הרבה דיברנו על המערכים ( המערך השגוי של אלישע) , בשופט והאדומים, על הטעות של ביטון.
לא שמעתי אף אחד מתעסק בשאלה הכי גדולה ,
ששנים מעסיקה אותנו כאוהדים ובעיקר את המייחלים לנפילתנו.
האם באר שבע הרגילה והישנה חזרה למחוזותינו? האם איזשהו ״בלוף״ התגלה? המפלה תמשיך גם באשדוד ולאחר מכן מול מכבי החזקה?
הרבה מאוד שאלות שהתשובות אליהן ברורה , כאשר מדברים על ב״ש הישנה.
אבל אם מייחסים את השאלות האלו לב״ש החדשה של העונה אז אולי אפשר לקבל תשובות אחרות.
הרבה דברים השתנו השנה, בראש ובראשונה בגזרה הכי לחוצה ולא שקטה של המועדון בשנים האחרונות - האוהדים נראה כי באמת עשינו את השינוי שלו ייחלנו.
אבל שינוי אצל הקהל זה לא מספיק, והשאלות הישנות צפות מעל פני המים שוב...
פנינו לאן ?
האם באר שבע הישנה חזרה ?
Re: האם באר שבע הישנה חזרה ?
פנינו היו ונשארו לפלייאוף העליון. תחזרו לפרופורציות יהיה בסדר
הפתיחה החלומית שלנו גרמה לי להאמין שנשבור את מסורת "להחזיר קבוצות ממשבר" שדאגנו ליישם שנים רבות, כנראה שטעיתי.
נערך לאחרונה על ידי דניב ב 20 אוקטובר 2013, 16:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני אופטימי לגבי ההמשך.
אצלך הפורפורציות אינן נכונות, כולנו מייחלים להגיע לפליאוף העליון... השאלה אם זה באמת יקרה.bs war כתב:פנינו היו ונשארו לפלייאוף העליון. תחזרו לפרופורציות יהיה בסדר
הפסימיות חודרת אותי כל פעם מחדש.
אשדוד זה מבחן אופי רציני.

איזה מהר אנשים נכנסים למרה שחורה. פרופורציות אנשים.
פתיחה חלומית ויכולת טובה בחלק מהמשחקים הם סיבה להיות אופטימיים.
בואו נקווה שאלישע ידאג למה שצריך לשפר בקטע המקצועי ואנחנו ניתן את מה שצריך מהיציע.
בואו נקווה שאלישע ידאג למה שצריך לשפר בקטע המקצועי ואנחנו ניתן את מה שצריך מהיציע.
[align=center]
GIFSoup[/align]

- ForeverRed
!!!!!!!!!!!!!!!אביב כתב:איזה מהר אנשים נכנסים למרה שחורה. פרופורציות אנשים.
לא קרה כלום גם להפועל באר שבע הגדולה מותר להפסיד
אלישע אומנם לא עושה רוטציות ושטיות כאלה אבל לעשות שינוים כמו שאתה עולה עם סויסה במקום נאסר חלוץ במקום קשר(וזה לאוהדים שרוצים כדורגל התקפי) אתה מאבד עוד שחקן במרכז המגרש שיחזיק כדור יעשה תנועה יעשה צירופים עם דויזדאה עם כל הכבוד לדגאני והראל עד עכשיו לא ראיתי מהם משהו שמזכיר מנהל משחק אז אם בוזגלו ביום חלש ואתה עולה עם שלושה חלוצים שבסוף ברדה יורד למטה לקבל כדורים ועם השינוי בהכנסת נאסר נראנו אומנם טיפה יותר טוב אך זה לא הספיק בסוף
הדעה שלי בסוף הקבוצה צריכה לשחק 4-4-2 4 או 4-5-1
אלישע אומנם לא עושה רוטציות ושטיות כאלה אבל לעשות שינוים כמו שאתה עולה עם סויסה במקום נאסר חלוץ במקום קשר(וזה לאוהדים שרוצים כדורגל התקפי) אתה מאבד עוד שחקן במרכז המגרש שיחזיק כדור יעשה תנועה יעשה צירופים עם דויזדאה עם כל הכבוד לדגאני והראל עד עכשיו לא ראיתי מהם משהו שמזכיר מנהל משחק אז אם בוזגלו ביום חלש ואתה עולה עם שלושה חלוצים שבסוף ברדה יורד למטה לקבל כדורים ועם השינוי בהכנסת נאסר נראנו אומנם טיפה יותר טוב אך זה לא הספיק בסוף
הדעה שלי בסוף הקבוצה צריכה לשחק 4-4-2 4 או 4-5-1