רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי שיש »

Melikson24 כתב:
14 דצמבר 2024, 20:58
מעניין אותי אם ימשיך לרוץ עם המערך מ2 המשחקים האחרונים בלונג ראן או שנחזור ל433.
באותו הרכב אפשר לשחק בשני מערכים וזה קטלני

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

״במחצית אמרתי לשחקנים קודם כל כפיים על המחצית, דיברנו גם על כמה נקודות טקטיות שעשינו בהם טעויות וחבל, ומעבר לכך אמרתי להם שיש לנו סגל שעובד מאוד טוב באימונים ואני רוצה לתת להם דקות אז שישימו טיפה את הרצון לשחק בצד כי אני יודע שאף אחד לא רוצה לצאת ברגע כזה״

״אני לא חושב שהמומנטום נפגע בגלל החילופים, אני מסכים שהם עצרו את השטף ואז הגיע גם האדום שטרף את הקלפים, אבל אני חושב שהמחליפים כן נכנסו טוב היום, אהבתי במיוחד לראות שאחרי האדום המשכנו להניע כדור וללחוץ, הכי קל לוותר על העקרונות משחק שלך כשאתה ב-10 שחקנים אבל אני שמח שהמחליפים תרמו בלשמור על העקרונות האלו״

״אין גבול לאן אפשר להתקדם, המשחק הבא מתחיל ב-0:0 ואנחנו צריכים להמשיך לעבוד קשה ולהגיע טוב למשחקים הבאים״

״הייתה לי שיחה עם יוספי השבוע והבנתי שהוא לא רוצה להיות פה, חבל לי כי תומר שחקן מצויין שיכל לעזור לנו הרבה ואני מכבד אותו אבל מי שלא רוצה להיות פה יש הרבה מאוד אחרים שכן היו רוצים ונלחמים בשביל זה״

״אנחנו רוצים להתחזק כדי להוסיף איכות לקבוצה, אנחנו גם רוצים להיות מאוד מאוד מדויקים כי אנחנו אוהבים מה שקורה פה״

״מאז שגריטה הגיע אני רואה כמה הוא עובד קשה ובשבועיים האחרונים גם הייתה לו קפיצה באימונים, הוא סופר חיובי ואהבתי לראות שהקהל והשחקנים התגייסו ותמכו בו ברגעים שפחות הלך לו, מעבר לשער ולבישול בהרבה רגעים קטנים במשחק הוא עשה בדיוק מה שאנחנו רוצים״

״רצינו מאוד להביא את מזרחי לפה והרבה אנשים הרימו גבה אבל ידענו בדיוק איזה שחקן הוא ולאן הוא יכול להתפתח ואני שמח קודם כל בשבילו על ההתקדמות שלו, אני חושב שהוא יכול להיות עוד הרבה יותר טוב בהרבה אספקטים והוא יודע את זה״

״הטעות של אליאסי זה לא זלזול, זו הייתה טעות טקטית, יצאנו לאופסייד שלא היינו צריכים, העמדה של השוער הייתה נמוכה ובסוף זה אינסטינקט״

״אני מציע לא להתייחס לשמועות, אנחנו מאוד מרוצים מהשחקנים שלנו ואנחנו לא נשחרר שחקנים בקלות כמו שאתם חושבים״

״אמרתי למביא הכדורים היום אתה שחקן שלנו, תהיה מרוכז מה השחקנים שלנו רוצים, אם הם רוצים לשחק מהר תזרוק להם מהר ואם הם רוצים לאט תזרוק להם לאט״

״היום לפני המשחק דיברנו על מה הההבדל בין שחקנים טובים,צוות טוב ומאמן טוב לבין שחקנים טופ,צוות טופ ומאמן טופ ולדעתי ההבדל הוא העליות והירידות, עד כמה אנחנו נהיה בתהליך של שיפור מתמיד וזה מבחן עבורנו בין אם זה נגד קבוצה גדולה או קטנה ובין אם זה בבית או בחוץ, מהיום ועד הרגע האחרון במאי זה מבחן עבורנו״

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

Itay כתב:
14 דצמבר 2024, 21:48
״במחצית אמרתי לשחקנים קודם כל כפיים על המחצית, דיברנו גם על כמה נקודות טקטיות שעשינו בהם טעויות וחבל, ומעבר לכך אמרתי להם שיש לנו סגל שעובד מאוד טוב באימונים ואני רוצה לתת להם דקות אז שישימו טיפה את הרצון לשחק בצד כי אני יודע שאף אחד לא רוצה לצאת ברגע כזה״

״אני לא חושב שהמומנטום נפגע בגלל החילופים, אני מסכים שהם עצרו את השטף ואז הגיע גם האדום שטרף את הקלפים, אבל אני חושב שהמחליפים כן נכנסו טוב היום, אהבתי במיוחד לראות שאחרי האדום המשכנו להניע כדור וללחוץ, הכי קל לוותר על העקרונות משחק שלך כשאתה ב-10 שחקנים אבל אני שמח שהמחליפים תרמו בלשמור על העקרונות האלו״

״אין גבול לאן אפשר להתקדם, המשחק הבא מתחיל ב-0:0 ואנחנו צריכים להמשיך לעבוד קשה ולהגיע טוב למשחקים הבאים״

״הייתה לי שיחה עם יוספי השבוע והבנתי שהוא לא רוצה להיות פה, חבל לי כי תומר שחקן מצויין שיכל לעזור לנו הרבה ואני מכבד אותו אבל מי שלא רוצה להיות פה יש הרבה מאוד אחרים שכן היו רוצים ונלחמים בשביל זה״

״אנחנו רוצים להתחזק כדי להוסיף איכות לקבוצה, אנחנו גם רוצים להיות מאוד מאוד מדויקים כי אנחנו אוהבים מה שקורה פה״

״מאז שגריטה הגיע אני רואה כמה הוא עובד קשה ובשבועיים האחרונים גם הייתה לו קפיצה באימונים, הוא סופר חיובי ואהבתי לראות שהקהל והשחקנים התגייסו ותמכו בו ברגעים שפחות הלך לו, מעבר לשער ולבישול בהרבה רגעים קטנים במשחק הוא עשה בדיוק מה שאנחנו רוצים״

״רצינו מאוד להביא את מזרחי לפה והרבה אנשים הרימו גבה אבל ידענו בדיוק איזה שחקן הוא ולאן הוא יכול להתפתח ואני שמח קודם כל בשבילו על ההתקדמות שלו, אני חושב שהוא יכול להיות עוד הרבה יותר טוב בהרבה אספקטים והוא יודע את זה״

״הטעות של אליאסי זה לא זלזול, זו הייתה טעות טקטית, יצאנו לאופסייד שלא היינו צריכים, העמדה של השוער הייתה נמוכה ובסוף זה אינסטינקט״

״אני מציע לא להתייחס לשמועות, אנחנו מאוד מרוצים מהשחקנים שלנו ואנחנו לא נשחרר שחקנים בקלות כמו שאתם חושבים״

״אמרתי למביא הכדורים היום אתה שחקן שלנו, תהיה מרוכז מה השחקנים שלנו רוצים, אם הם רוצים לשחק מהר תזרוק להם מהר ואם הם רוצים לאט תזרוק להם לאט״

״היום לפני המשחק דיברנו על מה הההבדל בין שחקנים טובים,צוות טוב ומאמן טוב לבין שחקנים טופ,צוות טופ ומאמן טופ ולדעתי ההבדל הוא העליות והירידות, עד כמה אנחנו נהיה בתהליך של שיפור מתמיד וזה מבחן עבורנו בין אם זה נגד קבוצה גדולה או קטנה ובין אם זה בבית או בחוץ, מהיום ועד הרגע האחרון במאי זה מבחן עבורנו״

מאןהב בראיונות שלו, הבנאדם מבין כדורגל ויודע גם להסביר את זה לעולם. הוא לא סתם מחרטט על מערכים או נותן תשובות גנריות, הרבה פעמים הוא ממש נותן הצצה להלך המחשבה הטקטי

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

העונה עוד ארוכה ובמשחקים כאלה צריך כבר במחצית לעשות 3-4 חילופים,
מאוד מפתיעה ההתפוצצות הזאת שלנו,שפו גדול לרן

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

עולה כעת לפודקאסט עם דן ביטון ב-one בלייב, אולי נקבל איזה רמז לינואר :)

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

Itay כתב:
17 דצמבר 2024, 19:47
עולה כעת לפודקאסט עם דן ביטון ב-one בלייב, אולי נקבל איזה רמז לינואר :)
היה סה״כ מרתק כרגיל לשמוע את קוזוק, לרוב נשאל על אותן שאלות דביליות שהעיתונאים מעלים בפניו כל שבוע אבל כן היה מרענן לשמוע על הצוות המקצועי החדש שלו, על מערך הסקאוטינג החדש, על הרצון שלו לראות את הבית האדום משתדרג בעתיד, על ידע מקצועי שהוא רכש בשנים האחרונות, על שיחות שלו עם אלונה, על התהליך של החתמת קאנגווה (שהצהיר בקולו שהוא כאן כדי להישאר)....

מבורך מאוד האירועים האלו שבסוף ידביקו חזרה את הקהל ויפתחו פה תרבות ספורט כמו שצריך.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

תשנו את הכותרת
בתז הוא קוזוק
ואומרים קוזוך
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

shovalb9 כתב:
17 דצמבר 2024, 23:53
תשנו את הכותרת
בתז הוא קוזוק
ואומרים קוזוך
לפי מה שהבנתי מהראיון הייתה טעות שסבא שלו עלה לארץ ורשמו במקום קוז'וך קוז'וק, אפשר להשאיר את זה כקוז'וך בכותרת זה לא קריטי

ומדהים, הוא צנוע ממש ולא משתחצן וזה כיף לשמוע אותו
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

ראיון טוב אחרי המשחק.
מבין מה הביא לאיבוד המשחק ואיזה דגש צריך לשים.

מאוד אוהב את הכדורגל שלו ואיך שהוא רואה את המשחק.
כן, טעה אולי בהרכב ופספס מעט בחילופים אבל רק תזכרו שהוא טירון לגמרי במאבקי אליפות, מאמן צעיר ועדיין בלא מעט דקות אנס את מכבי עם כל הסגל הנוצץ.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

לא ראיתי את הראיון ולא יודע מה אמר אבל התיקו הזה עליו.

בכל משחק ככה הוא עושה חילופים מאוד מאוחרים והיום שהיה חייב חילופים מוקדמים עוד לפני הגול השיוויון הוא לא עשה את זה וגם אחרי השיוויון לא.
טעה בבחירה באחמד והוציא אותו מאודדדד מאוחר.

נקווה שהוא ידע לתקן את זה במשחקים הבאים.
תמונה

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

In ran we trust
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

מאמן קטלני,אז איחר עם החילופים יאללה
״התיקו עליו״, וואלה אתם צריכים לשבת כל היום בפודקאסטים האלה של הפרשנים.
כל אחד נהיה לי כאן פפ.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

Red Tiger כתב:
01 ינואר 2025, 22:55
מאמן קטלני,אז איחר עם החילופים יאללה
״התיקו עליו״, וואלה אתם צריכים לשבת כל היום בפודקאסטים האלה של הפרשנים.
כל אחד נהיה לי כאן פפ.
מחזור 16, מקום ראשון עם משחק שגנבו לנו ונקודה ששדדו לנו.

כולם הימרו שהרבה לפני הוא בבית. מאמן אדיר.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

להבדיל מהשושלת אין לנו סגל נוצץ ומאוזן בכל עמדה אבל יש לנו בהחלט קבוצה מאומנת שמכפה על הכל.
תיקו מבאס אבל רן מוכיח שוב שהוא מאמן אדיר.
יש עוד ריצה ארוכה..

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

נכון להיום הוא האיש שמבין הכי הרבה כדורגל בביצה המקומית.
אפשר לראות את זה בראיונות איתו. מדברים כדורגל, מערכים, שחקנים לא "מה אתה אומר על התספורת של בוזגלו" ופיפי קקי מהזן הנמוך שהתרגלנו לראות פה.

נשבע שמכל ראיון איתו אני לומד משהו על כדורגל.

שלח תגובה