כל השבוע ניתחנו והתעמקנו בהרכבים ואלתורים שונים.
נכון, המצב לא אידיאלי. נכון, אשדוד קבוצה לא רעה בכלל, בטח בבית.
רק שזה הזמן לזכור שפה נמדד מועדון גדול. כמה פעמים הפסדנו לקבוצות במשבר? האם הפועל ת"א לא ניצחו אותנו עם אנטבי כבלם בסוף עונה שעברה? מכבי חיפה לא עמדה מולנו בלי לספוג מחצית שלמה בעשרה שחקנים?
שורה תחתונה - יש לנו אילוץ כפוי במרכז ההגנה בדמותו של בן ביטון. יש שם עוד שוער ושלושה שחקנים מנוסים מאוד בתפקידם.
נכון שמרכז המגרש לא אידיאלי, אבל לידו יש חולית קישור והתקפה מוכשרת מאוד, עם שחקן ברמה שאין לאשדוד.
אז לשכוח את כל התירוצים, ולעלות במטרה אחת - לנצח. כי זה לא משנה באיזה הרכב, אנחנו הפועל באר שבע.
כי אנחנו הפועל באר שבע
Re: כי אנחנו הפועל באר שבע
אני בדר"כ אני פסימי... אבל משום מה יש לי הרגשה ממש טובה לקראת מחר. אני רק מקווה שהקהל יגיע בהמוניו וימלא את היציע מאחורי השער. זה ממש חשוב. 500-1000 אוהדים זה לא מספיק!
הוצאת לי את המילים מהפה....
מדברים פה(יותר נכון בטופיק אחר) כאילו אנחנו עולים עם הרכב שלישי ומשחקים מול ברצלונה...
נצחון בגדר חובה מחר!
מדברים פה(יותר נכון בטופיק אחר) כאילו אנחנו עולים עם הרכב שלישי ומשחקים מול ברצלונה...
נצחון בגדר חובה מחר!
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
מסכים מאוד!!
הבעיה המשחקים שכאלה ואם בעיית הרכב כמו שיש לנו שצריך קצת לחשוב מחוץ לקופסה בכל הקשור לטקטיקה במשחק. לצערי אלישע הוא לא כזה.
הוא יבוא וינסה לשחק יותר מבוקר וככה בעצם יגרום למצב שאנחנו לא ננצל את שחקני ההתקפה הטובים שלנו ומצד שני נחשוף את ההגנה הלא מתואמת.
הבעיה המשחקים שכאלה ואם בעיית הרכב כמו שיש לנו שצריך קצת לחשוב מחוץ לקופסה בכל הקשור לטקטיקה במשחק. לצערי אלישע הוא לא כזה.
הוא יבוא וינסה לשחק יותר מבוקר וככה בעצם יגרום למצב שאנחנו לא ננצל את שחקני ההתקפה הטובים שלנו ומצד שני נחשוף את ההגנה הלא מתואמת.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
יש כאלה שיטענו שזו פסיכולוגיה הפוכה כל התירוצים שהשמיע אלישע בכל כלי תקשורת אפשרי במשך השבוע ,
ואני אומר חאלס אלישע יש לך שחקנים שמקשיבים לך! אם תהיה לוזר אז גם הם ישענו על הלוזריות הזו,
הכותרת מיועדת לך חבוב אלישע "אנחנו הפועל באר שבע" בהרכב חסר או לא אנחנו צריכים לגרום ליריבה לפחד ולא אנחנו מהם בגלל חסרונו של שחקן כזה או אחר,
ודרך אגב אלישע עם אותם שחקנים חסרים נראנו קטסטורפה אז אוליי הגיע זמן השינוי עם ההרכב המצויין
שנעלה מול אשדוד,
בהצלחה!!! כי אנחנו הפועל באר שבע.
ואני אומר חאלס אלישע יש לך שחקנים שמקשיבים לך! אם תהיה לוזר אז גם הם ישענו על הלוזריות הזו,
הכותרת מיועדת לך חבוב אלישע "אנחנו הפועל באר שבע" בהרכב חסר או לא אנחנו צריכים לגרום ליריבה לפחד ולא אנחנו מהם בגלל חסרונו של שחקן כזה או אחר,
ודרך אגב אלישע עם אותם שחקנים חסרים נראנו קטסטורפה אז אוליי הגיע זמן השינוי עם ההרכב המצויין
שנעלה מול אשדוד,
בהצלחה!!! כי אנחנו הפועל באר שבע.