כן, אבל התכוונתי לתחום הארטילריה וההתקפהdelta7 כתב: פחות סוארז.

כן, אבל התכוונתי לתחום הארטילריה וההתקפהdelta7 כתב: פחות סוארז.
חיפה נשאבה ועדיין יש לה ישראלים בינוניים מאוד שעלו הרבה...CrazyRed7 כתב: לא "תישאב"?תגמור כמו חיפה עם ישראלים בינוניים.
הכל תלוי איזה שחקנים אנחנו רוצים, אם זה וובה בראון אז כן זה שחקן מצוין לדעתי, ואל תשכח שהוא שחקן משלים, קשר אחורי לא אמור להיות השחקן שנותן את הטון.שיש כתב: חיפה נשאבה ועדיין יש לה ישראלים בינוניים מאוד שעלו הרבה...
ניתוח מעניין, מרגיש כמחליף לגורדנה שכניראה יעזוב בקיץ.yossi כתב:דעה של אוהד רעננה מפורום אייסוקר (יש לומר שפגע יפה בטוני וטאהא, בחור מבין עניין):
שבתאי הגיע אלינו השנה ככה שבשונה מטוני ששיחק אצלנו שנתיים ולואי ששיחק 3 שנים ברעננה, ההתרשמות שלי משבתאי קצת יותר שיטחית..
בכל מקרה מדובר בפייטר אמיתי, אחד שנותן הכל המגרש ונלחם 90 דקות. באמת שמעולם לא נתקלתי בשחקן שבמהלך המשחק יורד לכל כך הרבה גליצ'ים ורובם באמת מוצלחים..בקיצור חוץ מפיזיות (על הפיזיות הוא מפצה בחוכמה) יש לו את כל הקישורים להיות קשר אחורי גרזן.
עכשיו ברעננה בגלל שיש את בנימין ובבייב שהיכולות ההתקפיות שלהם די מוגבלות, לרוב, הוא תופקד כקשר 50/50 או קשר התקפי שמצטרף לכל ההתקפות ולפעמים גם מנהל אותן. בפן ההתקפי שוב החוכמת משחק שלו באה לידי ביטוי, יש לו ראיית משחק מעולה ויכולת מסירה מצויינת, יש לו גם יכולת בעיטה לא רעה כשהכדור עומד ולפעמים הוא לוקח אצלינו את החופשיות..החולשה שלו היא הבעיטה לשער תוך כדי תנועה שלא תמיד באה בזמן הנכון ולרוב היא גם לא מדוייקת,
אם אני צריך להצביע על עוד חסרון זה היציבות שלו בכל מה שקשור בפן ההתקפי שציינתי קודם, יש משחקים שהוא טיפה נעלם ודברים לא כלכך הולכים לו, אבל זה לא תקף לפן ההגנתי, שם הוא תמיד מחוייב ותמיד טוב.
בקשר להשתלבות שלו בב"ש- אני לא רואה אותו תופס את המקום של הובאן, ראדי או הוגו שאני מאוד תופס משלושתם, אבל הוא גיבוי מעולה. מה שמשותף לו ולטוני(כתבתי על זה בדיון פה מזמן, כשרק הצטרף אליכם) הוא ששניהם עושים את השחקנים שמסביבם ליותר טובים ככה שהסיכוי להיכשל איתם הוא כמעט אפסי כי הדבר האחרון שמעניין אותם זו הצלחה אישית, גם במשחק פחות טוב שלהם הם יודעים מהר מאוד לזוז הצידה ולתרום בהיבטים אחרים.
ולסיום אני מזכיר שוב, שחקן בוחנים על פי עונה שלמה ככה שכל מה שכתבתי כאן, לקחת בערבון מוגבל.
איזה בלאגן? מה הפאניקה? ילכו לבוררות ויפסידו בנוק אווט מוחץ.שמעון א כתב:עוד כתבה בוואן בנושא יובל שבתאי...
כמה בלאגן ניהיה מכל הסיפור הזה.
כמו כל דבר במדינה שלנו, ההר יוליד עכברשמעון א כתב:עוד כתבה בוואן בנושא יובל שבתאי...
כמה בלאגן ניהיה מכל הסיפור הזה.
לדעתי זה תלוי בעסקת בראון.Totti כתב:1. זריהן מדווח שיש סיכוי לא רע ששבתאי יגיע בינואר בכל זאת, תמורת פיצוי
2.ב-20:30 תהיה לנו הזדמנות לראות אותו בהרכב רעננה
לטענת זריהן לא. לא היתה כוונה ראשונה לשחרר את גורדנה ושחרור שלו צפוי לצרף שחקן נוסף בנוסף לבראון במידה ויגיעו להסדר עם שבתאיCrazyRed7 כתב: לדעתי זה תלוי בעסקת בראון.
אם בראון לא יגיע אז שבתאי יגיע תמורת פיצוי.
השמועות הם שהצענו לרעננה את ארבייטמן ובנוסף 300 אלף יורו, הם דורשים 600 אלף יורו.Totti כתב:1. זריהן מדווח שיש סיכוי לא רע ששבתאי יגיע בינואר בכל זאת, תמורת פיצוי
2.ב-20:30 תהיה לנו הזדמנות לראות אותו בהרכב רעננה
300 יורו וחלוץ בשביל שחקן שיגיע חינם בקיץ?!?!?Sir Alex Ferguson כתב: השמועות הם שהצענו לרעננה את ארבייטמן ובנוסף 300 אלף יורו, הם דורשים 600 אלף יורו.
300 אלף יורו בשביל חצי שנה? לא שווה !Sir Alex Ferguson כתב: השמועות הם שהצענו לרעננה את ארבייטמן ובנוסף 300 אלף יורו, הם דורשים 600 אלף יורו.