אלדר כתב:
מנותק מהמציאות?
באר שבע הביאה את פאיוביץ׳ ושברה לו את המחסום להגיע לארץ.
גילה שהשד לא נורא, התאהב במדינה קצת לא הסתדר לו וחתם במכבי שערים!!! זה גם נראה לי תסריט שתלוש מהמציאות.. ובכל זאת קרה.
אז קח כמה זרים כאלו לדוגמא. שאפשר להשאיר בארץ ופשוט יעברו לקבוצות קטנות.
זה לא תלוש מהמציאות וקרה המון.
וגם יקרה יותר אם נתמיד בזה.
אני רק רוצה לציין לחבר׳ה שמגנים על הישראלים.
אחי שחקן בליגה הלאומית. האינטרס שלי שיתקדם, ועל אחת כמה וכמה שלא יהיו פה יותר זרים.
אבל עם כל הכבוד, אני תמיד אומר לו שאם הוא יהיה טוב הוא יתקדם, ואם לא אז לא.
שום זר בעולם לא יעצור התקדמות של ישראלי חדור מטרה, נחוש להצליח, כישרוני ובעיקר מקצוען. צאו מהסרט הזה.
אין מה לחלק מתנות יותר. רוצים כדורגל טוב, רוצים רמה גבוה.
נשבר כבר מהבן של והדוד של שעולה לבוגרים בקבוצות.
מי שטוב יצליח ומי שלא יש אחלה משכורות בליגה א׳.
מה שקורה היום עם עניין הזרים הם נטו בעיה של הכדורגלן הישראלי ואני אסביר.
פעם לא מזמן,לפני שנים ספורות הכדורגלן הישראלי על אף המחסור בתשתיות היה מלא תשוקה ורצון להוכיח.
לא נלך כזה רחוק ונקפוץ לשנות ה90 בהם הכדורגל הישראלי היה כיפי ותמים,שחקנים כמו:אייל ברקוביץ,חיים רביבו,אלון חזן,נימני,זוהר,מזרחי,אוחנה ואפילו סתיו אלימלך שלנו היו מושא להערצה בכל הארץ.
במשחקי הנבחרת נשברו שיאי רייטינג מטורפים,הנבחרת אמנם לא הצליחה לעלות לטורניר יוקרתי,אבל בכל משחק הרגשת שהשחקנים נותנים הכל.
כל משחק בית היה מלחמת עולם וידעת שהנבחרת היריבה ולא משנה איך קוראים הייתה צריכה לירוק דם כדי לנצח כאן.
נקודת המפנה הייתה מול דנמרק שבה קיבלנו תבוסה קשה ואז היה צריך לחשב מסלול מחדש.
במקום זה,הכדורגלן הישראלי הפך מפונק,יהיר,שם נרדף לעצלן.
פאקן גולסה רוצה 350 אלף דולר לעונה!!
הבעלים ובצדק מבינים שסוחטים אותם,הם מרגישים שהתמורה ביחס לתשואה היא ברוב המקרים אפסית.
בן בסט,שכטר,ריקן,עטר,ועוד ועוד הם רק דוגמא קטנה.
לארגון השחקנים אני יכול להגיד שהגמל לא רואה את הדבשת של עצמו.
אדום זקן כתב:מה שקורה היום עם עניין הזרים הם נטו בעיה של הכדורגלן הישראלי ואני אסביר.
פעם לא מזמן,לפני שנים ספורות הכדורגלן הישראלי על אף המחסור בתשתיות היה מלא תשוקה ורצון להוכיח.
לא נלך כזה רחוק ונקפוץ לשנות ה90 בהם הכדורגל הישראלי היה כיפי ותמים,שחקנים כמו:אייל ברקוביץ,חיים רביבו,אלון חזן,נימני,זוהר,מזרחי,אוחנה ואפילו סתיו אלימלך שלנו היו מושא להערצה בכל הארץ.
במשחקי הנבחרת נשברו שיאי רייטינג מטורפים,הנבחרת אמנם לא הצליחה לעלות לטורניר יוקרתי,אבל בכל משחק הרגשת שהשחקנים נותנים הכל.
כל משחק בית היה מלחמת עולם וידעת שהנבחרת היריבה ולא משנה איך קוראים הייתה צריכה לירוק דם כדי לנצח כאן.
נקודת המפנה הייתה מול דנמרק שבה קיבלנו תבוסה קשה ואז היה צריך לחשב מסלול מחדש.
במקום זה,הכדורגלן הישראלי הפך מפונק,יהיר,שם נרדף לעצלן.
פאקן גולסה רוצה 350 אלף דולר לעונה!!
הבעלים ובצדק מבינים שסוחטים אותם,הם מרגישים שהתמורה ביחס לתשואה היא ברוב המקרים אפסית.
בן בסט,שכטר,ריקן,עטר,ועוד ועוד הם רק דוגמא קטנה.
לארגון השחקנים אני יכול להגיד שהגמל לא רואה את הדבשת של עצמו.
לא חושב שהשחקן הישראלי השתנה יותר מדי, בטח לא ברמת המקצוענות והמוטיבציה שלו.
פשוט השאר התקדמו.
מת על התירוץ הזה שפחות זרים זה כדורגלן ישראלי נוסף שיכול להתפתח.
רוצים שהרמה פה תעלה באמת? תוכנית חומש דחופה לגביי כל מחלקות הנוער, תוכנית שתגובה ע"י משרד הספורט והמדינה תעזור במימונו, תוכנית שאת פירותיה נראה רק עוד 10 שנים ואז סוף סוף השחקן הישראלי ילמד לשחק בנגיעה והמגנים ילמדו להרים.
עד אז שיפסיקו לבלבל על זרים כשבנבחרת יש מגנים כמו אופיר דוידזאדה שעם כל האהבה אליו לא חושב שהוא מתאים בכלל לקבוצת צמרת בארץ.
ההתאחדות צפויה לאשר מחר את חוק 6 הזרים (ONE).
פאנן בא לנו בתזמון מעולה.
ניגשים לגנט, נותנים מחיר, אומרים כן כן לא לא, לאחר מכן ניגשים לאופיר, כן כן לא לא.
ויאללה לסגור פינות.
nir767676 כתב:ההתאחדות צפויה לאשר מחר את חוק 6 הזרים (ONE).
פאנן בא לנו בתזמון מעולה.
ניגשים לגנט, נותנים מחיר, אומרים כן כן לא לא, לאחר מכן ניגשים לאופיר, כן כן לא לא.
ויאללה לסגור פינות.
לא ניגשים לגנט ולא נעליים, מטילים וטו על המהלך, אופיר חייב להישאר לעונה הקרובה לפחות.
שאלונה תתן לו מילה עונה הבאה לך לאן שתרצה באירופה.
מה שחסר לנו זה עושה משחק אמיתי וחלוץ וסגרנו את הסגל מושלם.
העדפה שלי ז'ורז'יניו וחלוץ 9 קלאסי כי כל שאר הסגנונות יש לנו כבר.
מצחיק, הרבה כותבים שתמכו בחוק 6 הזרים, היו אלה שביקרו את ההחתמה האחרונה של לוסיו.
אני לא יודע מה תהיה ההיררכיה בחולית ההתקפה ומה התפקיד שמייעד בכר ללוסיו, אבל מישהו חשב על כך שאולי לוסיו הוחתם בשביל שתהיה אופציה לשחק איתו כזר השישי שלנו? שהמחשבה היא להביא זר שלא מרוויח משכורת עתק, שלא בא עם אגו מנופח, זר שגם יסכים להיות שחקן רוטציה ולהיות זה שלפעמים פותח בהרכב אבל גם לפעמים עולה מהספסל במקום אחד משאר 5 הזרים?
מה הסיכוי שזר עם משכורת מנופחת ואגו מנופח יסכים לשבת על הספסל? מה הסיכוי שזר כזה יסכים לא רק לשבת על הספסל אלא גם לדעת שגם כשהוא על הספסל לא בטוח שהוא יכנס כמחליף כי על מנת לשתף אותו צריך להוציא זר אחר כלומר יש כאן גם שיקולים לא מקצועיים בגלל ההגבלה של החוק החדש שרק 5 זרים יכולים להיות במגרש גם אם יש בקבוצה 6 זרים שהם הכי טובים בעמדות שלהם בקבוצה?
Sir Alex Ferguson כתב:מצחיק, הרבה כותבים שתמכו בחוק 6 הזרים, היו אלה שביקרו את ההחתמה האחרונה של לוסיו.
אני לא יודע מה תהיה ההיררכיה בחולית ההתקפה ומה התפקיד שמייעד בכר ללוסיו, אבל מישהו חשב על כך שאולי לוסיו הוחתם בשביל שתהיה אופציה לשחק איתו כזר השישי שלנו? שהמחשבה היא להביא זר שלא מרוויח משכורת עתק, שלא בא עם אגו מנופח, זר שגם יסכים להיות שחקן רוטציה ולהיות זה שלפעמים פותח בהרכב אבל גם לפעמים עולה מהספסל במקום אחד משאר 5 הזרים?
מה הסיכוי שזר עם משכורת מנופחת ואגו מנופח יסכים לשבת על הספסל? מה הסיכוי שזר כזה יסכים לא רק לשבת על הספסל אלא גם לדעת שגם כשהוא על הספסל לא בטוח שהוא יכנס כמחליף כי על מנת לשתף אותו צריך להוציא זר אחר כלומר יש כאן גם שיקולים לא מקצועיים בגלל ההגבלה של החוק החדש שרק 5 זרים יכולים להיות במגרש גם אם יש בקבוצה 6 זרים שהם הכי טובים בעמדות שלהם בקבוצה?
Sir Alex Ferguson כתב:מצחיק, הרבה כותבים שתמכו בחוק 6 הזרים, היו אלה שביקרו את ההחתמה האחרונה של לוסיו.
מצחיק, אבל לאורך כל הקיץ הצהירו בקבוצה שהם מחפשים חלוץ שיעשה את ההבדל.
אסי הבטיח משהו שעוד לא ראינו. בכר הבהיר ששחקני הרכש שיוחתמו יהיו רק כאלה שישדרגו את הקיים.
כל זה לא עומד בקנה אחת עם הטענות שלך.
ForeverRed כתב:
מצחיק, אבל לאורך כל הקיץ הצהירו בקבוצה שהם מחפשים חלוץ שיעשה את ההבדל.
אסי הבטיח משהו שעוד לא ראינו. בכר הבהיר ששחקני הרכש שיוחתמו יהיו רק כאלה שישדרגו את הקיים.
כל זה לא עומד בקנה אחת עם הטענות שלך.
גם אתה צודק, אבל יכול מאוד להיות שהלכו על שינוי תוספתי והחליטו לשים את "הבייצים" בסל של הקשר(או מגן,אמן מגן)