הפינה האופטימית למחזור ה28

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ns75

Re: הפינה האופטימית למחזור ה28

שליחה על ידי ns75 »

CrazyRed7 כתב: אז לשיטתך אין הבדל בין קבוצה אלופה שלוש שנים ברציפות לבין טוענת כתר שדבק בה תדמית לוזרית ושלפני פחות משנה שילשלה בגמר הגביע וקיבלה שש?
אם אתה חושב שעובדה שלא לקחנו אליפות 40 שנה לא יושב על השחקנים אז אין לך מושג.

קל לבוא ולזרוק כל מיני משפטים בפורום אבל מה לעשות שבפועל, השחקן הישראלי לא מתפקד תחת לחץ.
אתמול פה ושם הלחץ ניכר, במיוחד במחצית השניה, אבל סה״כ היה סביר.
זה בדיוק מה שאני אומר,לא עמדו בלחץ

מי שלא עומד בלחץ לא לוקח אליפות

אין לזה קשר לארבעים שנה שראית בעיתונים כי זה סקסי ונשמע יפה בתור כותרת, בפועל לאף אחד בקבוצה לא יושבים ארבעים שנה על הכתפיים

ואגב דיברת על ״השחקן הישראלי״ שלא עומד בלחץ, להם יש שחקנים מפורטו ריקו?

ואגב 2, ראדי שלקח שלוש אליפויות רצופות, היה הכי חלש במגרש והסריח כל גבעול דשא, גם הוא מושפע מהארבעים שנה בלי אליפות?

סמל אישי של משתמש
אלדר

Re: הפינה האופטימית למחזור ה28

שליחה על ידי אלדר »

ns75 כתב:
זה בדיוק מה שאני אומר,לא עמדו בלחץ

מי שלא עומד בלחץ לא לוקח אליפות

אין לזה קשר לארבעים שנה שראית בעיתונים כי זה סקסי ונשמע יפה בתור כותרת, בפועל לאף אחד בקבוצה לא יושבים ארבעים שנה על הכתפיים

ואגב דיברת על ״השחקן הישראלי״ שלא עומד בלחץ, להם יש שחקנים מפורטו ריקו?

ואגב 2, ראדי שלקח שלוש אליפויות רצופות, היה הכי חלש במגרש והסריח כל גבעול דשא, גם הוא מושפע מהארבעים שנה בלי אליפות?
כדי לשנות DNA של מועדון צריך להיות משהו מערכתי כולל
ומה לעשות שגם אנחנו האוהדים מייצרים תכונה חזקה יותר לפני משחקי עונה?
אם לנו זה יושב בראש ומופגן החוצה זה אוטומטית עובר לשחקנים. ברור שכשהשופט שורק זה נטו כדורגל אבל המוכנות למשחק והוויב מסביב גורם לראש לחשוב ולרוץ סביב עצמו, תאמין לי זה יותר מעייף מכל ספרינט. כשהקהל יבוא רגוע יותר, כך גם אוטומטית זה יוקרן לשחקנים. תסתכל 3 שנים אחורה, ותראה שכל אחד מאיתנו התבגר והפנים דברים לפני משחק עונה. זה התפתחות ותהליך ושאפו ענק לשחקנים שלא נפלו ללחץ הזה. הוא היה מטורף!

שלח תגובה