הפינה האופטימית למחזור 5

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

הפינה האופטימית למחזור 5

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אוסטין אג'ידה: למרות שבעיתון לא נתנו לו ציון גבוה הוא מבחינתי כולל סוארז היה המצטיין עם הצלות נהדרות במחצית הראשונה.

סוארז: שאני טועה אז אני מקבל את הטעות, וטעיתי לגביי סוארז, נותן עבודה נהדרת, כל עוד החמאס והג'יאהד האיסלמי לא יורים רקטות זה טוב לנו.

הקהל: למרות שאולי היו אוהדים שלנו שהיו אחראיים לשריפה ברכבת, למרות שיש לנו אוהדים שהם לא הכי הכי אבל במשחק הקהל שלנו היה המצטיין לפניי אג'ידה וסוארז, נתנו תצוגת תכלית ושאפו, היה נהדר להיות חלק מזה :)

בן ביטון: אומנם לא נתן משחק גדול מבחינתה התקפית אבל הגנתית יש לנו מגן סוף כל סוף ולא אוויר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: הפינה האופטימית למחזור 5

שליחה על ידי yedidel »

לא יכלתי לכתוב את זה טוב יותר ;)

אג'ידה, למרות כמה שטויות שהוא עושה כל פעם שהוא לבעוט כדור 5, נתן משחק גדול שהזכיר את הסיבות שהביאו אותו אלינו.
סוארז עד עכשיו בהחלט נותן עבודה יפה בעמדת הבלם.

ובן ביטון - זה ממש לא מובן מאליו לבוא בהופעה השנייה שלך בהרכב לקרית אליעזר ולשחק עם כזה ביטחון. אמנם חן עזרא עבר אותו פעם-פעמיים אבל זה קורה לכל מגן בליגה מול שחקן כזה.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

דר אדום בנשמה כתב:אוסטין אג'ידה: למרות שבעיתון לא נתנו לו ציון גבוה הוא מבחינתי כולל סוארז היה המצטיין עם הצלות נהדרות במחצית הראשונה.

סוארז: שאני טועה אז אני מקבל את הטעות, וטעיתי לגביי סוארז, נותן עבודה נהדרת, כל עוד החמאס והג'יאהד האיסלמי לא יורים רקטות זה טוב לנו.

הקהל: למרות שאולי היו אוהדים שלנו שהיו אחראיים לשריפה ברכבת, למרות שיש לנו אוהדים שהם לא הכי הכי אבל במשחק הקהל שלנו היה המצטיין לפניי אג'ידה וסוארז, נתנו תצוגת תכלית ושאפו, היה נהדר להיות חלק מזה :)

בן ביטון: אומנם לא נתן משחק גדול מבחינתה התקפית אבל הגנתית יש לנו מגן סוף כל סוף ולא אוויר...
דר - בשום פנים לא האוהדים היו אחראיים לשריפה ברכבת. שלא יעלה למחשבה של אף אחד שזה מה שקרה!! מציע לך לערוך.
לגבי רמת העידוד - למרות העובדה שלמשחקים כאלו מגיעה כמות גדולה של אנשים שלא בדיוק בראש שלהם לתת את הגרון ושהאצטדיון והמיקום שלנו בתוכו היו גרועים ביותר- הייתה רמת עידוד סבירה +.

סוארס ללא שום ספק המצטיין של המשחק. פשוט נתן תצוגה מרשימה ביותר בהגנה. אחת הטובות שלו במדי הקבוצה והטובה ביותר כשהוא מתפקד כ-בלם.

בכלל, כיף לראות את הקבוצה שלך כשכולם כמעט נותנים את התחת ומראים מלחמה בכל משחק.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס״ד
מילים טובות לכל הרביעייה האחורית + השוער, כמובן שסוארז בראש.
נדמה היה אתמול שסוארז פשוט כל יכול, לא משנה מי בא אליו, זה תמיד נגמר עם כדור ברגליים שלו. יצא גם כמה פעמים קדימה בהצלחה ולא איבד כדור למרות לחץ, לא זכורה לי אפילו עברה אחת שהוא עשה.
ביטון שוב הרשים לטובה.
עמד מול עזרא שזה אחד מהאתגרים הגדולים בארץ למגן בכבוד, הפעם הוא כמעט ולא שותף התקפית אך תמיד עלה קדימה ודאג לרווח את המשחק.
חשבתי שחוסר הניסיון יהיה בעוכריו, הוכיח לי שטעיתי. ראוי בהחלט לחולצת ההרכב גם במשחקים הבאים.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

דר, אני מקווה שתלמד להבא.. לתת הזדמנות.
במשך כל הקיץ קדחת לנו כמעט בכל נושא ובכל תגובה שלך כמה סוארס לא צריך להיות בלם. ואני ואולי עוד כמה כאן אמרו שצריך לתת לו זמן.

סוארס היום הוכיח שהוא בלם ברמה גבוה מאד.
כח פיזי אדיר, נלחם, מהיר, טכני.. כל מה שבלם צריך להיות.

אין ספק שרואים אותו מאושר יותר בתור בלם מאשר קשר אחורי.

דג'אני לא היה טוב היום והיו לו די הרבה איבודי כדור.

בן ביטון - משחק ענק.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

סוארס בהופעה הכי גדולה של בלם שלנו בשנים האחרונות.
לרגע חשבתי שאני צופה בבלם בפריימר לייג ולא בליגה הישראלית. פיזי, מהיר, מיקום מצוין, קר רוח עם הכדור, אלגנטי, חכם, באחד מהמהלכים הוא לחץ על עזרא בעיגול החצי, הכדור נשלח לאגף, הוא נתן ספרינט, ניצח בפיזיות את המגן, ניער אותו כאילו הוא אוויר, והוציא אותנו למתפרצת שכמעט נגמרה בשער. ענק.

עם זאת, למי ששכח, סוארס הגיע גם בשנים הקודמות, כקשר, לשיאים ששום שחקן אחר אצלנו (למעט מליקסון) לא הגיע. הבעיה עם סוארס תמיד הייתה חוסר היציבות והעובדה שהיו משחקים שבהם הוא נראה ללא חשק.

אם סוארס ישמור על יציבות, מדובר על שחקן ההגנה הכי טוב בליגה. נקודה סימן קריאה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Sir Alex Ferguson כתב:סוארס בהופעה הכי גדולה של בלם שלנו בשנים האחרונות.
לרגע חשבתי שאני צופה בבלם בפריימר לייג ולא בליגה הישראלית. פיזי, מהיר, מיקום מצוין, קר רוח עם הכדור, אלגנטי, חכם, באחד מהמהלכים הוא לחץ על עזרא בעיגול החצי, הכדור נשלח לאגף, הוא נתן ספרינט, ניצח בפיזיות את המגן, ניער אותו כאילו הוא אוויר, והוציא אותנו למתפרצת שכמעט נגמרה בשער. ענק.

עם זאת, למי ששכח, סוארס הגיע גם בשנים הקודמות, כקשר, לשיאים ששום שחקן אחר אצלנו (למעט מליקסון) לא הגיע. הבעיה עם סוארס תמיד הייתה חוסר היציבות והעובדה שהיו משחקים שבהם הוא נראה ללא חשק.

אם סוארס ישמור על יציבות, מדובר על שחקן ההגנה הכי טוב בליגה. נקודה סימן קריאה.
הוא לא היה יציב כי החמאס והג'יאהד האיסלמי דאגו לזה שהוא לא יהיה יציב :roll:
כאשר לאישתו של סוארז טוב גם לו טוב מסתבר אחרת אין לי הסבר ליכולת המשופרת שלו, רק שימשיך ככה ואם בסיום העונה בזכותו נגיע לאירופה או נזכה בגביע אני אשלח זר פרחים לחמאס :גביע:

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

יש פה אנשים שמופתעים מסוארס? אני תמיד אמרתי השחקן הזה הוא בלם ברמה מעל הליגה ואני לא מגזים
עושה בית ספר כמעט בכל משחק לרוב קבוצות הליגה.שליטה טובה בכדור,משחק ראש טוב.מדהים שעדיין הגדולות לא חטפו לנו אותו
אם אני לא טועה נגמר לו החוזה בסוף שנה,להתחיל לדבר איתו על ההמשך כבר מעכשיו.
נראה שאולי מצאנו את ההגנה שלנו.ביטון שיחק טוב משחק שני ברציפות.על אופיר אין מה להוסיף כמובן
מרקוביץ' שיחק טוב וסגר שחקנים צמוד אליהם,לא נתן להם לנשום.זה כולל גם כמה ירידות לכדור מוצלחות
אג'ידה אתמול היה נהדר.נראה כאילו כל בעיטה לא הזיזה לו חחחח בקושי זינק

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

המשוגע האדום כתב:אם אני לא טועה נגמר לו החוזה בסוף שנה,להתחיל לדבר איתו על ההמשך כבר מעכשיו.
!!!!

זה יהיה כל כך טיפשי לאבד אותו בחינם בינואר.

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

המשוגע האדום כתב:יש פה אנשים שמופתעים מסוארס? אני תמיד אמרתי השחקן הזה הוא בלם ברמה מעל הליגה ואני לא מגזים
כבר לפני שנתיים אמרתי שהוא בין הזרים הגדולים ביותר ששיחקו במועדון, ומהזרים הטובים בליגה שלנו, למרות שעמדת הקשר האחורי היא העמדה הטיבעית שלו, הוא מפתיע ומתפקד כבלם יוצא מן הכלל מתחילת העונה (פלא שהפועל ת"א רצו לחטוף אותו מרמת גן?), הגנה זה הדבר הכי גרוע שהיה לו בשנים האחרונות, אליפות מתחילה מהגנה.

סמל אישי של משתמש
סתיו רווח!.!
Title: למסגרת במספרת הללויה!
יצירת קשר:

שליחה על ידי סתיו רווח!.! »

הוא לא ירצה להמשיך פה...הוא מת לעזוב אותנו כבר קרוב לשנתיים ,
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל :דגל:
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה :משוגע:
באר שבע גם בטוב אווו אווו :תופים:
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

סתיו רווח!.! כתב:הוא לא ירצה להמשיך פה...הוא מת לעזוב אותנו כבר קרוב לשנתיים ,
טעות ידידי, היה איתו ריאיון בידיעות הנגב והוא אמר שהוא כבר לא רוצה לעזוב משנה שעברה והוא ישמח להשאר אם יציעו לו חוזה טוב וכמובן שבמקביל לא תהיה מלחמה שתגרום לאשתו לרצות לברוח מפה...

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

בתחילת העונה הוא אמר בראיון שלא תיהיה לא בעיה להמשיך בקבוצה...
אסור לאבד אותו.אני לא יגזים ויגיד שזה שחקן ההגנה הכי טוב שאני ראיתי בהפועל באר שבע בכל הזמן הזה שאני אוהד את הקבוצה(17 שנה)

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

בתחילת העונה הוא אמר בראיון שלא תיהיה לא בעיה להמשיך בקבוצה...
אסור לאבד אותו.אני לא יגזים ויגיד שזה שחקן ההגנה הכי טוב שאני ראיתי בהפועל באר שבע בכל הזמן הזה שאני אוהד את הקבוצה(17 שנה)

סמל אישי של משתמש
דולב פרץ

שליחה על ידי דולב פרץ »

העיקר כולם הספידו אותו בתחילת העונה ואמרו שהוא בלם גרוע .. מהמשחק הכנה הראשון הוא המצטיין של באר שבע עד עכשיו שימשיך ככה המפתח להצלחה זה ההגנה

שלח תגובה