מתעקשים לפספס ממטר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מתעקשים לפספס ממטר
אוריאל דסקל קרא את התגובות כאן, כמו גם את התגובות של המועדון ושל ציפורה חלפון בפייסבוק, ועשה מזה טור חד ביותר:
https://www.calcalist.co.il/sport/artic ... 33,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.calcalist.co.il/sport/artic ... 33,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: מתעקשים לפספס ממטר
מסכים עם כל מילה.
אני חושב שכדי להכניס את זה תחת הטופיק שכבר קיים.
או שניתן למנף את הנושא ולהדביק טופיק שמדבר על השיווק עד שהנושא הזה יתחיל להשתפר.
אני חושב שכדי להכניס את זה תחת הטופיק שכבר קיים.
או שניתן למנף את הנושא ולהדביק טופיק שמדבר על השיווק עד שהנושא הזה יתחיל להשתפר.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
מהיכרות קצרה עם הכתב וממעקב אחרי כתבותיו בכלכליסט, מדובר בכתב עם ידע נרחב בענייני הכדורגל הגרמני. גרמניה היא המדינה שמנצלת את הכוח של אוהדיה בצורה הטובה ביותר בעולם, כלכלית ובעיקר מקצועית.
הוא עלה בדיוק על מה שהמועדון מפספס עם המדיניות שלו כלפי האוהדים.
נ.ב: ציפורה פשוט מביכה.
הוא עלה בדיוק על מה שהמועדון מפספס עם המדיניות שלו כלפי האוהדים.
נ.ב: ציפורה פשוט מביכה.
- oriel kamer
באמת פספוס גדול של ההנהלה.. דרך שיווק נכון והוזלת כרטיסים ביציעים מאחורי השערים 3 היה מלא ו 7-8 היה שלנו.
:
ומה שחשוב לציפורה חלפון, היה להשיג את מספרי הטלפון שלנו דרך מדגם האוהדים.
:
ומה שחשוב לציפורה חלפון, היה להשיג את מספרי הטלפון שלנו דרך מדגם האוהדים.
צודק ב- 100%
שורת הסיכום:"מועדון כמו באר שבע יכול להיות מועדון ענק. אבל בשביל שזה יקרה הוא חייב קשר בלתי פוסק עם האוהדים, שיווק נרחב ומתוחכם וקשר חזק עם הקהילה וגם עם כמות המהגרים מחוץ לעיר, שיכולים לראות במועדון כקשר היחיד שלהם אליה. ללא הדברים הללו הוא לא יכול להצליח לטווח הארוך. אז נכון, אפשר לבנות קבוצה טובה לעונה או שתיים אבל העתיד של המועדון טמון באוהדים שלו. ואם האוהדים שלו מתלוננים על כך שלא עושים מספיק עבורם – אז העתיד לא נראה טוב."
המועדון חייב להבין שזו ביקורת בונה.
שורת הסיכום:"מועדון כמו באר שבע יכול להיות מועדון ענק. אבל בשביל שזה יקרה הוא חייב קשר בלתי פוסק עם האוהדים, שיווק נרחב ומתוחכם וקשר חזק עם הקהילה וגם עם כמות המהגרים מחוץ לעיר, שיכולים לראות במועדון כקשר היחיד שלהם אליה. ללא הדברים הללו הוא לא יכול להצליח לטווח הארוך. אז נכון, אפשר לבנות קבוצה טובה לעונה או שתיים אבל העתיד של המועדון טמון באוהדים שלו. ואם האוהדים שלו מתלוננים על כך שלא עושים מספיק עבורם – אז העתיד לא נראה טוב."
המועדון חייב להבין שזו ביקורת בונה.
כל מילה בסלע.
ימונה איש שיווק אמיתי לאלתר, ולא דוברת בחצי משרה.
ימונה איש שיווק אמיתי לאלתר, ולא דוברת בחצי משרה.
תגידו, יש דרך להוכיח את הסיפור הזה? זו חתיכת שערורייה.oriel kamer כתב:ומה שחשוב לציפורה חלפון, היה להשיג את מספרי הטלפון שלנו דרך מדגם האוהדים.
- oriel kamer
תאמין לי צריך לברר את זה..bs war כתב:
תגידו, יש דרך להוכיח את הסיפור הזה? זו חתיכת שערורייה.
לפי מה שהבנתי "הסניגור האדום" מישל בשמו הפרטי אם אני לא טועה יכול לעזור
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
חד, שטוח, ולמעט אי דיוקים קטנים - פנימה...
שוב, לא חושב שלגבי מכבי, במצב הנוכחי, נדרש שיווק נקודתי.
אבל באופן כללי? זה זועק לשמיים.
שוב, לא חושב שלגבי מכבי, במצב הנוכחי, נדרש שיווק נקודתי.
אבל באופן כללי? זה זועק לשמיים.
תמצית מדויקת של השבוע האחרון, חשוב שהמועדון הזה יקח את זה כביקורת בונה וידע למשחקים הבאים כיצד נכון יותר להתנהל מול האוהדים, מינוף הפוטנציאל, בייחוד בעונה כזו, פשוט זועק לשמיים.
מקווה שבסיבוב שני כבר יהיה שיפור נראה לעין.
יאללה הפועל !
מקווה שבסיבוב שני כבר יהיה שיפור נראה לעין.
יאללה הפועל !
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

אוריאל דסקל: "הטור הזה שלי עשה מהומה קטנה בהפועל באר שבע. אפילו קיבלתי אי-מייל נזיפה... לא זוכר מילה במילה אבל האשימו אותי שאין לי אתיקה עיתונאית".
אורי קופר (ידיעות אחרונות) מוסיף בהקשר לטור: "אחד הדברים הבעייתיים בהפועל באר-שבע, ואני אומר זאת מניסיון, הוא שבקבוצה תמיד חושבים שמנסים להיכנס בהם בכח ולא לוקחים שום דבר כביקורת בונה".
אורי קופר (ידיעות אחרונות) מוסיף בהקשר לטור: "אחד הדברים הבעייתיים בהפועל באר-שבע, ואני אומר זאת מניסיון, הוא שבקבוצה תמיד חושבים שמנסים להיכנס בהם בכח ולא לוקחים שום דבר כביקורת בונה".
- dardasmiley
bs war כתב:אוריאל דסקל: "הטור הזה שלי עשה מהומה קטנה בהפועל באר שבע. אפילו קיבלתי אי-מייל נזיפה... לא זוכר מילה במילה אבל האשימו אותי שאין לי אתיקה עיתונאית".
מי אמר דוברת??
לוקחים את הקהל כמובן מאליו זו הגדרה מדויקת.
דווקא החלק שבו קיבל העיתונאי נזיפה, זה החלק היותר עצוב בסיפור. במקום לקבל ביקורת
ולנסות להשתפר, לוקחים את זה למקומות אחרים.
דווקא החלק שבו קיבל העיתונאי נזיפה, זה החלק היותר עצוב בסיפור. במקום לקבל ביקורת
ולנסות להשתפר, לוקחים את זה למקומות אחרים.
מסכים איתו בכל מילה.
אני מניח שמי שנזף בו משתייך לאותם קבוצת אנשים שמגנים על ציפורה חלפון בכל מחיר ודואגים להציג את אוהדי ב"ש כאוהדים בכיינים ומפונקים.
אני מניח שמי שנזף בו משתייך לאותם קבוצת אנשים שמגנים על ציפורה חלפון בכל מחיר ודואגים להציג את אוהדי ב"ש כאוהדים בכיינים ומפונקים.

או שזו פשוט הייתה ציפורהשי האדום כתב:אני מניח שמי שנזף בו משתייך לאותם קבוצת אנשים שמגנים על ציפורה חלפון בכל מחיר ודואגים להציג את אוהדי ב"ש כאוהדים בכיינים ומפונקים.