ראשון (6.10) בשעה 20:40 יוצאים לקרייה
Re: ראשון (6.10) בשעה 21:00 יוצאים לקרייה
באסה ....
כמות גדולה שהייתה מגיעה אילו המשחק היה בשבת, כנראה לא תגיע.
כמות גדולה שהייתה מגיעה אילו המשחק היה בשבת, כנראה לא תגיע.
[align=center]
GIFSoup[/align]

- המשוגע האדום
משחק מרכזי שני ברציפות
לא הבנתי למה אין משחק ביום שני אבל זה טוב,פחות הכנה למכבי חיפה מאז שיחזרו מהמשחק באירופה
לא הבנתי למה אין משחק ביום שני אבל זה טוב,פחות הכנה למכבי חיפה מאז שיחזרו מהמשחק באירופה
יש משחק של הנבחרת באותו שבוע. כנראה בגלל זה לא משחקים בשני.המשוגע האדום כתב:משחק מרכזי שני ברציפות
[align=center]
GIFSoup[/align]

- המשוגע האדום
אני ידוע אבל המשחק של הנבחרת או בשישי או שבת ככה שבכל מקרה הם לא ייצאו לפני יום שלישי או רביעיאביב כתב: יש משחק של הנבחרת באותו שבוע. כנראה בגלל זה לא משחקים בשני.
מה זו השעה הזו ?!?!
מרתיח !!
אנשים עובדים ילדים לומדים, מהם חשבו בש-חיפה בחצי שעה??
ילדים יחזרו הביתה בשעות הלילה, חייב לפנות להתאחדות.
מרתיח !!

+1שי האדום כתב:מה זו השעה הזו ?!?!
מרתיח !!
חייבים לעשות סוף למשחקים בשעות האלה. 19:30 צריכה להיות השעה הכי מאוחרת.
- The red one
זו השעה של המשחקים המרכזיים. אין מה לעשות.
צריכים לנצל את התקופה הנוראית של חיפה ואת העובדה שהם משחקים בחמישי בקזחסטן ובוודאי יחזרו רק בשישי בצהריים לארץ.
צריכים לנצל את התקופה הנוראית של חיפה ואת העובדה שהם משחקים בחמישי בקזחסטן ובוודאי יחזרו רק בשישי בצהריים לארץ.
יש מה לעשות, זה שזה לא פוגע באוהדים כמוך זה משהו אחר.אדום בלב בנשמהההה כתב:זו השעה של המשחקים המרכזיים. אין מה לעשות.
אבל מאות אוהדים הולכים להיפגע בגלל השעה המאוחרת.
צריך לבדוק מה המניעה לשחק בשעה יותר מוקדמת.

- The red one
פשוט וקל - זו השעה של המשחק המרכזי, זה מה שערוץ 11 קובע. האופציה הילידה שאני רואה שקיימת היא להעביר את המשחק ל20:00 ושהמשחק בין אשדוד למכבי תל אביב יהיה המרכזי והוא ישוחק בשעה 21:00, אבל שוב - זה הבדל של שעה בלבד.שי האדום כתב:
יש מה לעשות, זה שזה לא פוגע באוהדים כמוך זה משהו אחר.
אבל מאות אוהדים הולכים להיפגע בגלל השעה המאוחרת.
צריך לבדוק מה המניעה לשחק בשעה יותר מוקדמת.
בשבת אי אפשר לשחק בגלל הליגה האירופית של חיפה וכאמור בשעה מאוחרת יותר לא כי זו המשבצת של המשחק המרכזי. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. בסיבוב הזה אנחנו נדפקים, בסיבוב הבא אוהדי חיפה ידפקו.
מה שכן שווה לבדוק הוא אפשרות שרכבת ישראל תוציא רכבת מיוחדת מתחנת בת גלים לאחר המשחק, כמו שעשתה בשני האחרון המפגש בין מכבי חיפה למכבי תל אביב. הרכבת תעצור בתל אביב ומשם יש רכבות 24/7 לב״שתנו.
העניין הוא שלתל אביב הגיעו 2000 צהובים והצפי לקהל שלנו, גם במידה וננצח מחר, לא יעלה על 1000 אז אני לא יודע כמה זה משתלם.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
משחק מרכזי זה הבנתי, שעה 21:00 גם זה הבנתי.אדום בלב בנשמהההה כתב: פשוט וקל - זו השעה של המשחק המרכזי, זה מה שערוץ 11 קובע. האופציה הילידה שאני רואה שקיימת היא להעביר את המשחק ל20:00 ושהמשחק בין אשדוד למכבי תל אביב יהיה המרכזי והוא ישוחק בשעה 21:00, אבל שוב - זה הבדל של שעה בלבד.
בשבת אי אפשר לשחק בגלל הליגה האירופית של חיפה וכאמור בשעה מאוחרת יותר לא כי זו המשבצת של המשחק המרכזי. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. בסיבוב הזה אנחנו נדפקים, בסיבוב הבא אוהדי חיפה ידפקו.
מה שכן שווה לבדוק הוא אפשרות שרכבת ישראל תוציא רכבת מיוחדת מתחנת בת גלים לאחר המשחק, כמו שעשתה בשני האחרון המפגש בין מכבי חיפה למכבי תל אביב. הרכבת תעצור בתל אביב ומשם יש רכבות 24/7 לב״שתנו.
העניין הוא שלתל אביב הגיעו 2000 צהובים והצפי לקהל שלנו, גם במידה וננצח מחר, לא יעלה על 1000 אז אני לא יודע כמה זה משתלם.
את המניעה לשחק מוקדם יותר למשל ב-19:30, את זה לא אני לא מבין .

- The red one
ערוץ 11 צריך לשדר חדשות בשעה 20:00.שי האדום כתב:
משחק מרכזי זה הבנתי, שעה 21:00 גם זה הבנתי.
את המניעה לשחק מוקדם יותר למשל ב-19:30, את זה לא אני לא מבין .
לדעתי ניצחון על בני יהודה יגרום להרבה קהל להגיד , לא משנה באיזה שעה , אני שם !