהוא ישראלי. וגם אם כן, לא מוותרים למועדונים כמו הפועל וחיפה ששואפים להיאבק איתך בעונה הבאה על האליפות.
הציטוט מטעה, בכתבה שאלו אותו מפורשות אם הוא מתאים לקבוצות האלו והוא ענה שכן.ReDo כתב:"יש לי מקום במכבי ת"א או ב"ש. עוד לא הגעתי לשיא"
ציטוט של מרשיץ' מבני יהודה שתפס אותי חזק.
לא הפועל תל אביב, לא מכבי חיפה, לא ביתר ירושלים. באר שבע.
תודה לך אלונה.
לא מסכים שאצלנו עדיף, בכלל לא עדיף לחזור לארץ. שילחם שם ויעשה קריירה יפהאדום בלב בנשמהההה כתב:הוא לא שם כזה חם באירופה שקבוצות צמרת רודפות אחריו, ואם מדובר בלהיות בקבוצת אמצע בבלגיה/אוסטריה או אצלנו אז עדיף אותנו
ניקוליץ' לדעתי טופ 5 מבחינת קשרים לדעתי בליגה( אוגו, הובאן , מדוניאנין, ופריירה) , אבל הוא לא רלוונטי , רק בינואר הוא נרכש מבאטה בוריסטוב ב700 אלף דולר.Totti כתב:יש בליגה לא מעט זרים מעניינים:
רוקאביצה
קלאודימיר
רואדה
קנגאוה
אמבולה
ניקוליץ
כל אלו בנוסף לזאוריזיניו יכולים בהחלט להשתלב בקבוצות צמרת(אם הפועל נחשבת כזו, תמחקו את ניקוליץ)
כל מילהyossi כתב:אצילי יימכר בקיץ אם לא יאריך חוזה. אין בזה ספק בכלל.
הדרכון הרומני יעזור, אך אני באמת לא יודע אם עשה מספיק כדי שקבוצה מאירופה תשים את ה1-1.5 שטביב ירצה. וזה סכום שמכבי תשים. אפילו 2.
שחקן שצריך ללכת עליו.
משתמש בבוזגלו לכבירי שנואש לשחקנים ישראלים מובילים כדי להביא את הכסף.
אולי גם שחר ירצה ויעזור להגדיל את הסכום.
רוקאביצה שחקן טוב, אבל כבר יש את טוני בשמאל, ושהר/גאדיר כחלוצים.
לא יוסיף לנו הרבה מבחינת גיוון.
לגבי ז'אורז'יניו, הוא יושב על עמדה שאנחנו בהחלט צריכים להביא בקיץ.
הקשר עם האורינטצייה ההתקפית מבין השלושה.
לא ראיתי אותו מספיק כדי לחוות דעה רצינית, אך מבחינת עבודה על המגרש וחתירה למשחק עומק הוא שם.
שיתחילו בלשלם משכורות שםגיא חניה כתב: ניקוליץ' לדעתי טופ 5 מבחינת קשרים לדעתי בליגה( אוגו, הובאן , מדוניאנין, ופריירה) , אבל הוא לא רלוונטי , רק בינואר הוא נרכש מבאטה בוריסטוב ב700 אלף דולר.
נכון מאוד!RedHell כתב:מגנים הדבר הכי זועק לשמים בקבוצה הזו, 2 מגינים טובים ולכולנו יהיה קל יותר.
אל תשכחו שצריך שחקני בית לאירופה, לא הייתי ממהר להיפטר מאופיר או אפילו טוויטו גם במידה ויש מגן זרForeverRed כתב:שני מגנים זה אולי שינוי קצת קיצוני.
אחד לפחות חייב להגיע.
בהנחה שביטון ואוחיון ימשיכו בעונה הבאה, אני חושב שהסיכוי הגבוה יותר הוא בצד שמאל.
צריך שחקנים ישראלים למיטב ידיעתי, לא משנה באיזו קבוצה גדלוdor69 כתב: אל תשכחו שצריך שחקני בית לאירופה, לא הייתי ממהר להיפטר מאופיר או אפילו טוויטו גם במידה ויש מגן זר
גם וגם. שחקני בית ארבעה כמדומניbs war כתב:
צריך שחקנים ישראלים למיטב ידיעתי, לא משנה באיזו קבוצה גדלט